Καντε μια εκτιμιση!

kidd

Member
Καλησπερα κια χρονια πολλα σε ολους!
Αρχιζω και ψαχνω το θεμα μεταμοσχευση! Ποσα περιπου μοσχευματα θα χρειαστω για να πετυχω μια φυσικη πυκνοτητα σ αυτες τις περιοχες?

http://imageshack.com/a/img198/2002/r8yk.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
πιστευω και 2000 grafts καλα ειναι αν το πας λιγο συντηρητικα με ενα κοντο λουκ.Αν θες δωσε πληροφοριες οπως ηλικια κ που σκεφτεσαι να την κανεις.

kidd

Member
τοσα πολλα ρε παιδια?? πωωω... δηλαδη για strip πανω απο 3χιλιαρο ετσι?
εγινε σιγα σιγα τα τελευταια 4 χρονια ,ειμαι 24 τωρα. με μινοξ 7 μηνες τωρα ειμαι λιγο καλυτερα απο τη φωτο.

ΜΙΚΕΣ είπε:
πιστευω και 2000 grafts καλα ειναι αν το πας λιγο συντηρητικα με ενα κοντο λουκ.Αν θες δωσε πληροφοριες οπως ηλικια κ που σκεφτεσαι να την κανεις.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8205.html καποιες πληροφοριες για τη θεραπεια... Εχω ενα γνωστο μου πλαστικο χειρουργο εδω Ελλαδα που ειχε κανει και ο πατερας μου πριν χρονια και εχει μεινει ευχαριστημενος..νομιζω δεν επιτρεπεται να δωσω ονομα εδω στο φορουμ. Θα παω αυριο μια επισκεψη να δω τι θα μου πει και αυτος.

Φίλοι καλησπέρα,

Υπάρχουν αναλύσεις σχετικά με τα υπερ και τα κατά αμφότερων των τεχνικών με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.
Από προσωπική εμπειρία, επειδή έχω κάνει και τις 2, βάζω λίγο πιο πάνω τη strip ειδικά εάν ειναι πρώτη μμ και σχετικά μεγαλη περιοχή.

krhtikos21

Member
μπορεις να πεις τ ονομα τ αλλά αλλοιωμένο πχ Γκουρ@ς :p

fue είναι πιο ευέλικτη γτ να πας σε στριπ? δε θα μπορείς να τα κόβεις ποτέ κοντά ξανα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Το κεφάλι σου μοιάζει αρκετά με τον δικό μου αναφορικά με τον βαθμό αραίωσης μπροστά. Σου λείπουν πολλά μαλλιά ειδικά στους κροτάφους, λογικά ο γιατρός θα επέμβει σε όλη την Α ζώνη όπως εμένα. Χωρίς να κατεβάσεις και περισσότερο την hairline, άνετα θα χρειαστείς 3000 μοσχεύματα για μια δυνατή πυκνότητα. Δες στην υπογραφή μου το νήμα της δικής μου μεταμόσχευσης που έκανα πριν απο λίγες μέρες στην Κύπρο να πάρεις μια ιδέα. Όσο για τον πλαστικό που λές, κανείς δεν έχει ιδέα, αλλά ούτε και ο ίδιος. Αν λυπάσαι τα λεφτά σου και το κεφάλι σου, προσανατολίσου σε εξωτερικό.

Flosk

Well-Known Member
Flosk είπε:
1500-2000 λεω εγω για να εισαι μια χαρα,οχι τουμπανο ομως

Αυτοδιορθωνομαι.. καλα σου ειπαν τα παιδια 2500-3000. Ειδα τωρα και τις αλλες φωτο και ειναι μεγαλυτερο το προβλημα απο οσο καταλαβα στην αρχη. Σορρυ!!!

kidd

Member
πηγα σημερα.μου ειπε για 2500 μοσχευματα δηλαδη 2.500 τριχες οτι θα χρειαστω. μου ειπε για fue και αυτος.

Gio

New Member
Φίλε Kidd, 2500 μοσχεύματα δεν είναι 2500 τρίχες. Αυτή την παρανόηση την έχω παρατηρήσει απο πολλούς και είναι λάθος. Όταν κάνουμε μεταμόσχευση ο λόγος τριχών/μοσχευμάτων είναι αυτός που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις, υποθετικά πάντα αν πας για 2000 μοσχεύματα, τα οποία είναι όλα 2τριχα θα έχεις στην διάθεση σου 4000 τρίχες. Αν είναι όλα 3τριχα θα έχεις 6000 τρίχες στην διάθεση σου. Καταλαβαίνεις συνεπώς οτι με τον ίδιο αριθμό μοσχευμάτων στην δεύτερη περίπτωση θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα (και στην ίδια τιμή).
Προσοχή λοιπόν στις μικρές λεπτομέρειες και βεβαίως έλεγχος σε κάθε φάση της διαδικασίας απο μέρους σου..

kidd

Member
τα ξερω εγω αυτα και τον ρωτησα.. Απλα μου ειπε και αυτος το ιδιο οτι το μοσχευμα μπορει να εχει 1,2,3 τριχες κτλ.. και μου ειπε να υπολογιζω 2500 μοσχευματα με 1 τριχα απ οτι καταλαβα. Γιατι δεν βαζουμε μονο 3τριχα αν ειναι να φενομαστε πιο γεματοι τοτε??

Flosk

Well-Known Member
Μα ρε συ δεν γινεται να βαλεις 2500 μονοτριχα. Στο κεφαλι σου εχεις απολα αυτη την στιγμη και μαλιστα τα μονοτριχα ειναι τα λιγοτερα. Προσεχε γιατι καποιοι παιρνουν ενα τριτριχο και το κοβουν στα 3 για να τριπλασιασουν την τιμη. Τα μονοτριχα τα χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε την hairline (ενα πεταλο με πλατος ενα εκατοστο περιπου) και απο πισω μπαινουν τα 2τριχα και τα 3τριχα. ΠΡΟΣΟΧΗ , εγω θα σου ελεγα να τον αποφυγεις φιλε, δεν τον ξερει ουτε η μανα του

kidd

Member
Flosk είπε:
Μα ρε συ δεν γινεται να βαλεις 2500 μονοτριχα. Στο κεφαλι σου εχεις απολα αυτη την στιγμη και μαλιστα τα μονοτριχα ειναι τα λιγοτερα. Προσεχε γιατι καποιοι παιρνουν ενα τριτριχο και το κοβουν στα 3 για να τριπλασιασουν την τιμη. Τα μονοτριχα τα χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε την hairline (ενα πεταλο με πλατος ενα εκατοστο περιπου) και απο πισω μπαινουν τα 2τριχα και τα 3τριχα. ΠΡΟΣΟΧΗ , εγω θα σου ελεγα να τον αποφυγεις φιλε, δεν τον ξερει ουτε η μανα του

Aυτο μου το ειπε οτι για τα σημεια που θελω εγω δλδ μπροστα δε μπορουν να μπουν 3τριχα γιατι θα φενεται μουφα. Οταν μου ειπε 2500 μοσχευματα του λεω αρα 5.000 τριχες. και μου λεει οχι τοσες πολλες! Στις φωτο φενεται μεγαλο το προβλημα αλλα δεν ειναι ετσι απο κοντα. Επισης δεν θελω μια ισια hairline,μ αρεσουν οι κροταφοι να μπαινουν προσ τα μεσα, οποτε δε θελω τρελη δουλεια. Ειναι οικογενιακος φιλος ο συγγεκριμενος οποτε δε θα παει να με κλεψει και εχει κανει κ του πατερας μου μεταμοσχευση!

Μπλουζα