ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

nikos76

Member
Ξέρετε ότι η μαγιά μπύρας κανει πολύ καλό στα μαλιά???

Μου το είχε πει μια γιατρός η οποία δεν ήθελε να πέρνει συμπηρώματα διατροφής και σκευάσματα οπότε κάθε πρωί έλιωνε και έπινε σε ένα ποτηράκι με λίγο νερό μια μπαλίστα σε μέγεθος στραγαλιού μαγιά μπύρας.Το μαλί της δυνάμωσε και άρχισε να βγάζει νέες φύτρες.
Το δοκίμασα κι εγώ(εδώ και 2 μήνες) και έχω να δηλώσω ότι η τριχόπτωση περιρίοστηκε σημαντικά,το μαλί άρχισε να επανέρχεται και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.Επίσης βάζω και αμπούλες DERCOS παράληλα δυο φορές την εβδομάδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

primax

Member
Απ: ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

Οι αμπούλες DERCOS, όπως και οι CRESCINA, δεν πρόκειτα να σώσουν τα μαλλιά σου. Προσωπικά σε εμένα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, τσάμπα χρήματα.
Όσο αφορά τη μαγιά μπύρας, χλωμό μου φαίνεται. Αν ήταν τόσο απλό, όλοι θα είχαμε μαλλιά και δε θα παιδευόμαστε με τόσα άλλα.

magic810

New Member

nikos76 είπε:
Ξέρετε ότι η μαγιά μπύρας κανει πολύ καλό στα μαλιά???

Μου το είχε πει μια γιατρός η οποία δεν ήθελε να πέρνει συμπηρώματα διατροφής και σκευάσματα οπότε κάθε πρωί έλιωνε και έπινε σε ένα ποτηράκι με λίγο νερό μια μπαλίστα σε μέγεθος στραγαλιού μαγιά μπύρας.Το μαλί της δυνάμωσε και άρχισε να βγάζει νέες φύτρες.
Το δοκίμασα κι εγώ(εδώ και 2 μήνες) και έχω να δηλώσω ότι η τριχόπτωση περιρίοστηκε σημαντικά,το μαλί άρχισε να επανέρχεται και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.Επίσης βάζω και αμπούλες DERCOS παράληλα δυο φορές την εβδομάδα.

Τι μαγια μπυρας φιλε μου?
Ετοιμες καψουλες....?γιατι κ εγω επαιρνα μαγια μπυρας της L....s χωρις κανενα αποτελεσμα....

nikos76

Member

Όχι έτοιμες κάψουλες..υπάρχει στο super market φρέσκια μαγιά μπύρας,διατηρείτε στο ψηγείο, και κοστίζει γύρω στα 25 λεπτά.
Μην ασχολείσε με χάπια και σκευάσματα

kyuss

New Member

Οταν ειχα ρωτησει τον δερματολογο, αν κανει καλο η μπυρα στα μαλλια, μου χε απαντησει οτι πρεπει να πινεις πολλες μπυρες την ημερα. Συγκεκριμενα μου χε πει, οτι θα εισαι μεθυσμενος ολη την ημερα, οποτε δε θα σ απασχολει αν εχεις μαλλια. Οποτε πιστευω οτι η μαγια μπυρας , η μπυρα εχει λιγοτερη μαγια απ οτι τα χαπια, ειναι ενα καλο βοηθημα στα μαλλια.

Επισης η κοπελα μου ειχε παρει χαπια για τα σκυλια της για την ανοιξη και πηρε και κεινη. Το αποτελεσμα, ηταν να βγαλει νεες τριχες,φυσικα δεν εχει προβλημα τριχοπτωσης, δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο.

magic810

New Member

nikos76 είπε:
Όχι έτοιμες κάψουλες..υπάρχει στο super market φρέσκια μαγιά μπύρας,διατηρείτε στο ψηγείο, και κοστίζει γύρω στα 25 λεπτά.

Θα το κοιταξω....ευχαριστω... 8)

nikos76

Member

kyuss είπε:
Οταν ειχα ρωτησει τον δερματολογο, αν κανει καλο η μπυρα στα μαλλια, μου χε απαντησει οτι πρεπει να πινεις πολλες μπυρες την ημερα. Συγκεκριμενα μου χε πει, οτι θα εισαι μεθυσμενος ολη την ημερα, οποτε δε θα σ απασχολει αν εχεις μαλλια. Οποτε πιστευω οτι η μαγια μπυρας , η μπυρα εχει λιγοτερη μαγια απ οτι τα χαπια, ειναι ενα καλο βοηθημα στα μαλλια.

Σωστός!!! ;)

primax

Member

Παιδιά , με τις μπύρες που έχω πιεί στη ζωή μου, θα έπρεπε να έχω βγάλει μαλλιά και στις πατούσες!!

ANAR

Well-Known Member

Στα ψυγεία των σουπερ μασκετ την πουλανε η στα ραφια;
Υπαρχει περίπτωση να δουμε παρενέργειες απο την μαγια σε καθημερινή βαση;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εντάξει,μην υπερβάλουμε ...

για μαγιά είπαμε - φυτικό συστατικό πολλών τροφίμων που καθημερινά καταναλώνουμε ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kyuss

New Member

Σωστος ο Σπυρος και το ψωμι που τρωμε εχει μαγια. Παντως η μπυρα, εχει λιγοτερη μαγια, απ οτι το συμπληρωμα.

Παρενεργιες, νομιζω πως οχι. Εκτος φυσικα αν ξεπερασεις την ημερησια ποσοτητα και παθεις υπερβιταμηνωση. Φαγουρα δηλαδη!!!

nikos76

Member

ANAR είπε:
Στα ψυγεία των σουπερ μασκετ την πουλανε η στα ραφια;
Υπαρχει περίπτωση να δουμε παρενέργειες απο την μαγια σε καθημερινή βαση;

Στα ψυγεία των σουπερ μαρκετ..

Παρενέργιες δεν έχει,εκτός αν πάρεις πάρα πολύ και πάθεις υπεβιταμίνωνη..συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο

nikos76

Member

vrm είπε:
Φιλε niko μηπως υπερβαλλεις ?

Ο χρόνος θα δείξει.. ;) Μέχρι στιγμής κάνω χρήση δύο μήνες..αν δεν περάσει κάνα 6 μηνο δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
Πάντως το μαλί το βλέπω σχετικά οκ..δεν νομιζω ότι με το regain ήτανε σε καλύτερη κατάσταση.
Πάντως το ότι η μαγιά μπύρας κάνει καλό το έχω δει σε πολλά sites

ANAR

Well-Known Member

Eμενα η γυναίκα μου μετα το λουσιμο αδιαζει και ενα κουτακι μπυρα στα μαλλιά και το αφήνει κανα 5λεπτο και μετα τα πλενει μονο με νερο
Δινουν ογκο και ειναι ποιο αφρατα μου λεει

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η μαγια μπυρας ειναι καλουτσικη
αλλα μην περιμενει κανεις με μαγια μπυρας μονο να σωσει τα μαλλια του

περιεχει ενα συμπλεγμα βιταμινων Β
Β3-νιασίνη, Β5-παντοθενικό οξύ, Β6, φολικό οξύ, Β12, βιοτίνη,

την Β6 την β12 αλλα και την την χρησιμοποιουν οι περισσοτερες λοσιον της αγορας

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

nikos76 είπε:

Εριξα μια ματία σήμερα και είδα μαγια μπύρας σε κυβάκια. Το κάθε ενα είχε 25 λεπτά. Αυτή εννοείς?
Επίσης είχε και αποξηραμένη εκτός ψυγείου ΓΙΩΤΗΣ. Το ίδιο είναι?

Teri

New Member

Ρε παίδες, σαν πολλά πράγματα δεν βάζουμε στο κεφάλι μας.. Αρκετή είναι η θεραπεία που κάνουμε. Μην τα μπουρδουκλώνουμε, και εν τέλει αν θέλουμε να δυναμώσουμε την αγωγή ας δυναμώσουμε τα υπάρχοντα προϊόντα (Regain, Revivo) και όχι να προσθέτουμε κι άλλα.

Γνώμη μου..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα