Και ήρθε η ώρα...

firecaptain

Active Member
Μετά από 5 χρόνια αναζήτησης, συγκρίσεις φωτό, και διαβάσματος εδώ ,έφτασε και η ώρα να φτιάξω το κεφαλάκι μου στα 39 μου. Χάρη στις πληροφορίες απο το φόρουμ θα κινηθώ στο εξωτερικό, μιας και το ζητούμενο είναι η πυκνότητα. Επισυνάπτω και φωτό (πρόχειρες). Εκτιμησή μου είναι ότι θα χρειαστούν ~2500 grafts για να δέσει με το υπόλοιπο κεφάλι.
50ba285c614681cec20af34bccb4bc89.jpg
bc0b8f171f37468279f7c89b1a937b77.jpg
e569a32392aac7ab24aeedecf467a020.jpg
0eef3ce2225158910d409e8072436a95.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά και είναι καλύτερα έξω..
Έχεις μιλήσει με κάποιον γιατρό;

firecaptain

Active Member
Έχω προσπαθήσει να κλείσω με κλινική που θα κάνει στην Αθήνα ραντεβού ( κυπριακή ,4 γράμματα) αλλά μάλλον δεν θα πάω λόγω κοροϊδίας (έχουν πρόβλημα με το ξενοδοχείο κλπ). Περιμένω τηλ τους εδώ και δύο εβδομάδες αλλά τπτ. Δεν προλαβα την άλλη κλινική (παλι κυπρου)λόγω δουλειάς οπότε με αυτήν από mail.

mikegad

Well-Known Member
καλή σου επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις
είσαι και σε καλή ηλικία και μάλλον θα τουμπανιάσεις χωρίς να χρειαστείς άλλη στο μέλλον

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη επιτυχια και απο μενα. Απο οτι βλεπω εχεις πολυ λιγες τριχες στο τσουλουφι οποτε δεν φοβασαι ιδιαιτερα για shockloss καπου. Η αραιωση σου παει προς τα μεσα οσο ηταν και σε μενα. Νομιζω ειναι σωστη η εκτιμηση σου για 2500 αλλα για μεγαλη πυκνοτητα που θες ισως να ανεβεις λιγο ακομα. Με μια πολυ καλη hairline και υψηλο ποσοστο φυτρωσης θα αλλαξεις εντελως. Καλη επιλογη λοιπον.

zotrix

Active Member
φιλε οι καλές κλινικές στην Ευρώπη είναι το πολύ 6-7 να ξέρεις, θα βρεις αρκετές πληροφορίες στα ξένα φόρουμ για όλες εξ αυτών αλλά και για κάποιες εδώ μέσα. Μην κάνεις το λάθος και κάνεις οπουδήποτε στην Ελλάδα πάντως γιατί θα έχεις -στην καλύτερη περίπτωση- ένα αραιό μη φυσικό αποτέλεσμα με σκαμμένη δότρια.

akishellas3

Well-Known Member
Καλη επιτυχια και απο μενα. Απο οτι βλεπω εχεις πολυ λιγες τριχες στο τσουλουφι οποτε δεν φοβασαι ιδιαιτερα για shockloss καπου. Η αραιωση σου παει προς τα μεσα οσο ηταν και σε μενα. Νομιζω ειναι σωστη η εκτιμηση σου για 2500 αλλα για μεγαλη πυκνοτητα που θες ισως να ανεβεις λιγο ακομα. Με μια πολυ καλη hairline και υψηλο ποσοστο φυτρωσης θα αλλαξεις εντελως. Καλη επιλογη λοιπον.

Δηλαδη Δημητρη υπαρχει περιπτωση shock loss αν μπουν οπου υπαρχουν μαλλια ...Καταλαβες γιατι το λεω... απλα να το ξερει κ ο φιλος .

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
ναι Ακη υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. ειδικα αν ο γιατρος μπει επιθετικα διπλα σε μαμα μαλλια. ο φιλος εχει πολυ λιγες τριχες για να φοβηθει κατι τετοιο. λογικα οπου και να παει θα του βαλουν μοσχευματα παντου και δεν θα υπολογισουν καν το τσουλουφι το οποιο φαινεται οτι θα τον αφησει ετσι κι αλλιως καποια στιγμη.
ατομα που εχουν διαχυτη αραιωση πιστευω οτι εχουν μεγαλυτερο κινδυνο.

firecaptain

Active Member
φιλε για που σκέφτεσαι να κάνεις;
Κοιτάζω προς κυπρο μεριά για την ώρα.

Ευχαριστώ Δημήτρη. Ή αραίωση είναι έτσι από το 2010 οπότε τότε άρχισε και η αναζήτηση.

φιλε οι καλές κλινικές στην Ευρώπη είναι το πολύ 6-7 να ξέρεις, θα βρεις αρκετές πληροφορίες στα ξένα φόρουμ για όλες εξ αυτών αλλά και για κάποιες εδώ μέσα. Μην κάνεις το λάθος και κάνεις οπουδήποτε στην Ελλάδα πάντως γιατί θα έχεις -στην καλύτερη περίπτωση- ένα αραιό μη φυσικό αποτέλεσμα με σκαμμένη δότρια.

Δεν παίζει το σενάριο ελλαδα με τίποτα. Οι λόγοι αυτοί που ανέφερες.

Δηλαδη Δημητρη υπαρχει περιπτωση shock loss αν μπουν οπου υπαρχουν μαλλια ...Καταλαβες γιατι το λεω... απλα να το ξερει κ ο φιλος .

Ακη το γνωρίζω και καλά κάνεις και το αναφέρεις.

ναι Ακη υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. ειδικα αν ο γιατρος μπει επιθετικα διπλα σε μαμα μαλλια. ο φιλος εχει πολυ λιγες τριχες για να φοβηθει κατι τετοιο. λογικα οπου και να παει θα του βαλουν μοσχευματα παντου και δεν θα υπολογισουν καν το τσουλουφι το οποιο φαινεται οτι θα τον αφησει ετσι κι αλλιως καποια στιγμη.
ατομα που εχουν διαχυτη αραιωση πιστευω οτι εχουν μεγαλυτερο κινδυνο.

Δημήτρη το τσουλουφι είναι ένας λόγος που έκανα υπομονή μέχρι να μαζεψω τα χρήματα. Για να μη το κλαίω 3-4 μήνες μετά την μμ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ πάντως για τα σχόλια σας. Ρωτηστε ελεύθερα ότι θέλετε, έτσι και αλλιώς θα την κάνω μετά το καλοκαίρι για να πάρω άδεια από την δουλειά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Με 2500-3000gts θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα φίλε, δεδομένου ότι δεν έχεις και καθόλου πρόβλημα( όπως φαίνεται στις φώτο) στην κορυφή. Ή κυπρος είναι καλή επιλογή όπως και η τουρκια κ φυσικά οι ακριβότερες κλινικες της ευρωπης. Δεδομένου ότι πιθανότατα, όπως εκτιμάς κ εσύ δε θα προχωρήσει άλλο η αα σου( όχι τραγικά τουλάχιστον) μάζεψε ένα αξιόλογο πόσο μιας κ θα το δώσεις μία φορά μόνο( ευχή όλων). Πάντως κ εγώ πιστεύω οτι για πυκνό/εντυπωσιακο αποτέλεσμα θα χρειαστείς
3000gts σιγουρα. Μη λυπηθεις ούτε τα gts, ούτε τα λεφτά, εφόσον τα διαθέτεις φυσικά. Ξεκινά το ψάξιμο άμεσα κανε τη διαδικασια κ του χρόνου θα νιώθεις 10 χρόνια νεότερος.

firecaptain

Active Member
Ευχαριστώ Γιάννη.

Με 2500-3000gts θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα φίλε, δεδομένου ότι δεν έχεις και καθόλου πρόβλημα( όπως φαίνεται στις φώτο) στην κορυφή. Ή κυπρος είναι καλή επιλογή όπως και η τουρκια κ φυσικά οι ακριβότερες κλινικες της ευρωπης. Δεδομένου ότι πιθανότατα, όπως εκτιμάς κ εσύ δε θα προχωρήσει άλλο η αα σου( όχι τραγικά τουλάχιστον) μάζεψε ένα αξιόλογο πόσο μιας κ θα το δώσεις μία φορά μόνο( ευχή όλων). Πάντως κ εγώ πιστεύω οτι για πυκνό/εντυπωσιακο αποτέλεσμα θα χρειαστείς
3000gts σιγουρα. Μη λυπηθεις ούτε τα gts, ούτε τα λεφτά, εφόσον τα διαθέτεις φυσικά. Ξεκινά το ψάξιμο άμεσα κανε τη διαδικασια κ του χρόνου θα νιώθεις 10 χρόνια νεότερος.
Κορυφή μόνο οι φυτρες είναι που ξεχωρίζουν (έχω και δύο αναποδες κοντά κοντά ) κατά τα άλλα ούτε τρίχα δεν λείπει εκεί. Στα χρήματα με φτάνουν για κυπρο, τουρκια δεν πάω λόγο μη εμπιστοσύνης ( μη ρωτάτε γιατί, έχω συνεργαστεί μαζί τους και είναι εντελώς αναξιόπιστοι) για βελγιο, ισπανια δεν θα μπορέσω οικονομικά μιας και όπως όλοι μας έχω φτυσει αίμα να τα μαζεψω με πολλές θυσίες και πλέον έχω φτάσει στα όρια μου, οπότε η πιο ρεαλιστική και vfm, κατά την γνώμη μου, επιλογή είναι η κυπρος. Περιμένω απάντηση από mail που έστειλα σήμερα και θα σας γράψω τι μου απάντησαν.

andy.k

Active member
Φίλε θα σου κάνω εγώ μία πρόβλεψη τι θα σου πούνε και θα δεις οτι θα πεσω μεσα με αποκλιση 10-15% αν μιλαμε γη ια hdc φυσικά...3000gts 7500€... Ειναι το νουμερο που αγαπουν, ομως ταιριαζει κ σε εσενα κουτι...Πας, τα βάζεις, ξεμπερδευεις...

tasos33

Well-Known Member
η πυκνοτητα στα πισω δειχνει πολυ καλη οποτε πρπει να πας σε υψηλη πυκνοτητα για να δεσει ομοιομορφα, εκτιμω πως τα 3000 ειναι τα απαιτουμενα αναλογα βεβαια και απο το ποσο θα κατεβασεις την hairline

firecaptain

Active Member
η πυκνοτητα στα πισω δειχνει πολυ καλη οποτε πρπει να πας σε υψηλη πυκνοτητα για να δεσει ομοιομορφα, εκτιμω πως τα 3000 ειναι τα απαιτουμενα αναλογα βεβαια και απο το ποσο θα κατεβασεις την hairline
Ή hairline ήταν 1 πόντο πιο χαμηλά από το τσουλουφι κάποτε.... Το ρεαλιστικό στην ηλικία μου και με βάση την αρχή της οικονομίας μοσχευμάτων θα ήταν η hairline στο ύψος του τσουλουφιου. Οτιδήποτε πιο κάτω πιστεύω θα κάνει μπαμ από μακριά.

Μπλουζα