Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα

Koch

New Member
Νέος στη σελίδα σας και σίγουρα θα χρειαστώ πολύ τη βοήθειά σας,
μα ο λόγος που έκανα κυρίως το λογαριασμό ήταν για να εκφράσω την εκτίμηση μου.

Τόσες μέρες σας διαβάζω...σας διαβάζω...και πολλά βράδια τα έχω περάσει με την παρέα σας και μόνο και πραγματικά θέλω να σας πω πως σας έχω βάλει μέσα στην καρδιά μου.. Κατανοώ όλες τις ανησυχίες σας αφού μ'αυτές παλεύω κι εγώ δέκα χρόνια τώρα. Εκτιμώ πολύ αυτό που κάνετε και να ξέρετε πως είναι πραγματικά απαραίτητο, γιατί εκτός του ότι προσφέρει μεγαλύτερη ενημέρωση επίσης διευκολύνει πολλούς που δυστυχώς αντέχουν να εκφράσουν τους φόβους τους μόνο πίσω από τη σιγουριά της οθόνης. Να είστε πάντοτε καλά και να θυμάστε πως κάποια στιγμή όλα τα άσχημα θα είναι παρελθόν, αρκεί να σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα! Σας στέλνω την πιο φωτεινή μου Καλημέρα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Koch

New Member
Απ: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα

Γι'αυτό ακρίβώς μιλούσα το πρωί! Χάρηκα που στείλατε!

Να σας ρωτήσω.. έχει γίνει κάποια "ψηφοφορία" στο φόρουμ ώστε να μπορώ να ξέρω τα στατιστικά προτίμησης των χρηστών του για συγκεκριμένους γιατρούς μεταμόσχευσης μαλλιών;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Koch

crossfire

Well-Known Member

Koch είπε:
Γι'αυτό ακρίβώς μιλούσα το πρωί! Χάρηκα που στείλατε!

Να σας ρωτήσω.. έχει γίνει κάποια "ψηφοφορία" στο φόρουμ ώστε να μπορώ να ξέρω τα στατιστικά προτίμησης των χρηστών του για συγκεκριμένους γιατρούς μεταμόσχευσης μαλλιών;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Koch

Δεν υπαρχει τετοια ψηφοφορια γιατι οπως καταλαβαινεις μπορει να οδηγηθουμε σε μελη του ενος post,διαφημηση κτλ......μονο διαβαζεις γνωμες,βλεπεις περιστατικα και θα καταλαβεις

Koch

New Member

Δεν μπορεί να γίνει πιστεύεις με τη βοήθεια των υπεύθυνων του φόρουμ; ή έστω ένα συγκεντρωτικό;
Οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να αποκλείσουν την προβολή "της υποτιθέμενης λίστας" ανάλογα με το πότε έκανες εγγραφή;

Και όλα αυτά γιατί νέε μου φίλε crossfire και οι υπόλοιποι πιστεύω πως η κατάσταση στις μεταμοσχεύσεις των μαλλιών (κ.α.) όπως και αυτή της χώρας μας έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί κάποιοι δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά. Συγνώμη που είναι λίγο σκληρά όσα λέω αλλά πια πιστεύω πως πρέπει να έχουν αποδοχές οι τίμιοι άνθρωποι. Και αν γίνει μήνυση από κάποιους γιατρούς στο φόρουμ εγώ θα είμαι δίπλα σας στο δικαστήριο.
Δεν γίνεται βρε Ελλάδα όποτε θέλω κάτι καλύτερο για μένα να φεύγω μακρυά σου..

την καλησπέρα μου,
Koch

Panayotis19

New Member

καλός όρισες και από εμενα! αν θες σοβαρή δουλειά για εμενα σε σχέση με μεταμόσχευση κοίτα εξωτερικό και όχι ελλάδα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Koch

New Member

Panayotis19 είπε:
καλός όρισες και από εμενα! αν θες σοβαρή δουλειά για εμενα σε σχέση με μεταμόσχευση κοίτα εξωτερικό και όχι ελλάδα

Μπορώ να παραθέσω ονόματα, χώρες, τιμές για να μου πείτε την καλύτερη επιλογή;

crossfire

Well-Known Member

Koch είπε:
[quote author=Panayotis19 link=topic=3193.msg57822#msg57822 date=1312829832]

[/quote]

Αυτο.....γινεται

Koch

New Member

crossfire99 είπε:
[quote author=Koch link=topic=3193.msg57826#msg57826 date=1312836534]

[/quote]

Αυτο.....γινεται

[/quote]

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Είναι πιστεύεις καλύτερα να ανοίξω ένα καινούριο θέμα όπου θα περιέχει όλες τις προσφορές για NW6, ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο κόσμο;

crossfire

Well-Known Member

Koch είπε:
[quote author=crossfire99 link=topic=3193.msg57829#msg57829 date=1312838751]
[quote author=Koch link=topic=3193.msg57826#msg57826 date=1312836534]

[/quote]

Αυτο.....γινεται

[/quote]

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Είναι πιστεύεις καλύτερα να ανοίξω ένα καινούριο θέμα όπου θα περιέχει όλες τις προσφορές για NW6, ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο κόσμο;
[/quote]

Μπορεις να το κανεις αλλα καλυτερα ανοιξε πρωτα ενα θεμα στο ΄΄σχετικα με εσας΄΄ και γραψε λιγα πραγματα για εσενα....ηλικια,θεραπειες που εχεις κανει,τι θεραπεια κανεις τωρα,τι γνωριζεις για τις μεταμοσχευσεις και τι προσδοκιες εχεις απο μια μεταμοσχευση

Μπλουζα