Που μπορουμε να αγοράσουμε μονο και φίναΕ δεν νομίζω γιατί τα μαλλιά μου λαδωνουν και πολύ γρήγορα οπότε δεν έχει νόημα. Επίσης αν σταματήσω την φίνα ξέρω δεν έχει νόημα να βάζω μινοξιδιλη.
Που μπορουμε να αγοράσουμε μονο και φίναΕ δεν νομίζω γιατί τα μαλλιά μου λαδωνουν και πολύ γρήγορα οπότε δεν έχει νόημα. Επίσης αν σταματήσω την φίνα ξέρω δεν έχει νόημα να βάζω μινοξιδιλη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απο τα φαρμακεία φιλαράκι!Υπάρχουν σε διάφορες μάρκες και τιμές!Απο Μίνο πολύ καλή regaine αφρός 30-40 ευρώ!Απο Φίνα proscar 5 ευρώ και κόβεις το χαπάκι στα 4Που μπορουμε να αγοράσουμε μονο και φίνα
Ευχαριστω να εισαι καλα , χωρις ιατρική συνταγή υα μου δώσουν ;;Απο τα φαρμακεία φιλαράκι!Υπάρχουν σε διάφορες μάρκες και τιμές!Απο Μίνο πολύ καλή regaine αφρός 30-40 ευρώ!Απο Φίνα proscar 5 ευρώ και κόβεις το χαπάκι στα 4
Ναι κανονικά!Αν θέλεις σε μίνο υπάρχει και πιο οικονομική λύση αλλά βγάζει λιπαρότητα και φαγούρα σε εμένα τουλάχιστον!Έχω ακούσει πολύ καλά αποτελέσματα όμως και για την axelan γύρω στα 15 ευρώ αν θέλεις πιο φθηνή λύση!Ευχαριστω να εισαι καλα , χωρις ιατρική συνταγή υα μου δώσουν ;;
ΚΙ όμως φτάσαμε φίλε...Αν φτάσουμε τελικό (very long shot…) θα είμαι μέσα γιατί θα πάρω εισητηρια όταν βγουν μια και τελικό στην Ελλάδα σπάνια βλέπουμε….σου υπόσχομαι όμως να σεβαστώ το σπίτι σας, αν πάντως πάμε με τον ΠΑΟΚ μαζί ετοιμαστείτε για ανακαίνιση…..οι παοκτζηδες είναι άγριοι…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()