Κλινική μαλλιών b***m@nN- έχει πάει καμία;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

IridaLudia

New Member
Είμαι 21 χρονών και αντιμετωπίζω αραίωση στο πάνω μέρος του κεφαλιού μου, περιοχή Α την είπε η γιατρός (ή όπως ονομάζονται αυτοί εκεί στις κλινικές) στην b***m@nN.

Τυχαίνει η κλινική αυτή να είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου οπότε αποφάσισα να πάω για μια δωρεάν διάγνωση (μιας και την προσφέρουν).
Πήγα, με εξέτασε με ένα πραγματάκι που μου έβαλε στο κεφάλι (κάμερα macro που βλέπεις το κεφάλι σου στον υπολογιστή) και μου είπε ότι όντως έχω πρόβλημα αραίωσης. Δε μου είπε φυσικά (που να ξέρει) που οφείλεται, μου είπε που ΜΠΟΡΕΙ να οφείλεται (ορμόνες, κληρονομικό, άγχος, διατροφή, λιπαρότητα). Δε μου είπε ούτε τι είδος αραίωσης έχω (δεν σκέφτηκα και να ρωτήσω).
Μου πρότεινε μια θεραπεία τριών μηνών, μία φορά την εβδομάδα (45ευρώ η κάθε επίσκεψη), η οποία διαρκεί δύο ώρες.
Μου είπε ότι εκτός των 45 ευρώ, στην πρώτη επίσκεψη θα χρειαστεί να δώσω γύρω στα 100+ ευρώ για να αγοράσω κάτι σαμπουάν και βιταμίνες τα οποία θα τα πάρω σπίτι και θα τα χρησιμοποιώ προσωπικά.

Δεν έχω ρωτήσει άλλο γιατρό, δεν έχω επισκεφτεί κάποιον ειδικό δερματολόγο, κυρίως γιατί οι δικοί μου συνέχεια λένε πως δεν είναι σημαντικό (τι να ξέρουν κι αυτοί)...

Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, έχει πάει καμία από εσάς ή έχει ακούσει καμία σας κάτι σχετικό με τη συγκεκριμένη κλινική; Είναι απ@τεώνες ή κάνουν όντως δουλειά;
Εννοείται πως η γυναικεία τριχόπτωση μπορει να είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί και να μην φταίει η κλινική για αυτό, αλλά γενικά θα πρέπει να υπάρχει φήμη ότι φέρνει αποτελέσματα, αν είναι όντως καλή.

Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Και όχι μόνο για την b***m@nN, αλλά γενικότερα όλες αυτές οι κλινικές μαλλιών που υπάρχουν, είναι αποτελεσματικές ή είναι όπως όλες αυτές οι κρέμες που κυκλοφορούν και είναι μούφα; (capilarine)
Ευχαριστώ.

Y.Γ: Λογικά δεν αφήνει το όνομα να φανεί για λόγους διαφήμισης ή κάτι τέτοιο. Oh well, θα πρέπει να φανταστείτε ποια είναι ή αν την ξέρετε λογικά θα καταλάβετε απο το ότι δείχνει... Δε θέλω να διαφημίσω, απλά να μάθω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member
Απ: Κλινική μαλλιών b***m@nN- έχει πάει καμία;

Μακρυα...............Οι ανθρωποι ειναι ψευτες και απατεωνες.Μονο το χρημα τους ενδιαφερει.Εχει ξαναγινει αναφορα στη κλινικη τους σε αλλα post αν ψαξεις θα τα βρεις και θα ενημερωθεις.Μη δωσεις χρηματα σε αυτους θα τα πεταξεις τζαμπα και οι εποχες ειναι δυσκολες.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Κλινική μαλλιών b***m@nN- έχει πάει καμία;

αλλά γενικότερα όλες αυτές οι κλινικές μαλλιών που υπάρχουν, είναι αποτελεσματικές ή είναι όπως όλες αυτές οι κρέμες που κυκλοφορούν και είναι μούφα; (capilarine)
Ευχαριστώ.
μερικες κρεμες που βοηθουν πραγματικα στην αλωπεκια
 

Συνημμένα

  • progesteroneCream[1].jpg
    progesteroneCream[1].jpg
    8.5 KB · Προβολές: 25
  • 67c9b99f463ca202[1].jpg
    67c9b99f463ca202[1].jpg
    3.2 KB · Προβολές: 93
  • fungoral-ketoconazole__172-1_big[1].jpg
    fungoral-ketoconazole__172-1_big[1].jpg
    96.7 KB · Προβολές: 18

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Κλινική μαλλιών b***m@nN- έχει πάει καμία;

KAPAMAROU ,αυτες οι κρεμες ειναι τα τοπικα dht blockers που λεμε;;;απο κατω φαινεται η θεραπεια μου και νομιζω οτι μου λειπει αυτο ακομα για να ολοκληρωθει.....δοκιμασα σημερα κ το σαμπουαν fungoral 2% ,αλλα αν δεν εβαζα μακακτικη σε ολο το κεφαλι δε ξεμπερδευαν με τπτ,τα κανει πολυ ξηρα κ δε μου αρεσε καθολου,τουλαχιστον σε μενα ,τι μπορω αλλο να κανω για να βοηθησω την ολη κατασταση γιαιτ εχω πολυ shedding εδω κ κανα μηνα;
αυτος ειναι ενας καλος συνδιασμος για γυναικεια αλωπεκια http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2206.15.html χωρις την airol για αρχη,θα πεσει βαρια
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα