Καινούργιος ζητάει βοήθεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panos100

New Member
Αφού δώσω πρώτα συγχαρητηρια στο φορουμ που είανι το μοναδικό που μου έλυσε τις απορίες που είχα θα ήθελα να ζητήσω την συμβουλή σας για το προβλημά μου. Είμαι 26 και έχω αρχίσει να έχω αραίωση στους κροτάφους και έχω αντιληφθεί πως τα μαλλία μου έχουν αδυνατίσει πολύ τον τελευταίο χρόνο. Το πρόβλημα φαντάζομαι ειναι γονιδιακό αφου και ο πατέρας μου έχει το ίδιο πρόβλημα. Για να μην γίνομαι κουραστικος θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεραπεία προτείνεται ποια προιόντα να χρησιμοποιήσω και που μπορώ να τα προμηθευτώ. Βοηθείστε με για τι έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που διαβάζω. Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: Καινούργιος ζητάει βοήθεια

Καλως ηρθες,οτι ο πατερας σου εχει προβλημα τριχοπτωσης δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχεις προβλημα και εσυ.Καλο θα ηταν να επισκεφτεις εναν δερματολογο για σου βεβαιωσει οτι εχεις Α.Α.Εαν οντως εχεις Α.Α τοτε για θεραπεια εξαρταται απο το ποσο προβλημα εχεις και το ποσο θελεις να ρισκαρεις για παρενεργειες.Γενικα θα χρειαστεις ενα dht blocker για να καταπολεμησεις την αιτια που σου πεφτουν τα μαλλια σου που μπορει να ειναι φιναστεριδη (χαπι) με περισσοτερες πιθανοτητες αποτελεσματος αλλα και περισσοτερες πιθανοτητες εμφανισης παρενεργειων ή καποιο τοπικο(δες την ενοτητα τοπικα dht blocker),ενα growth stimulant που θα σου δωσει επανεκφυση το πιο συνηθησμενο ειναι η μινοξιδιλη(regain/hairway απο φαρμακεια ή μεσω internet οπου θα τη βρεις και πιο φθηνη)καθως και ενα καλο σαμπουαν.Τις αποφασεις θα τις παρεις εσυ,διαβασε καλα το φορουμ και οτι θελεις ρωτησε,ειναι λογικο στην αρχη να σου φαινεται βουνο ;),αλλα μην περιμενεις απο κανεναν να σου πει παρε αυτο ή μην παρεις αυτο.Καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξεις :).

kapa

Μέλος του προσωπικού

Καλώς ήρθες panos100,νομίζω βρήκα τον σωσια μου.είσαι 26 χρόνων άνοιξαν οι κροταφοι,αδοινατισαν τα υπόλοιπα μαλλιά.ακριβώς ίδια περίπτωση με την δική μου.έτσι είχε ξεκινήσει και εμένα στα 26.
Έχεις ήπιας μορφής ανδρωγενετικου τύπου αλωπεκια σαν και εμένα και στο λέω με σιγουριά.
Το καλο στην περίπτωση μας είναι ότι η δική μας αλωπεκια σταματάει με τοπικές θεραπείες μόνο το πρόβλημα.
Μινοξιδιλη στους κροταφους και κάποιο μέτριας δύναμης τοπικό dht blocker σε όλα τα σημεία που έχεις τριχοπτωση ;)

panos100

New Member

Ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις. Δεδομένου πως το πρόβλημα δεν είναι ακόμα τόσο έντονο θα ήθελα να αποφύγω προς το παρόν την λύση των χαπιών αν και καταλαβαίνω πως είναι η ποιο αποτελεσματική. Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που θα μπορούσα να εφαρμόσω τοπικά θα ήμουν υπόχρεος αν μου δύναται περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα θα συμβουλευτώ δερματολόγο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα