ΛΟΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπερα,ηθελα να σας πω κατι που παρατηρω...οταν λουζομαι και κοιταω στα χερια μου μενουν καπου στις 15-20 τριχες...ισως και λιγο περισσοτερες...!οταν βγαινω απο το μπανιο και στεγνωσει το μαλλι αν χτενισω τα μαλλια θα μου μεινουν σιγουρα καμια 15αρια τριχες....ωστοσω οι τριχεσ φευγουν και απο πισω χαμηλα χαμηλα ...δεν ειναι μονο απο το πανω μερος...το εχει σκεφτει κανεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakos

Member
Απ: ΛΟΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ...

μα και φυσικά. Καθημερινά χάνουμε περίπου 100 τρίχες. Ίσως και λίγες παραπάνω, ίσως και λίγο λιγότερες. Φυσικά αυτές οι 100 τρίχες είναι από όλο το τριχωτό τις κεφαλής και όχι μόνο από πάνω μέρος.

dhladh thewreis oti o arithmos trixwn pou vlepw na fevgoun sto lousimo einai ikanopoiitikos wste na min anisixw???An eixa megalh trixoptwsh de tha fainotan sto lousimo etsi den einai?

kipseli7

Member

Και εμενα φιλε μου οταν λουζομαι γινεται χαμος,ειδικα οταν σκουπιζω τα μαλλια μενουν στην πετσετα παρα πολλες κ οι πιο πολλες ειναι απο πισω και πλαγια???
Αυτο πως γινεται;
Και μετα κατα τη διαρκεια της μερας παλι χανω.Δεν ξερω αν ξεπερναω τις 100 παντως αραιωση υπαρχει πανω οχι πισω και πλαγια.Δηλαδη οσες πεφτουν απο πανω δεν ξαναβγαινουν;

Panos1982

Well-Known Member

georgehairs είπε:
dhladh thewreis oti o arithmos trixwn pou vlepw na fevgoun sto lousimo einai ikanopoiitikos wste na min anisixw???An eixa megalh trixoptwsh de tha fainotan sto lousimo etsi den einai?

μιλα με ελλινικους χαρακτηρες.........αφου εισαι nw2-2a εχεις τριχοπτωση......τωρα αλλες φορες στο μπανιο λογικο να εχεις περισσοτερες κ αλλες λιγοτερες τριχες στα χερια.....βεβαια δεν εχεις υπερβολικες......αλλα ο καλυτερος οδηγος στο να δεις πως παει η τριχοπτωση σου ειναι ο καθρεφτης......στον καθρεφτη φαινονται πως πανε τα πραγματα.......

συγνωμη για τα λατινικα πριν ξεχαστηκα!συμφωνο σε αυτο που λες αφου ειμαι 2-2Α...ωστοσο 15-20 τριχες στο λουσιμο μου φαινονται αρκετα λιγες...(σημειωση κανω θεραπεια για τριχοπτωση εδω και 3,5 μηνες την εχω ποσταρει τη λοσιον που χρησιμοποιω στο φορουμ σε αλλο τοπικ) και πιο παλια εχανα σχεδον τον 3πλασιο ισως και 4πλασιο αριθμο τριχων στο λουσιμο...αυτο που θελω να πω οτι με τοσες τριχες σιγουρα εχω βελτιωσει?η μπορει απλα και να μην σημαινει τπτ?παντως σε 3,5 μηνες τη διαφορα να δεις στον καθρεφτη...αμελητεα

Panos1982

Well-Known Member

georgehairs είπε:
συγνωμη για τα λατινικα πριν ξεχαστηκα!συμφωνο σε αυτο που λες αφου ειμαι 2-2Α...ωστοσο 15-20 τριχες στο λουσιμο μου φαινονται αρκετα λιγες...(σημειωση κανω θεραπεια για τριχοπτωση εδω και 3,5 μηνες την εχω ποσταρει τη λοσιον που χρησιμοποιω στο φορουμ σε αλλο τοπικ) και πιο παλια εχανα σχεδον τον 3πλασιο ισως και 4πλασιο αριθμο τριχων στο λουσιμο...αυτο που θελω να πω οτι με τοσες τριχες σιγουρα εχω βελτιωσει?η μπορει απλα και να μην σημαινει τπτ?παντως σε 3,5 μηνες τη διαφορα να δεις στον καθρεφτη...αμελητεα

Λιγες ειναι......και σιγουρα σου εχει μειωθει η τριχοπτωση......αφου το λες κ εσυ οτι σου πεφτουν λιγοτερες.....
το οτι πεφτουν λιγοτερες αυτο σημαινει οτι ειναι λιγοτερες τριχες σε τελογενη φαση......και περισσοτερες σε ανναγενιτικη φαση....δλδ ενεργες.....αρα αυτο ειναι καλο.....3.5 μηνες ειναι οντως πολυ νωρις για αλλαγες.....τουλαχιστον εισαι στην αρχη της θεραπειας και αντιδρας καλα....ευχησου αυτο να κρατησει οσο το περισσοτερο γινεται....γιατι δε θα ειναι για παντα......

Panos1982

Well-Known Member

georgehairs είπε:
γιατι αποκλειεται το ενδεχομενο να παραμεινω σε αυτο το σταδιο NW???

κι εγω nw2 ειμαι.......και λυπαμαι που το λεω......αλλα ναι...αποκλειεται......εκτος κι αν η γενιτικη σου προδιαθεση ειναι να πας ως nw3 το πολυ οποτε δε θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα......αλλα οπως και να χει μην σκας....τουλαχιστον θα μπορεις να διατηρησεις τα μαλλια σου για αρκετα χρονια με τις σημερινες θεραπειες......ε στην τελικη....οταν οι θεραπειες παψουν να ανταποκρινονται.....υπαρχει και η εμφυτευση που ευτυχως ειναι μονιμη λυση......
Η οριστικη λυση ακομα δεν εχει βρεθει........αλλα θα πρεπει να λεμε ευχαριστω γιατι ειμαστε η πρωτη γεννια που μπορει πλεον να αντιμετωπισει την τριχοπτωση με καινουργιες θεραπειες που πριν 10-15 χρονια δεν μπορουσαν......εχουμε ιντερνετ και ενημερωνομαστε....που πριν 10-15 χρονια δεν ειχαν......και εχουμε και εμπειρους γιατρους που κανουν πλεον σωστες κ απολυτα φυσικες μεταμοσχευσεις.......που πριν 15 χρονια παλι δεν υπηρχαν.....οποτε καλυτερα να μην μας πιανει το παραπονο....και μας πουνε και φλωρους την στιγμη που ειμαστε η πρωτοι που εχουν τοσες απολαβες και "αξιοπρεπες"λυσεις επιτελους απεναντι στην τριχοπτωση......

μαλιστα οποτε λες συνεχιζω τη θεραπεια που κανω μιας κ οπως λες εχω ανταποκριση...και οσο παει?το ποσο θα κρατησει δεν μπορω να το ξερω ε?ουτε καποια εκτιμηση?(ωστοσω η δερματολογος που πηγα και μου εδωσε και τη θεραπεια....μου ειπε πως η γενετικη μου προδιαθεση ειναι μονο γ κροταφους και οτι η αραιωση στο μπροστινο μερος οφειλεται σε αλλεργια και με αυτο τον τροπο ξεσπα η αλλεργια...γ αυτο το λογο και κανω παραλληλα κ αγωγη για την αλλεργια περνοντας και αντισταμινικα χαπια καθε βραδυ και κανοντας αντισταμινικες ενεσεις μια φορα τη βδομαδα...τα οποια και θα τα σταματησω σε 10 μερες(Σημειωση η οποια φαγουρα ειχα εχει σταματησει πλεον εντελως που απότι μου πε οφειλεται στην αλλεργια...)πως σου φαινεται σαν διαγνωση?

Panos1982

Well-Known Member

georgehairs είπε:
μαλιστα οποτε λες συνεχιζω τη θεραπεια που κανω μιας κ οπως λες εχω ανταποκριση...και οσο παει?το ποσο θα κρατησει δεν μπορω να το ξερω ε?ουτε καποια εκτιμηση?(ωστοσω η δερματολογος που πηγα και μου εδωσε και τη θεραπεια....μου ειπε πως η γενετικη μου προδιαθεση ειναι μονο γ κροταφους και οτι η αραιωση στο μπροστινο μερος οφειλεται σε αλλεργια και με αυτο τον τροπο ξεσπα η αλλεργια...γ αυτο το λογο και κανω παραλληλα κ αγωγη για την αλλεργια περνοντας και αντισταμινικα χαπια καθε βραδυ...τα οποια και θα τα σταματησω σε 10 μερες(Σημειωση η οποια φαγουρα ειχα εχει σταματησει πλεον εντελως που απότι μου πε οφειλεται στην αλλεργια...)

θα συνεχισεις σιγουρα την θεραπεια που κανεις....κι αν χρειαστει στο μελλον θα προσθεσεις κι αλλα.....και θα την δυναμωνεις οποτε νιωσεις οτι χρειαζεται......τωρα τι να πω....ελπιζω να βγει αλιθινη η δερματολογος σου και να μην εχεις ΑΑ και να φταιει οντως η αλλεργια.....γιατι τοτε θα ξεμπερδεψεις ευκολα......αν ειναι ΑΑ ομως θελει μακροχρονια αντιμετωπιση.......και στο τελος αυτος που θα βγει νικιτης και παλι η ΑΑ θα ειναι.......αλλα οταν και αν μετα απο χρονια φτασεις στο σημειο αυτο τοτε μπαινει στο παιχνιδι η μεταμοσχευση......μην ανυσηχεις......καραφλος δε μενεις στη σημερων ημερα......απλα μη περιμενεις να εχεις κ το μαλλι του μπεζου ας πουμε......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

και εγω αυτο ελπιζω....ωστοσο η φαγουρα σταματησε..η λοτιον που μου προτεινε οντως δουλευει αφου μου μειωνει τις τριχες στο λουσιμο...τωρα τι να πω.....

panathas

Member

ρε παιδια εγω χανω περιπου 50 τριχες κατα το λουσιμο μονο,οχι μολις τα κανω με την πετσετα,εχω προβλημα??και στις εξετασεις που ειχα κανει ο γιατρο ειπε οτι δεν εχω κατι,δηλαδη εχω ΑΑ??

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
ρε παιδια εγω χανω περιπου 50 τριχες κατα το λουσιμο μονο,οχι μολις τα κανω με την πετσετα,εχω προβλημα??και στις εξετασεις που ειχα κανει ο γιατρο ειπε οτι δεν εχω κατι,δηλαδη εχω ΑΑ??
υπαρχουν 5 κατηγορειες.
αυτοι που χανουν πολλες τριχες και αδιαζουν.
αυτοι χανουν λιγες λιγες τριχες και αδιαζουν.
αυτοι που χανουν πολλες τριχες και δεν αδιαζουν
αυτοι που χανουν λιγες τριχες και δεν αδιαζουν
αυτοι που δεν χανουν καμια τριχα και δεν αδιαζουν.
αν εισαι στις δυο πρωτες εχεις ΑΑ :grandpa:

panathas

Member

εγω που χανω 50 τριχες περιπου πρεπει να κανω αλλη θεραπεια ή ειναι μια χαρα??

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
εγω που χανω 50 τριχες περιπου πρεπει να κανω αλλη θεραπεια ή ειναι μια χαρα??
το advantan που χρησιμοποιεις ειναι κορτιζονουχο και δεν κανει για μακροχρονια χρηση,μια καλη προσθηκη στην μινοξ ειναι η προγεστερονη ;)

sakis9282

Member

Εγώ λούζω δυο φορές την ημέρα τα μαλλιά.Σκέφτομαι μήπως κουράζεται το μαλλί; Διότι σίγουρα σε κάθε λούσιμο φεύγουν τρίχες που ίσως να έπεφταν αργότερα(φυσιολογικά)

Κατά τη γνώμη μου δυο φορες τη μέρα είναι too much. Αν έχεις πρόβλημα λιπαρότητας μπορείς να λούζεσαι κάθε μέρα (από μια φορα). Απεναντίας αν υπάρχει πρόβλημα με ξηροδερμία συνιστάται πιο αραιό λούσιμο. Εμενα κάποτε ο γιατρός μου είχε πει να λούζω το κεφάλι μου μονο μια φορα την εβδομάδα ??? λόγο ξηροδερμίας.

panathas

Member

δηλαδη προτηνεις να σταματησω το advantan για καποιο χρονικο διαστημα??

kapa

Μέλος του προσωπικού

PANATHA είπε:
δηλαδη προτηνεις να σταματησω το advantan για καποιο χρονικο διαστημα??
καλο θα ηταν σκετη μινοξ για κανεναν μηνα και μετα ξανα και τα δυο μαζι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα