Λέτε να αποδώσει;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aggelos20

Member
Kαλησπέρα! Σήμερα επισκεύτηκα ένα δερματολόγο και μου πρότεινε την εξής αγωγή:

1) Regaine minoxidil 5% (πρώι και βράδυ από 6 ψεκασμούς)
2) Epicrin (μία κάψουλα την ημέρα)
3) Dercos σαμπουάν (λούσιμο μέρα παρά μέρα)
ή
Folliplus Extra (λούσιμο μέρα παρά μέρα)

Πως τη βλέπετε υπάρχουν πιθανότητες;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Λέτε να αποδώσει;;

aggelos20 είπε:

ή

Σου διέγνωσε ανδρωγενετική αλωπεκία?
Αντικατέστησε το regaine με kirkland minoxidil που είναι πολύ φθηνότερη.
Αν κάνεις καλή διατροφή, μην πάρεις κάψουλες epicrin.
Σαμπουάν απόφυγε αυτά της decros γιατί πέζει πολύ χημεία μέσα τους. Για το folliplus extra δεν βρίσκω τα συστατικά. Επέλεξε κάποιο φυτικό οργανικό για καθημερινό λούσιμο.
Και αν πρόκειτε για ανδρωγενετική αλωπεκία, χρησιμοποίησε κάποιο dht blocker παράλληλα και σαμπουάν κετοκοναζόλης 2-3 λουσίματα την εβδομάδα.

aggelos20

Member

Δεν μου έκανε κάποια εξέταση για να το διαγνώσει με το μάτι οτι είδε αλλά γιατί απο τ άλλο μπορεί να προέρχεται αυτή η τριχόπτωση και η αρέωση που έχω;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Δεν μου έκανε κάποια εξέταση για να το διαγνώσει με το μάτι οτι είδε αλλά γιατί απο τ άλλο μπορεί να προέρχεται αυτή η τριχόπτωση και η αρέωση που έχω;

http://www.hairlossgr.com/%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1/alopecia/

Georgex6

Well-Known Member

aggelos20 είπε:

ή

λιγες φιλε...

aggelos20

Member

Επειδή κατά 99% ανδρωγενετική αλωπεκία έχω βάση αυτών που μου στειλες πες μου αν ξέρεις ένα καλό dht blocker για να το προσθέσω μαζί με τα υπόλοιπα! Επίσης διάγραμα τρίχας αν το λέω καλα :p ξέρεις που μπορώ να κάνω και να μου σιγουρεψουν αν πρόκειτε για ανδρωγενετική αλωπεκία;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Επειδή κατά 99% ανδρωγενετική αλωπεκία έχω βάση αυτών που μου στειλες πες μου αν ξέρεις ένα καλό dht blocker για να το προσθέσω μαζί με τα υπόλοιπα! Επίσης διάγραμα τρίχας αν το λέω καλα :p ξέρεις που μπορώ να κάνω και να μου σιγουρεψουν αν πρόκειτε για ανδρωγενετική αλωπεκία;

Αναλόγος το τι αραίωση έχεις και πόσο θες να "ρισκάρεις" σε θέμα παρενεργειών. Αν θες βάλε κάποια φωτογραφία που να δείχνει το πρόβλημα για να σου πούμε πιο αναλυτικά.

kos1987

New Member

aggelos20 είπε:
Επειδή κατά 99% ανδρωγενετική αλωπεκία έχω βάση αυτών που μου στειλες πες μου αν ξέρεις ένα καλό dht blocker για να το προσθέσω μαζί με τα υπόλοιπα!

Συνοπτικα υπαρχουν οι τοπικες ιδιοκατασκευες (zix, spiro με πολλες παραλλαγες) που ειναι παμφθηνες, υπαρχουν ετοιμες λοσιον του εμποριου οπως revivogen(οπως το zix αλλα σαφως πιο ακριβο),Υπαρχουν τα τοπικα δυσευρετα αντιανδρογονα που μονο ενας εδω δοκιμαζει(ru58841).Υπαρχουν και οι συστηματικοι dht blockers finasteride,dutasteride που βγαζουν σε πολλους sides.Υπαρχουν και αλλα οπως τοπικη dutasteride κλπ...

Απο ολα αυτα τα πιο ισχυρα ειναι τα συστηματικα(fina,duta) και ακολουθουν τα τοπικα (ru και μετα δεν ξερω) ;D

aggelos20

Member

Φίλε μου ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια! Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λιγάκι ποίο συγκεκριμένος με ένα dht blocker το οποίο να ναι δοκιμασμένο με όσο γίνεται τις λιγότερες παρενέργειες! Το θέμα τιμής δεν με απασχολεί λόγω του οτι εχω συγκενικό μου πρόσωπο φαρμακοποιό!

kos1987

New Member

Απο τα τοπικα το πιο ισχυρο και αναλογικα με τη δυναμη του τις λιγοτερες παρενεργειες, ειναι το ru58841.Προκειται για μια χημικη ενωση που θα τη βρεις σε καποιο Κινεζικο εργαστηριο, πρεπει να κανεις παραγγελια μεσω ιντερνετ κλπ...Αν δεν θες να μπλεξεις με την κατασκευη ιδιοκατασκευων τοτε προτεινω το ρεβιβο γιατι εχουν ακουστει γενικα καλα λογια εδω μεσα...Απο τα χαπια εαν δεν ανηκεις στο μικρο ποσοστο παρενεργειων 2% :D συμφωνα με τη μερκ τοτε η finasteride θα εχει τα καλυτερα αποτελεσματα απο ολα τα τοπικα.(Εξαιρεση αποτελει το ru που ειναι ισοδυναμο με τη φινα, συμφωνα με χρηστες απο Αμερικη)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

εχουμε γινει ολοι γιατροι εδω μεσα :D
λοιπον ξεκινα με Saw Palmetto Extract 320mg

kos1987

New Member

Georgex6 είπε:
εχουμε γινει ολοι γιατροι εδω μεσα :D
λοιπον ξεκινα με Saw Palmetto Extract 320mg

Δεν ξερω για σας παντως εγω παω για κτηνιατρος και διαβαζω την τελευταια παθολογια που ειναι δερμα-ενδοκρινικο ;D τυχαιο δε νομιζω και παω σφαιρα για πτυχιο!!!

aggelos20

Member

Το fugoral χρησιμοποιείται και ως dht blocker? Γιατί βλέπω πως οι περισσότεροι το χουν στην αγωγή τους ενώ εγω όχι; :chinscratch

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Το fugoral χρησιμοποιείται και ως dht blocker? Γιατί βλέπω πως οι περισσότεροι το χουν στην αγωγή τους ενώ εγω όχι; :chinscratch

http://www.hairlossgr.com/review/nizoral-shampoo/
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,122.0.html

aggelos20

Member

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο! Ξεκίνησα από χθές να χρησιμοποίω το regaine 5% και επειδή ψάχνω αρκετά μέσα στο forum έχω διαβάσει για αρκετές παρενέργειες όπως τριχοφύια σε περιοχές άλλες εκτός από εκείνες που εφαρμόζεται, καρδιακά προβλήματα, στιτική δυσλειτουργία και πολλά άλλα και έχω ψιλοφρικάρει! Είναι συχνό φαινόμενο αυτά; :'(

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο! Ξεκίνησα από χθές να χρησιμοποίω το regaine 5% και επειδή ψάχνω αρκετά μέσα στο forum έχω διαβάσει για αρκετές παρενέργειες όπως τριχοφύια σε περιοχές άλλες εκτός από εκείνες που εφαρμόζεται, καρδιακά προβλήματα, στιτική δυσλειτουργία και πολλά άλλα και έχω ψιλοφρικάρει! Είναι συχνό φαινόμενο αυτά; :'(

Η μινοξιδίλη είναι φάρμακο για την υπέρταση. Εππηρεάζει κάποιο ποσοστό, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο. Εγώ προσωπικά είχα την πρώτη εβδομάδα που το χρησιμοποιούσα λίγο ταχυκαρδίες, για 4 - 5 μέρες. Τώρα είναι όλα οκ.
Επίσης έχει αναφερθεί ανεπιθήμητη τριχοφυία σε πρόσωπο και σβέρκο, καθώς και παρακράτηση υγρών (πρησμένο πρόσωπο).

Στυτική δυσλειτουργία δεν είναι side από την μινοξιδίλη.

aggelos20

Member

http://www.theolivetree.com/tact_%20αγνό_σαμπουάν-592-2.html Τι λέτε για καθημερινή χρήση αξίζει;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
http://www.theolivetree.com/tact_%20αγνό_σαμπουάν-592-2.html Τι λέτε για καθημερινή χρήση αξίζει;

Η συγκεκριμένη σειρά σαμπουάν δυστηχώς δεν γράφει αναλυτικά όλα τα συστατικά που έχει. Μόνο τα ενεργά συστατικά γράφει (βότανα, έλαια κτλ). Και απλά γράφει ετικέτες όπως parabnes FREE κτλ.

Μπορείς να δεις αυτό εδώ http://shop.sixwise.com/bathshowergeleconomicalgallonsize.aspx που είναι σαπωνοποιημένα έλαια σε σαπουάν, πολύ καθαρό σε συστατικά (1 γαλόνι το μπουκάλι)

και αυτό http://candlemaking.myshopify.com/collections/custom-collection-1/products/ygri-vasi-sapouniou-organiki που είναι υγρή βάση οργανικού σαπουνιού, πολύ καθαρό σε συστατικά και πολύ φθηνό.

aggelos20

Member

fenimore το δεύτερο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον ;D να το χρησιμοποιήσω σκέτο όπως είναι ή λες να προσθέσω και κανένα έλαιο ή άλλο συστατικό;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα