Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

aeratos28

Just aeratos
Ανοίγω αυτό το νήμα,γτ πολλές ανακρίβειες βλέπω σε πράγματα τώρα τελευταία ..εγώ όσα χρόνια είμαι εδώ θυμάμαι πως όποιος άνοιγε νήμα,ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία..δλδ ,πόσα grafts έβαλε και που και φωτό ανά μήνα για να βλέπουμε την πρόοδο.στην πορεία με τα χρόνια,ζητήθηκαν παραπάνω στοιχεία ..με τι εργαλεία δούλεψε ο γιατρός και άλλα διάφορα..οποίος δεν έδινε στοιχεία ,όλοι τον κατακριναμε και πολλές φορές κλειδωναν και το νήμα.βλεπω τώρα πως αυτά με τις πράξεις του τασακη δεν ισχύουν??τι συμβαίνει?είχα λάθος?δεν είχα καταλάβει καλά τόσα χρόνια και κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία??? Και αν ναι,γτ ζοριζαμε τα υπόλοιπα μέλη τόσο πολύ και τους ζητάγαμε μανιωδώς όλο και περισσότερα στοιχεία και όλο και καλύτερες φωτό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω. Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως λες οφείλουμε ΟΛΟΙ σαν κοινότητα ( ασχέτως που πολλοί δεν είμασταν καν εδώ τότε ή αν είμασταν δεν είπαμε τίποτα ) συγγνώμη σε μέλη που κατακρίθηκαν για ελλιπείς πληροφορίες, κακές φωτογραφίες και γενικά πρόχειρες παρουσιάσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ακυρώνεται το φόρουμ με αυτό όμως η όχι?? Σε ρωτώ ευθέως.ποιος ο λόγος ύπαρξης του αν υπάρχουν τέτοια νήματα..?? Επειδή αυτό βολεύει τον τασακη για να μη φανεί η μέτρια δουλειά του στο 90% των περιπτώσεων? Από θέμα πυκνότητας σχεδιασμού κτλ?
Θα συμφωνήσω. Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως λες οφείλουμε ΟΛΟΙ σαν κοινότητα ( ασχέτως που πολλοί δεν είμασταν καν εδώ τότε ή αν είμασταν δεν είπαμε τίποτα ) συγγνώμη σε μέλη που κατακρίθηκαν για ελλιπείς πληροφορίες, κακές φωτογραφίες και γενικά πρόχειρες παρουσιάσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Ακυρώνεται το φόρουμ με αυτό όμως η όχι?? Σε ρωτώ ευθέως.ποιος ο λόγος ύπαρξης του αν υπάρχουν τέτοια νήματα..?? Επειδή αυτό βολεύει τον τασακη για να μη φανεί η μέτρια δουλειά του στο 90% των περιπτώσεων? Από θέμα πυκνότητας σχεδιασμού κτλ?
Αν τα πράγματα είναι έτσι οπως λες θα υπάρχει λόγος ύπαρξης του φόρουμ για συζήτηση μόνο περί θεραπειών. Οι μεταμοσχεύσεις θα μπορούσαν να γυρίσουν σε auctions του τύπου '' πάρε πάρε κόσμε ΄΄ . 1 φωτογραφία πριν, 1 μετά την επέμβαση , 1 τρίμηνο και 1 στον χρόνο και τέλος.

vlafo

Well-Known Member
Αυτοί ήταν οι κανόνες πάντοτε.
Ποτέ δεν άλλαξε κάτι.
Δηλαδή επάνω σε πέτρα να γραφόντουσαν,αν δεν τηρούνται,τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένα νόημα σε οποιαδήποτε παρουσίαση.
Προφανώς και εδώ αν παρουσιάζονται έτσι μετά από ανακοίνωση που είχε γίνει επίσημη,τότε είναι για τα σκουπίδια.
Καμία αξία αλλά μάλλον έχουν κάπου αλλού.

aeratos28

Just aeratos
Αυτό,το κάνουν οι κλινικές..πολλές κλινικές μάλιστα,με παραπλανητικές φωτό,οι οποίες στοχεύουν στους φίλους του Άνιστον..τους ανίδεους που λέει..εδώ κάναμε ξεγυμνωτικες κουβέντες και κάναμε ανάλυση στις φωτό αυτές,με νούμερα.ποσα μπήκαν που,σε τι έκταση,με τι λόγο ,,τι διαθέσιμη δοτρια είχε ,με τι χαρακτηριστικά,πάχος τρίχας λόγο συνολικό και τι αποτέλεσμα θα πάρει με όλα αυτά τα στοιχεία..μάθαμε για την dupa την ρετρο ,πραγματα τα οποία δεν έγιναν αντιληπτά όπως είδαμε και από γιατρούς ..είχαμε ξεφύγει πολλά χρόνια από τα τερτιπια των κλινικών εδώ μέσα..και τώρα ξαφνικά μπήκε ο τύπος και μας γυρνάει χρόνια πίσω σε τακτικές κλινικάτες?? Ρε πάμε καλά??
Αν τα πράγματα είναι έτσι οπως λες θα υπάρχει λόγος ύπαρξης του φόρουμ για συζήτηση μόνο περί θεραπειών. Οι μεταμοσχεύσεις θα μπορούσαν να γυρίσουν σε auctions του τύπου '' πάρε πάρε κόσμε ΄΄ . 1 φωτογραφία πριν, 1 μετά την επέμβαση , 1 τρίμηνο και 1 στον χρόνο και τέλος.

aeratos28

Just aeratos
Γτ ο Χρηστάκης με είπε και χαζό και τυφλό και ότι έλεγα ψέματα για αυτά εδώ..ότι το είπε και ο cvial
Αυτοί ήταν οι κανόνες πάντοτε.
Ποτέ δεν άλλαξε κάτι.
Δηλαδή επάνω σε πέτρα να γραφόντουσαν,αν δεν τηρούνται,τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένα νόημα σε οποιαδήποτε παρουσίαση.
Προφανώς και εδώ αν παρουσιάζονται έτσι μετά από ανακοίνωση που είχε γίνει επίσημη,τότε είναι για τα σκουπίδια.
Καμία αξία αλλά μάλλον έχουν κάπου αλλού.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό είναι που σου είχα γράψει χθες.

@CVIAL, ισχύουν αυτά που λέω για το πώς πρεπει γίνεται η παρουσίαση και τι στοιχεία πρέπει να δίνονται η όχι?

Αεράτε άλλο το πως πρέπει να γίνεται μια σωστή παρουσίαση και άλλο το τι απαγορεύεται. Δεν έχει απαγορευτεί ή διαγραφεί παρουσίαση επειδή είχε ελλιπή στοιχεία. Η συζήτηση αυτή έχει ξαναγίνει (αν θυμάσαι) και είχα πει ότι αν βάλουμε περιορισμούς στο τέλος δεν θα έχουμε παρουσιάσεις. Αυτά που ποστάρει η κλινική δεν τα θεωρώ σωστές παρουσιάσεις και ως τέτοιες καταγράφονται. Από την στιγμή που είναι ελεύθερες προς σχολιασμό δεν υπάρχει θέμα, εξάλλου τέτοιες υπάρχουν και στο youtube και μάλιστα με σχόλια απενοργοποιημένα.

vlafo

Well-Known Member
Γτ ο Χρηστάκης με είπε και χαζό και τυφλό και ότι έλεγα ψέματα για αυτά εδώ..ότι το είπε και ο cvial
Πως είναι δυνατόν να ανοίξεις κουβέντα με κάποιον που δεν έχει διαβάσει ποτέ και δεν έχει ιδέα για τους κανόνες και τι επικρατεί.
Εδώ άλλοι που έχουν διαβάσει όλο το φόρουμ και μπερδεύονται.
Εκείνο που σε εξοργίζει είναι πως δεν ρωτάνε αλλά στοχεύουν συγκεκριμένα.
Ξέρουν που και πως πρέπει να χτυπήσουν.

Ronaldo

Well-Known Member
Ανοίγω αυτό το νήμα,γτ πολλές ανακρίβειες βλέπω σε πράγματα τώρα τελευταία ..εγώ όσα χρόνια είμαι εδώ θυμάμαι πως όποιος άνοιγε νήμα,ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία..δλδ ,πόσα grafts έβαλε και που και φωτό ανά μήνα για να βλέπουμε την πρόοδο.στην πορεία με τα χρόνια,ζητήθηκαν παραπάνω στοιχεία ..με τι εργαλεία δούλεψε ο γιατρός και άλλα διάφορα..οποίος δεν έδινε στοιχεία ,όλοι τον κατακριναμε και πολλές φορές κλειδωναν και το νήμα.βλεπω τώρα πως αυτά με τις πράξεις του τασακη δεν ισχύουν??τι συμβαίνει?είχα λάθος?δεν είχα καταλάβει καλά τόσα χρόνια και κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία??? Και αν ναι,γτ ζοριζαμε τα υπόλοιπα μέλη τόσο πολύ και τους ζητάγαμε μανιωδώς όλο και περισσότερα στοιχεία και όλο και καλύτερες φωτό?
Πες τα ρε φιλε...Αντί να ζητάμε φουλ λεπτομέρειες και πλήρες ξεγυμνωτικό φωτογραφικό υλικό σε διάφορες συνθήκες από τις κλινικές που προβάλλουν τα επιλεγμένα περιστατικά τους προς διαφήμιση στα μέλη του φόρουμ με οικονομικό όφελος, τους αφήνουμε λάσκα να να ποστάρουν ότι θέλουν όπως το θέλουν με σκοπό να παραπλανήσουν τα μέλη του φόρουμ... Και στα ανεξάρτητα περιστατικά που δεν γίνονται για λόγους διαφήμισης όπως κάνει μια κλινική ζητάμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, φωτογραφίες σε δυσμενείς συνθήκες κτλπ...Τι να πεις πραγματικά...

vlafo

Well-Known Member
Ποιό είναι το νόημα των παρουσιάσεων?
Να βλέπω τις φώτο της εκάστοτε κλινικής?
Ποιόν ενδιαφέρει πες μου ποιόν?
Χωρίς στοιχεία?
Πως θα μάθουν τα νέα μέλη?
Αλλά βέβαια η δύναμη της εικόνας είναι απείρως ισχυρότερη από τη δύναμη των επιχειρημάτων.

Θα μας κάνουν τώρα και μαθήματα marketing βλέπω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Ας μην διαγραφουν αλλα ισως θα μπορουσαν να μπαινουν σε εναν αλλο χωρο που θα ονομαζεται διαφημιση μεταμοσχευσεων (η καπως να φαινεται οτι δεν ανηκουν σε αυτον τον χωρο που γινεται συζητηση τεχνικων στοιχειων). Ειναι κριμα να βρισκονται διπλα σε αυτες που εχουν ολα τα στοιχεια και γινεται ουσιαστικη συζητηση.

υπογραφη vag25

vlafo

Well-Known Member
Ποιά είναι η διαφορά λοιπόν και η προσφορά μιας κλινικής,όταν από τα μέλη ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα,πρώτος διδάξας εγώ που τα παρέθεσα όλα με απόλυτη διαφάνεια,και αυτή είναι στο απυρόβλητο και κάνει ότι και όπως γουστάρει αφού βεβαίως της επιτρέπεται.

gregkont13

Verified MM member
Πάντως @CVIAL θυμάμαι το Δημήτρη που διέγραψες, το τσεκ, τον Akismulti κλπ. Δεν ξέρω τι στοιχεία είχες και πήρες την απόφαση σου. Παρόλα αυτά, θυμάσαι τι είχε ζητηθεί από αυτά τα άτομα? Γινόταν της κολάσεως και ζητούσες πάρα πολλά και εσύ που δεν ζητάς σήμερα από τις παρουσιάσεις του Αναστ. Ο γιατρός είπε σε μένα χθες ότι αυτοί που δεν γράφουν εδώ είναι δυνητικά πελάτες του, είναι ένας λόγος που δεν φεύγει. Οπότε, αφού κάνει διαφήμιση εδώ στο φόρουμ, ας την κάνει με κανόνες(στοιχεία). Αν ο γιατρός θεωρεί τον @Panos1982 αγενή και τοξικό δεν θέλω να ξέρω τι θα είχε γίνει σε εποχές με Stripar και άλλους παλιούς εδώ μέσα.

nick90

Well-Known Member
Ποιά είναι η διαφορά λοιπόν και η προσφορά μιας κλινικής,όταν από τα μέλη ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα,πρώτος διδάξας εγώ που τα παρέθεσα όλα με απόλυτη διαφάνεια,και αυτή είναι στο απυρόβλητο και κάνει ότι και όπως γουστάρει αφού βεβαίως της επιτρέπεται.
Όποιος θέλει μπορεί να δεις τις τέτοιες παρουσιάσεις στο site της κλινικής του Αναστασ.. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα ποστάρει και στο φόρουμ, αφού δεν ωφελούν σε τίποτα το φόρουμ τέτοιες παρουσιάσεις που κάνει. Για να φαίνεται και να παίζει συνεχώς το όνομα της κλινικής του στο φόρουμ, μήπως; Πως το εχει δει το φόρουμ; Μέσο διαφήμισης της κλινικής του για να βρίσκει ανυποψίαστους πελάτες;

oreo

Well-Known Member
Ας μην διαγραφουν αλλα ισως θα μπορουσαν να μπαινουν σε εναν αλλο χωρο που θα ονομαζεται διαφημιση μεταμοσχευσεων (η καπως να φαινεται οτι δεν ανηκουν σε αυτον τον χωρο που γινεται συζητηση τεχνικων στοιχειων). Ειναι κριμα να βρισκονται διπλα σε αυτες που εχουν ολα τα στοιχεια και γινεται ουσιαστικη συζητηση.

υπογραφη vag25
Γιατί να παίζει τζάμπα η διαφήμιση εδώ ? Όχι μόνο ανταποδοτικά.
Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος , δεν γίνεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως @CVIAL θυμάμαι το Δημήτρη που διέγραψες, το τσεκ, τον Akismulti κλπ. Δεν ξέρω τι στοιχεία είχες και πήρες την απόφαση σου. Παρόλα αυτά, θυμάσαι τι είχε ζητηθεί από αυτά τα άτομα? Γινόταν της κολάσεως και ζητούσες πάρα πολλά και εσύ που δεν ζητάς σήμερα από τις παρουσιάσεις του Αναστ. Ο γιατρός είπε σε μένα χθες ότι αυτοί που δεν γράφουν εδώ είναι δυνητικά πελάτες του, είναι ένας λόγος που δεν φεύγει. Οπότε, αφού κάνει διαφήμιση εδώ στο φόρουμ, ας την κάνει με κανόνες(στοιχεία). Αν ο γιατρός θεωρεί τον @Panos1982 αγενή και τοξικό δεν θέλω να ξέρω τι θα είχε γίνει σε εποχές με Stripar και άλλους παλιούς εδώ μέσα.

Ναι και αν θυμάσαι παρόλο που υπήρχαν όλες οι αποχρώσες ενδείξεις δεν είχα κάνει τίποτα για χρόνια. Μόνο όταν απέκτησα αδιάσειστες αποδείξεις τους διέγραψα.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ακόμα και όταν ΟΛΑ τα νήματα του Αναστασάκη είχαν όλα τα στοιχεία πάλι κόλαση γινόταν. Τώρα που δεν βάζει πάλι κόλαση γίνεται γιατί δεν βάζει. Αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει. Επαναλαμβάνω, δεν έχω κόψει ποτέ παρουσίαση που έχει ελλιπή στοιχεία και μιλάω ακόμα και για ανεξάρτητες.

Ο γιατρός είπε επίσης ότι μένει για να συνεχίσει την βεντέτα. Αυτός νομίζω ότι είναι και ο κύριος λόγος. Τώρα κατά πόσον κάνει διαφήμιση με αυτά τα σχόλια που υπάρχουν από κάτω είναι άλλο θέμα. Πολύ σωστά είπε και ο Πάνος, μάλλον καραμπινάτη δυσφήμιση γίνεται και δεν έχει καμία λογική για μια επιχείρηση.

gregkont13

Verified MM member
Ο γιατρός είπε επίσης ότι μένει για να συνεχίσει την βεντέτα. Αυτός νομίζω ότι είναι και ο κύριος λόγος κατά την αποψή μου.

Νομίζεις δλδ αν σταματήσουν όλοι να ρωτάνε πράγματα στα νήματα του, ότι θα φύγει?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Όταν διαβάζεις κάτι σε ένα φόρουμ οφείλεις και να το αξιολογείς, διαβάζοντας πρωτίστως τα comments. Για αυτό και υπάρχει κατηγορία επίσημες παρουσιάσεις και ανεξάρτητες. Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν άπαντες.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζεις δλδ αν σταματήσουν όλοι να ρωτάνε πράγματα στα νήματα του, ότι θα φύγει?

Δεν έχεις καταλάβει ότι τα νήματα του Αναστασάκη είναι σαν το survivor? Ποιος έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση και ιντριγκάρει τα πλήθη. Ο μετρημένος, ο ευγενής και low profile? Όχι. Τα πλήθη τρελαίνονται με τους αντισυμβατικούς, αυτούς που αντιπαθούν γιατί τους βγάζουν από μέσα τους όλα τα πρωτόγονα πάθη. Θυμό, αγανάκτηση, ένταση. Το τέλειο ναρκωτικό. Το ίδιο ισχύει και για τον γιατρό.

Μπλουζα