Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
.Και σε συνέχεια αυτου έχω δει συμπεριφορές που δεν μου αρέσουν τελευταία και με υποπτευουν αλλά δεν έχω κάνει ντορο καταγγέλοντας και φωνάζοντας και δεν ξέρω τι άλλο καθώς αυτό το κάνεις μόνο οταν εισαι σίγουρος για κάτι και έχεις αδιαψευστες αποδειξεις... Βλέπω πολλα μέλη εδώ μέσα και αυτό με απόγοητευει να "χρηματιζεται" ή αν δεν το θέλετε έτσι να χρωματιζεται η άποψη τους προς όφελος καποιων γιατρων...Στο δικό μου μυαλό Δεν γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τόσο έντονα συγκεκριμένους γιατρους, να μιλάνε λες και είναι αντιπρόσωποι τους , να εκφράζουν απολυτοτητα και σιγουριά για τις εκβασεις των μεταμοσχεύσεων που πραγματοποιουν κ.α... Είτε τσιμπάνε πελατες και παιρνουν ποσοστα, είτε κανονίζουν εκπτωσουλα για την περίπτωση τους, είτε δεν ξέρω εγώ τι...
Δεν έχεις άδικο φίλε αλλά πλέον ο καθένας θα έχει άλλοθι να μην σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ή εικόνες ! Αυτό συζητάμε τόσες μέρες. Όταν μια ολόκληρη ΚΛΙΝΙΚΗ κάνει παρουσιάσεις σαν αυτές τις διαφημίσεις που σου πετάγονται στο fb και στο insta, δηλαδή όνομα προιοντος και φωτογραφίες, γιατί ο μέσος ανθρωπακος που θα παρουσιάσει να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ; Το γνωρίζω πως είναι λάθος αλλά πλέον το επιχείρημα θα είναι ΄΄ Εδώ δε το αναλύει ιδιαίτερα κλινική ολόκληρη θα το αναλύσω εγώ ; Πάρτε αυτά που έχω και όλα οκ ΄΄ Εκεί τι θα πούμε ; Άδικο θα έχει ; Νομίζω όσο επιτρέπεται αυτό θα πέσει φουλ η ποιότητα των παρουσιάσεων...Πάντως ρε παιδιά δηλαδη λέτε να ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και να κάνουμε σκληρή κριτική. Μα πως θα κάνουμε κριτική όταν δεν έχει δώσει στοιχεία; Τι ακριβώς θα κρίνουμε; Δεν μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα. Είναι αδύνατον αυτό το πράγμα...Το μόνο που μπορείς να πεις είναι οτι ειναι ελλιπής και παραπλανητική, όπως ανέφερε ένα μέλος. Τέτοιες παρουσιάσεις δεν προσφέρουν σε κάτι το φόρουμ απλά εναι και μόνο για τη διαφήμιση της κλινικής στο φόρουμ για να τσακώνει πελάτη κανά νέο μέλος-επισκέπτη.
Οπότε τελικά συμφωνείς οτι δεν μπορούμε να κρίνουμε το αποτέλεσμα χωρίς στοιχεία, αλλά μόνο την παρουσίαση οτι ειναι παραπλανητική και γίνεται πονηρά για τους προφανείς λόγους της διαφήμισης. Το σημαντικό ειναι να τα γράφουν όμως αυτά τα μέλη από κάτω σε κάθε νέα τέτοια παρουσίαση, και να μη περνάει έτσι. Αλλιώς να μπουν κανόνες παορυσίασης.@Disco ναι ρε φίλε αστο να μην προσφερουν δεν πειραζει!!! Αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα του @CVIAL να λέει... Δεν μπορεί να το απαγορευσει κάποιος ... Χρέος δικό μας είναι με ευγένεια να γράψουμε από κάτω με κοσμιο τρόπο αυτά που είπες ,δηλαδη ότι υπάρχει παραπλανηση και πιθανοτατα σκόπιμη και ότι άλλο θέλουμε... Θα διαβαστούν όλα και θα κρίθουν!!! Το νέο μέλος που θα δει 5-10 μέλη να κράζουν πιστεψε με λογικά δεν θα παει εκεί!