Κοκκινη ελια στα μαλλια--αραιωση στο σημειο?sos

zwzw250

New Member
καλησπερα παιδια ειμαι 33 χρ,εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον εχω ενα μικρο κενο στην αριστερη γωνια των μαλλιων πανω απο τους κροταφους ..εχει χνουδι μονιμα..απο την αλλη πλευρα ειναι καλα.Παντα ειχα λεπτη τριχα και απο μικρη σχετικα λιγα μαλλακια...εχω παθει εμμονη και νομιζω οτι ισως το κενο εχει λιγο μεγαλωσει.ΙΣΩΣ.στο σημειο αυτο εχω μια κοκκινη ελια ..σαν πολυ μικρο "αιματωμα" ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ?και στο σημειο να μην αναπτυσσονται τριχες?απο τριχοπτωση γενικη ..δεν εχω παρατηρησει κατι τραγικο..γυρω τις 100 τριχες την μερα μου πεφτουν ..εκτος απο κανα 2 καλοκαιρια που ειχα κανα 3μηνο παραπανω ..περιπου 150..Λετε να χασω τα μαλλια μου?στην οικογενεια μου δεν ειναι κανεις με αραιωση...Αν ΠΑΩ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ...και ΤΟ πιο πιθανο ειναι να μου δωσει μινοξιδιλη..κατι αλλο υπαρχει που να κανει επανεκφυση και να μην χρειαζεται να το βαζω εφ ορου ζωης?εν τελει πως μπορει καποιος να καταλαβει αν χανει τα μαλλια του..?για να το προλαβει...?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris40

Active Member
Καλησπερα και απο εμενα. 100-150 τρίχες χάνεις την ημέρα; Μέχρι 100 τρίχες την ημέρα ειναι το όριο, οπότε δεν είναι καλό. Βάλε φωτογραφία χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο σου για να δούμε τα μαλλιά σου και μια πιο κοντινή στο σημείο που λες. Παίζουν πολλά ρόλο πάντως στην τριχόπτωση όπως ψυχολογία, διατροφή, ορμόνες σε εσας τις γυναίκες, βαφές, πιστολάκι και πολλά άλλα.

zwzw250

New Member
μεχρι 100 χανω .150 εχασα 2 καλοκαιρια περιστασιακα,φωτο θα βαλω οταν βρω τροπο γιατι δεν εχω κινητο συγχρονο :p

zwzw250

New Member
φωτο παιδια ..η πρωτη ειναι απο το σημειο που ελεγα...η δευτερη απο την απεναντι πλευρα ..η τριτη και η τεταρτη απο ενα κλασσικο πιασιμο των μαλλιων μου και η πεμπτη απο το καθημερινο κλασσικο λουκ μου που ειναι τα μαλλια κατω

dimitris40

Active Member
Ναι το διάβασα, νορμάλ είναι να χανεις γυρω στις 100 τριχες, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Για την ελιά νομίζω καλά είναι να απευθυνθείς σε έναν δερματολόγο γιατί μπορεί και να μην είναι τίποτα αλλά με αυτά δεν παίζεις. Ειδικά αν δεν την είχες χρόνια και εμφανίστηκε πρόσφατα. Τωρα όσον αφορά τα μαλλιά σου στην πέμπτη φωτογραφία μια χαρα φαίνονται αλλά ας σου απαντήσουν και οι κοπέλες του φόρουμ που κάτι ξέρουν παραπάνω. Υπομονή, θα το διαβάσουν το θέμα σου και θα σου προτεινουν λύσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

zwzw250

New Member
ΤΗΝ εχω κι αυτη αρκετα χρονια αλλα δεν θυμαμαι αν μου εκανε τη αραιωση αυτη η οχι?δλδ Εσυ Δημητρη δεν νβλεπεις κατι ανησυχητικο?οι δικοι μου ,μου λενε οτι ετσι ημουν παντα .αλλα δεν ξερω φοβαμαι μην χειροτερεψω ...πως μπορω να το προλαβω..?αν δω αραιωση δεν θα ειναι ηδη αργα?

dimitris40

Active Member
ΤΗΝ εχω κι αυτη αρκετα χρονια αλλα δεν θυμαμαι αν μου εκανε τη αραιωση αυτη η οχι?δλδ Εσυ Δημητρη δεν νβλεπεις κατι ανησυχητικο?οι δικοι μου ,μου λενε οτι ετσι ημουν παντα .αλλα δεν ξερω φοβαμαι μην χειροτερεψω ...πως μπορω να το προλαβω..?αν δω αραιωση δεν θα ειναι ηδη αργα?
Σημαντικό ρόλο σου ειπα και πριν παιζει η ψυχολογία. Ισως και να τα ειχες πάντα ετσι απο οτι λένε οι δικοί σου και τώρα να "βλέπεις" πρόβλημα που στην ουσία μπορεί και να μην έχεις.

aeratos28

Just aeratos
zwzw250 μία χαρά είναι τα μαλλιά σου,χωρίς να ξέρω πως ήταν παλιότερα βέβαια αλλά αν σου λένε ότι έτσι ήταν πάντα και το λες και εσύ αυτό τότε εισαι οκ.!όπως στις περισσότερες κοπέλες που ξέρω και βλέπω, σχεδόν όλες έχουν αυτή την (αραίωση) μπροστά στη hairline και στα temple points..δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγχωνεσαι,καλό είναι βέβαια να κοιταξεις για την ελιά που λες..

zwzw250

New Member
παιδια μακαρι να ειναι ετσι ...εχετε να μου προτεινεται κατι για ενδυναμωση ?εχω παρει το συμπληρωμα epicrin εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο..

aeratos28

Just aeratos
αυτό ήθελα να το ρωτησω και εγώ αλλά λέω λες να είναι σε τόσο εμφανές σημείο και να μην το βλέπω εγώ ??και λέω αστο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zwzw250

New Member
ekei στην αραιωση λιγο πιο πανω ειναι και μικρη ,εβγαλα φυσικη φωτο αν σηκωνα λιγο τις τριχες εκει θα φαινοταν

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tα μεγαλοποιείς πιστεύω τα πράγματα. Το μαλλί σου φαίνεται μια χαρά. Αν πας στο δερματολόγο, να πας μόνο για την ελιά που λες και όχι για το μαλλί. Αν τυχόν δει κάτι και σου δώσει κάποια τοπική θεραπεία, ίσως επωφεληθεί και το μαλλί σου, αν και οι φύτρες σου στην περιοχή δείχνουν επίσης μια χαρά. Μόνο κανένας κομπογιαννίτης θα σου έδινε μινοξιδίλη για τέτοιο πράγμα.
Φιλική συμβουλή, ενώ δεν φαίνεται να έχεις κανένα θέμα στα μαλλιά σου, αν συνεχίσεις να ασχολείσαι τόσο, θα αποκτήσεις...

zwzw250

New Member
μακαρι παιδια να ειναι ετσι ..απλα οταν τα πιανω τα μαλλια φαινεται απο την μια πλευρα καπως...κοιταζω και αλλες γυναικες και δεν βλεπω συχνα κατι αντιστοιχο ..και φοβηθηκα μηπως ειμαι στα πρωτα σταδια..θα δειξει το μελλον Σας ευχαριστω για τις απαντησεις ,ευχομαι σε ολους σας τα καλυτερα :)

zwzw250

New Member
παιδια καλημερα σημερινες φωτο απο πιασμενα μαλλια ...η πρωτη ειναι απο την προβληματικη περιοχη ..η δευτερη απο την απεναντι και η τριτη απο μπροστα...υπαρχει κατι να πυκνωσω την hairline?αν ηταν να αραιωσει κι αλλο πιστευετε οτι θα ειχε συμβει?η παιρνει πολλα χρονια ?πφφφ .

Συνημμένα

• jij.jpg
    jij.jpg
    20.3 KB · Προβολές: 459
  • fv.jpg
    fv.jpg
    10.2 KB · Προβολές: 311
  • kop.jpg
    kop.jpg
    13.7 KB · Προβολές: 306

naruto

Well-Known Member
Λοιπον
δεν εχεις κανενα προβλημα.Τα χαρακτηριστικα του προσωπου μας δεν ειναι παντοτε συμμετρικα.Ενδεικτικα να σου αναφερω οτι η αριστερη πλευρα της δικης μου hairline ειναι 1 ποντο πιο πισω,πιο αραιη,και με διαφορετικη φορα οι τριχες σε σχεση με τη δεξια πλευρα.
Πιθανοτατα ετσι γεννηθικες.Αν οχι τοτε πολυ πιθανο να εχει να κανει να με την ελια που λες.Παντως ανδρογενετικη αλωπεκια δεν εχεις.Στις γυναικες η α.α. εμφανιζετε στο κεντρο του κεφαλιου,στη χωριστρα που λεμε.Απο τη στιγμη που τα μαλλια σου εκει ειναι φυσιολογικα τοτε δεν υπαρχει θεμα α.α.Πηγαινε σε ενα καλο δερματολογο να δεις τι γινετε με την ελια γιατι δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ το θεμα υπαρχει και η επιλογη της μεταμοσχευσης.Εχω δει περιστατικα γυναικων με παρομοιο προβλημα που ειχαν απολυτη επιτυχια με μεταμοσχευση.

zwzw250

New Member
naruto ευχαριστω για την απαντηση...αυτη την στιγμη χρηματα για μεταμοσχευση δεν υπαρχουν...και δεν ξερω κι απο τιμες τι παιζει ...την ελια την εχω χρονια για αυτο το εχω αμελησει ...επισης το θεμα αυτο δεν θυμαμαι αν ειναι εκ γενετης παντως απο φωτο που ξεθαψα παλιες ειδα οτι τουλαχιστον 10 χρονια εχω αυτο το χνουδι μπροστα απλα δεν διακρινω καλα αν μεγαλωσε η οχι

Μπλουζα