Λαδωμένα μαλλιά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panosm

Member
Άνοιξα αυτό το θέμα για να μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας για το πως θα μπορέσουμε να περιορίσουμε το φαινόμενο " λαδωμένο μαλλί " που προκαλείται από τις θεραπείες που κάνουμε.

Εγώ το πρωί πριν φύγω από το σπίτι ( αφού έχω βάλει μινοξ 1 ώρα πριν ) περνάω μια χνουδωτή πετσέτα πάνω από το κεφάλι μου με αποτέλεσμα να παίρνει το 70 % από το λάδι που υπάρχει εκείνη τη στιγμή στα μαλλιά . ( στο δέρμα του κεφαλιού παραμένει η μινοξ οπότε δεν επηρεάζεται η αποτελεσματικότητα της. :) ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Λαδωμένα μαλλιά

γειά χαρά
για την πετσέτα που γράφεις δεν είμαι και τόσο σύμφωνος...
εγώ βρήκα την υγεία μου με το gel αλόης,1 ώρα μετα την μινοξιδίλη - τα μαλλιά μου (λιπαρά) φαίνονται και τα αισθανομαι σχεδόν νορμάλ...
άσε που με την καθημερινή χρήση fungoral & frezyderm εναλάξ επιτέλους δεν είναι βαριά, και γενικά δεν υπάρχει αυτή η θαμπή και γλοιώδης εικόνα του παρελθόντος...

panosm

Member

Σπύρο καλημέρα
Όταν λέω πετσέτα μην φανταστείς ότι τρίβω το κεφάλι μου , απλώς την περνάω ελαφρά και την πιέζω ελαφρά.
Για την αλόη που λες την βάζεις 1 ώρα μετά την μινοξ και διώχνει το λάδωμα ;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν υπάρχει κάτι μαγικό να διώξει το λάδωμα - απλά με την αλόη 1 ώρα μετά την μινοξιδίλη και καθημερινό λούσιμο με τα 2 σαμπουάν δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που είχα 2 χρόνια σχεδόν με άλλα σαμπουάν και μινοξιδίλη...

τα μαλλιά μου έχουν 8-10 εκ. μήκος, οπότε η πετσέτα σε 'μένα θα έπαιρνε ουσιαστικά την μινοξιδίλη από το κεφάλι - δεν είπα ότι δεν είναι μία καλή ιδέα,απλώς ότι δεν κάνει για 'μένα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα