Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

bobby

Well-Known Member
Δεν έχεις καταλάβει ότι τα νήματα του Αναστασάκη είναι σαν το survivor? Ποιος έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση και ιντριγκάρει τα πλήθη. Ο μετρημένος, ο ευγενής και low profile? Όχι. Τα πλήθη τρελαίνονται με τους αντισυμβατικούς, αυτούς που αντιπαθούν γιατί τους βγάζουν από μέσα τους όλα τα πρωτόγονα πάθη. Θυμό, αγανάκτηση, ένταση. Το τέλειο ναρκωτικό. Το ίδιο ισχύει και για τον γιατρό.
Ναι έτσι είναι. Αλλά θα πήγαιναν τα πλήθη να τους "πειράξει" το κεφάλι ο αντισυμβατικός????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σου έχω μια πρόταση αλλά δεν την είδες.
Δοκιμαστική περίοδο 2 μηνών,με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στοιχεία σε κάθε παρουσίαση από οποιονδήποτε.
Αν δεν έχουμε παρουσιάσεις,που θα έχουμε,αλλάζει πάλι σε χύμα για όποιον θέλει,να ανεβάζει ότι κρίνει ως στοιχεία.
Γιατί δεν το δοκιμάζουμε αυτό?

Έχει ξαναπροταθεί και έχει απορριφθεί στο παρελθόν όταν ο Αναστασάκης δεν ήταν εδώ (για να μην λες για υπονοούμενα και αβάντες). Ο κανόνας είναι ο εξής. Τα μέλη αν δεν ποστάρουν g ή κάτι άλλο ρωτιούνται ευγενικά από τα μέλη να το κάνουν (δόξα τω θεώ έχουμε πολλούς που κάνουν αυτή την δουλειά). Αν δεν το κάνουν δεν σημαίνει ότι το νήμα θα διαγραφεί. Θα παραμείνει όπως συμβαίνει τόσα χρόνια. Απλά δεν θα έχει την αξιοπιστία που έχουν άλλα νήματα με όλα τα στοιχεία (υποθέτοντας ότι είναι και τα σωστά).

obi one

Active Member
Να σου πω την αλήθεια εχθές χάρηκα που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και μάθαμε πολλα. Απόψεις για στριπ, ότι το consultation γινόταν κυριώς για δική του πληροφόρηση (με πληρωμή ή χωρίς), ότι μπορεί να γίνε λάθος στη δότρια του Jacksmith(μετρήσεις) κλπ. Αν μπορεί να μας απαντάει σε έναν τέτοιο ρυθμό, όπως είπε και σε ένα άλλο μέλος, οκ. So be it. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως αφού δεν θέλει να δίνει στοιχεία, είναι σωστό και τα μέλη στις παρουσιάσεις του να επισημαίνουν πως είναι ελλιπής χωρίς ασφαλή συμπεράσματα, αφού δεν δίνουν στοιχεία.

ΥΣ Δεν έχω δει ποτέ survivor στη ζωή μου :p :p
αν δεν έχεις δει Βαλάντη σε έκσταση, δεν έχεις δει τίποτα,,,,

aeratos28

Just aeratos
Εγώ cvial,στο λέω αλλιώς..αν ,όλα τα μέλη,κάνουν ακριβώς έτσι τις παρουσιάσεις τους από εδώ και πέρα όπως ο τασακης..ποιο θα είναι το νόημα του φόρουμ?θα μπορούμε απλά να πηγαίνουμε στις σελίδες της κάθε κλινικής και να τα βλέπουμε..θα είσαι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη?

panos1234

Well-Known Member
Έχει ξαναπροταθεί και έχει απορριφθεί όταν ο Αναστασάκης δεν ήταν εδώ (για να μην λες για υπονοούμενα και αβάντες).

Θα ήθελες να πεις και τον λόγο της απόρριψης?
Είναι ότι πιο ξεκάθαρο, αληθινό και με βοήθεια προς τα μέλη και τους επισκέπτες.

gregkont13

Verified MM member
φίλε μου, αν ο κάθε γιατρός προχωράει σε ελλιπείς παρουσιάσεις ή αν ακόμα χειρότερα προσπαθεί να παραπλανήσει, τότε όχι μόνο δεν αποκτάει δυνητικούς πελάτες, αλλά σίγουρους πολέμιους που θα μεταφέρουν την κακή τους εμπειρία σε άλλους και αυτοί οι άλλοι σε άλλους κ ούτω καθ'εξής. Αυτό οφείλει να το γνωρίζει ο καθένας κάθε φορά που χρησιμοποιεί ένα φορουμ για να προβάλει το έργο του. Στο τέλος της ημέρας χαμένος θα είναι ο ίδιος κ σταδιακά θα καταστρέψει ότι έχει χτίσει τα προηγούμενα χρόνια,,,,

Το θέμα είναι ότι ο άσχετος (όπως ήμουν και έγω κάποτε και ακόμα δεν με λες και σχετικό), δεν καταλαβαίνει αν τα στοιχεία είναι ελλιπή. Αν δει πχ μια μέτρια εικόνα με πολλά γκραφτς κλπ. Οπότε τα μέλη πρέπει να λένε πως τα στοιχεία είναι ελλιπή! Τώρα αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε πόλεμος ειρωνιών για μπράτσα, κοριτσάκια που των κυνηγάνε και metrics κάπου έλεος. Αν τα δέχετε και μπορεί να απαντάει στο στυλ που απαντούσε χθες, so be it.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ cvial,στο λέω αλλιώς..αν ,όλα τα μέλη,κάνουν ακριβώς έτσι τις παρουσιάσεις τους από εδώ και πέρα όπως ο τασακης..ποιο θα είναι το νόημα του φόρουμ?θα μπορούμε απλά να πηγαίνουμε στις σελίδες της κάθε κλινικής και να τα βλέπουμε..θα είσαι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη?

Γιατί δεν πρόκειται να γίνει αυτό Αεράτε. Σε κάθε νήμα θα ρωτάτε και τα μέλη θα απαντάνε γιατί δεν έχουν καμία πρόθεση να μην το κάνουν.

jersey

Well-Known Member
Ανοίγω αυτό το νήμα,γτ πολλές ανακρίβειες βλέπω σε πράγματα τώρα τελευταία ..εγώ όσα χρόνια είμαι εδώ θυμάμαι πως όποιος άνοιγε νήμα,ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία..δλδ ,πόσα grafts έβαλε και που και φωτό ανά μήνα για να βλέπουμε την πρόοδο.στην πορεία με τα χρόνια,ζητήθηκαν παραπάνω στοιχεία ..με τι εργαλεία δούλεψε ο γιατρός και άλλα διάφορα..οποίος δεν έδινε στοιχεία ,όλοι τον κατακριναμε και πολλές φορές κλειδωναν και το νήμα.βλεπω τώρα πως αυτά με τις πράξεις του τασακη δεν ισχύουν??τι συμβαίνει?είχα λάθος?δεν είχα καταλάβει καλά τόσα χρόνια και κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία??? Και αν ναι,γτ ζοριζαμε τα υπόλοιπα μέλη τόσο πολύ και τους ζητάγαμε μανιωδώς όλο και περισσότερα στοιχεία και όλο και καλύτερες φωτό?
Εγώ προτείνω να γράφουμε τα ίδια σε κάθε νέα παρουσίαση της συγκεκριμένης κλινικής ότι ειναι ανελλιπής, οτι δεν βγαίνουν συμπεράσματα χωρίς στοιχεία, οτι είναι παραπλανητική κτλπ... μέχρι να συμμορφωθεί και να αλλάξει τακτική...Δεν πρέπει να τον αφήσουμε έτσι και να του κάνουμε το χατίρι της εξαπάτησης των νέων μελών που προσπαθεί να πετύχει!

panos1234

Well-Known Member
Εγώ προτείνω να γράφουμε τα ίδια σε κάθε νέα παρουσίαση της συγκεκριμένης κλινικής ότι ειναι ανελλιπής, οτι δεν βγαίνουν συμπεράσματα χωρίς στοιχεία, οτι είναι παραπλανητική κτλπ... μέχρι να συμμορφωθεί και να αλλάξει τακτική...Δεν πρέπει να τον αφήσουμε έτσι και να του κάνουμε το χατίρι της εξαπάτησης των νέων μελών που προσπαθεί να πετύχει!

Η έσχατη αλλά σωστή λύση,γιατί εκεί θα πάει το πράγμα.

oreo

Well-Known Member
Έξω στις επίσημες παρουσιάσεις δίνονται όλα τα στοιχεία των μετρήσεων.
grafts μπήκαν
Donor Capacity
Hair Caliber
hair/graft ratio
dupa/retro
potential pattern
φαρμακευτική αγωγή
Το μόνο που στους περισσότερους γιατρούς δεν βρίσκεις είναι το εμβαδό της λήπτριας περιοχής, για ευνόητους λόγους (μεγάλη μαιμουδιά αυτό)
Αν δεν είναι κατα αυτό τον τρόπο η παρουσίαση για εμένα δεν έχει καμμία αξία. Δεν παίρνω καμμία πληροφορία ώστε να καταλάβω ποιο ήταν το πλάνο και αυτόματα μένω να ευχαριστηθώ οπτικά κ μόνο. Αν μείνω και οπτικά ακάλυπτος, κλάφτα Χαράλαμπε.
Το μινιμουμ που πρέπει να υπάρχει στις παρουσιάσεις είναι τα στοιχεία αυτά. Όποιος ιατρός/όποια κλινική δεν μπορεί να τα παραθέσει , καλά είναι να αναγράφει κάτω απο κάθε περιστατικό που αναρτά, οτι οι μετρήσεις βασίζονται στην εμπειρία μας και στην χρήση της Αετοεξέτασης απο ψηλά. Πρέπει να γράφει οτι λόγω απουσίας των μετρήσεων μπορούν μόνο με εικασίες να προβλέψουν τις δυνατότητες της δότριας και οτι το να δημιουργήσουν στρατηγική παραπάνω των 1 μεταμοσχεύσεων οφείλεται κατα ένα μεγάλο ποσοστό στην τύχη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

obi one

Active Member
Το θέμα είναι ότι ο άσχετος (όπως ήμουν και έγω κάποτε και ακόμα δεν με λες και σχετικό), δεν καταλαβαίνει αν τα στοιχεία είναι ελλιπή. Αν δει πχ μια μέτρια εικόνα με πολλά γκραφτς κλπ. Οπότε τα μέλη πρέπει να λένε πως τα στοιχεία είναι ελλιπή! Τώρα αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε πόλεμος ειρωνιών για μπράτσα, κοριτσάκια που των κυνηγάνε και metrics κάπου έλεος. Αν τα δέχετε και μπορεί να απαντάει στο στυλ που απαντούσε χθες, so be it.
συμφωνω κ εγω άσχετος είμαι κ θέλω να έχω στοιχεία απο μια παρουσίαση ειδικά όταν γίνεται απο γιατρό που κάνει διαφήμιση της κλινικής του εντελώς δωρεάν. Δηλ. δεν γίνεται κ Διαφήμιση τζάμπα κ μισα στοιχεία ( δεν συζητάω την προσπάθεια παραπλάνησης με τοπικ, επεξεργασία στις φωτό κλπ,,, δεν λέω ότι γίνεται, απλα το αναφέρω σαν γενικό κανόνα ) ,,, απο την άλλη έχω διαβάσει κ σχόλια απο κάποιους που είναι άκρως προσβλητικά για τον ίδιο την προσωπικότητα του,,,,, νομίζω ότι όπως συμβαίνει συνήθως,η αλήθεια είναι κάπου στην μέση....

aeratos28

Just aeratos
Μα δεν είναι λογικό όμως?? Το να γίνονται οι βασικές ερωτήσεις και να απαντουν όλοι??προς τι ο επαγγελματίας που έχει σκοπό το κέρδος το οικονομικό και μόνο,να έχει το προνόμιο αυτό?? Αμάξι παίρνεις και το κάνεις test drive πρώτα.
Γιατί δεν πρόκειται να γίνει αυτό Αεράτε. Σε κάθε νήμα θα ρωτάτε και τα μέλη θα απαντάνε γιατί δεν έχουν καμία πρόθεση να μην το κάνουν.

nick90

Well-Known Member
Έξω στις επίσημες παρουσιάσεις δίνονται όλα τα στοιχεία των μετρήσεων.
grafts μπήκαν
Donor Capacity
Hair Caliber
hair/graft ratio
dupa/retro
potential pattern
φαρμακευτική αγωγή
Το μόνο που στους περισσότερους γιατρούς δεν βρίσκεις είναι το εμβαδό της λήπτριας περιοχής, για ευνόητους λόγους (μεγάλη μαιμουδιά αυτό)
Αν δεν είναι κατα αυτό τον τρόπο η παρουσίαση για εμένα δεν έχει καμμία αξία. Δεν παίρνω καμμία πληροφορία ώστε να καταλάβω ποιο ήταν το πλάνο και αυτόματα μένω να ευχαριστηθώ οπτικά κ μόνο. Αν μείνω και οπτικά ακάλυπτος, κλάφτα Χαράλαμπε.
Το μινιμουμ που πρέπει να υπάρχει στις παρουσιάσεις είναι τα στοιχεία αυτά. Όποιος ιατρός/όποια κλινική δεν μπορεί να τα παραθέσει , καλά είναι να αναγράφει κάτω απο κάθε περιστατικό που αναρτά, οτι οι μετρήσεις βασίζονται στην εμπειρία μας και στην χρήση της Αετοεξέτασης απο ψηλά. Πρέπει να γράφει οτι λόγω απουσίας των μετρήσεων μπορούν μόνο με εικασίες να προβλέψουν τις δυνατότητες της δότριας και οτι το να δημιουργήσουν στρατηγική παραπάνω των 1 μεταμοσχεύσεων οφείλεται κατα ένα μεγάλο ποσοστό στην τύχη.
Το θέμα ειναι ότι πολλά μέλη ή επισκέπτες αρκούνται σε μια εικόνα πριν-μετά και δεν διαβάζουν στοιχεία-στατιστικά της επέμβασης για να κρίνουν το αποτέλεσμα κάτι που ειναι τραγικό λάθος και γι'αυτό μετά πάνε τους επιλέγουν και παίρνουν μέτριο αποτέλεσμα και αναρωτιούνται τι φταίει μετά και δεν είναι όπως αυτά που έβλεπαν στις επίσημες παρουσιάσεις....

Αυτό το έχει καταλάβει ο γιατρός, και γι'αυτο ποστάρει όσο πιο πολλά περιστατικά μπορεί. Γιατί όταν ο άλλος βομβαρδίζεται συνεχώς από περιστατικά από μια κλινική ακόμα και χωρίς στοιχεία, του γίνεται πλύση εγκεφάλου και τελικά σε επιλέγει.. Οπότε ο στόχος του να σε πιάσει πελάτη επιτυγχάνεται και εύκολα κιόλας χωρίς να δώσει λεπτομέρειες στα περιστατικά του. Έχει ολόκληρο τμήμα MARKETING από πισω και ξέρει τι ακριβως πρέπει να κάνει για το κέρδος της επιχείρησης του. Δεν κάνει τυχαία ότι κάνει παιδιά...Όλα ειναι μελετημένα!

gregkont13

Verified MM member
συμφωνω κ εγω άσχετος είμαι κ θέλω να έχω στοιχεία απο μια παρουσίαση ειδικά όταν γίνεται απο γιατρό που κάνει διαφήμιση της κλινικής του εντελώς δωρεάν. Δηλ. δεν γίνεται κ Διαφήμιση τζάμπα κ μισα στοιχεία ( δεν συζητάω την προσπάθεια παραπλάνησης με τοπικ, επεξεργασία στις φωτό κλπ,,, δεν λέω ότι γίνεται, απλα το αναφέρω σαν γενικό κανόνα ) ,,, απο την άλλη έχω διαβάσει κ σχόλια απο κάποιους που είναι άκρως προσβλητικά για τον ίδιο την προσωπικότητα του,,,,, νομίζω ότι όπως συμβαίνει συνήθως,η αλήθεια είναι κάπου στην μέση....

Φίλε ναι, τον έχουν προσβάλλει και ανώνυμα. Δεν θα σου πω όχι. Όμως, οταν πρωτομπήκε το γενικότερο κλίμα απέναντι του (εκτός απο τους υποστηρικτές της advance) ήταν πολύ θετικό. Με πολλές εκφράσεις του εξόργισε κόσμο και έχει γίνει όλο αυτό. Εγώ ας πούμε (που έχω κάνει τις επιλογές μου) ούτε που κοίταγα τα νήματα του. Όμως, με την όποια μόρφωση έχω και εγώ, που μιας που με στο Phd, δεν την θεωρώ και μηδαμινή. Όταν βλέπω εκφράσεις για metrics που στέλνουν άλλους γιατρους στην ανυπαρξία... Κοριτσάκια που τον κυνηγάγανε όταν ήταν φρέσκος.... Να λέει "μπακάλογατο" τον jacksmith γιατί χτενίστηκε αλλιώς από ότι συμφώνησαν και ότι το αποτέλεσμα του είναι "γαμάτο", καταλάβαινω πως κάποιοι θερμόαιμοι θα πουν λέξεις παραπάνω. Σου λεω μερικά παραδείγματα. Και να σου πω και κάτι, εμένα προσωπικά με είχε αφήσει αδιάφορο ο όλος πόλεμος μελών με τον Αναστ. για καιρό. Στο κάτω κάτω ήταν μερικοί "ανώνυμοι", ας πούμε, μη-πελάτες που χαν κόντρα με το γιατρό. Οκ, αδιάφορο. Όταν όμως είδα εκφράσεις που είπε στο Jacksmith, ένα πελάτη του, που δεν πήγαν τα πράγματα (εκτός από τη φύτρωση), όπως έπρεπε, ε οκ τα πήρα και εγώ στο κρανίο. Δήλαδη αν ο ίδιος ο γιατρός που έχει καράφλα, έπαιρνε το αποτέλεσματα του Jacksmith σε άλλο γιατρό θα ήθελε να του λέει, να χτενιστεί καλά γιατί είναι σαν το "μπακαλόγατο"?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα ήθελες να πεις και τον λόγο της απόρριψης?
Είναι ότι πιο ξεκάθαρο, αληθινό και με βοήθεια προς τα μέλη και τους επισκέπτες.

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και αληθινό σε ένα φόρουμ αγνώστων που ποστάρουν στοιχεία που δεν μπορούν να διασταυρωθούν. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα πρόσφατο. Vlafo. Τα g που πόσταρε είναι αυτά που μπήκαν? Όχι γιατί έγινε λάθος το οποίο όμως ανακαλύφθηκε μετά από την δική μου διερεύνηση και αφού μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι το νούμερο είναι λάθος. Εδώ όλοι οι ανοιχτομάτηδες του φόρουμ έλεγαν ότι κάνω λάθος (να μην λέω ονόματα και παρεξηγηθούν) ακόμα και ο γιατρός. Εκεί λοιπόν που υπήρχαν όλα τα στοιχεία αν δεν είχε γίνει η επίσκεψη του Vlafo στο γραφείο μου αυτοβούλως (και μπράβο του) δεν θα είχαμε την μεγαλύτερη ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ με την βούλα των στοιχείων?
Θα την είχαμε γιατί το νέο μέλος θα νόμιζε ότι ο Τιρκάλας μπορεί να πετύχει πυκνότητες 60g.

Για να καταλήξουμε. Άσε τα ξεκάθαρα και τα αληθινά. Δεν είμαστε αστυνομία, ούτε δικαστήριο, ούτε έχουμε τέτοιους μηχανισμούς. Όσο περισσότερη πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων υπάρχει τόσο το καλύτερο και ασφαλέστερο για αυτόν που διαβάζει γιατί η πληροφόρηση, ελλιπής ή μη, ενεργοποιεί το δυνατό στοιχείο του φόρουμ που είναι ο σχολιασμός ενός θέματος με πολλές ετερόκλητες απόψεις. Αυτές οι απόψεις δίνουν τροφή σε κάποιον με κριτική σκέψη να το ψάξει παραπάνω. Αυτή είναι η ουσία ενός φόρουμ, τίποτα άλλο. Αυτή τουλάχιστον είναι η δικιά μου άποψη και όσο είμαι διαχειριστής θα την ακολουθώ.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
το θέμα ειναι ότι πολλά μέλη ή επισκέπτες αρκούνται στην εικόνα πριν-μετά και δεν διαβάζουν στοιχεία κάτι που ειναι τραγικό λάθος και γιαυτό μετά πάνε και παίρνουν κακό αποτέλεσμα και αναρωτιούνται τι φταει μετά και δεν ειναι όπως αυτά που έβλεπαν στις επίσημες παρουσιάσεις....

Αυτό το έχει καταλάβει ο γιατρός, και γιαυτο ποστάρει όσο πιο πολλά περιστατικά μπορεί. Γιατί όταν ο άλλος βομβαρδίζεται συνεχώς από περιστατικά από μια κλινική ακόμα και χωρίς στοιχεία, του γίνεται πλύση εγκεφάλου και τελικά σε επιλέγει.. Οπότε ο στόχος του να σε πιάσει πελάτη επιτυγχάνεται και εύκολα κιόλας χωρίς να δώσει λεπτομέρειες στα περιστατικά του. Έχει ολόκληρο τμήμα MARKETING από πισω και ξέρει τι ακριβως πρέπει να κάνει για το κέρδος της επιχείρησης του. Δεν κάνει τυχαία ότι κάνει παιδιά...
Φίλε Νίκο , εκτός του υπόλοιπου κειμένου που συμφωνώ, θα διαφωνήσω μόνο στο τέλος. Αυτό γιατί εικάζω χωρίς να έχω γνώση , οτι δεν υπάρχει καμμία ομάδα Μαρκετιγκ απο πίσω. Θεωρώ οτι το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο ίδιος , για αυτό και τα έχει κάνει σαλάτα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το θέμα ειναι ότι πολλά μέλη ή επισκέπτες αρκούνται σε μια εικόνα πριν-μετά και δεν διαβάζουν στοιχεία-στατιστικά της επέμβασης για να κρίνουν το αποτέλεσμα κάτι που ειναι τραγικό λάθος και γι'αυτό μετά πάνε τους επιλέγουν και παίρνουν μέτριο αποτέλεσμα και αναρωτιούνται τι φταίει μετά και δεν είναι όπως αυτά που έβλεπαν στις επίσημες παρουσιάσεις....

Αν τα μέλη/επισκέπτες δεν διαβάζουν και τα σχόλια από κάτω, με συγχωρείς αλλά αξίζουν να πάθουν κάτι τέτοιο.

nick90

Well-Known Member
Αν τα μέλη/επισκέπτες δεν διαβάζουν και τα σχόλια από κάτω, με συγχωρείς αλλά αξίζουν να πάθουν κάτι τέτοιο.
Μπορεί να διαβάζουν μερικοί. Αλλά υπερισχύει η δύναμη της εικόνας και χωρίς στοιχεία. Οι περισσότεροι δεν το αντιλαμβάνονται οτι έτσι δεν μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα. Οπότε πέφτουν και στην παγίδα

Μπλουζα