Κυστινη σε σημειο Τρελας !!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

Πραγματικα κοριτσακια η φεριτινη ειναι 17,διπλα απτην φερετινη γραφει ποσο ειναι το νορμαλ και γραφει 10-120... δεν μου πε τιποτα ο δερματολογος για το σιδηρο furious3.... περιοδο εχω σταθερη,δεν εχω κανει καποια ορμονικη εξεταση.. αυριο θα παω και σε αλλη δερματολογο και θα σας πω... αντε να δουμε εκεινη τι θα μου πει... σας ευχαριστω!!!! :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

gianna24 για τα μαλλιά περισσότερο ρόλο παίζει η φερριτίνη και άσχετα με τις φυσιολογικές τιμές που γράφει αν ρωτήσεις γιατρό που να έχει ασχοληθεί κάπως με τρίχες αυτό θα σου πεί ότι πρέπει να είναι πάνω από 70 για να μπορείς να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με ότι άλλο χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου. Αν το μαλλί πέσει μόνο από κάτι τέτοιο με θεραπεία σε κάποιους μήνες ξαναβγαίνει.

Το 17 που έχεις είναι πολύ χαμηλό!
http://www.cots-tri.co.uk/hairlosswomen.html
 

Maria

New Member
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

Συμφωνώ με τη Χριστίνα κι επαυξάνω :grandpa: ;D
Μακάρι να είναι αυτή η αιτία Γιάννα γιατί θα ξεμπερδέψεις εύκολα!
 
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

γεια σας και παλι!!! :) λοιπον πηγα δερματολογο,ρωτησα για την φεριτινη μου και μου ειπαν τα εξης:η φεριτινη μου που ειναι 17 και ειμαι 24 χρονων εγω ειναι καλουτσικη..απλα θα χρηαζεται να παιρνω σιδηρο οταν εχω περιοδο(ετσι μου πε),μου κανε τεστ στο μαλλι(αυτο που πιοανουν μια τουφα και το τραβανε :-[ 3φορες κιολας και δεν ειχα τριχοπτωση.. και μου εδωσε και περνω αυτα:σαμπουαν-κρεμα Anaphase,κυστνες 90, και μια λοσιον που περιεχει: 1biotrin lotion,2elocon lotion,40ml propylene glycol,10ml isopropyl alcool,tretionin lotion και πηρα 6 ενεσημες απο βιταμινη β6,β8,β12..ε ..αυτα... ::) τα ξερετε σαν ονομασιες? ειναι καλα? θα θελα πολυ να μου απαντησετε οποιος ξερει κατι... :) ευχαριστω πολυ πολυ παιδακια!! καλη συνεχεια μας!!
 

BLuEArMy

Member
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

Κυστίνη σαν συμπλήρωμα δεν έχω βρει ποτέ μου! Αντιθέτως βρίσκω άφθονα συμπληρώματα κυστεϊνης..!
 

Maria

New Member
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

gianna24 είπε:
πηρα 6 ενεσημες απο βιταμινη β6,β8,β12..

Γιάννα τι εννοείς με αυτό; δεν κατάλαβα
Επίσης είπες ότι με το τράβηγμα δεν είδε να έχεις τριχόπτωση, τι σου είπε ότι έχεις και γιατί σου έδωσε λοσιόν τελικά;
 
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

γεια σας και παλι.. κυστινες η κυστεινες :-X πραγματικα δεν ξερω... παντως στα αγγλικα γραφεται ετσι cystene.. και ετσι ακουγοταν(κυστινες)τελος παντων... Μαρακι γεια σου,ναι οντος το γραψα λιγο περιεργα εννοω οτι εκανα και ενεσεις μερα παρα μερα που το υγρο αυτο περιειχε βιταμινες β6 β8 β12... διαγνωση δεν μου πε..εγω της ειπα τα κλασικα οτι με τα χρονια βλεπω οτι αραιωνει το μαλλι μου...οταν μου εκανε το τραβηγμα των μαλλιων βγηκαν 3 τριχες και μου ειπε οτι τωρα δεν εχεις τριχοπτωση αυτο..την λοσιον την βαζω 3 φορες την βδομαδα... τι μπορει να παιζει? :chinscratch
 
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

Γειά σου Γιάννα. Για να κάνεις ενέσεις βιταμινών σημαίνει ότι έκανες εξετάσεις και είδε ο γιατρός ότι έχεις έλλειψη να υποθέσω.

Αυτό με το τράβηγμα τώρα κατα πόσο μπορεί να δείξει αν κάποιος έχει τριχόπτωση δε ξέρω. Μου το είχε κάνει και μένα κάποια γιατρός και μου είχε πει ότι δεν είχα τριχόπτωση τότε.. Πριν πάω όμως στο ιατρείο της είχα λουστεί και στο νιπτήρα να μην αναφέρω καλύτερα πόσες τρίχες μου είχαν πέσει. Της έλεγα ότι είχα τριχόπτωση και δε με πίστευε. Αυτό σαν παρένθεση.

Τώρα εσύ Γιάννα δε μπορείς να καταλάβεις αν έχεις τριχόπτωση ή όχι; :angel:

Ήταν υποχρεωμένη να σου πει τί συμβαίνει με το μαλλί σου. Εκτός κι αν δεν κατάλαβε..
 

show_palmettos

New Member
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

κυστεΐνη (βιοχημεία) Μη απαραίτητο αμινοξύ που περιέχει θείο. Έχει τύπο HS-CH2-CH(NH2)-COOH και σύμβολο Cys ή C. Χαρακτηριστικό της κυστεΐνης είναι ότι έχει ομάδα θειόλης (ρίζα -SH) με την οποία συμμετέχει σε οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις. Δύο μόρια κυστεΐνης μπορούν να ενωθούν με δισουλφιδικό δεσμό (γέφυρα θείου S-S) και να σχηματίσουν κυστίνη.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????

υπαρχει και αλλο θεμα με την κυστινη
το παρον θα συγχωνευτει με το αλλο

αναζητηση πριν ανοιξετε θεμα

edit . . Done
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα