Καινουριο μελος(κουβεντα να γινεται)

Καλησπερίζω το φορουμ

Αν και ειναι το 1ο μου ποσταρισμα ειμαι σιωπηλος παρατηρητης του site πολυ καιρο,ακομα και πριν δημιουργησω το προφίλ.

Ειμαι 26 χρονων και εμφανισα τα πρωτα σημαδια τριχοπτωσης 1 μιση χρονο πριν(περιπου).Με ιδιαιτερη εξαρση την περιοδο ανοιξη-καλοκαιρι που εχασα τονους μαλλιων..αμα μου χε κοψει τοτε και τις εκανα περουκες θα χα χεστει στο φραγκο τις αποκριες,και θα πηγαινα στον Καναδα να κάνω μεταμοσχευση..ειλικρινα.ξυπναγα εβλεπα το μαξιλαρι μου και φοβομουν οτι αν παω στο καθρεφτη θα φρικαρω απ το θεαμα.Βεβαια,περα απ την τριχοπτωση δεν ειχα κανενα σημαδι αραιωσης σε κανενα σημειο.

Μιας και ασχετος στη φαση,κατεφυγα σε ενα σαμπουαν του εμποριου,γνωστης εταιριας,το οποιο σε συνδιασμο με μια λοσιον προσεφερε(και καλα) πολυ καλα αποτελεσματα..Απλα πεταμενα λεφτα και κυριως χρονος.Με τα πολλα εμφανισα αραιωση στο hairline και τωρα που διαβαζετε το ποστ ειμαι n2 με 2a.

Ξεκινησα δειλα μια θεραπια με το σαμπουαν Revovigen μιας και ηθελα να το παω χαλαρα και οχι να πεσω κατευθειαν σε μινοξιδιλη η φινα.Χρησιμοποιω το σαμπουαν απο το Σεπτεμβρη και η αληθεια ειναι οτι μου σταματησε την τριχοπτωση,οχι εντελως αλλα σε ικανοποιητικο βαθμο.Εδω και 2 μιση μηνες πηρα απτην συλλογη και το scalp therapy χωρις καμια διαφορα ομως.Καποιες μερες χανω καποια μαλλια αλλες μερες δεν χανω και παει καπως ετσι.Το θεμα ειναι στην αραιωση που χω στο hairline νιωθω οτι χασκει χωρις σημαδια βελτιωσης και εχω φρικαρει.Αν και η θεραπια εμφανιζει,οπως ισχυριζεται η εταιρια,σημαδια πυκνοτητας μετα απο 4-5 μηνες σκαλωνω γιατι δεν το ψηνω να χασω παλι τσαμπα χρονο στην αντιθετη περιπτωση.
Απτην αλλη,ειναι το "παντρεμα"με την μινοξιδιλη που με αγχωνει τρελα και εχω παρατηρησει οτι σε πολλους ενω ολα τους πανε καλα μετα απο λιγο τους κρεμαει εμφανιζοντας παρενεργιες η απλα χανοντας σιγα σιγα την δραση της.
Και νταξει..δεν λεω αν ειναι να τα χασω ας τα χασω,αλλα οχι τωρα.σε καμια 10αρια χρονια το συζηταω..μεχρι τοτε τι κανουμε:

Οι φωτος ειναι τραβηγμενες σημερα

Συνημμένα

• IMAG0383.jpg
    IMAG0383.jpg
    710.7 KB · Προβολές: 609
  • IMAG0384.jpg
    IMAG0384.jpg
    520.1 KB · Προβολές: 604
  • IMAG0388.jpg
    IMAG0388.jpg
    434.1 KB · Προβολές: 647

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Φίλε καλησπέρα, δεν είμαι κανα έμπειρο μέλος να σου δώσω συμβουλές, αλλά 2 πραγματάκια τα γνωρίζω και θα σου τα πω. Το πάντρεμα που λες με την minoxidil είναι αναγκαίο κακό. Και εγώ είχα θέματα στην αρχή αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας, θα σου γίνει λοιπόν συνήθεια η χορήγησή της(σαν κάποιος που βάζει φακούς επαφής για να σου δώσω να καταλάβεις). Τώρα, εσύ που έχεις ακόμα παρθένο κεφάλι, λογικά θα σε βοηθήσει έως έναν βαθμό. Το ότι με το πέρασμα του χρόνου θα χάνει την δράση της και αυτό αναγκαίο κακό, αλλά κάποιο blocker θα βρεις όπου θα μειώνει την dht σου και η minoxidil με την σειρά της θα συνεχίσει ακόμα να κάνει δουλειά. Για παρενέργειες από minoxidil μην φοβάσαι, έχει από τις μικρότερες σε σχέση με άλλες θεραπείες. Κάνουμε γενικώς ότι μπορούμε για να 'παγώσουμε' τον χρόνο, γι'αυτό φίλε μου κάνουμε ότι είναι αναγκαίο. Εγώ σου προτείνω να ξεκινήσεις άμεσα minoxidil. Θα σε βοηθήσουν και τα άλλα μέλη, μπορεί να σου προτείνουν κάτι εναλλακτικό για growth η και κάποιο blocker, εγώ απλά σε λέω την γνώμη μου. Καλή συνέχεια!

gianniskritikos2

Active Member
ΑΑ δεν μιαζει με τιποτα για μενα αυτο ασχετα αν τα χανεις για αυτο τον λογο εχεις πολυ χαμιλη hairline και πολυ καλους κροταφους αλλα υποχωρει η hairline σου σιγα σιγα μινοχ μαλλον οντως ειναι απαρετιτη... διαβασε και εσω για μια αλλη θεραπια που ισως θα ηθελες να σκεφτης http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753-post-93315.html#pid93315

tropheus

Well-Known Member
Μελλοντικός_Καράφλας είπε:
Καλησπερίζω το φορουμ
.....
Και νταξει..δεν λεω αν ειναι να τα χασω ας τα χασω,αλλα οχι τωρα.σε καμια 10αρια χρονια το συζηταω..μεχρι τοτε τι κανουμε:

Φίλε Μελλοντικός_Καράφλας. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.
Πριν χαθείς στο λαβύρινθο των φαρμάκων, των κίβδηλων υποσχέσεων και προσδοκιών, θα πρέπει να ιεραρχήσεις και να αξιολογήσεις την σημασία που έχουν τα μαλλάκια στη ζωή σου.

Αν η θέση τους είναι ψηλά τότε αφού ενημερωθείς ξεκινάς με φιναστερίδη και πιθανώς σε 10 χρόνια να έχεις ακόμα μαλλάκια.
Αν τα μαλλάκια σου δεν έχουν τόση μεγάλη αξία τότε αρχίζεις να παίζεις με διάφορα τοπικά φάρμακα (minoxidil κτλ) οπότε μένεις με την ικανοποίηση ότι "τουλάχιστον προσπάθησα" και πιθανώς σε 10 χρόνια να μην έχεις μαλλάκια.

Απλά πράγματα ...

weznem

Well-Known Member
διαβαζεις γοα κερατιν χαπι,propecia χαπι,μινοξιδιλη,ψευδαργυρο που σου δωσε το λινκ και ο γιαννης τα ζυγιζεις λιγο και τα λεμε ξανα..αν εχεις φραγκα συζηταμε και για ru,bimatoprosth... αν φοβασαι τν μινοξιδιλη δεν κανουμε δουλεια ομως..ειναι νερακι μπροστα σε αλλα..
απο την στιγμη που δν εχουμε μονιμη λυση οτι και ναπαιρνουμε αντιστρεφουεμ το χρονο για λιγο οχι για παντα το λιγο σε εμενα μπορει να ναι 10 χρονια σε σεαν 2 κανεις δεν ξερει απλα προσπαθουμε...καλη αρχη.. :)

anieros36

New Member
tropheus είπε:
Καλησπερίζω το φορουμ
.....

Πριν χαθείς στο λαβύρινθο των φαρμάκων, των κίβδηλων υποσχέσεων και προσδοκιών, θα πρέπει να ιεραρχήσεις και να αξιολογήσεις την σημασία που έχουν τα μαλλάκια στη ζωή σου.

Αν η θέση τους είναι ψηλά τότε αφού ενημερωθείς ξεκινάς με φιναστερίδη και πιθανώς σε 10 χρόνια να έχεις ακόμα μαλλάκια.
Αν τα μαλλάκια σου δεν έχουν τόση μεγάλη αξία τότε αρχίζεις να παίζεις με διάφορα τοπικά φάρμακα (minoxidil κτλ) οπότε μένεις με την ικανοποίηση ότι "τουλάχιστον προσπάθησα" και πιθανώς σε 10 χρόνια να μην έχεις μαλλάκια.

Απλά πράγματα ...

σεβαστή η άποψή σου κι αν και λιτή, απολύτως τεκμηριωμένη. Τι γίνεται όμως για αυτούς που τα μαλλάκια τους είναι ψηλά στην ιεράρχησή τους αλλά ο οργανισμός τους δεν ανέχεται τη φιναστερίδη; καταδικασμένοι κατά τη γνώμη σου;

Και κάτι ακόμα, γιατί νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στην ηλικία. η φιναστερίδη αλλάζει πλασματικώς τις τιμές στο psa, οπότε χάνεις το πιο σημαντικό όπλο, σ αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις, την έγκαιρη διάγνωση. Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Αδερφέ, μην ασχολείσαι με ακριβά σαμπουάν. Το max που μπορείς να περιμένεις από αυτά είναι βελτίωση του δέρματος στο σκάλπ. Είναι συμπληρωματικά θεραπείας και όχι θεραπεία.
Οι απαντήσεις εδώ οδηγός τριχόπτωσης για άντρες (απ' ότι φαίνεται λίγοι τα διαβάζουν).

Τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά:
το μόνο που μπορεί να σταματήσει την ΑΑ είναι ο ευνουχισμός , είτε χειρουργικός (έχεις δει καμιά transexual καραφλή;) είτε χημικός (φιναστερίδη, ντουταστερίδη).

Συμβουλέψου για θεραπείες και έναν γιατρό, συν τοις άλλοις.

tropheus είπε:
Καλησπερίζω το φορουμ
.....

Απλά πράγματα ...

Η αληθεια ειναι οτι η διατηρηση των μαλλιων μου ειναι πραγματικα 1η στις προταιρεοτητες μου.
Ετσι οπως το διατυπωνεις βεβαια ειναι σα να λες οτι ειναι πιο σημαντικο να κρατησεις τα μαλλια σου ακομα και χρειαστει να βλαψεις την υγεια σου μιας και τα sides που προκαλουν τα φαρμακα που εχουν σαν κυριο συστατικο την φιναστεριδη ειναι γνωστα.
Δεν αποκλειω το γεγονος να μπει στην καθημερινοτητα μου καποια στιγμη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μ ανησυχει το κομματι sides.
Στην περιπτωση μινο που προαναφερα δεν ειναι τοσο τα sides αλλα το γεγονος οτι φοβαμαι μν με κρεμασει μετα απο καιρο χρησης και καταληξω να χρησιμοποιω σκευασματα με 15% του εν λογω φαρμακου για να κρατησω τα αποτελεσματα.
Καταληγω παντως στο οτι δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει η καταλληλη θεραπια που την ξεκινας αποδιδει και την κρατας για οσο παει,πρεπει να βρισκεσαι μονιμα σε μια διαρκη αναζητηση,και δεν ξερω και καταποσο κανει καλο στα μαλλια σου το να βρισκεσαι συνεχεια σε μια φαρμακο-μεταβατικη κατασταση.

gianniskritikos2

Active Member
μονο μπροστα αραιωνεις? ολα τα υπολυπα μαλλια ειναι κομπλε οταν λεω κομπλε δεν εχουν αραιωσει καθολου?

Soralteno είπε:
Αδερφέ, μην ασχολείσαι με ακριβά σαμπουάν. Το max που μπορείς να περιμένεις από αυτά είναι βελτίωση του δέρματος στο σκάλπ. Είναι συμπληρωματικά θεραπείας και όχι θεραπεία.
Οι απαντήσεις εδώ οδηγός τριχόπτωσης για άντρες (απ' ότι φαίνεται λίγοι τα διαβάζουν).

Τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά:
το μόνο που μπορεί να σταματήσει την ΑΑ είναι ο ευνουχισμός , είτε χειρουργικός (έχεις δει καμιά transexual καραφλή;) είτε χημικός (φιναστερίδη, ντουταστερίδη).

Συμβουλέψου για θεραπείες και έναν γιατρό, συν τοις άλλοις.

Νταξει τ αποφασισα..Για να αποφυγω τις παρενεργειες θα πεσει ψαλιδι:: :21m:

Απλα φιλε Soralteno,το σκεπτικο μου ηταν να ξεκινησω απ την κατωτερη βαθμιδα(μιας και δεν ειχα μεγαλο προβλημα)και να αρχιζα να προσθετω αν χρειαστει.
Τωρα βεβαια βλεπω οτι πρεπει να το παω σιγουρα πιο επιθετικα.

gianniskritikos2 είπε:
μονο μπροστα αραιωνεις? ολα τα υπολυπα μαλλια ειναι κομπλε οταν λεω κομπλε δεν εχουν αραιωσει καθολου?

Ναι μονο μπροστα.Πανω ειμαι κομπλε.Μακαρι να μν ειναι ΑΑ φιλε αλλα παιζει γενετικη προδιαθεση οποτε δεν με βλεπω να την γλυτωνω.

http://imageshack.us/photo/my-images/29/imag0397dl.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/805/imag0396k.jpg/

gianniskritikos2

Active Member
αμα δεν προχωρισει το προβλημα και χασεις οσα εχουν αραιωσει εισαι κομπλε κανεις μια μεταμοσχεφση ελαχιστων grafts αρα πολυ χαμιλη τιμη και εισαι οπως εισουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
anieros36 είπε:
σεβαστή η άποψή σου κι αν και λιτή, απολύτως τεκμηριωμένη. Τι γίνεται όμως για αυτούς που τα μαλλάκια τους είναι ψηλά στην ιεράρχησή τους αλλά ο οργανισμός τους δεν ανέχεται τη φιναστερίδη; καταδικασμένοι κατά τη γνώμη σου;

Και κάτι ακόμα, γιατί νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στην ηλικία. η φιναστερίδη αλλάζει πλασματικώς τις τιμές στο psa, οπότε χάνεις το πιο σημαντικό όπλο, σ αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις, την έγκαιρη διάγνωση. Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με.

Πραγματικά φίλε anieros36, υπάρχουν κάποια άτομα στα οποία η φιναστερίδη προκαλεί σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα να μη μπορούν να την πάρουν.
Δυστυχώς στα άτομα αυτά η πιθανότητα να διατηρήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα μαλλάκια τους μικραίνει κατά πολύ.

Όσο αφορά το PSA έχεις απόλυτο δίκαιο. Από την άλλη όμως όταν λαμβάνεις ένα φάρμακο για την υπερπλασία του προστάτη υπό προϋποθέσεις τον προφυλάσσεις.

baldy

Member
η μεταμοσχευση δεν ειναι καμια λυση της προκοπης,σκεψου οτι θα πρεπει να καλυπτεις τα κενα,συνεχως το πιο πιθανο ειναι να καταληξεις με ενα περιεργο κεφαλι αν οχι στη αρχη μετα απο χρονια

baldy είπε:
η μεταμοσχευση δεν ειναι καμια λυση της προκοπης,σκεψου οτι θα πρεπει να καλυπτεις τα κενα,συνεχως το πιο πιθανο ειναι να καταληξεις με ενα περιεργο κεφαλι αν οχι στη αρχη μετα απο χρονια

Ναι..δεν την σκεφτομαι την επιλογη μεταμοσχευση.Θα το σκεφτομουν μονο αν ηξερα πως θα ειχα σιγουρα αποτελεσματα.
Και σιγουρα αποτελεσματα στην Ελλαδα.Και ειδικα στο hairline που ειναι δυσκολο μερος..μπααα

Καλησπερα και παλι παιδες

Απ την τελευταια φορα που μιλησαμε επισκεφτηκα 2 δερματολογους.
Ο 1ος μου εγραψε μια συνταγη μιξ απο φαρμοκοποιο σας παραθετω απο κατω το μειγμα.

botafex 5% 60ml
mometason target 30ml
biotin hair tonic 100ml

και ενα σαμπουαν cystiphane

το περιεργο ειναι οτι οταν του ειπα οτι λουζομαι καθημερινα τρελαθηκε.Ειπε οτι το πολυ 3-4 φορες την εβδομαδα ειναι το σωστο και οτι ετσι ταλαιπωρω το κεφαλι μου,κατι για το οποιο εχω διαβασει πολλακις το αντιθετο..anyway
15 ψεκασμους καθε μερα και σε 2-3 μηνες τα λεμε.

Ο 2ος τεζα λακωνικος,αφου μου εξηγησε ολη την ιστορια της Α.Α μου ειπε οτι η λυση ειναι μια:

2 ψεκασμους μινο(botafex 5%) ενα κουμπι προπεσια την μερα + κατι βιταμινες και δεν τα λεμε ποτε.
Δικαιολογωντας το οτι στην δικη μου περιπτωση θα χω σιγουρα αποτελεσματα και δεν χρειαζεται να με ξαναδει.

Αυτο ρε μαγκες που μου κανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι μου μιλουσε για την φινα σαν μου λεγε για καραμελες λαιμου.
Οτι δεν θα υπαρξει καμια παρενεργεια,τυχον επιπλοκες κ αλλα τετοια.

Δεν ξερω τι θα κανω στις επομενες μερες και ποια συνταγη θα ακολουθησω,αν και γερνω περισσοτερο στην 2η μιας και η φινα μπορει να ειναι η εσχατη λυση(κατ εμε)αλλα εχει αποδειξει περιτρανα τα αποτελεσματα της.Το μονο σιγουρο,κατι το οποιο γνωριζα βεβαια,ειναι οτι οι δερματολογοι ειναι τσαμπα λεφτα.
Μιλαω παντα απτην εμπειρια μου αυτες τις μερες χωρις να θελω να θιξω την σχεση που ενδεχομενως μπορει να εχουν καποιοι που τους παρακολουθουν δερματολογοι.

Τωρα,στην περιπτωση της 2ης συνταγης δεν μου ανεφερε(και ξεχασα να ρωτησω)για καποιο σαμπουαν,συχνοτητα λουσιματος.Το σαμπουαν της revovigen που δουλευω κανει?η να παιξω με κατι αλλο μιας και θα περνω φινα και σαν τοπικο DHT που συστινεται το revovigen παει πολυ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Σου τόνισε ότι αν δεν σταματήσεις το mometasone target θα χάσεις μαλλι και δέρμα?

kapa είπε:
Σου τόνισε ότι αν δεν σταματήσεις το mometasone target θα χάσεις μαλλι και δέρμα?

Οχι,δεν ανεφερε τπτ σχετικο με το mometasone target.
Εγω θεωρησα οτι το προσθεσε ισως για να μν παρουσιασω φαγουρα απο την μινο.
Δεν εχω ξεκινησει καμια θεραπεια εκ των 2.Σκεφτομαι περισσοτερο την 2η παντως.

panoslydios

New Member
Oταν σου δινονται δυο δυνατοτητες, να τις πετας στα σκουπιδια
και να ψαχνεις δικη σου θεραπεια.

MorpheusWarning_GrnFnt_Red-Blue_Pill_Lg_OnBlk_.jpg

kapa

Μέλος του προσωπικού
διωχνει την φαγουρα αλλα καταστρεφει και το δερμα ταυτοχρονα.
η αγνοια των δερματολογων καμια φορα ειναι επικινδυνη

kapa είπε:
διωχνει την φαγουρα αλλα καταστρεφει και το δερμα ταυτοχρονα.
η αγνοια των δερματολογων καμια φορα ειναι επικινδυνη
Ωραια αλλος ενας λογος να καταφυγω στην 2η.
Θενχ Καπα

Μπλουζα