Κουρέας τιμωρεί παιδιά κάνοντας τους φαλάκρα

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
a1kutz1.jpg


Ένας κουρέας λοιπόν δίνει δωρεάν κουρέματα στα ανυπότακτα παιδιά ως τιμωρία κάνοντας τους μια ψεύτικη φαλάκρα. Όποιος γονέας θέλει να τιμωρήσει τα παιδιά του τα πάει εκεί και τα αναλαμβάνει αυτός.
Κάτι μου λέει ότι η τιμωρία είναι λίγο σκληρή. Επίσης όποιος μου πει ότι η φαλάκρα δεν είναι η καταστροφή του κόσμου, ας πάει για κούρεμα.

http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/a1-kutz-discipline-haircuts
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

didars

Member
χαχαχα και εγώ όταν ήμουνα μικρός και έλεγα στον κουρέα μου οτι είμαι ολυμπιακός, μου έλεγε : πρόσεξε γιατί θα σε κάνω σαν τον τζόρτζεβιτσ!
 

mimis giova

Active Member
αυτο ειναι αρωστο..δεν ειναι τιμωρια σε παιδι..ελεος..με την ψυχολογια ενοσ παιδιου παιζουνν..απλα βλακεσ!
 

GiannisTak

Active Member
ρε παιδιά χαβαλές είναι. Δείτε πάντως την τέχνη του κουρέα και πως πετυχαίνει το fade ώστε να δείχνει πειστική η "φαλάκρα". Νομίζω ότι ειναι η κατάλληλη τιμωρία για έναν μπόμπιρα που κοροϊδευει κατ' επανάληψη τους φαλακρούς κυρίους (ως παιδιά το κάναμε όλοι νομίζω)

Θυμάμαι ότι το είχα κάνει και εγώ πριν 2-3 χρόνια στις απόκριες στον εαυτό μου. Συνήθως κουρεύομαι με μηχανή πολύ κοντό. Εβαλα έναν φιλο κουρέα να μου κάνει ενα ξεγυρισμένο Νοrwood 7 και πρέπει να σας πώ ότι ήμουν αγνώριστος στο πάρτυ της τελευταίας Κυριακής των Απόκρεω!! Αλλάζει δραματικά η εμφάνιση.

Τα ξύρισα όλα την επόμενη βέβαια.
 
Μπλουζα