ΜΜ D*I 09/04/13

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
η αληθεια ειναι οτι η dhi εχει καλα αποτελεσματα απο θεμα φυσικοτητας.Απο εκει κ περα θα ελεγα οτι φοβαται γενικα την πυκνοτητα για καποιο λογο.Εγω παντως θα απαιτησω καλυτερη πυκνοτητα στην επομενη μεταμοσχευση.φιλε greekniκ ειναι νωρις για να πουμε κατι.Με 900 grafts τι περιοχη καλυψες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Physio40

Member
Καλη επιτυχια φιλαρακι. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε από την φώτο. Ανέβασέ τες καλύτερα σε ένα online album τύπου photobucket, imgur κτλ και κάνε επικόλληση το λινκ. Στις παρουσιάσεις.

Μικε αποό ότι φαίνεται μόνο μπροστά πρέπει να έβαλε.

καλη επιτυχια κ απο μενα αδερφε.ελπιζω ολα να πανε καλα..εγω πιστευω οτι εχει εξελιχθει το θεμα μμ στην συγκεκριμενη εταιρια!!!

gpeiraias

Member
Όντως φίλε, από εντελώς ελεείνά αποτελέσματα , τώρα βλέπεις μόνο ελεείνά αποτελέσματα...Είναι και αυτό μία εξέλιξη...

greeknik30 είπε:
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εγω αποφασισα μετα απο ατελειωτες ωρες στο forum αλλα και youtube,google κλπ να παω D*I. Eχω 20 μερες τωτα απο τη μεταμοσχευση. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα είναι καλο απο αυτό που βλεπω μεχρι στιγμης αν και θα προτιμούσα μεγαλύτερη πυκνότητα. Τα μαλλια δειχνουν 90% φυσικα θα ελεγα χωρις σημαδια και ουλες.Ανεβαζω κ φωτο μου να δειτε

900 grafts περιπου μου ειπανε 2000 τριχες περίπου, μεθοδος FUE

Βλεπω οτι αρκετες μου εχουνε πεσει και συνεχιζουνε να πεφτουνε...ελπιζω να ξαναβγουνε. Ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω λογικο ειανι να τρομαζω...τεσπα

Δεν με αφηνει να ανεβαζω πανω απο 2ΜΒ φωτο
τεσπα σας δειχνω το αποτελεσμα σημερα επειται απο 20 μερες.

Φίλε μήπως το χεις παρακάνει με το τοππικ?Μιλάμε για φοβερή πυκνότητα που δεν δικαιολογείται....

φιλε gπειραια αν δεισ στο σαιτ τους ενασ που εβαλε αρκετα μοσχευματα ειδα ωραιο αποτελεσμα αλλα η αληθεια ειναι μονο αυτουνου τα αποτελεσματα μ αρεσαν!στο σαιτ λεει αν θυμαμαι καλα περιπου 7000 απο δωτρια σωμα και προσωπο!δεσ και πες μου την γνωμη σου!

gpeiraias

Member
Φίλε αυτός που λες με τα 7000 μοσχεύματα έχει κάνει 5-6 επεμβάσεις, tatoo , PRP θεραπείες και γενικά είχε ρίξει τρελή διαφήμιση.Το παλικάρι δεν βρίσκεται πλέον στο site ( ήταν "μάχιμο" μέλος) μιας και η διαφήμιση έχει και τα όρια της... Πέραν τούτου εργάζεται στην εταιρία πλέον....Είσαι νέος στο site και απονήρευτος...Παίζονται πολλά εδώ μέσα φίλε.Με τύπους που ξεφυτρώνουν από το πουθενά παρουσιάζοντας μας απαράδεκτα αποτελέσματα ως πολύ καλά , τα οποία δικαιολογούν πάντα επικαλούμενοι την πολύ καλή τιμή...Για μένα όλα αυτά που εμφανίζονται κατά καιρούς , με έχουν ξενερώσει απίστευτα με την εν λόγω εταιρία όπως και τους περισσότερους φαντάζομαι από εδώ μέσα.Μείνε λίγο στο site και θα δεις να ξεφυτρώνουν διάφοροι τύποι απο το πουθενά με 1-2 posts όπου θα εκθειάζουν την εταιρία λέγοντας ότι κάνανε και έρευνα πριν την εμπιστευτούν , όπως ο φίλος μας greeknik30 ....Άβυσσος .....

mikegad

Well-Known Member
gpeiraias είπε:
Φίλε μήπως το χεις παρακάνει με το τοππικ?Μιλάμε για φοβερή πυκνότητα που δεν δικαιολογείται....

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση στη φώτο είναι η φορά των τριχών.
Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη ένα πράγμα

Bouklas

Well-Known Member
Φιλε abrassard καλή επιτυχία και πάλι. Γνωρίζεις πυκνότητες να μας πεις?

greeknik30 είπε:
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εγω αποφασισα μετα απο ατελειωτες ωρες στο forum αλλα και youtube,google κλπ να παω D*I. Eχω 20 μερες τωτα απο τη μεταμοσχευση. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα είναι καλο απο αυτό που βλεπω μεχρι στιγμης αν και θα προτιμούσα μεγαλύτερη πυκνότητα. Τα μαλλια δειχνουν 90% φυσικα θα ελεγα χωρις σημαδια και ουλες.Ανεβαζω κ φωτο μου να δειτε

900 grafts περιπου μου ειπανε 2000 τριχες περίπου, μεθοδος FUE

Βλεπω οτι αρκετες μου εχουνε πεσει και συνεχιζουνε να πεφτουνε...ελπιζω να ξαναβγουνε. Ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω λογικο ειανι να τρομαζω...τεσπα

Δεν με αφηνει να ανεβαζω πανω απο 2ΜΒ φωτο
τεσπα σας δειχνω το αποτελεσμα σημερα επειται απο 20 μερες.
Καλή επιτυχία φιλε. Άνοιξε ένα δικό σου θέμα γιατί εδώ είναι του
abrassard. Βάλε φωτογραφίες του πριν, του μετά, αν δεν έχεις πρόβλημα πες μας ποσα πλήρωσες, και τις πυκνότητες των grafts.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν πάει κανείς μια βόλτα πάντως απο τα κεντρικά της εταιρείας αυτής θα δει πως ο φαντομάς που μου ευχόταν εγκάρδια επιτυχία και όταν τον μπάναραν με συκοφαντούσε με άλλο account, δουλέυει πωλητής εκεί οχι iso και παπάρια που μας δούλευε και έχει ψεύτικο εντελώς μαλλί κούκλας που κάνει μπαμ. Το είπε άτομο που πήγε εκεί για consultation, εκτός φόρουμ.

Bouklas

Well-Known Member
Όταν είχα πάρει απόφαση να κάνω μεταμόσχευση μίλησα μαζί τους, μου πρότειναν 1000 grafts και πυκνότητα 40-45grafts.
Τελικά έκανα Kύπρο και τα 2.500 που έβαλα μου φαίνονται λίγα για το αποτέλεσμα που θέλω. Άραγε με 1000 τι διάολο θα μπάλωναν?
Η D*I μπορεί να παίζει μπάλα μονη της στην Ελλάδα αλλα προσωπικά δεν με έχει πείσει. Κακό κάνουν επίσης και τα τυχάρπαστα accounts με 1 post που παρουσιάζουν την μεταμόσχευση τους και σε σύντομο χρονικό διάστημα περνουν πόδι. Μπορεί να μπαίνουν να κάνουν καλο αλλα τελικά μονο το αντίθετο καταφέρνουν.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δεν ξερω πως λειτουργουν καποιοι εδω μεσα και αν οντως λειτουργουν σκοπιμα υπερ η κατα καποιας εταιριας.Εγω παρολο που μου εκανα τσαμπα την μεταμοσχευση θα λεω παντα την αληθεια και επειδη θελω να ειμαι απολυτα ειλικρινης αυτο μου ειχε πει κ ο διευθυντης.Βλεπω ατομα που κραζουν καποιες εταιριες κ καποια αλλα που τις θεοποιουν.Εμενα προσωπικα η αποψη μου ειναι γνωστη.η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ισως η μονη στην Ελλαδα που εχει κανει βηματα μπροστα.Αν βελτιωσουν και τον τομεα της πυκνοτητας θα μιλαμε για πολυ καλα αποτελεσματα.Εγω εκει θα κανω κ την 2η αλλα με μεγαλυτερες προσδοκιες αυτη την φορα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Συμφωνώ πως ειναι η μόνη εταιρεία που έχει δείξει βελτίωση στην Ελλάδα. Πρέπει όμως να βελτιώσουν την πυκνότητα γιατί το κεφάλι μας δεν χορταίνει grafts.

Bouklas

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Δεν ξερω πως λειτουργουν καποιοι εδω μεσα και αν οντως λειτουργουν σκοπιμα υπερ η κατα καποιας εταιριας.Εγω παρολο που μου εκανα τσαμπα την μεταμοσχευση θα λεω παντα την αληθεια και επειδη θελω να ειμαι απολυτα ειλικρινης αυτο μου ειχε πει κ ο διευθυντης.Βλεπω ατομα που κραζουν καποιες εταιριες κ καποια αλλα που τις θεοποιουν.Εμενα προσωπικα η αποψη μου ειναι γνωστη.η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ισως η μονη στην Ελλαδα που εχει κανει βηματα μπροστα.Αν βελτιωσουν και τον τομεα της πυκνοτητας θα μιλαμε για πολυ καλα αποτελεσματα.Εγω εκει θα κανω κ την 2η αλλα με μεγαλυτερες προσδοκιες αυτη την φορα.
Όσοι λειτουργούν σκόπιμα, υπέρ η κατά κάποιας εταιρίας κάνουν μπαμ εδώ μέσα, για μένα είναι πολύ εύκολο κάποιος να τους διακρίνει.

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκανα στην D*Ι για την πυκνότητα, όσο για την φορά των τριχών από όσο βλέπω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν καταφέρουν να μεγαλώσουν την πυκνότητα και κρατήσουν τις τιμές που έχουν θα γίνει ένας καλός χαμός!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ναι φιλε.Ετσι πιστευω.Τιμες καλες εχουν γενικα.Η φυσικοτητα ειναι γενικα αρκετα καλη.Αν δωσουν εμφαση παραπανω στην πυκνοτητα θα μιλαμε φοβερα αποτελεσματα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Προτιμω να δωσω 1,5 ευρω σε ενα κρουασαν γεματο μερεντα παρα 0,90 ευρω και να φαω κρουσαν με μια κουταλια μερεντα μονο μεσα.
Απλα τα πραματα...

Bouklas

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Ναι φιλε.Ετσι πιστευω.Τιμες καλες εχουν γενικα.Η φυσικοτητα ειναι γενικα αρκετα καλη.Αν δωσουν εμφαση παραπανω στην πυκνοτητα θα μιλαμε φοβερα αποτελεσματα.
Μου πέρασε μια τρελή σκέψη. Αφού στην D*I πετυχαίνεις τόσο χαμηλές τιμές. Πας κύπρο και τους λες, τουμπανιάστε μου την hairline, την μπροστινή γραμμή με πυκνότητες που μπορείτε. Γυρνάς Eλλάδα και συνεχίζεις στην D*I με πύκνωση προς τα πίσω.
Γλιτώνεις αρκετά λεφτά.

mikegad

Well-Known Member
Συγνώμη αλλά όταν λέτε έχουν καλές τιμές?
Τι τιμές δηλαδή?
Αν δεν κάνω λάθος ,πλέον υπάρχουν άτομα το τελευταίο διάστημα που έχουν κάνει μεταμόσχευση στις κλινικές της Κύπρου με τιμές 2-2.5 ευρώ/graft με όλα τα έξοδα μέσα.Και οι τιμές είναι σε πτωτική τάση ακόμα.

Αν αυτοί εδώ την κάνουν λοιπόν με 1ευρώ/draft ,τότε ναι ,είναι καλές.
Αν είναι όμως να γλιτώσης 0.10-0.20ευρώ/draft ,πρέπει να είσαι τρελός να την κάνεις εδώ.
Φεύγεις σφαίρα για Κύπρο ή ψάχνεσαι για Τουρκία (αν ισχύουν οι φήμες με το 1euro/draft για την Τουρκία βέβαια)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Παιδια σε αυτο δεν διαφωνουμε.Σιγουρα αν ειναι για 500 ευρο να δεις πολυ καλυτερη δουλεια δεν το συζηταμε.Εγω παντως δεν εχω δει μπροστα μου καποιον που να εχει κανει μεταμοσχευση στην Κυπρο.Απο εκει κ περα σε καμια περιπτωση δεν παιρνω αποφαση να κανω καπου μεταμοσχευση που να μην γνωριζω το παραμικρο.Εχω δει δουλειες βαση φωτογραφιων στο site καλες αλλα κ καποιες που δεν με γεμισαν.Εχω δει δουλειες του Γκου...του Ασαν...και εχω προσωπικη εμπειρια απο την δικη μου.Παντως θα πρεπει να ξερετε οσοι σκεφτεστε να μπειτε σε αυτο το τρυπακι οτι την καλυτερη μεταμοσχευση να κανετε ο αγωνας συνεχιζεται σε καθημερινη βαση γιατι αυτο ειναι μονο το 50%.Οσο για τις τιμες,οι παλιοτεροι στο site γνωριζουν πολυ καλα οτι ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που ελεγα οτι οι τιμες γενικα ειναι ακριβες.Αν ολες οι κλινικες ειχαν ανωτερη τιμη τα 2 ευρο το graft κ εκαναν σωστη δουλεια κ δεν σε εβλεπαν σαν κερδος κ μονο,θα ειχαν δουλεια ολο το χρονο.

Μπλουζα