Καλώς σας βρήκα! - μια πρώτη νύξη!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ashasinov

New Member
Kαλως σας βρηκα λοιπον ως νεο μελος και εγω! Οφειλω να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου σε διαχειριστες και μελη για την οσο γινεται πληρεστερη πληροφορηση ωστε το θεμα της τριχοπτωσης να ειναι επιστημονικα μελετημενο. (και οχι κατα τυχην συνταγες και καλλυντικα)

Παρ οτι ψαχνοντας οσο το δυνατον πιο πολυ , δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες για την παρακατω θεραπεια που μου προτεινε η γιατρος.
Θα ηθελα την γνωμη σας χωρις να σπαταλησω τον χρονο σας.

1) LTO pharmecort (απο οτι ειδα περιεχει κορτιζονη)
2)Activator Helshinki formula
3) Hairgen spray
Oλα αυτα αναμειγμενα σε ενα σπρευ. (+ biokap βιταμινες)

Ενδεικτικα ειμαι 23 ετων και ως προς το διαγραμμα ειμαι μεταξυ 2-3V(δεν υπαρχει κενο αλλα αραιωση στην κορυφη και αδυναμια τριχας).

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Batist

Member
καλωσορισες φιλε και καλη συνεχεια!!! :welc:

Για αρχη διαβασε τα παρακατω αρθρα:

http://www.hairlossgr.com/faq
http://www.hairlossgr.com/guide-for-men
http://www.hairlossgr.com/treatments

βαλε επισης καποιες φωτος που να φαινεται το προβλημα να μπορουμε να σε κατατοπισουμε καλυτερα...

Η θεραπεια σου θα κανει λιγα πραγματα αν η αιτια της τριχοπτωσης ειναι ΑΑ δηλαδη ανδρογενετικη αλωπεκια. μονο το hairgen ισως κανει κατι αλλα θα πρεπει να το συνδυασεις με μινοξιδιλη... δες τα link και διαλεξε μια πιο ισχυρη θεραπεια αν θες να διατηρησεις τα μαλλια σου.

Φιλικα :)

ashasinov

New Member
Φιλε μου, τα εχω διαβασει ηδη και σε ευχαριστω. Η αιτια της τριχοπτωσης ειναι ΑΑ με τριχοριζογραμμα: αναγεννηση 50% , καταγεννηση 2% , δειστροφικες 18,7% και το αλλο ποσοστο 29,1% και οπως ειπα στη κλιμακα Norwood ειμαι στο 3 με 3V .

Αυτο που ρωτω , ειναι τα προιοντα που μου εδωσε η γιατρος δεν αναφερονται πουθενα και με ανησυχει αν θα εχουν καποιο αποτελεσμα. Αν γνωριζετε , θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως ειναι και αν εχουν κανενα αποτελεσμα.

MANKAR

Active Member
γεια σου φιλε , το πρωτο που εχει κορτιζονη μην το βαλεις καθολου σα σου προτεινα εγω αλλιως βαλτο μονο 1-2 βδομαδες, τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω να σου πω!!!

n094

Active Member
Προφανώς δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από μέλη του φόρουμ, οπότε θα έχεις την τιμή να είσαι ο πρώτος που θα τα χρησιμοποιήσεις και θα μας ενημερώσεις και εμάς για την αποτελεσματικότητα τους. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ μόνο, αν θες πάρε μερικές φωτογραφίες του τώρα για να έχεις (και έχουμε) μια base-line και να καταλάβουμε αν και πως δούλεψαν. Σ’ ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Batist

Member
φιλε ειναι φιδακια, τσαμπα λεφτα πως αλλιως να στο πουμε αν δεν καταλαβαινεις... -.- μονο το hairgen ισως κανει κατι...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Δερματολόγοι... αιώνια ίδιοι.. η φιδέμπορες η όπου κορτιζόνες και μέσα.. φιλαράκο κοίτα να δεις.. ότι έχει κορτιζόνη δίνει επανέκφυση αστραπή.. όμως όπως έρχονται οι τρίχες αστραπή έτσι την κάνουν φωτοβολίδα.. επίσης μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη λέπτυνση του δέρματος.. γενικά δεν είναι ότι καλύτερο..

το hairgen ίιιιισως κάνει κάτι αλλά τίποτα το σημαντικό μην περιμένεις πολλά...

Διάβασε καλά το φορουμ και ενημερώσου για τις ουσίες, απο κει και πέρα αποφασίζεις κάτι πιο σωστό και αποτελεσματικό.. Είναι κρίμα να πληρώνεις τα φιδέλαια για αιθέρια έλαια..

MANKAR

Active Member
επισης η κρτιζονη εκτος απο την λεπτυνση του δερματος μπορει να προκαλεσει διαφορα δερματικα προβληματα στο τριχωτο με την παροδο του χρονου και τοτε κλαφτα!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα