Ιδεες για το πως να κινηθω σε μεταμοσχευση ?

Nikolas17

New Member
Καλησπερα ..ειμαι 30 χρονων , εχω αραιωση στο πανω μερος του κεφαλιου απο τα 22 , με σιγανο ρυθμο θεωρω.το μπροστινο κομματι καπως καλα κρατιεται,αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει ..Αμα δειτε την τελευταια φοτο οταν τα αφησω να μεγαλωσουν φαινονται ωραια.
και με κ-μαξ μιλανο που χρησιμοποιω καλυβα καπως την κατασταση στο πισω μερος και ξεγελουσα καπως ( το δικο μου ματι σιγουρα).
δυστυχως ακολουθω την ιδια πορεια με τον αδερφο μου (μεγαλυτερος 7 χρονια ) και ειναι αεροδρομιο ,αλλα δεν τον νοιαζει καθολου ..
Εσεις που ασχολεισται αρκετα πιστευετε οτι αξιζει να κανω μια μμ ή να περιμενω να δουμε πως θα παει .? Για κλινικη δεν ξερω καθολου τι να επιλεξω ..Δεν χρειαζεται να εστιασεται και να προτεινετε κλινικες και γινει τιποτα μακελειο εδω μεσα .. απλα αν μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας για ποσα γκραφτ πιστευετε ..αν αξιζει να γινει η πρωτη μμ στο πισω μερος γτ φοβαμαι μη δεν εχω αποθεμα για μπροστα που ειναι το βασικο κομματι για μενα ..
οι φοτο ειναι ολες σε εξωτερικο χωρο ..
Εχω δοκιμασει regain απο φαρμακειο και κατι αλλες χαζομαρουλες για πολυ μικρα διαστηματα ..δεν εβλεπα καποια αισθητη διαφορα και τα σταματουσα..ασε που βαριομουν να ασχολουμαι καθημερινα και να λαδωνει το μαλλι. Συνηθως τα εχω πιο μακρια αλλα τωρα χειμωνα και λοκ νταουν τα κουρεψα ετσι μπας και δυναμωσουν..
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    146 KB · Προβολές: 51
  • 2.jpg
    2.jpg
    200.5 KB · Προβολές: 53
  • 3.jpg
    3.jpg
    146.5 KB · Προβολές: 49
  • 4.jpg
    4.jpg
    177 KB · Προβολές: 48
  • 5.jpg
    5.jpg
    176.6 KB · Προβολές: 47
  • 6.jpg
    6.jpg
    334.3 KB · Προβολές: 51
  • 7.jpg
    7.jpg
    77.1 KB · Προβολές: 57

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλησπέρα ,

Με το regain για να δεις κάποιο αποτέλεσμα πρεπει να το χρησιμοποιείς τουλάχιστον 6 μηνες , έχεις αρέωση και οτι υπάρχει εμπρός μου φαίνονται αδύναμα δεν μπορω να καταλάβω την δότρια σου καλά απο τις φωτο σίγουρα θα χρειαστείς πανω απο 2500 gfts , για το πια κληνικη θα διαλέξεις θα το αποφασίσεις μόνος σου αφου ξεσκονίσεις παρουσιάσεις και απόψης , φυσικά οι πιο παλιοι και εμπηροι θα σου πουν και αλλες γνώμες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nikolas17

New Member
Ναι δυστυχως ειναι αδυναμα τα μπροστινα .. ανεβαζω αλλη μια φοτο ξυρισμενης δοτριας, ελπιζω να βοηθησει να καταλαβετε ..εξωτερικου χωρου παντα ..
οταν τα αφησω τα μαλλια μου πιο μεγαλα φαινεται καπως καλτερη η ολη εικονα μου γενικοτερα ..τωρα με τοσο κοντα και απο πανω, ναι δειχνει πολυ κακη ..
 

Συνημμένα

  • 2020-11-08 15.59.jpg
    2020-11-08 15.59.jpg
    168.3 KB · Προβολές: 54
Μπλουζα