Λέτε να αποδώσει;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Λέτε να αποδώσει;;

aggelos20 είπε:
fenimore το δεύτερο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον ;D να το χρησιμοποιήσω σκέτο όπως είναι ή λες να προσθέσω και κανένα έλαιο ή άλλο συστατικό;

Το είχα πάρει αυτό (το 1 λίτρο), και από μόνο του είναι πολύ καλό, μια χαρά λούζεσε, μπορείς αν θες να του βάλεις κανά λαδάκι μέσα σε μικρή ποσότητα, κακό δεν θα κάνει ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aggelos20

Member

Ευχαριστώ πολύ! :worshipper Μια τελευταία σύγκριση θέλω μόνο για να προχώρησω και γω στην παραγγελία και να σε αφήσω και σένα λίγο ήσυχο γιατί σε έχω πρίξει. Διάβασα για αυτό εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html σε ένα άλλο μήνυμα σου μέσα στη μέρα και θέλω να μου ποιο να επιλέξω τελικα το σκέτη βάση ή αυτό;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Ευχαριστώ πολύ! :worshipper Μια τελευταία σύγκριση θέλω μόνο για να προχώρησω και γω στην παραγγελία και να σε αφήσω και σένα λίγο ήσυχο γιατί σε έχω πρίξει. Διάβασα για αυτό εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html σε ένα άλλο μήνυμα σου μέσα στη μέρα και θέλω να μου ποιο να επιλέξω τελικα το σκέτη βάση ή αυτό;

Αν δεν σε νιάζει τόσο πολύ σε θέμα συστατικών, και σε ενδιαφέρει πόσο αφρό κάνει, άρωμα, κτλ τότε διάλεξε αυτό με το αλόη βέρα.
Αν σε νιάζει να είναι πολύ ήπιο φυτικό - οργανικό και πολύ free από ύποπτες ουσίες τότε διάλεξε την οργανική βάση υγρού σαπουνιού.
Αλλά και τα 2 είναι πάρα πολύ καλά.

aggelos20

Member

Αδερφέ fenimore έχω πρόβλημα! Κάθε φορά που βάζω regaine και κάνω μασάζ όπως μου χουν πει μου πεύτουν πάρα πολλές τρίχες πράγμα που δεν έχω ξαναδεί και αυτό γίνεται 2 φορές τη μέρα που το βάζω! Νομίζω πως θα χάσω όλο μου το μαλλί μόνο με την εφαρμογή του regaine! Εκτός αυτού με τρώει υπερβολικά το κεφάλι μου (εγώ βέβαια προσπαθώ να αντέξω και δεν το ακουμπάω καν για να μην μεταφέρω την ουσία στο πρόσωπο και και σε άλλα μέρη του σώματος) και το μαλλί γίνεται κόκαλο! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Και πότε περίπου θα σταματήσουν να πεύτουν όλες αυτές οι τρίχες και να δω τα πρώτα αποτελέσματα γιατί με βλέπω να αδιάζω ενω πριν μία βδομάδα που το ξεκίνησα είχα μόνο μια αρέωση!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Αδερφέ fenimore έχω πρόβλημα! Κάθε φορά που βάζω regaine και κάνω μασάζ όπως μου χουν πει μου πεύτουν πάρα πολλές τρίχες πράγμα που δεν έχω ξαναδεί και αυτό γίνεται 2 φορές τη μέρα που το βάζω! Νομίζω πως θα χάσω όλο μου το μαλλί μόνο με την εφαρμογή του regaine! Εκτός αυτού με τρώει υπερβολικά το κεφάλι μου (εγώ βέβαια προσπαθώ να αντέξω και δεν το ακουμπάω καν για να μην μεταφέρω την ουσία στο πρόσωπο και και σε άλλα μέρη του σώματος) και το μαλλί γίνεται κόκαλο! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Και πότε περίπου θα σταματήσουν να πεύτουν όλες αυτές οι τρίχες και να δω τα πρώτα αποτελέσματα γιατί με βλέπω να αδιάζω ενω πριν μία βδομάδα που το ξεκίνησα είχα μόνο μια αρέωση!

Πότε άρχισες μινοξιδίλη? Παίζει να είναι και shedding αυτό (είναι θετικό σημάδι, φεύγει η παλιά αδύναμη τρίχα και στη θεση της θα βγεί νεα πιο δυνατή και παχιά). Παρατηρήτε της πρώτες εβδομάδες χρήσης. Εμένα μου κράτησε κάπου στην μια βδομάδα πάνω κάτω.
Για την φαγούρα οφείλετε στην Propylene Glycol που έχει η μινοξιδίλη. Μπορείς να δοκιμάσεις emu oil ή ζελέ από αλόη βέρα που είναι πολύ καταπραυντικά ή μπορείς να αντικαταστήσεις το regaine με αυτήν την μινοξιδίλη με γλυκερίνη αντί για PG http://www.minoxidilsolutions.com/products/540/ .

aggelos20

Member

πριν 4 μερες ξεκινισα regaine. δηλαδη να μην ανυσηχω για τον αριθμο των τριχων που σιγουρα προερχεται απο το regaine γιατι το παρατηρω μονο οταν κανω μασαζ με αυτο! οσο για το ζελε που μου λες θα παω την δευτερα να αγορασω το σαμπουαν που λεγαμε,που εχει αλοη βερα λες να βοηθησει αυτο απο μονο του αντι για το ζελε;

JackSheppard

New Member

aggelos20 είπε:
πριν 4 μερες ξεκινισα regaine. δηλαδη να μην ανυσηχω για τον αριθμο των τριχων που σιγουρα προερχεται απο το regaine γιατι το παρατηρω μονο οταν κανω μασαζ με αυτο! οσο για το ζελε που μου λες θα παω την δευτερα να αγορασω το σαμπουαν που λεγαμε,που εχει αλοη βερα λες να βοηθησει αυτο απο μονο του αντι για το ζελε;

η μονη βοηθεια που δινουν ειναι εναντια στους ερεθισμους που μπορει να σου προκαλεσουν οι λοσιον. Εννοειται οτι το ζελε κανει καλυτερη δουλεια απο ενα σαμπουαν.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:

Μπορεί να μην είναι shedding ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Συνήθως παρατηρήτε την 3ή - 4ή εβδομάδα χρήσης, κα θα χάνεις τρίχες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (λούσιμο, χτένισμα, τίναγμα μαλλιών κτλ), και όχι μόνο την ώρα που βάζεις την λοσιόν.
Μπορεί οι τρίχες που χάνεις την ώρα που βάζες στην μίνοξ να τραβιούντε ή να σπάνε από την λαδερη υφή που έχουν εκείνει την στιγμή σε συνδιασμό με το μασάζ που κάνεις. Δεν θα το κάνεις καθόλου δυνατά, ένα άπλωμα θα κάνεις με τα χέρια σου για λίγα δευτερόλεπτα μόνο.
Κοίτα στην συγκεκριμένη περίπτωση θες κάτι να σε βοηθήσει από τον εριθισμό της μινιοξιδίλης. Δεν μπορείς πχ να βάλεις μίνοξ και μετά να πας να λουστείς αμέσως. Ενώ με το ζελέ από αλόη βέρα μπορείς να το συνδιάσεις. Πχ μπορείς να βάλεις ζελέ αλόης στο δέρμα του κεφαλιού περίπου 1 ώρα πριν βάλεις μίνοξ ή μπορείς να την βάλεις και 1 ώρα μετά.

aggelos20

Member

Λοιπόν πέρα από τη φαγούρα που έχω εδω και 5 μέρες που βάζω το regaine (σήμερα βρήκα το gel σε ένα φαρμακείο και το σαμπουάν με την αλόη που λέγαμε και τα δύο ransom. Το gel πως το εφαρμόζω ρε παιδιά πάνω πάνω στις τρίχες; ::) δεν έχω σκέτο δέρμα έχω μαλλί ακόμα :D ) παρατήρησα πως το μαλλί μου έχει γεμίσει ασπράκια. Ακόμα και όταν λούζομαι κάποια παραμένουν ( είναι πολύ μικρά). Σου προκαλεί το regaine ξιροδερμία ή πυτιρίδα; και τι να κάνω για αυτό τώρα; ( πιστεύω πως μπορεί και η φαγούρα να οφείλεται και εκεί)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Λοιπόν πέρα από τη φαγούρα που έχω εδω και 5 μέρες που βάζω το regaine (σήμερα βρήκα το gel σε ένα φαρμακείο και το σαμπουάν με την αλόη που λέγαμε και τα δύο ransom. Το gel πως το εφαρμόζω ρε παιδιά πάνω πάνω στις τρίχες; ::) δεν έχω σκέτο δέρμα έχω μαλλί ακόμα :D ) παρατήρησα πως το μαλλί μου έχει γεμίσει ασπράκια. Ακόμα και όταν λούζομαι κάποια παραμένουν ( είναι πολύ μικρά). Σου προκαλεί το regaine ξιροδερμία ή πυτιρίδα; και τι να κάνω για αυτό τώρα; ( πιστεύω πως μπορεί και η φαγούρα να οφείλεται και εκεί)

την αλόη βέρα όσο μπορείς να πηγένει περισσότερο στο δέρμα του κεφαλιού και όχι πάνω στα μαλλιά.
Ναι, πολύ έχουν παρατηρήσει ξηροδερμία με την μινοξιδίλη. Άρχισε σαμπουάν κετοκοναζόλης από φαρμακείο, 3 λουσίματα την εβδομάδα.

aggelos20

Member

fenimore ξέρεις κατά πόσο επιρρεάζει το σπέρμα η κετοκοναζόλη; Βρήκα σε πολλά site να το λέει όπως σε αυτο:

http://www.biolaser.gr/index.php?instance=services&cPath=70_72

Βλαπτική επίδραση φαρμάκων και εξωτερικών παραγόντων στο σπέρμα

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες ή φάρμακα , μπορεί να προκαλέσουν τοξικότητα στην παραγωγή σπέρματος.
Ακτινοβολία
Χημειοθεραπευτικά φάρμακα
Ηρωίνη, μεθαδόνη, χασίς κλπ ναρκωτικές ουσίες
Οινόπνευμα
Ανταγωνιστές ασβεστίου
Α – αδρενεργικοί ανταγωνιστές
Κετοκοναζόλη, σπιρολακτόνη, σιμετιδίνη, λίθιο,
Αντικαταθλιπτικά
Κάπνισμα – νικοτίνη κλπ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JackSheppard

New Member

aggelos20 είπε:
fenimore ξέρεις κατά πόσο επιρρεάζει το σπέρμα η κετοκοναζόλη; Βρήκα σε πολλά site να το λέει όπως σε αυτο:

http://www.biolaser.gr/index.php?instance=services&cPath=70_72

Βλαπτική επίδραση φαρμάκων και εξωτερικών παραγόντων στο σπέρμα

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες ή φάρμακα , μπορεί να προκαλέσουν τοξικότητα στην παραγωγή σπέρματος.
Ακτινοβολία
Χημειοθεραπευτικά φάρμακα
Ηρωίνη, μεθαδόνη, χασίς κλπ ναρκωτικές ουσίες
Οινόπνευμα
Ανταγωνιστές ασβεστίου
Α – αδρενεργικοί ανταγωνιστές
Κετοκοναζόλη, σπιρολακτόνη, σιμετιδίνη, λίθιο,
Αντικαταθλιπτικά
Κάπνισμα – νικοτίνη κλπ

αν τα παρεις σε χαπια. Τα σαμπουαν δεν επηρεαζουν. Αλλιως δεν θα υπηρχαν διαθεσιμα χωρις καν συνταγη γιατρου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα