Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

oreo

Well-Known Member
Για εμένα αυτό που θα ήθελα μελλοντικά να βλέπω είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των κλινικών, με όλα τα στοιχεία.
Και μιλάω για την οποιαδήποτε κλινική. Ας βάζει 1 το μήνα , το καλυτερό της έστω για την εκάστοτε χρονική περίοδο. Να υπάρχει όμως διαφάνεια. Και εκεί δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες μετά, αφήνεις το αποτέλεσμα να μιλήσει. Απλά και όμορφα.
Το να ανεβαίνουν απλά το πριν κ μετά , θα προσελκύσει πιθανόν και την μονολεκτική απάντηση, που στα μάτια μου έχει χειρότερο αποτύπωμα ως διαφήμιση. Φαντάσου ένα νήμα που κάθε μέλος θα γράψει καλό ή μέτριο ή κακό. Σε 1 λέξη, 1000 κρυμμένες.
Ευτυχώς που υπάρχουν οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις με όλα τα στοιχεία και όποιος θέλει να εξάγει τα συμπερασματά του, έχει άπειρο υλικό για να βοηθηθεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Για να το κάνουμε πιο πικάντικο και να εξασκήσουμε και τις μαντικές μας ικανότητες θα μπορούσε να μην μας δίνει ούτε το μετά ! Ας περισυλλογιστούμε λίγο και μόνοι μας ! Όλα έτοιμα τα θέλουμε τελικά σε αυτήν την χώρα. Εμείς είμαστε οι απόγονοι του Σωκράτη και του Αριστοτέλη ;
Έτσι φιλε και καθόλου φωτογραφίες να μη βάλει ακόμα καλύτερα. Αρκεί μια σύντομη περιγραφή με κείμενο και να μας αναφέρει αν ειναι ή οχι ικανοποιημένος ο πελάτης με το αποτέλεσμα που πήρε. Αυτό θα είναι υπεραρκετό για εμάς, αν ξέρουμε τι είπε ο πελάτης.

panos1234

Well-Known Member
IMG_20220121_181935.jpg

Να παρουσιάσω και εγώ ένα περιστατικό φίλου.οποιος ενδιαφέρεται να πάρει κάτι ανάλογο να επικοινωνήσει παρακαλώ για λεπτομέρειες.
Έλα να ανεβαίνουν περιστατικά ανάλογα.
Απόλυτα ευχαριστημένος ο ασθενής!

bobby

Well-Known Member
Για να το κάνουμε πιο πικάντικο και να εξασκήσουμε και τις μαντικές μας ικανότητες θα μπορούσε να μην μας δίνει ούτε το μετά ! Ας περισυλλογιστούμε λίγο και μόνοι μας ! Όλα έτοιμα τα θέλουμε τελικά σε αυτήν την χώρα. Εμείς είμαστε οι απόγονοι του Σωκράτη και του Αριστοτέλη ;
Αν είχαμε μαντικές ικανότητες αυτή όντως θα ήταν παρουσίαση………

oreo

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 44948

Να παρουσιάσω και εγώ ένα περιστατικό φίλου.οποιος ενδιαφέρεται να πάρει κάτι ανάλογο να επικοινωνήσει παρακαλώ για λεπτομέρειες.
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
Βάλε και μια περιγραφή 2600 Graft

bobby

Well-Known Member
Έτσι φιλε και καθόλου φωτογραφίες να μη βάλει ακόμα καλύτερα. Αρκεί μια σύντομη περιγραφή με κείμενο και να μας αναφέρει αν ειναι ή οχι ικανοποιημένος ο πελάτης με το αποτέλεσμα που πήρε. Αυτό θα είναι υπεραρκετό για εμάς, αν ξέρουμε τι είπε ο πελάτης.
Όχι τόσα πολλά στοιχεία…. Θα πρέπει να μαντεύουμε το ποσοστό ευχαρίστησης του πελάτη….

Georgie

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 44948

Τσιμέντο τρώει για πρωινό?

Ronaldo

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 44948

combo FUE-FUT η επέμβαση γιατρέ; εξαιρετικό ! WOW :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Με 3Μ διπλής όψεως όλα γίνονται…….

Και μετά γίνεσαι…….τούμπανο ……

Συνημμένα

• 09B202A0-034E-4271-9A9F-9755F1CDCD86.jpeg
    09B202A0-034E-4271-9A9F-9755F1CDCD86.jpeg
    414.7 KB · Προβολές: 14

aeratos28

Just aeratos
Και για του λόγου το αληθές..
Να σου θυμίσω ότι στο νήμα του Vlafo ήσουν από αυτούς που τα έβλεπες τα δηλωθέντα g στο κεφάλι. Στο θέμα μας όμως. Δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ο καθένας ασχολείται στο νήμα του όσο του επιτρέπει η κ*βλα του. Εγώ έτσι το βλέπω. Αυτό είναι το κριτήριο, τίποτε άλλο. Για αυτό και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις από μέλη με κ*βλα (Panos1982, Vlafo, κλπ) έχουν ανεκτίμητη αξία σε σχέση με όλες τις άλλες (ανεξάρτητες ή μη).
Δεν τα θυμάσαι καλά...για πάνε δες το παλι..το αντίθετο έλεγα..πως είναι μια εικόνα της τάξης των 2500 βαριά 2800 grafts...

aeratos28

Just aeratos
Ώπα,μόλις είδα την απάντηση σου cvial στην ερώτηση για τις παρουσιάσεις που σου είχα κάνει χθες ,προχθές.εγραψες πως δεν απαγορεύονται.αν δεν κάνω λάθος,δεν είπα ότι απαγορεύεται αυτό που κάνει..είπα πως δεν συμβαδίζει με το φόρουμ αυτό..πως είναι ανάξια νήματα..που έχουν σκοπό και μόνο,το οικονομικό όφελος του με τερτιπια κλινικιστικα τα οποία δεν συμβαδίζουν με το φόρουμ..ειδικά σε ένα νέο μέλος το fishing γίνεται πανευκολα..όμως πια αξία έχει για το φόρουμ??όταν δεν ξέρουμε τι βλέπουμε?απλά τζάμπα διαφήμιση και όποιον ψαρέψουμε για πελάτη?ποτέ δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο από καμία κλινική..γινόμαστε κακοί με κάθε παιδί που ανοίγει νήμα και του ζητάμε τα πάντα και εδώ ο τυπακος που μας κοιτάει σαν 50€ δεν θα δίνει λόγο για τπτ??αυτή,είναι η διαφωνία που έχω με αυτό το θέμα και πιστεύω οι περισσότεροι συμφωνουν..για αυτό και άνοιξα το νήμα.
Αυτό είναι που σου είχα γράψει χθες.

Αεράτε άλλο το πως πρέπει να γίνεται μια σωστή παρουσίαση και άλλο το τι απαγορεύεται. Δεν έχει απαγορευτεί ή διαγραφεί παρουσίαση επειδή είχε ελλιπή στοιχεία. Η συζήτηση αυτή έχει ξαναγίνει (αν θυμάσαι) και είχα πει ότι αν βάλουμε περιορισμούς στο τέλος δεν θα έχουμε παρουσιάσεις. Αυτά που ποστάρει η κλινική δεν τα θεωρώ σωστές παρουσιάσεις και ως τέτοιες καταγράφονται. Από την στιγμή που είναι ελεύθερες προς σχολιασμό δεν υπάρχει θέμα, εξάλλου τέτοιες υπάρχουν και στο youtube και μάλιστα με σχόλια απενοργοποιημένα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
3000-3200 έλεγες μπροστά, τελικά με τα επίσημα στοιχεία είναι 2800. Δεν είναι σημαντική διαφορά, έχεις δίκιο.

bobby

Well-Known Member
Με 3Μ διπλής όψεως όλα γίνονται…….

Και μετά γίνεσαι…….τούμπανο ……
Ο συγκεκριμένος ασθενής έμεινε πολύ ευχαριστημένος αλλά μόνο όταν ο αέρας ήταν κάτω από δυο μποφόρ ανεξαρτήτως διεύθυνσης ανέμου και κεφαλής ή εναλλακτικά ανεξαρτήτως μποφόρ για πουνέντε η ζέφυρο (δυτικός άνεμος) όταν κοιτάει τον βορρά (ανάλογα με την κατεύθυνση που κοιτάει ο ασθενής προσαρμόζεται και η ανοχή του στον άνεμο) ……

Συνημμένα

• B419FB9C-BBDA-4606-98F5-8A5861A136F6.jpeg
    B419FB9C-BBDA-4606-98F5-8A5861A136F6.jpeg
    507.9 KB · Προβολές: 13

giannis1991

Well-Known Member
Ας μην αναλωνομαστε άλλο στα ίδια και τα ίδια...Δηλαδη πραγματικα έχει καταντήσει πολυ κουραστικό...και το λέω και σε εμάς αλλά και στο γιατρό εννοείται...παραγιναμε τοξικοι νομίζω...
Ας ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και απο κατω ας κάνουμε σκληρή κριτική μεν χωρίς ειρωνείες, εξυπνάδες, διπλωματα,πτυχια κτλπ δε...Όποιος έχει μάτια βλέπει και αξιολογεί... Εγώ πιστευω οτι περισσότερο κακό κάνει στο γιατρό η εν γένει παρουσια του και αν δεν υπηρχε εδώ θα είχε σίγουρα παραπανω πελατες...εχετε δει καινούργιο μέλος να πηγαινει σε εκείνον? Εγώ όχι, αντιθέτως έχω δει να διαβάζουν πολλα μέλη καποια νήματα και να συμφωνουν με την πλειοψηφια των γραφοντων του φόρουμ ότι δηλαδή ο γιατρός υστερεί και σε ταλέντο και σε προσωπικη επαφη..Οποτε αφήστε τον εδώ και επικεντρωθείτε στην αξιολόγηση των γραφομενων του..
Επισης ναι συμφωνώ ότι πρεπει να κάνουμε το καλυτερο δυνατό για καποιον ανυποψιαστο που μπαινει εδώ και διαβάζει αλλά δεν θα σώσουμε και όλο τον κοσμο... Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικα θα καταλάβει ποιος γιατρός του ταιριάζει και που θα παει να εμπιστευτεί το κεφάλι του... Κάποιοι που έρχονται ξαφνικά, ανοίγουν ένα θέμα και ζητάνε συμβουλές που να πανε με την μια και εμπιστευονται τον κάθε ένα από εμάς εδώ έτσι στα τυφλα είναι άξιοι στη μοίρα τους... Γιατί και εδώ δεν ξέρουμε τι προσωπικότητα κουβαλάει νομίζω καθένας πισω απο το nickname του...Και σε συνέχεια αυτου έχω δει συμπεριφορές που δεν μου αρέσουν τελευταία και με υποπτευουν αλλά δεν έχω κάνει ντορο καταγγέλοντας και φωνάζοντας και δεν ξέρω τι άλλο καθώς αυτό το κάνεις μόνο οταν εισαι σίγουρος για κάτι και έχεις αδιαψευστες αποδειξεις... Βλέπω πολλα μέλη εδώ μέσα και αυτό με απόγοητευει να "χρηματιζεται" ή αν δεν το θέλετε έτσι να χρωματιζεται η άποψη τους προς όφελος καποιων γιατρων...Στο δικό μου μυαλό Δεν γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τόσο έντονα συγκεκριμένους γιατρους, να μιλάνε λες και είναι αντιπρόσωποι τους , να εκφράζουν απολυτοτητα και σιγουριά για τις εκβασεις των μεταμοσχεύσεων που πραγματοποιουν κ.α... Είτε τσιμπάνε πελατες και παιρνουν ποσοστα, είτε κανονίζουν εκπτωσουλα για την περίπτωση τους, είτε δεν ξέρω εγώ τι...

Μπλουζα