Καλως σας βρηκα και βοήθεια...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Miss Piggy

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

Διαβάζω αρκετό καιρο το forum αλλά πλέον ειναι καιρός να σας συστηθω...

Με λένε Miss Piggy αλλά δεν έχω τα ωραία ξανθά μαλλιά της! Ειμαι μελαχρινή και εχω ΑΑ εδω και 4 χρονια. Είμαι 33 και εχω αραίωση στο μπροστινο μέρος, Ι-3 (μαλλον).
Τα τελαυταία 3 χρόνια χρησιμοποιω regain 2% και σιδηρο σχεδόν συστηματικα. Όταν ξεκίνησε η ΑΑ έπαιρνα και αντισυλληπτικα για πολυκυστικες ωοθηκες, αλλά 1 χρόνο τώρα τα έχω σταματησει.

Τους τελευταιους 4 μήνες η τριχοπτωσή μου έχει επιδυνωθεί σημαντικά!

Για 2 μήνες εβαζα μια λοσιον με regain 2%, hair stabil και tonic betnovate και priorine καψουλες.... αλλά δεν βοήθησαν!

Η δερματολόγο μου είπε οτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω αλλά εγω δεν μπορώ να το δεχτω!
Σίγουρα κάτι ακόμα θα μπορώ να προσθέσω για να βοηθήσω την κατάσταση....

Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι συμπληρωματικό?

Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας! :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Miss Piggy

New Member
Απ: Καλως σας βρηκα και βοήθεια...

Καλημέρα,
Ρωτάω κάτι λάθος ή δεν έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?
:(

sofo85

New Member

Miss Piggy είπε:
Καλημέρα,
Ρωτάω κάτι λάθος ή δεν έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?
:(
Καλημερα,οχι δεν ρωτας κατι λαθος.Προσωπικα δεν γνωριζω πολλα για τη γυναικεια τριχοπτωση ακομα και οταν οφειλεται σε ΑΑ,αυτο που ξερω ομως σιγουρα ειναι οτι σε ολες τις θεραπειες πρεπει να δινεις περισσοτερο χρονο απο 2 μηνες,θελει υπομονη,για παραδειγμα το regain για να φανουν αποτελεσματα θελεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 μηνες.Διαβασε τα θεματα στη γυναικεια τριχοπτωση και εκει πιστευω θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Miss Piggy

New Member

Το ξέρω ότι θέλει υπομονή, 3 χρόνια είμαι σε regain....

Απλά ήθελα να μαθω αν κάποια κοπέλα είχε καλύτερα αποτελέσματα σε συνδυασμο regain με κάτι ακόμα... και με τι...?

sofia

New Member

Με 3 χρόνια regain δεν είχες αποτελέσματα;Βασικά εγώ είμαι σχετικά καινούργια στο πρόβλημα και μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ μόνο rminoxidil αλλά ξέρω ότι από μόνη της δεν κάνει και πολλά οπότε αν είναι κοίταξε μήπως χρησιμοποιήσεις και κάποιο αντιανδρογόνο παράλληλα.Απ΄ότι έχω διαβάσει δλδ έχεις καλύτερα αποτελέσματα.Τώρα δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο.Καλύτερα να απαντήσει κάποια κοπέλα με περισσότερη εμπειρία πάνω στο θέμα.

Miss Piggy

New Member

Αχ επιτέλους μια απάντηση!

Χρησιμοποιώ όντως σε regain 3 χρόνια, με αρκετά καλή αποτελεσματικότητα, αλλά κατα περιόδους η τριχόπτωση μου χειροτερευει... Τώρα είμαι σε μία τέτοια φάση και δεν ξέρω με τι θα έπρεπε να ενισχύσω την αγωγή μου....

Ψάχνω δηλαδή για ένα 2ο προιόν που να μπορώ να συνδυάσω με το regain για καλύτερη αντιμετώπιση...

sofia

New Member

Κοίτσξε το πάντως για κάποιο αντιανδρογόνο(υπάρχει και θέμα στη γυναικεία τριχόπτωση) και συμβουλέψου και τον γιατρό σου.Ίσως κάτι τοπικό να ενισχύσει την μινοξιδίλη.(δεν είμαι υπερ των χαπιών).

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα