Καλυτερο σαμπουαν που εχετε χρησιμοποιησει.

eliana93

New Member
Καλησπερα!!!Θα ηθελα να ξερω ποιο ειναι το καλυτερο σαμπουαν που εχετε χρησιμοποιησει και το πιο αποτελεσματικο,χωρις βεβαια παρανεργειες.Ξερω οτι πολυ θα πουν οτι τα σαμπουαν δεν κανουν τιποτα,αν δεν συνδυαστουν με αγωγη και θα συμφωνησω μαζι σας.Ομως,ανεξαρτητα το ενα με το αλλο,ποιο σαμπουαν πιστευετε πως ειναι το πιο αποτελεσματικο στο να δυναμωνει τη τριχα και να βοηθα στην αραιωση.Ευχαριστω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει ένα "super" σαμπουάν που να κάνει για όλους και όλες τις καταστάσεις, πρέπει να ψάξεις με βάση τα χαρακτηριστικά που έχεις.
 

eliana93

New Member
Εγω ψαχνω κατι ιδανικο για αραιωση,αδυναμη λεπτη τριχα..γενικα κατι το οποιο δυναμωνει τα μαλλια.Ξαναλεω,ξερω οτι δεν ειναι σουπερ αποτελεσματικα το σαμπουαν,αλλα οσο να ναι εστω και λιγο βοηθανε.
 

dimitris50423

Well-Known Member
μετα τη μεταμοσχευση χρησιμοποιω το nanogen το οποιο παρασκευαζεται στην Αγγλια.. καλο φαινεται αλλα παραγγελια απο Αγγλια δεν ξερω αν μπορει να γινει. απο την κλινικη που το πηρα εγω το πληρωσα χρυσο. (30 ευρω)
τωρα λεω να παρω της frezyderm που προτεινεις να το δοκιμασω.. ειναι καλη εταιρεια και αλλα προιοντα της που εχω χρησιμοποιησει ηταν πολυ καλα
 

graham

Member
Κοπέλα είσαι οπότε πιο αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι κοπέλες.
Προσωπικά έχω ακούσει ότι το nioxin και η σειρά της frezyderm για γυναίκες είναι καλά, τσέκαρέ τα.
 
Μπλουζα