Καλημέρα! συμβουλές ευπρόσδεκτες...

k_xatz

New Member
καλημερα και απο μενα.θελει πολυ προσοχη η περιπτωση σου,γιατι το pattern σου ειναι βαθυ 6αρι και θελει στρατηγικη και ρεαλιστικες προσδοκιες .δες κιγο περιπτωση geroksoura στο φορουμ,κατα την γνωμη μου εισαι δυνητικα παρομοια περιπτωση..

Συμφωνώ.
Σίγουρα, δεν περιμένω να γίνω Bob Marley, θα ήθελα αν υποθέσουμε ότι έχει σταθεροποιηθεί το πρόβλημα, να γέμιζα λίγο το πίσω κομμάτι, μπροστά αν μείνει έτσι δεν με χαλάει.
Αλλά αν και δεν έχω ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα, επειδή είναι φαύλος κύκλος και ψυχοφθόρο όπως σωστά προανέφεραν αρκετά μέλη,
αν δεν ήμουν σχετικά σίγουρος για το (φυσικό) αποτέλεσμα (δεν παίζει να πάρω αναστολεις κτλ), δεν πρόκεται να κάνω κάποια κίνηση.
Φαντάσου είχα να ασχοληθώ με το θέμα από το 2006, τότε σε κάποιες επισκέψεις άκουσα για χάπια που ίσως μειώσουν την όρεξη για σεξ, τομές κτλ και είπα οκ, σε 10 χρόνια πάλι.
Χάρη στις πολύτιμες γνώσεις-πληροφορίες που αποκομίζω από το συγκεκριμένο forum, νομίζω ότι θα δώσω στην τεχνολογία-επιστήμη άλλη μια δεκαετία, κάτι κάνουν, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

k_xatz

New Member
Καλησπέρα μάγκες!
Απ ότι βλέπετε, ευτυχώς που δεν με πολυ καίει το θέμα, γιατί αν με έκαιγε...

Συνημμένα

• 2016-02-24_23.16.24.jpg
    2016-02-24_23.16.24.jpg
    548.8 KB · Προβολές: 86

aggelos88

Active Member
εδω σε norwood 2 τα αποτελεσματα ειναι για γελια, φαντασου σε 6αρι.

SMP και ο ιδιος ο γιατρος στο προτεινει.
ειναι τοσο γαματο που πιστευω ολοι θα επρεπε να ασχολουμαστε μονο με αυτο κι οχι να ευνουχιζομαστε με αχρηστα φαρμακα και με πολυεξοδες αχρηστες μεταμοσχευσεις.

εχω μετανιωσει ολα τα λεφτα που εδωσα σε φαρμακα και συμπληρωματα, που μου χαλασαν και την υγεια στο τελος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η συζήτηση θα μεταφερθεί στο θέμα "Ελλάδα vs Εξωτερικό". Συνεχίστε εκεί.

Μπλουζα