Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Mα ουτε οι ανεξαρτητες παρουσιασεις ειναι αντικειμενικες σε φωτογραφιες. Μετρημενες στα δαχτυλα. Θα επρεπε να διαφραφουν τα παντα με αυτην την λογικη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

witcher

Well-Known Member
Μπορεί να μην υπάρχουν κάπου γραμμένοι κανόνες για το πως πρέπει να γίνονται ακριβώς οι παρουσιάσεις, αλλά στο φόρουμ υπάρχουν αυτοί οι "άγραφοι κανόνες" όσον αφορά τις παρουσιάσεις ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση όλων των περιστατικών και να μη μπορεί κάποιος να παραπλανήσει τα μέλη με ελλιπείς παρουσιάσεις χωρίς φωτεινές φωτογραφίες και χωρίς στοιχεία της επέμβασης και έτσι να μη καταλαβαίνουν τα μέλη αν πήγε καλά η επέμβαση ή όχι και αν έπρεπε να είχε πάει καλύτερα.
Ειδικά με τις κλινικές που προμοτάρουν τα περιστατικά τους προς διαφήμιση στα μέλη του φόρουμ θα έπρεπε να εξαντλείται κάθε αυστηρότητα σε αυτά και όχι να γίνεται το αντίθετο.

oreo

Well-Known Member
.Και σε συνέχεια αυτου έχω δει συμπεριφορές που δεν μου αρέσουν τελευταία και με υποπτευουν αλλά δεν έχω κάνει ντορο καταγγέλοντας και φωνάζοντας και δεν ξέρω τι άλλο καθώς αυτό το κάνεις μόνο οταν εισαι σίγουρος για κάτι και έχεις αδιαψευστες αποδειξεις... Βλέπω πολλα μέλη εδώ μέσα και αυτό με απόγοητευει να "χρηματιζεται" ή αν δεν το θέλετε έτσι να χρωματιζεται η άποψη τους προς όφελος καποιων γιατρων...Στο δικό μου μυαλό Δεν γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τόσο έντονα συγκεκριμένους γιατρους, να μιλάνε λες και είναι αντιπρόσωποι τους , να εκφράζουν απολυτοτητα και σιγουριά για τις εκβασεις των μεταμοσχεύσεων που πραγματοποιουν κ.α... Είτε τσιμπάνε πελατες και παιρνουν ποσοστα, είτε κανονίζουν εκπτωσουλα για την περίπτωση τους, είτε δεν ξέρω εγώ τι...
Και έλεγε ο Δάντης: "Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα"

Disco

Well-Known Member
Πάντως ρε παιδιά δηλαδη λέτε να ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και να κάνουμε σκληρή κριτική. Μα πως θα κάνουμε κριτική όταν δεν έχει δώσει στοιχεία; Τι ακριβώς θα κρίνουμε; Δεν μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα. Είναι αδύνατον αυτό το πράγμα...Το μόνο που μπορείς να πεις είναι οτι ειναι ελλιπής και παραπλανητική, όπως ανέφερε ένα μέλος. Τέτοιες παρουσιάσεις δεν προσφέρουν σε κάτι το φόρουμ απλά εναι και μόνο για τη διαφήμιση της κλινικής στο φόρουμ για να τσακώνει πελάτη κανά νέο μέλος-επισκέπτη.

Legwg James

Well-Known Member
Πάντως ρε παιδιά δηλαδη λέτε να ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και να κάνουμε σκληρή κριτική. Μα πως θα κάνουμε κριτική όταν δεν έχει δώσει στοιχεία; Τι ακριβώς θα κρίνουμε; Δεν μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα. Είναι αδύνατον αυτό το πράγμα...Το μόνο που μπορείς να πεις είναι οτι ειναι ελλιπής και παραπλανητική, όπως ανέφερε ένα μέλος. Τέτοιες παρουσιάσεις δεν προσφέρουν σε κάτι το φόρουμ απλά εναι και μόνο για τη διαφήμιση της κλινικής στο φόρουμ για να τσακώνει πελάτη κανά νέο μέλος-επισκέπτη.
Δεν έχεις άδικο φίλε αλλά πλέον ο καθένας θα έχει άλλοθι να μην σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ή εικόνες ! Αυτό συζητάμε τόσες μέρες. Όταν μια ολόκληρη ΚΛΙΝΙΚΗ κάνει παρουσιάσεις σαν αυτές τις διαφημίσεις που σου πετάγονται στο fb και στο insta, δηλαδή όνομα προιοντος και φωτογραφίες, γιατί ο μέσος ανθρωπακος που θα παρουσιάσει να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ; Το γνωρίζω πως είναι λάθος αλλά πλέον το επιχείρημα θα είναι ΄΄ Εδώ δε το αναλύει ιδιαίτερα κλινική ολόκληρη θα το αναλύσω εγώ ; Πάρτε αυτά που έχω και όλα οκ ΄΄ Εκεί τι θα πούμε ; Άδικο θα έχει ; Νομίζω όσο επιτρέπεται αυτό θα πέσει φουλ η ποιότητα των παρουσιάσεων...

giannis1991

Well-Known Member
@oreo φίλε και καλλιτέχνη για αυτό ακριβώς δε μιλάω παραπανω και δε στηνω δικαστήριο.. Γιατί όσο και σχεδόν να έχω την πεποιθηση ότι γίνεται αυτό αν δεν έχω χειροπιαστες αποδείξεις δεν θα κατηγορήσω...
@Disco ναι ρε φίλε αστο να μην προσφερουν δεν πειραζει!!! Αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα του @CVIAL να λέει... Δεν μπορεί να το απαγορευσει κάποιος ... Χρέος δικό μας είναι με ευγένεια να γράψουμε από κάτω με κοσμιο τρόπο αυτά που είπες ,δηλαδη ότι υπάρχει παραπλανηση και πιθανοτατα σκόπιμη και ότι άλλο θέλουμε... Θα διαβαστούν όλα και θα κρίθουν!!! Το νέο μέλος που θα δει 5-10 μέλη να κράζουν πιστεψε με λογικά δεν θα παει εκεί!

Disco

Well-Known Member
@Disco ναι ρε φίλε αστο να μην προσφερουν δεν πειραζει!!! Αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα του @CVIAL να λέει... Δεν μπορεί να το απαγορευσει κάποιος ... Χρέος δικό μας είναι με ευγένεια να γράψουμε από κάτω με κοσμιο τρόπο αυτά που είπες ,δηλαδη ότι υπάρχει παραπλανηση και πιθανοτατα σκόπιμη και ότι άλλο θέλουμε... Θα διαβαστούν όλα και θα κρίθουν!!! Το νέο μέλος που θα δει 5-10 μέλη να κράζουν πιστεψε με λογικά δεν θα παει εκεί!
Οπότε τελικά συμφωνείς οτι δεν μπορούμε να κρίνουμε το αποτέλεσμα χωρίς στοιχεία, αλλά μόνο την παρουσίαση οτι ειναι παραπλανητική και γίνεται πονηρά για τους προφανείς λόγους της διαφήμισης. Το σημαντικό ειναι να τα γράφουν όμως αυτά τα μέλη από κάτω σε κάθε νέα τέτοια παρουσίαση, και να μη περνάει έτσι. Αλλιώς να μπουν κανόνες παορυσίασης.

giannis1991

Well-Known Member
Ναι σίγουρα φίλε μου δεν αντιλεγω σε αυτό!!!
Απλά ο ελεγκτικος μηχανισμός για να στο πω και έτσι δεν μπορεί να το απαγορευσει...Δεν είναι τόσο αντικειμενικά τα κριτήρια... Άλλος θα πει έχω κακή φωτογραφική, άλλος δεν ξέρω να βγάζω φωτο, ο γιατρός αν θέλει βάζει ότι θέλει από στατιστικά... Καταλαβαίνεις νομίζω...
Αν π. χ πριν μπεις εδώ σε εξέταζε ο cvial σε σωματικά και ψυχολογικά κριτήρια, στα σωματικά αν σε έβαζε να κάνεις το 100αρι σε 15 δευτερόλεπτα και το έκανες σε 16 θα σε έκοβε... Θα σου έδειχνε και το βίντεο και θα σου έλεγε φίλε αυτοί είναι οι κανόνες... Αν όμως στα ψυχολογικά ήσουν για κόψιμο (οριακο ή και όχι) κατά τη γνώμη του ναι μεν θα σε έκοβε και θα το αιτιολογουσε αλλά με πιο υποκειμενικά κριτήρια όπως τις σπουδές του, την αντίληψη και χαρακτήρα του και αλλα... Και βεβαίως εσυ θα μπορουσες να ζητήσεις επανεξέταση και κάποιος άλλος να σε περασει...
Εγώ προσωπικα σταματάω εδώ! Όλα τα έγραψα γιατί τόσους μήνες είδα πεσιματα άδικα στον @CVIAL και συμπεριφορές ότι να'ναι από αμφότερες τις πλευρες...

ΥΓ στο παραδειγμα μου δεν εννοώ τον cvial ως υπαρξη αλλά έναν αντίστοιχο π.χ γυμναστη και ψυχίατρο ικανό προς εξέταση υποψηφιων!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα