ΜΜ στον Yaman

Noname12

Active Member
Ειλικρινά εύχομαι να βελτιωθεί το αποτέλεσμά σου.

Κατά τη γνώμη μου ο Γιαμάν είναι από τις χειρότερες επιλογές που κυκλοφορούν και πλασάρεται ως σοβαρή λύση. Έχει δεκάδες περιστατικά με κακή φύτρωση, που μπορεί να βρει κανείς ιδίως στο Hair Restoration Network. Τo HRN αναγκάστηκε μετά από τα τόσα κακά περιστατικά να τον μετακινήσει από τη λίστα των forum recommended doctors για λόγους αξιοπιστίας, παρότι ο Yaman πλήρωνε μηνιαίο fee για να είναι εκεί και το HRN είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό, ρητά και άρρητα, προς τους γιατρούς που του καταβάλουν fee.

Κατά τη γνώμη μου, πολύ χαμηλές φυτρώσεις (<50%), μαδημένες δότριες, πολλά αχρείαστα grafts, που τελικά πάνε χαμένα γιατί το απόθεμα της δότριας είναι περιορισμένο.

Πάντως για να πω και κάτι αισιόδοξο για το νηματοθέτη, έχω δει περιστατικά να βελτιώνονται λίγο προς το τέλος του 12μηνου, οπότε ελπίζω να συμβεί το ίδιο κι εδώ. Δεν θα έβγαζα γενικό αρνητικό συμπέρασμα για τις μμ απ' τον Γιαμάν.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ειλικρινά εύχομαι να βελτιωθεί το αποτέλεσμά σου.

Κατά τη γνώμη μου ο Γιαμάν είναι από τις χειρότερες επιλογές που κυκλοφορούν και πλασάρεται ως σοβαρή λύση. Έχει δεκάδες περιστατικά με κακή φύτρωση, που μπορεί να βρει κανείς ιδίως στο Hair Restoration Network. Τo HRN αναγκάστηκε μετά από τα τόσα κακά περιστατικά να τον μετακινήσει από τη λίστα των forum recommended doctors για λόγους αξιοπιστίας, παρότι ο Yaman πλήρωνε μηνιαίο fee για να είναι εκεί και το HRN είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό, ρητά και άρρητα, προς τους γιατρούς που του καταβάλουν fee.

Κατά τη γνώμη μου, πολύ χαμηλές φυτρώσεις (<50%), μαδημένες δότριες, πολλά αχρείαστα grafts, που τελικά πάνε χαμένα γιατί το απόθεμα της δότριας είναι περιορισμένο.

Πάντως για να πω και κάτι αισιόδοξο για το νηματοθέτη, έχω δει περιστατικά να βελτιώνονται λίγο προς το τέλος του 12μηνου, οπότε ελπίζω να συμβεί το ίδιο κι εδώ. Δεν θα έβγαζα γενικό αρνητικό συμπέρασμα για τις μμ απ' τον Γιαμάν.

Να σαι καλά !

Stratos

Well-Known Member
Ο yaman φίλε είναι πολύ καλή επιλογή σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει. Έχει πολλά περιστατικά με ωραία αποτελέσματα, αποτυχίες μεγάλες ή μικρές έχουν όλοι, έχω κάνει στο yaman και από τελείως φαλακρός έχω μια αξιοπρεπή εικόνα. Έχω στείλει αρκετά παιδιά και έχουν μείνει ικανοποιημένοι. Φυσικά υπάρχουν καλύτεροι αλλά το οικονομικό δυστυχώς δεν επιτρέπει σε όλους να πάνε. Κοιτάμε την καλύτερη λύση στα λεφτά που διαθέτουμε.

Noname12

Active Member
Υπάρχουν οικονομικές επιλογές σε πολύ καλύτερη ποιότητα από Yaman και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Χώρια ότι κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να ξεκινάει κανείς από το οικονομικό κριτήριο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Συνήθως κάποιος που είναι διατεθειμένος να δώσει 3k για μια μεταμόσχευση, μπορεί να δώσει και 1-1.5k παραπάνω για να πάρει μια σημαντικά καλύτερη ποιότητα.

Συν ότι κάτι που υποτιμάται είναι το ότι συχνά μέτριες κλινικές σε υποχρεώνουν να πας 2 και 3 φορές με αποτέλεσμα να έχεις πληρώσει τα ίδια ή και περισσοτερα από αυτά που θα πλήρωνες σε μια καλή κλινική. Λ.χ. αν ο Γιαμάν σου βάλει 8000 grafts σε δύο επεμβάσεις με μια μέτρια φύτρωση (50%), ένας γιατρός με 90% φύτρωση σε 4500 grafts θα σου πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, με ίδια ή λιγότερα χρήματα και δεν θα σου 'χει εξαντλήσει και τη δότρια.

Τελευταία επεξεργασία:

Antonis80

Active Member
Ο yaman φίλε είναι πολύ καλή επιλογή σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει. Έχει πολλά περιστατικά με ωραία αποτελέσματα, αποτυχίες μεγάλες ή μικρές έχουν όλοι, έχω κάνει στο yaman και από τελείως φαλακρός έχω μια αξιοπρεπή εικόνα. Έχω στείλει αρκετά παιδιά και έχουν μείνει ικανοποιημένοι. Φυσικά υπάρχουν καλύτεροι αλλά το οικονομικό δυστυχώς δεν επιτρέπει σε όλους να πάνε. Κοιτάμε την καλύτερη λύση στα λεφτά που διαθέτουμε.
Και εγώ πιστεύω ειναι μια πολυ τιμια επιλογή για τα χρηματα που ζητάει ο Yaman καθώς εχω δει πολλά καλά αποτελέσματα από yaman που ειχαν μια χαρά καλές φυτρώσεις και έλυσαν το προβλημα τους οι άνθρωποι σε προσιτή τιμή, χωρις να έχουν και προβλημα σε δότρια. Εδώ βλέπουμε και μαδημένες δότριες σε κλινικές που χρεώνουν 2.5 ευρώ το graft....

Οπως ειπες παντου υπάρχουν αστοχίες και οχι κάλα αποτελεσματα. Ας μη γελιόμαστε. Σιγουρα ειναι πολυ καλύτερη επιλογή ο yaman από μια τυχαία κλινική στην Τουρκια και αρκετά καλύτερη απο διάφορες ελληνικές κλινικές. Επίσης βγάζει και βιντεο τους ασθενείς του οπου τα χτενίζει κλπ...

Ποσα άτομα έστελες σε Yaman και ηταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα τους @Stratos;

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Παιδιά, ο άνθρωπος εκδιώχθηκε από τη λίστα των γιατρών του Hair Restoration Network ενώ πλήρωνε fee γιατί ούτε οι διαχειριστές του HRN δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τα αποτελέσματα του. Δείτε λίγο πρόσφατα αποτελέσματα του. Όποιος ξέρει πώς λειτουργεί το HRN και πόσο υπερασπίζεται τους γιατρούς του (απ' αυτό ζει) καταλαβαινει ότι μιλάμε για κατόρθωμα να σε διώξουν ενώ καταβάλλεις συνδρομή.

Το "όλοι έχουν αστοχίες" σόρι αλλά είναι μια κοινοτοπία που δεν λέει τίποτα και βασικά ξεπλένει κακούς γιατρούς. Η συχνότητα κακών αποτελεσμάτων του Γιαμάν είναι τεράστια. Το θέμα είναι πόσο συχνές είναι οι αστοχίες του, πού οφείλονται και πόσο "καλά" είναι όντως τα υποτιθέμενα καλά σου αποτέλεσματα. Αν πω "κι ο Couto κι ο Yaman έχουν αστοχίες" ή "κι ο Couto κι ο Yaman έχουν καλά αποτελέσματα" θα κάνω το gaslighting του αιώνα-το θέμα είναι πόσα καλά και πόσα άσχημα και τι σημαίνει καλό κ' άσχημο. Γτ το καλό του Yaman είναι 7/10 και το καλό του Couto είναι 12/10.

Το γράφω ειλικρινά μπας και γλυτώσει κανένα κεφάλι. Κατά τη γνώμη μου πολύ προτιμότεροι στην Τουρκία στο ίδιο price range Gur, Turan, ακόμα και Long Hair Center. Κατά τη γνώμη μου ο Γιαμάν είναι χειρότερος ακόμη κι από κάποια πιο οκ hair mills. Δεν λέω για Ελλάδα για να μην μπλέξουμε, αλλά και HDC πολύ προτιμότερη από Yaman.

Antonis80

Active Member
Εχει και αρκετά προσφατα καλά αποτελέσματα ο Yaman στο HRN με καλές φυτρώσεις, απλα τον έβγαλαν γιατι ειχαν μαζευτεί διάφοροι εκει που υπερασπίζονται και προμοτάρουν αλλες κλινικές και του έκαναν επιθέσεις σε κάθε ευκαιρία, επειδη τους χαλάει την πιάτσα....οποιος χρεώνει αρκετά λιγότερα χαλάει την πιάτσα σε αλλες ακριβές κλινικές οποτε θα του κανουν πόλεμο για να τον βγάλουν έξω....γνωστό ολο αυτο.....έτσι λειτουργούν τα καρτέλ με payrolls ;) Οπότε για να ηρεμίσουν αυτά τα μέλη τους έκανε το χατίρι...

Ολοι οι γιατροί έχουν αστοχίες και ο Yaman εχει αρκετά περισσοτερα θετικά περιστατικά από τα αρνητικά...Couto δεν ειναι αλλά οχι οτι ειναι κακη επιλογή. Σιγουρα ειναι πολυ καλύτερη επιλογή από μια τυχαία κλινική στην Τουρκια ή απο διάφορες ελληνικές κλινικές....Αν ηταν ολοι πλούσιοι θα πήγαιναν στον κορυφαιο του εξωτερικό....δεν συγκρινεις εναν γιατρό που χρεώνει 4.5 ευρώ/g με εναν που χρεώνει λγιότερα από το 1/4....

Τα ανεξάρτητα του couto επισης δεν έχουν σχέση με αυτά που επιλεγμένα παρουσιάζει στο youtube, οπου εκει παρουσιάζει τα καλύτερα του ενώ στα ανεξάρτητα φαινονται αρκετές αστοχίες του....εννοειται ειναι καλός γιατρός αλλα ας μη θεοποιούμε. Κανεις δεν ειναι μάγος και θεός...

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Εχει και αρκετά προσφατα καλά αποτελέσματα ο Yaman στο HRN με καλές φυτρώσεις, απλα τον έβγαλαν γιατι ειχαν μαζευτεί διάφοροι εκει που υπερασπίζονται και προμοτάρουν αλλες κλινικές και του έκαναν επιθέσεις σε κάθε ευκαιρία, επειδη τους χαλάει την πιάτσα....οποιος χρεώνει αρκετά λιγότερα χαλάει την πιάτσα σε αλλες ακριβές κλινικές οποτε θα του κανουν πόλεμο για να τον βγάλουν έξω....γνωστό ολο αυτο.....έτσι λειτουργούν τα καρτέλ με payrolls ;) Οπότε για να ηρεμίσουν αυτά τα μέλη τους έκανε το χατίρι...

Ολοι οι γιατροί έχουν αστοχίες και ο Yaman εχει αρκετά περισσοτερα θετικά περιστατικά από τα αρνητικά...Couto δεν ειναι αλλά οχι οτι ειναι κακη επιλογή. Σιγουρα ειναι πολυ καλύτερη επιλογή από μια τυχαία κλινική στην Τουρκια ή απο διάφορες ελληνικές κλινικές....Αν ηταν ολοι πλούσιοι θα πήγαιναν στον κορυφαιο του εξωτερικό....δεν συγκρινεις εναν γιατρό που χρεώνει 4.5 ευρώ/g με εναν που χρεώνει λγιότερα από το 1/4....

Τα ανεξάρτητα του couto επισης δεν έχουν σχέση με αυτά που επιλεγμένα παρουσιάζει στο youtube, οπου εκει παρουσιάζει τα καλύτερα του ενώ στα ανεξάρτητα φαινονται αρκετές αστοχίες του....εννοειται ειναι καλός γιατρός αλλα ας μη θεοποιούμε. Κανεις δεν ειναι μάγος και θεός...
Δεν μου στέκονται αυτά που γράφεις. Το HRN έχει και άλλους φθηνούς γιατρούς, όπως τον Gur, τη Ratchathorn, τον Turan, την HDC. Αν ίσχυε η λογική σου θα έπρεπε να τους έχουν κόψει όλους αυτούς γιατί χαλάνε την πιάτσα των recommended Αμερικανών γιατρών που χρεώνουν 10x σε αυτές τις τιμές ή του Bisanga ή του Feriduni ή άλλων για πιο βαριά πορτοφόλια. 5-6 χρόνια που ήταν ο Yaman στη recommended list δεν χάλασε την πιάτσα; Η προφανής εξήγηση είναι η πρώτη που πρέπει να κοιτάει κανείς: είχε τόσο καλά αποτελέσματα που ακόμη και το HRN υποχρεώθηκε να τον κόψει. Ειλικρινά προτρέπω όποιον το σκέφτεται να κοιτάξει αποτελέσματα του Yaman εκεί (όχι μόνο τα ανεξάρτητα αλλά και της κλινικής γιατί και από εκεί καταλαβαίνει τα όρια του γιατρού).

Συνέκρινα τον Yaman όχι με τον Couto για να δείξω ότι είναι χειρότερος (προφανώς είναι) ούτε για να πω σε κάποιον να πάει στον Couto (άλλο price range, τελείως διαφορετικά κριτήρια απόφασης) αλλά για να δείξω πόσο το "έχει καλά αποτελέσματα" ή "έχει αστοχίες" είναι κοινοτοπίες χωρίς περιεχόμενο που μπορούν να διατυπωθούν εξίσου για δύο γιατρούς τελείως διαφορετικου επιπέδου, αβαντάροντας τελικά τον μέτριο: "κι ο Γιαμάν έχει αποτυχίες κι ο Κούτο έχει αποτυχίες, οπότε τι τα θες, είναι απλά τύχη"-πλήρης διαστροφή της πραγματικότητας.

Για σύγκριση με Yaman έβαλα 4-5 ονόματα στον ίδιο γεωγραφικό χώρο και σε ίδιο price range (όχι από Ελλάδα για να μην γίνει κλωτσοπατινάδα). Χίλιες φορές σε Gur, HDC, Turan, Ahmed Altan, Portelli (Μάλτα), Scheffen (Τυνησία), Long Hair Center ή ακόμα και Serkan Aygin, παρά Yaman κατά τη φτωχή μου γνώμη (και σε τουλάχιστον 5-6 ελληνικές).

Τελευταία επεξεργασία:

Antonis80

Active Member
Δεν μου στέκονται αυτά που γράφεις. Το HRN έχει και άλλους φθηνούς γιατρούς, όπως τον Gur, τη Ratchathorn, τον Turan, την HDC. Αν ίσχυε η λογική σου θα έπρεπε να τους έχουν κόψει όλους αυτούς γιατί χαλάνε την πιάτσα των recommended Αμερικανών γιατρών που χρεώνουν 10x σε αυτές τις τιμές ή του Bisanga ή του Feriduni ή άλλων για πιο βαριά πορτοφόλια. 5-6 χρόνια που ήταν ο Yaman στη recommended list δεν χάλασε την πιάτσα; Η προφανής εξήγηση είναι η πρώτη που πρέπει να κοιτάει κανείς: είχε τόσο καλά αποτελέσματα που ακόμη και το HRN υποχρεώθηκε να τον κόψει. Ειλικρινά προτρέπω όποιον το σκέφτεται να κοιτάξει αποτελέσματα του Yaman εκεί (όχι μόνο τα ανεξάρτητα αλλά και της κλινικής γιατί και από εκεί καταλαβαίνει τα όρια του γιατρού).

Συνέκρινα τον Yaman όχι με τον Couto για να δείξω ότι είναι χειρότερος (προφανώς είναι) ούτε για να πω σε κάποιον να πάει στον Couto (άλλο price range, τελείως διαφορετικά κριτήρια απόφασης) αλλά για να δείξω πόσο το "έχει καλά αποτελέσματα" ή "έχει αστοχίες" είναι λ κοινοτοπίες χωρίς περιεχόμενο που μπορούν να διατυπωθούν εξίσου για δύο γιατρούς τελείως διαφορετικου επιπέδου, αβαντάροντας τελικά τον μέτριο: "κι ο Γιαμάν έχει αποτυχίες κι ο Κουτό έχει αποτυχίες, οπότε τι τα θες, είναι απλά τύχη"-πλήρης διαστροφή της πραγματικότητας.

Για σύγκριση με Yaman έβαλα 4-5 ονόματα στον ίδιο γεωγραφικό χώρο και σε ίδιο price range (όχι από Ελλάδα για να μην γίνει κλωτσοπατινάδα). Χίλιες φορές σε Gur, HDC, Turan, Ahmed Altan, Portelli (Μάλτα), Scheffen (Τυνησία), Long Hair Center ή ακόμα και Serkan Aygin, παρά Yaman κατά τη φτωχή μου γνώμη (και σε τουλάχιστον 5-6 ελληνικές).
ειναι γνωστό οταν κάποιος χρεώνει αρκετά λιγοτερα χαλάει την πιάτσα σε αλλους οπότε θα του κανουν πόλεμο να τον βγάλουν έξω. Πως θα το κανουν αυτο; με μέλη δικά τους συνεχώς να κανουν επιθέσεις σε συγκεκριμένους στοχους να τους βγάλουν έξω, οι οποίοι ζητουσαν συνεχώς να τον βγάλουν και ειχαν πάθει εμμονή και ειχαν έβγαζαν πολυ μίσος....οι αλλοι που λες δεν ειχαν την απήχηση του yaman (ο οποιος ειχε τα περισσοτερα περιστατικά), γιαυτο ενοχλούσε πολυ....
εσιγα σιγα θα ακολουθήσουν κ επόμενοι (αναλόγως με τη τιμή που χρεώνουν), αν βγάλουν έξω αυτον που ειχε την χαμηλότερη τιμή άρα έκανε και τη μεγαλύτερη ζημιά στα οικονομικά τους οφέλη.

Ειναι γνωστό οτι στις ακριβές κλινικές, οι κλινικές με καλά αποτελέσματα και χαμηλές τιμές τους χαλάνε την πιάτσα οπότε θα κανουν τα πάντα για να τους πολεμήσουν με τα payrolls τους. ;)

Αν δει κάποιος τα αποτελέσματα του couto θα δει σε αρκετά αστοχίες που αναλογικά με τη τιμή που χρεώνει δεν θα έπρεπε να υπάρχουν....Και σιγουρα οσα περισσοτερα ανεξάρτητα περιστατικά έχει κάποιος τοσες περισσοτερες και οι αστοχίες θα έχει....Δεν υπάρχει εγγυηση στη μεταμοσχευση μαλλιων.

Οποιος ψάξει σε φορουμ στο ιντερνετ θα δει αρκετά καλά περιστατικά από Yaman που ειχαν καλές φυτρώσεις, σιγουρα θα έχει και αστοχίες, εδώ βλέπουμε και αστοχίες από γιατρους που χρεώνουν 5 φορές πάνω

Στο price range του ο Dr Yaman θεωρείται μια αξιόλογη επιλογή. Μακάρι να ηταν ολοι πάμπλουτοι να πήγαιναν στον κορυφαίο του εξωτερικού...Σιγουρα μπορει να κοιτάξει και αλλες επιλογές οπως Gur, Turan, Altan Ahmed και αναλογως επιλέγει ο καθένας.

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
ειναι γνωστό οταν κάποιος χρεώνει αρκετά λιγοτερα χαλάει την πιάτσα σε αλλους οπότε θα του κανουν πόλεμο να τον βγάλουν έξω. Πως θα το κανουν αυτο; με μέλη δικά τους συνεχώς να επιτείθονται σε συγκεκριένους στοχους να τους βγάλουν έξω....ε σιγα σιγα θα ακολουθήσουν κ επόμενοι αν βγάλουν έξω αυτον που ειχε την χαμηλότερη τιμή άρα έκανε και τη μεγλαύτερη ζημιά στα οικονομικά τους οφέλη. Ειναι γνωστό οτι στις ακριβές κλινικές κλινικές με καλά αποτελέσματα και χαμηλές τιμές τους χαλάνε την πιάτσα οπότε θα κανουν τα πάντα για να τους πολεμήσουν με τα payrolls τους.
Αν δει κάποιος τα αποτελέσματα του couto θα δει σε αρκετά αστοχίες πυο αναλογικά με τη τιμή που χρεώνει δεν θα έπρεπε να υπάρχουν....Και σιγουρα οσα περισσοτερα ανεξάρητα περιστατικά έχει κάποιος τοσες περισσοτερες και οι αστοχίες θα ειναι....Οποιος ψάξει σε φορουμ στο ιντερνετ θα δει αρκετά καλά περιστατικά από Yaman που ειχαν καλές φυτρώσεις....
Στο price range του ο Dr Yaman θεωρείται μια αξιόλογη επιλογή. Μακάρι να ηταν ολοι πάμπλουτοι να πήγαιναν στον κορυφαίο του εξωτερικού...
Έγραψες ακριβώς τα ίδια με το προηγούμενο σχόλιο σου, χωρίς να απαντήσεις σε τίποτα από τα συγκεκριμένα που σου είπα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Βλέπω σε άλλα ποστ που μετράνε grafts στις φωτογραφίες, δίνουν συμβουλές για την αγωγή… εδώ πως φτάσατε να τσακώνεστε για το αν είναι καλός ο γιατρός ή όχι

Αν έχετε κάποια γνώμη για την δική μου περίπτωση ευχαρίστως να την διαβάσω

Noname12

Active Member
Βλέπω σε άλλα ποστ που μετράνε grafts στις φωτογραφίες, δίνουν συμβουλές για την αγωγή… εδώ πως φτάσατε να τσακώνεστε για το αν είναι καλός ο γιατρός ή όχι

Αν έχετε κάποια γνώμη για την δική μου περίπτωση ευχαρίστως να την διαβάσω
Σόρι για το derail του θρεντ αλλά το να διαβάζουν νέα μέλη για έναν γιατρό είναι σε κάποιον βαθμό χρήσιμο.

Θα έλεγα οπωσδήποτε να μπεις σε αγωγή και να κάνεις μετρήσεις και ένα πλάνο με κάποιον γιατρό για το μέλλον. Στείλε σε Cvial για επόμενα cons Lorenzo ιδανικά, ειδάλλως μάλλον BHR. Αν δεν θες χάπι (παρότι κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο) τουλάχιστον πάρε μια λοσιόν με φιναστεριδη-μινοξιδιλη, φτιαχτή από ένα κοντινό σου φαρμακείο. Θα σώσεις ό,τι μπορείς και θα σου δώσει μια βιωσιμότητα για δεύτερη μμ που νομίζω ότι θα χρειαστεί σίγουρα, σε έναν καλύτερο γιατρό.

Stratos

Well-Known Member
έχω στείλει 5 παιδιά στο Yaman οι οποίοι πήγαν μετά που είδαν εμένα, δεν έχω κανένα όφελος όταν τους στέλνω.
Εννοείται ότι αν βρείτε φτηνότερο με καλύτερα αποτελέσματα να πάτε σε εκείνον.
Εννοείται ότι η ΗDC είναι καλύτερη, εάν έχετε τα χρήματα πηγαίνετε εκεί.
Ποτέ δεν είπα ότι είναι ο καλύτερος, είπα ότι είναι καλή επιλογή για τα χρήματα που παίρνει.
Εάν δεν σας κάνει μην πάτε. όλα καλά.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Για να μείνω εντός θέματος, αν ήμουν στη θέση του @Metamosxeusimallion , επειδή είναι κρίμα να μείνει έτσι, θα έκανα το εξής :

Θα περίμενα να κλείσω ενάμιση χρόνο από τη ΜΜ και θα έπινα (από τη στιγμή που δε θες Fina/Minox) Saw Palmetto και Rosemary Extract για να ενισχύσω/σταθεροποιήσω το ελάχιστο όφελος από την τρέχουσα ΜΜ. Θυμάμαι δυο-τρια πόστς στο HRN με περιστατικά που φουντώσαν στον 8ο-9ο μήνα, οπότε παρά τα δυσοίωνα προγνωστικά, δεν το αποκλείουμε 100% σαν ενδεχόμενο.

Μετά, αν το αποτέλεσμα παρέμενε φτωχό. θα έκλεινα στην HDC στην Κύπρο ένα repair για καλοκαίρι '26, έχουν συνήθως καλές προσφορές. Αυτοί και ο Γεωργίου και βλέπω καλά περιστατικά τακτικά.

Τώρα όσον αφορά το Γιαμάν, το έγραψε σωστά ο Στράτος : κανείς δεν είπε ότι ήταν ο καλύτερος, απλά ήταν ο καλύτερος για ένα συγκεκριμένο χαμηλό μπάτζετ, δίνοντας πολλά καλά αποτελέσματα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν έψαχνα σήμερα για ΜΜ και δεν τον έβλεπα στη λίστα του HRN, το πιθανότερο είναι πως δεν θα πήγαινα. Θα πήγαινα είτε Turan είτε HDC.

Στην Τουρκία, πάρα πολλά αποτελέσματα ΜΜ εξαρτώνται από την ομάδα νοσοκόμων/εμφυτευτών που θα σου τύχει εκείνη την ημέρα. Και δυστυχώς το τρέχουν οι περισσότερες κλινικές σαν καθαρά εποχιακή δουλειά. Aν είσαι γκαντέμης και πέσεις σε γιωτο-εμφυτευτές, τον ήπιες. Στο Γιαμάν έκανε ένας Ιταλός την ίδια μέρα με μένα, νομίζω μικρότερο Νόργουντ (εγώ ήμουν 5άρης, ο Ιταλός 4άρης) και όπως πήγε, έτσι έμεινε ένα χρόνο μετά. Πήγε για διόρθωση ο καημένος με την εγγύηση μετά, αλλά προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα ποτέ. Σκέφτομαι ότι στο τσακ γλίτωσα και είχα την 'καλή' ομάδα εμφυτευτών εκείνης της ημέρας, με φύλαξε ο Αη Χριστόφορος ο Μαλλιάς.

Είναι ΠΑΝΤΑ τζόγος η ΜΜ, ακόμα και στον καλύτερο γιατρό του κόσμου να πας. Ελαχιστοποιείς το ρίσκο ναι, αλλά δεν το εκμηδενίζεις. Και στη δουλειά έχω δυό τύπους έτσι εντελώς απληροφόρητους που πήγαν σε hair mills αλλά πήραν ωραία αποτελέσματα, τους βγήκε τρελό value for money.

Μπλουζα