ΜΜ D*I 09/04/13

abrassard

New Member
Καλησπερα εχω προγραμματισει για αυριο ΜΜ στην D*I με γιατρο τον Λιο*η Γ. Εχει κανει κανεις ΜΜ με τον συγκεκριμενο γιατρο ? Ειναι λιγο αργα για αλλαγες αλλα........................................

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Αν τελικά έκανες φίλε μου καλή επιτυχία και απο μένα, να σου πάνε όλα όπως τα θες. :)

abrassard

New Member
Την εκανα τελικα , εχτες και σημερα :) Αποτελεσματα σε λιγο καιρο. Εαν και ρωτισα εαν ειναι σιγουρο οτι θα μου πεσουν η καινουριες και μου ειπαν πως δν. Χλομω το κοβω αλλα θα δουμε.

abrassard

New Member
Σημερα εβγαλα την γαζα και ανεβαζω και μερικες φωτο (της τραβηξα μονος οποτε δν ειναι οι καλυτερες, θα ανεβασω και αλλες αυριο).

Συνημμένα

• photo (2).JPG
    photo (2).JPG
    121.2 KB · Προβολές: 100
  • photo (1).JPG
    photo (1).JPG
    86.5 KB · Προβολές: 100
  • photo (4).JPG
    photo (4).JPG
    137.7 KB · Προβολές: 99
  • photo (5).JPG
    photo (5).JPG
    123.6 KB · Προβολές: 99

abrassard

New Member
Στο 3-4 μπροστα ειχα αρκετουτσικα. αυριο θα παω για λουσιμο και θα ζητησω το cd με φωτογραφιες που μου εβγαλαν.
επισης προτιμησα να κανω μια επαναληπτικη στο μελλον ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα, και να δω και την δουλεια που κανουν γιατι εχω ακουσει και διαβασει πολλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Καλά σκέφτηκες και είναι σωστή αντιμετώπιση γιατί σε περίπτωση μέτριου αποτελεσματος, δεν νομίζω να έχεις άσχημο, πας σε άλλον γιατρό μετά.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε η DHI κατα την αποψη μου εδω στην Ελλαδα παιζει μπαλα μονη της.Εχω δει γενικα πολλες περιπτωσεις μεταμοσχευσεων κ πιστευω οτι ανετα ειναι η καλυτερη εδω.Σιγουρα πιο παλια ειχαν κ καποια μετρια αποτελεσματα αλλα νομιζω οτι εχει κανει βηματα προοδου.Προσφατα ειδα δουλεια παλι απο τον μεταμοσχευτη των "γνωστων¨"στα ιδια λεφτα κ πραγματικα εψαχνα να βρω που εχει βαλει τις τριχες.Ως γνωστον εγω την εκανα εκει τσαμπα περισυ με καλο θα ελεγα γενικα αποτελεσμα κ εκει θα την ξανακανω(με τον ιδιο γιατρο ).Να ξερεις παντως οτι θα πρεπει να κανεις κ καποια θεραπεια για να κρατηθεις κ να μην την πατησεις οπως εγω.

gpeiraias

Member
"Φιλε η D*I κατα την αποψη μου εδω στην Ελλαδα παιζει μπαλα μονη της"
Δε θα διαφωνήσω φίλε, "Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εγω δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν.Προσωπικα ουτε εγω ειχα το τελειο αποτελεσμα αλλα αυτες που μου εβαλαν φυτρωσαν.Αλλα περα απο αυτο ειδα τον τροπο που δουλευουν εκει κ εμενα προσωπικα μου αρκει αυτο για να ξανακανω εκει την 2η κ να μην τρεχω στο εξωτερικο.

gpeiraias

Member
Φίλε το τέλειο με το κάτω του μετρίου αποτέλεσμα έχει διαφορά.Το ότι φύτρωσαν όλες δεν λέει και τίποτα...Εδώ μιλάμε ότι τα μοσχεύματα που βάλανε στο παλικάρι μετριούνται άνετα με γυμνό μάτι...Για τέτοιο πυκνότητα μιλάμε...Ακόμα και εγώ που έχω θέμα με τα αεροπλάνα προτιμώ να πάω Κύπρο παρά να έχω ένα αποτέλεσμα της κακιάς ώρας..
Πιστεύω ότι πρέπει να είναι πολιτική τους να προσφέρουν φτωχά αποτελέσματα έτσι ώστε να πηγαίνεις και να ξαναπηγαίνεις...λες και τα χειρουργεία είναι επίσκεψη στον οδοντίατρο..Ναι είναι φθηνότερη η Μ/Μ στην ΔΗΙ αλλά θα πας και θα ξαναπάς και θα ξαναπας...και θα πεις και ένα τραγούδι...και στο τέλος ...σε βάθος χρόνου πιστέυω ότι θα δώσεις τα ίδια πάνω κάτω με τις κλινικές του εξωτερικου...Τα πράγματα είναι απλά, πας 1 το πολύ 2 φορές εξωτερικό και τελείωνεις.

abrassard

New Member
Εαν το αποτελεσμα για εμενα ειναι μετριο (για τα δικα μου δεδομενα) θα κανω μια κουβεντα μαζι τους, και αναλογα θα αποφασισω εαν θα παω για δευτερη εξωτερικο η εδω. Ειναι στο χερι τους να αποκτησουν ευχαριστημενους πελατες.

Physio40

Member
Συμφωνώ abrassard και το ίδιο νιώθω κι εγω. Περιμένω το τελικό αποτέλεσμα για να κρίνω τη δουλειά τους. Καλό θα ήταν να ανοίξεις νέο νήμα στις παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων με όλες σου τις φωτογραφίες πριν και μετα για να μπορούν να σχολιάσουν και τα μέλη που έχουν περισσότερη εμπειρία.

greeknik30

New Member
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εγω αποφασισα μετα απο ατελειωτες ωρες στο forum αλλα και youtube,google κλπ να παω D*I. Eχω 20 μερες τωτα απο τη μεταμοσχευση. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα είναι καλο απο αυτό που βλεπω μεχρι στιγμης αν και θα προτιμούσα μεγαλύτερη πυκνότητα. Τα μαλλια δειχνουν 90% φυσικα θα ελεγα χωρις σημαδια και ουλες.Ανεβαζω κ φωτο μου να δειτε

900 grafts περιπου μου ειπανε 2000 τριχες περίπου, μεθοδος FUE

Βλεπω οτι αρκετες μου εχουνε πεσει και συνεχιζουνε να πεφτουνε...ελπιζω να ξαναβγουνε. Ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω λογικο ειανι να τρομαζω...τεσπα

Δεν με αφηνει να ανεβαζω πανω απο 2ΜΒ φωτο
τεσπα σας δειχνω το αποτελεσμα σημερα επειται απο 20 μερες.

Μπλουζα