Καλημέρα κόσμε θέλω τα φώτα σας.

GeorgeXz

Active Member
Όπως έχω πει κ σε προηγούμενα posts ψαχτείτε είτε σε γιατρούς που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί κ κάνουν μια χαρά δουλειά λόγω εμπειρίας είτε σε αντίστοιχες κλινικές με τίμιες χρεώσεις...

Εάν κάποιος ιατρός έχει εξοπλίσει πλήρως το ιατρείο του για ΜΜ, έχει την δυνατότητα να κάνει καλή δουλειά με φιλικές τιμές και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Επίσης μία περιποιημένη και καθαρή κλινική με τίμια προσέγγιση και σεβασμό προς τον ασθενή είναι το ζητούμενο σας!

Δεν χρειάζεται ολόκληρη εξτραβαγκάτζα, την οποία στο τέλος θα την υπερχρεωθεί ο ασθενής.

Βεβαίως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Πάντως ολο και περισσοτερες κλινικές εμφανίζονται, οπότε αυξάνεται η προσφορά, ενώ η ζητηση παραμένει σταθερή...με αποτέλεσμα μονο αυτος που εχει καλά αποτελέσματα με καλές τιμές θα επιβιώνει. Οποιος έχει υψηλές τιμές απλά θα βγαινει εκτός ανταγωνισμού. Υπάρχουν πλεον αρκετές κλινικές με decent αποτελέσματα σε οικονομικές τιμές που μπορει να βρει κάποιος.

Γενικά πάντως οι κλινικές στην Ελλάδα δεν έχουν λιστες αναμονής και ουτε συνεχή περιστατικά, αλλά έχουν κενές μέρες γιαυτο προσπαθουν να βγάζουν και επιπλέον κέρδη με το να πουλάνε θεραπείες, prp, τοπικ κλπ....

aeratos28

Just aeratos
Ρε φίλε,το θέμα είναι να παράγει σταθερά καλά αποτελέσματα και να έχει διάρκεια στα σταθερα καλα αποτελεσματα κάποιος γιατρος ..δεν είναι κριτήριο το ότι κάποιος ανεξαρτητοποιήθηκε και άνοιξε μια συμπαθητική τίμια κλινική για να πάει κάποιος και να κάνει επέμβαση.
Το έχω πει αρκετά χρόνια πριν..
Το οικονομικό,δεν είναι κριτήριο ως πρωτο.
Τα χρήματα βρίσκονται..
Δεν είναι χρήματα αντίστοιχα με αγορά σπιτιού ..
Και το φόρουμ εδώ δεν έχει γνώμονα αυτό που συνεχώς λες..
το έχεις καταλάβει λίγο λάθος το όλο πράγμα..
Όπως έχω πει κ σε προηγούμενα posts ψαχτείτε είτε σε γιατρούς που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί κ κάνουν μια χαρά δουλειά λόγω εμπειρίας είτε σε αντίστοιχες κλινικές με τίμιες χρεώσεις...

Εάν κάποιος ιατρός έχει εξοπλίσει πλήρως το ιατρείο του για ΜΜ, έχει την δυνατότητα να κάνει καλή δουλειά με φιλικές τιμές και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Επίσης μία περιποιημένη και καθαρή κλινική με τίμια προσέγγιση και σεβασμό προς τον ασθενή είναι το ζητούμενο σας!

Δεν χρειάζεται ολόκληρη εξτραβαγκάτζα, την οποία στο τέλος θα την υπερχρεωθεί ο ασθενής.

Βεβαίως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Συμφωνώ σε αυτο που λέει ο αερατος. Εγώ για παράδειγμα αν προχωρήσω σε εμφυτευση το πιθανότερο είναι να πάω στην hdc που ειναι στις πιο ακριβές επιλογές λογο οτι μου βγάζει την μεγαλύτερη ασφάλεια+αποτελεσμα. Κ ουτε εμενα μου περισσεύουν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε φίλε,το θέμα είναι να παράγει σταθερά καλά αποτελέσματα και να έχει διάρκεια στα σταθερα καλα αποτελεσματα κάποιος γιατρος ..δεν είναι κριτήριο το ότι κάποιος ανεξαρτητοποιήθηκε και άνοιξε μια συμπαθητική τίμια κλινική για να πάει κάποιος και να κάνει επέμβαση.
Το έχω πει αρκετά χρόνια πριν..
Το οικονομικό,δεν είναι κριτήριο ως πρωτο.
Τα χρήματα βρίσκονται..
Δεν είναι χρήματα αντίστοιχα με αγορά σπιτιού ..
Και το φόρουμ εδώ δεν έχει γνώμονα αυτό που συνεχώς λες..
το έχεις καταλάβει λίγο λάθος το όλο πράγμα..
Εγώ θα συμπλήρωνα, στο πολύ σωστό ποστ, σταθερά καλά αποτελέσματα σε διαφόρων ειδών ΑΑ και κεφάλια. Το ότι πέτυχε κάποιος ένα καλό αποτέλεσμα σε 1-2 ή και περισσότερα περιστατικά δεν είναι κριτήριο. Έτσι την πατάς γιατί νομίζεις ότι κάποιος που πάει με 80χλμ σε ευθεία μια χαρά, μπορεί να οδηγήσει με επιτυχία σε όλα τα τερέν.

aeratos28

Just aeratos
Ναι αυτό εννοώ.σταθερα αποτελέσματα σε κάθε τύπο επέμβασης εννοείται.οχι μόνο hairline πχ..εννοείται αυτό,συνολικά σε κάθε περίπτωση να παράγει σταθερά και για καιρό καλά αποτελέσματα ..σε ληπτριες και δοτριες.
Δεν ειναι το skroutz, το φόρουμ..γιατί έχει μπερδευτεί πολύ ο φίλος και λέει συνεχώς για λεφτά.
Το νόημα του φόρουμ ,είναι να ενημερώνεται ο καθένας για το τι πρέπει να γίνει στο κεφάλι του ,τι χρειάζεται το κεφάλι του ώστε να είναι ανάλογα τις ιδιαιτερότητες του από τίμιο έως εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του..
Τι πρέπει να προσέξει ,αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά και χρειάζεται θεραπεία ,η αν είναι ακατάλληλος για επέμβαση κτλ..οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ότι είναι ακατάλληλοι για επέμβαση ,και πάνε στον κάθε (τυχάρπαστο,ορισμένες φορές),ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από μια κλινική που δούλευε, και άνοιξε μια δική του κλινική και λόγω εξόδων του τους βάζει μέσα όλους για χειρουργείο χωρίς να σκέφτεται τίποτα άλλο από το θέμα δουλειάς του και το άγχος του για τα έξοδα στο νέο επαγγελματικό του βήμα...αυτά συζητάμε εδώ λοιπόν,και τα ψαχτειτε για καλές τιμές σε νέους γιατρούς με καινούργιες κλινικές είναι ελαφρώς (επικίνδυνα) για πολλές πατάτες ...
Εγώ θα συμπλήρωνα, στο πολύ σωστό ποστ, σταθερά καλά αποτελέσματα σε διαφόρων ειδών ΑΑ και κεφάλια. Το ότι πέτυχε κάποιος ένα καλό αποτέλεσμα σε 1-2 ή και περισσότερα περιστατικά δεν είναι κριτήριο. Έτσι την πατάς γιατί νομίζεις ότι κάποιος που πάει με 80χλμ σε ευθεία μια χαρά, μπορεί να οδηγήσει με επιτυχία σε όλα τα τερέν.

GeorgeXz

Active Member
Παίδες κουλ

Δεν λέω συνέχεια για χρήματα!

Συνυπολογίζω όμως οικονομοτεχνικά κάθε πρότζεκτ. ο @CVIAL έχοντας κάνει κ τα ένσημα του ως project manager αντιλαμβάνεται πολύ καλά τι θέλω να πω. Πολύ σωστά, για παράδειγμα καταλήξαμε ότι ο πσιπσινέλ είναι ένας πολύ μέτριος καρφομαλλιάς και αυτοπλασάρατε ως γκουρού του χώρου, ενώ πχ ο βλμβσκς με τιμές από 1900€ για εμένα με την προσφορά του, 2500€ για τον Παναγιώτη χωρίς προσφορά με διήμερα σέσιονς, είναι εξαίρετος στην τιμή του κ εγώ τουλάχιστον, υπό την ιατρό που έκανα, τον εμπιστεύομαι.

Τονίζω, ότι το ζήτημα κόστος δεν σημαίνει απαραίτητα υψηλό κόστος = υψηλή ποιότητα. Αυτό πρέπει να ψάχνεται συνέχεια. Κ ποιος καλύτερος τρόπος από το να πας να τους βλέπεις από κοντά και να τους αξιολογείς όπως έκανε πχ ο piros76. Οι τιμές έχουν μία δυναμική, τότε που πήγε ο φίλος πχ ο βλμβσκς μπορεί να του είπε 3 χιλιάρικα. Μετά από έξι μήνες ήταν στα 1900€. Δεν έριξε ποιότητα υπηρεσίας, έκρινε ότι τη δεδομένη περίοδο ήθελε να κινηθεί με μικρότερο κέρδος κ μεγαλύτερη ποσότητα.

Λέω και ξαναλέω, πηγαίντε και αξιολογήστε μόνοι σας. Αλλά μην κολλάτε σε 4-5 κλινικές που έχετε κολλήσει εδώ μέσα. Υπάρχουν πάρα πολλοί και καλό είναι να ανοίγει το δείγμα για να βοηθηθούν όλα τα παιδιά!

aeratos28

Just aeratos
Ξαναλες πάλι κάτι που δεν ισχύει ...δεν είμαστε κολλημένοι σε 4-5 εδώ στο φόρουμ
.από τους 50 + γιατρούς ,που έχουμε αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ έχουν ξεχωρίσει πολύ λίγοι...γιατί??
Γιατί αυτοί οι 3-5-7-9 γιατροί,έχουν σταθερά καλά αποτελέσματα εδώ και χρόνια και αποτελούν μια safe επιλογή για τον πελάτη..και για αυτό έχουν ξεχωρίσει..δεν προτρέπει κανένας από εδώ στο φόρουμ ,κανέναν,να πάει σε αυτούς για επέμβαση..
Σου είπα και πριν φίλε..εδώ εμείς οι φορουμιτες ,άλλο πράγμα έχουμε ως σκοπό...το να ενημερωθεί κάποιος σε τι κατάσταση είναι το κεφάλι του,να πούμε γνώμες για το τι χρειάζεται ένα κεφάλι ,να ορμηνεύσει κάποιον, στο να κάνει κάποιες εξετάσεις και με έναν γιατρό από πίσω του να ακολουθήσει κάποια θεραπεία αν χρειάζεται....να δει αποτελέσματα πρώτα με σωστές φωτό,ανεξάρτητα περιστατικά κατά βάση ,από διάφορους γιατρούς ,να κρίνει αν έχει συνέπεια σε πολλά αποτελέσματα καλά ,ότι έχει ροή σε αυτά και να πάει όπου τον συμφέρει καλύτερα..αλλά να έχει πάρει μια βάση γνώσεων από εδώ ώστε να ξέρει να κρίνει σωστά και το τι βλέπει,αλλά και το τι θα του πει ο κάθε γιατρός ..
Εσύ έχεις κολλήσει στα 1900€ μειωμένα από τα 3000€..δεν μου λέει τίποτα αυτό..
Και η dhi κάποτε ,σου έλεγε έλα και η επέμβαση είναι 4000€ ...αν την κάνεις όμως ,με αυτή την γιατρό ,νέα που έχει λιγότερες επεμβάσεις από τον μεγάλο γιατρό της κλινικής ,θα πληρώσεις 2000€...και σου έδειχναν ένα σωρό φωτό με αποτελέσματα δικά της ..έτσι θα το πάμε τώρα??
Το θέμα είναι η σωστη ενημέρωση εδώ του μέλους, και όχι το οικονομικό...ας επιλέξει ότι θέλει ο καθένας αλλά τουλάχιστον να γνωρίζει από πριν όσο το δυνατόν περισσότερα ..
Παίδες κουλ

Συνυπολογίζω όμως οικονομοτεχνικά κάθε πρότζεκτ. ο @CVIAL έχοντας κάνει κ τα ένσημα του ως project manager αντιλαμβάνεται πολύ καλά τι θέλω να πω. Πολύ σωστά, για παράδειγμα καταλήξαμε ότι ο πσιπσινέλ είναι ένας πολύ μέτριος καρφομαλλιάς και αυτοπλασάρατε ως γκουρού του χώρου, ενώ πχ ο βλμβσκς με τιμές από 1900€ για εμένα με την προσφορά του, 2500€ για τον Παναγιώτη χωρίς προσφορά με διήμερα σέσιονς, είναι εξαίρετος στην τιμή του κ εγώ τουλάχιστον, υπό την ιατρό που έκανα, τον εμπιστεύομαι.

Τονίζω, ότι το ζήτημα κόστος δεν σημαίνει απαραίτητα υψηλό κόστος = υψηλή ποιότητα. Αυτό πρέπει να ψάχνεται συνέχεια. Κ ποιος καλύτερος τρόπος από το να πας να τους βλέπεις από κοντά και να τους αξιολογείς όπως έκανε πχ ο piros76. Οι τιμές έχουν μία δυναμική, τότε που πήγε ο φίλος πχ ο βλμβσκς μπορεί να του είπε 3 χιλιάρικα. Μετά από έξι μήνες ήταν στα 1900€. Δεν έριξε ποιότητα υπηρεσίας, έκρινε ότι τη δεδομένη περίοδο ήθελε να κινηθεί με μικρότερο κέρδος κ μεγαλύτερη ποσότητα.

Λέω και ξαναλέω, πηγαίντε και αξιολογήστε μόνοι σας. Αλλά μην κολλάτε σε 4-5 κλινικές που έχετε κολλήσει εδώ μέσα. Υπάρχουν πάρα πολλοί και καλό είναι να ανοίγει το δείγμα για να βοηθηθούν όλα τα παιδιά!

το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά δεν το καταλαβαίνεις φίλε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παίδες κουλ

Εγώ προσωπικά δεν έχω επαρκή δεδομένα για να κάνω τέτοιο statement. Δεν έχουμε επαρκές δείγμα δουλειάς της κλινικής (ή των γιατρών που απασχολεί) και ο τρόπος που λειτουργεί το κάνει σαν να είναι λίγο πάρεργο, δηλαδή κάνω πλαστικές κάνω και λίγο μμ και άμα δεν έχω δουλειά ρίχνω και τις τιμές για να μην μου φύγουν οι συνεργαζόμενοι γιατροί. Αυτό δεν δείχνει dedication σε σχέση με μια κλινική που ασχολείται μόνο με μμ. Δεν σημαίνει ότι είναι κακός, αλλά υπό διερεύνηση.

Τονίζω, ότι το ζήτημα κόστος δεν σημαίνει απαραίτητα υψηλό κόστος = υψηλή ποιότητα. Αυτό πρέπει να ψάχνεται συνέχεια. Κ ποιος καλύτερος τρόπος από το να πας να τους βλέπεις από κοντά και να τους αξιολογείς όπως έκανε πχ ο piros76.

Με ποιό τρόπο μπορείς να τους αξιολογήσεις; Με το να σου δείξουν μερικά αποτελέσματα από φώτο; Τα ίδια και καλύτερα θα σου δείξει ο φίλος σου γιατρός εδώ στο φόρουμ και δεν θα μπορείς να πεις και τίποτα.

Οι τιμές έχουν μία δυναμική, τότε που πήγε ο φίλος πχ ο βλμβσκς μπορεί να του είπε 3 χιλιάρικα. Μετά από έξι μήνες ήταν στα 1900€. Δεν έριξε ποιότητα υπηρεσίας, έκρινε ότι τη δεδομένη περίοδο ήθελε να κινηθεί με μικρότερο κέρδος κ μεγαλύτερη ποσότητα.
Προφανώς δεν είχε δουλειά και οι συνεργαζόμενοι γιατροί έπρεπε κάπως να πληρωθούν. Είναι πολύ λογικό σε κλινικές που έχουν εποχιακή πτώση τζίρου.

Αυτό οπωσδήποτε πρέπει να γίνεται. Συμφωνώ.

bobby

Well-Known Member
Παίδες κουλ

Φίλε μου δεν είναι αυτοκινητο τηλεόραση ή δεν ξέρω εγώ τι αγοράζεις που είναι τυποποιημένο προϊόν. Είναι υπηρεσία και μάλιστα ιατρική. Ακόμα και πλακάκια να θες να βάλεις κοιτάς το αποτέλεσμα αλλά το πως έφτασες εκεί δεν το ξέρεις (πόση φηρα στα πλακάκια πόση παραπάνω κόλλα έβαλε από όσο πρέπει κλπ) πρέπει να έχεις δει πολλές δουλειές του και να έχεις μιλησει με πολλούς πελάτες του για να έχεις μια σχετική βεβαιότητα. Αν ήταν τυποοιημενο προϊόν θα σου έλεγα ΟΚ αλλά μιλάμε για το κεφάλι σου και για πεπερασμένο αριθμό γκραφτ (πλακιδίων….). Κάνεις τεράστιο λογικό σφάλμα στην προσέγγιση σου και θα παρεις στον λαιμό σου και άλλους με την επιμονή σου. Φιλικά στο λέω. Εν μέρη έχεις ένα δικιο αλλά μην είσαι απόλυτος και δογματικός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Johns12

Member
Παίδες κουλ

Καλημέρα, το θέμα είναι ότι όταν μια κλινική τυγχάνει να έχει κάποιους καλούς γιατρούς και αρκετά περιστατικά τότε αυτομάτως οι γιατροί "προπονούνται" περισσότερο σε σχέση μια μια κλινική μικρή-ιατρείο που μπορεί να έχει 4 περιστατικά το μήνα και αν. Σίγουρα το κόστος δεν είναι ανάλογο της ποιότητας πάντα (ζούμε στην εποχή του μάρκετινγκ άλλωστε) αλλά όπως και να χει η προβολή χρειάζεται. Αν υπάρχουν γιατροί-ιατρεία με καλές τιμές και δεν εννοούμε διαφορά 200-300€ που κάνουν σωστή τίμια και αξιόλογη δουλειά, τότε ας δουλέψουν τη προβολή τους σε όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η τριχόπτωση δε θα σταματήσει, περιστατικά θα υπάρχουν άρα ιδού η Ρόδος!

FreeThinker

Well-Known Member
Καλημέρα σε όλους, νέος εδώ! Είμαι 33, δε πίνω δε καπνίζω και είμαι φουλ μέσα στον αθλητισμό. Το τριχωτό της κεφαλής μου που θα σας δείξω παρακάτω είναι σταθερό έτσι από το 2018-2019 με κατά καιρούς να φαίνεται πιο δυνατό. Δεν έχω λάβει ποτέ κάποια φαρμακευτική αγωγή γιατί δεν το χω και δε θέλω τα φάρμακα. Επίσης ούτε κάτι ιδιαίτερο σε σαμπουάν κλπ κλπ. Γενικά δε δίνω σημασία στις τρίχες.. Ωστόσο ο κομμωτής μου με έπρηξε επειδή λέει δεν έχω μεγάλο πρόβλημα να κάνω μμ. Πήγα στη Seneca έγινε μια ενημέρωση. Μου είπαν ότι δε χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή μετά, επίσης μου είπανε ότι όντως έχω μικρό θέμα και η δοτρια περιοχή είναι πάρα πολύ δυνατή και πλούσια. Θα δουλέψουμε hairline και τομέα Α μου είπανε

Τα φώτα σας θέλω στα εξής:

Μπορώ όντως να τη κάνω τη μμ και να μη πάρω φάρμακα ή θα κάνω μια τρύπα στο νερό?

Με την εμπειρία σας βλέπετε όντως μικρό θέμα?

2800 είναι οκ κόστος για το συγκεκριμένο περιστατικό?

Προτείνεται κάτι άλλο? Είναι υπερβολική κινηση η μμ?
Φίλε, εμένα η γνώμη μου είναι ότι εφόσον δε σε απασχολούσε η κατάσταση των μαλλιών σου κακώς μπήκες σε διαδικασία για μεταμόσχευση. Βέβαια το γεγονός ότι ήδη κανόνισες με τη Σένεκα υποδηλώνει ότι ίσως σε απασχολούσε τελικά. Όπως σου έγραψαν και σε προηγούμενες σελίδες κανένας δε μπορεί να προβλέψει την πορεία της τριχόπτωσης σου και 33 χρονών είναι ακόμα μια σχετικά μικρή ηλικία και όλα παίζουν.

Γενικά, αν μπεις στο χορό, πρέπει να χορέψεις. Αν κάνεις τώρα μεταμόσχευση και η κατάσταση σου χειροτερέψει έστω και λίγο (που είναι το πιο πιθανό χωρίς αγωγή φιναστερίδης) θα αναγκαστείς να μπεις κάποια στιγμή και για 2ο χειρουργείο. Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχεις συνειδητοποιήσει αυτό.

Φυσικά είσαι κατάλληλος για μεταμόσχευση και το πρόβλημα σου λύνεται χειρουργικά. Ουσιαστικά η μόνη μου ένσταση έγγυται στο ότι ανέφερες ότι εσένα προσωπικά δε σε ένοιαζε και ότι σε έπεισε ο κομμωτής ότι έχεις πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί. Εγώ που έχω πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα στη θέση σου δε θα σκεφτόμουν να έκανα σε αυτό το στάδιο που είσαι τώρα, παρά μόνο όταν και αν χειροτέρευε, γιατί στην τελική είναι ένα χειρουργείο.

piros75

Well-Known Member
Αν και δεν έχεις άδικο Free thinker (το έχω ζήσει από πρώτο χέρι αυτό που αναφέρεις) από τις φωτογραφίες και τα λεγόμενα του Johns12 δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα πίσω από την Α ζώνη. Θέμα μπορεί να έχει αν αδειάσει περεταίρω η ζώνη Α πίσω από την υπάρχουσα χερλαιν, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει μεγάλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση και η ηλικία του (33) και η κατάσταση του τριχωτού με κάνει να πιστεύω ότι είναι ιδανική περίπτωση. Τώρα αν θα χρειαστεί κάποιο touch up σε μερικά χρόνια, ΟΚ δεν χάθηκε και ο κόσμος, το έζησα και εγώ σε πολύ χειρότερο βαθμό και ξαναμπήκα για δεύτερη...

Johns12

Member
Φίλε, εμένα η γνώμη μου είναι ότι εφόσον δε σε απασχολούσε η κατάσταση των μαλλιών σου κακώς μπήκες σε διαδικασία για μεταμόσχευση. Βέβαια το γεγονός ότι ήδη κανόνισες με τη Σένεκα υποδηλώνει ότι ίσως σε απασχολούσε τελικά. Όπως σου έγραψαν και σε προηγούμενες σελίδες κανένας δε μπορεί να προβλέψει την πορεία της τριχόπτωσης σου και 33 χρονών είναι ακόμα μια σχετικά μικρή ηλικία και όλα παίζουν.

Γενικά, αν μπεις στο χορό, πρέπει να χορέψεις. Αν κάνεις τώρα μεταμόσχευση και η κατάσταση σου χειροτερέψει έστω και λίγο (που είναι το πιο πιθανό χωρίς αγωγή φιναστερίδης) θα αναγκαστείς να μπεις κάποια στιγμή και για 2ο χειρουργείο. Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχεις συνειδητοποιήσει αυτό.

Φυσικά είσαι κατάλληλος για μεταμόσχευση και το πρόβλημα σου λύνεται χειρουργικά. Ουσιαστικά η μόνη μου ένσταση έγγυται στο ότι ανέφερες ότι εσένα προσωπικά δε σε ένοιαζε και ότι σε έπεισε ο κομμωτής ότι έχεις πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί. Εγώ που έχω πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα στη θέση σου δε θα σκεφτόμουν να έκανα σε αυτό το στάδιο που είσαι τώρα, παρά μόνο όταν και αν χειροτέρευε, γιατί στην τελική είναι ένα χειρουργείο.
Φίλε μου σε ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιερωσες! Ναι δεν είχα ούτε έχω κάποιο θέμα αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Επίσης αν το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο πιθανότατα θα παιζόταν "ψηλή" κάτι που κάνω γενικά κάθε καλοκαίρι για να μην έχω μαλλί να φτιάχνω. Συγκυριακα έκατσε τώρα και βολεύει βάση προγράμματος για να έχω κενές 20 μέρες οπότε το κρίσιμο στάδιο να γίνει χωρίς άγχος!! Ευχήσου μου καλή τύχη και πάμε!

Johns12

Member
Αν και δεν έχεις άδικο Free thinker (το έχω ζήσει από πρώτο χέρι αυτό που αναφέρεις) από τις φωτογραφίες και τα λεγόμενα του Johns12 δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα πίσω από την Α ζώνη. Θέμα μπορεί να έχει αν αδειάσει περεταίρω η ζώνη Α πίσω από την υπάρχουσα χερλαιν, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει μεγάλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση και η ηλικία του (33) και η κατάσταση του τριχωτού με κάνει να πιστεύω ότι είναι ιδανική περίπτωση. Τώρα αν θα χρειαστεί κάποιο touch up σε μερικά χρόνια, ΟΚ δεν χάθηκε και ο κόσμος, το έζησα και εγώ σε πολύ χειρότερο βαθμό και ξαναμπήκα για δεύτερη...
Γέροι να είμαστε και διάθεση να έχουμε... Τι θα φέρει ο καιρός σε λίγα χρόνια εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε!! Σε ευχαριστώ για το θετικό boost της ιδανικής περίπτωσης

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Έτσι όπως κάνει το μαλλί του από πισω προς τα μπρος δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει ή δεν έχει πρόβλημα στις πίσω ζώνες. Μόνο από κοντά και με τριχοσκόπιο. Όλα τα άλλα είναι απλές εικασίες.

Johns12

Member
Έτσι όπως κάνει το μαλλί του από πισω προς τα μπρος δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει ή δεν έχει πρόβλημα στις πίσω ζώνες. Μόνο από κοντά και με τριχοσκόπιο. Όλα τα άλλα είναι απλές εικασίες.
Ευτυχώς για τη φάση που είμαστε οι πίσω ζώνες είναι καλά ζωσμένες με μαλλί

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το θέμα είναι τι σιγοβράζει κάτω από ζώσιμο. Πίστεψε με πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και το έχω δει πολλάκις. Μόνο όταν το μαλλί ου πέσει στο 50-60% της αρχικής πυκνότητας αρχίζεις να καταλαβαίνεις οπτικά το θέμα. Τώρα μπορεί να είσαι στο 80% και να λες ότι δεν έχεις θέμα αλλά στην ουσία έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση που θα την διαπιστώσεις σε 5-10 χρόνια. Φυσικά μπορεί να μην υπάρχει και θέμα αλλά δεν μπορεί να είσαι σίγουρος εκτός και αν κάνεις τριχοσκόπηση.

Johns12

Member
Το θέμα είναι τι σιγοβράζει κάτω από ζώσιμο. Πίστεψε με πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και το έχω δει πολλάκις. Μόνο όταν το μαλλί ου πέσει στο 50-60% της αρχικής πυκνότητας αρχίζεις να καταλαβαίνεις οπτικά το θέμα. Τώρα μπορεί να είσαι στο 80% και να λες ότι δεν έχεις θέμα αλλά στην ουσία έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση που θα την διαπιστώσεις σε 5-10 χρόνια. Φυσικά μπορεί να μην υπάρχει και θέμα αλλά δεν μπορεί να είσαι σίγουρος εκτός και αν κάνεις τριχοσκόπηση.
Σύμφωνοι αλλά οι μισοί εδώ μέσα χάνουν ή δεν έχουν μαλλιά γιατί κυρίως δεν έχουν ψυχολογία... Σε 5 σε 10 σε 15 χρόνια.... Φτιάχνεις ότι μπορείς όταν μπορείς και το πιστεύεις με κύριο μέλημα τη ψυχολογία!!! Σίγουρος δε μπορείς να σαι για τίποτα σε αυτη τη ζωή δυστυχώς.. Πάντα Στοχεύουμε για το καλύτερο

Μπλουζα