ΜΑΛΛΙΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ!!ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΥ,Ή ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ?;;

• ΑΦΗΣΕ ΚΟΝΤΟ

Ψηφοφορίες: 0 0.0%
  • ΑΦΗΣΕ ΜΑΚΡΥ

• ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟ ΓΟΥΛΙ

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

johnaras19

New Member
ΠΑΙΔΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ Ή ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ??ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
;) :) ;D :chinscratch :worshipper :guillotine

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bluelove

New Member
Απ: ΜΑΛΛΙΑ

Johnara τι δουλειά έχεις στη γυναικεία τριχόπτωση? Εκτός και αν είσαι κοπέλα και σου έχουν πέσει τόσο πολύ που πλέον σε φωνάζουν Johnara.

tatini

New Member

Στο μαλλί του άντρα αγόρι μου, ισχύει ο κανόνας του πουλιού αντίστροφα: όσο λιγότερα εκατοστά, τόσο το καλύτερο.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

N'αφήσεις το μαλλί εκείνο που πάει καλύτερα στη φάτσα σου και μπορείς να υποστηρίξεις.

Κάποιοι δείχνουν φοβεροί με ξούρα πεζοναύτη, άλλοι είναι για χιπιοπατέρες. Ίδερ γουέι, οι γκόμενες για τα λεφτά θα έρθουν, οπότε μην αγχώνεσαι, ίδερ γουέι.

johnaras19

New Member

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ.Α ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΤΡΙΧΩΠΤΩΣΗ ΜΠΗΚΑ....ΑΝΑΠΟΔΑ.....ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ... :D :down furious3

johnaras19

New Member

8) :grandpa: 7SFGSFG :rifle :dbann :hdanc: :guillotine :bravo: :brut: :welc: :eek:mg: :snooze: :lmao: :cheers: :2m: :7m: :8m: :15m: :16m: :9m: :17m: :18m: :11m: :19m: :20: :21m: :22m: :dying: :m04: :m05: :m03: :m02:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

johnaras19

New Member

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΒΩ ΓΟΥΛΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ,ΠΧ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ;;??ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΚΟΡΙ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΛΛΙΑ.... 8) :grandpa: :angel:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

αν έχεις μακρόστενο - μεγάλο πρόσωπο άστα μακριά. αν έχεις μικρό πρόσωπο κοντά. :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα