Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλώς τον φίλο μας!Ηλικία σου?Κάνεις κάποια θεραπεία?Ας ξεκινήσουμε έτσι καλύτερα!Καλησπερα ψάχνω για κλινική για μεταμόσχευση μπορείτε να μου πείτε ποιες αξίζουν εδώ Αθήνα και ποσό το υπολογίζεται ;
Καλησπερα όχι τίποτα μόνο ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης και παλαιότερα για ένα χρόνο regain. 32 ειμαιΚαλώς τον φίλο μας!Ηλικία σου?Κάνεις κάποια θεραπεία?Ας ξεκινήσουμε έτσι καλύτερα!
Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις θεραπεία?Γιατί αν δεν το κάνεις ναι μεν θα σου βάλουν μαλλιά αλλά δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις!Καλησπερα όχι τίποτα μόνο ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης και παλαιότερα για ένα χρόνο regain. 32 ειμαι
Όχι τα παίρνεις απο φαρμακείο μόνος σου!Τώρα αν θες και είσαι σε περίοδο αναπαραγωγής(Παιδί)καλό είναι να πας να ρωτήσεις ένα γιατρό!Πρεπει να με δει κάποιος γιατρός για να μου τα γράψει η δοσολογίες κλπ ; Η μπορώ και από το Ίντερνετ να βρω τα σκευάσματα
Ότι θες εδώ είμαστε!Όχι ούτε καν.. Απλά ρώτησα για τυχόν παρενέργειες θα ρωτήσω και τον φαρμακοποιο μου. Ευχαριστω για την ενημέρωση .
Ναι την ζητας κ ανάλογα το ποσό που θέλεις να διαθεσεις επιλεγεις! από 15ευρω μέχρι Κ 45 αν θες οικονομικό κ καλό ζητά την αξελαν είναι σε μορφή λοσιον αλλά δεν λαδωνει τα μαλλιά!Η μινο που απο ό,τι καταλαβαινω ειναι η 'πιο ασφαλής' πώς ακριβώς την ζητάμε από το φαρμακείο; Έτσι την παίρνουμε δίχως οδηγίες;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι την ζητας κ ανάλογα το ποσό που θέλεις να διαθεσεις επιλεγεις! από 15ευρω μέχρι Κ 45 αν θες οικονομικό κ καλό ζητά την αξελαν είναι σε μορφή λοσιον αλλά δεν λαδωνει τα μαλλιά!
Το πιο εύκολο που μπορείς να βρεις σε φαρμακείο είναι το regain. Στο ίντερνετ θα βρεις καλύτερες τιμές και σε άλλες μάρκες
Axelan σε μορφή λοσιόν που επίσης δεν βγάζει λιπαρότητα στο τριχωτό και Alopexy!Είναι οικονομικές και αποτελεσματικές!Ποιες μάρκες παιδιά να αναζητήσω πέραν του regain?