Ιατρείο/ Γιατρός για διάγνωση και χορήγηση αγωγής κατά της τριχόπτωσης.

Jimbo Limbo

New Member
Καλησπέρα φίλοι, ήθελα να ρωτήσω επειδή είχα πολύ κακή εμπειρία με δερματολόγο (μου είπε να το πάρω μπόμπα όσο είναι νωρίς, και προσπαθούσε να μου πασάρει χαζά σαμπουάν), που μπορώ να βρω έναν έμπιστο άνθρωπο να εξειδικεύεται στην τριχόπτωση κοντά σε Κηφισιά για να με διαγνώσει μήπως μου δώσει αγωγή από αυτές που συζητούνται εδώ (είμαι 9 μήνες fagron mft και ένα χρόνο regaine και δεν βλέπω προκοπή). Ευχαριστώ για όποιον ασχοληθεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Γιατροί που συστήνουν αγωγές (γιατί ξέρουν) υπάρχουν. π.χ Αναστασάκης που παίρνει αγωγή και ο ίδιος. Κάνε ένα search στο φόρουμ να βρεις και τυχόν άλλους.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Δεν ξέρω να σου συτήσω κάποιον δερματολόγο αλλά πόσο χρονών είσαι?Τι αραίωση έχεις στο τριχωτό?Ίσως με μια φώτο να μπορέσουμε να καταλάβουμε την έκταση του προβλήματος σου!

Jimbo Limbo

New Member
Ευχαριστώ, εγώ έχω κάνει μια εκτίμηση δικιά μου αλλά θέλω και κάποιον ειδικό πάνω στο αντικείμενο. 24, ξεκίνησα να βλέπω έντονη τριχόπτωση στα 20 και ξεκίνησα αγωγή πέρσι (αυτό που γράφω στο κυρίως ποστ), και έχω σε όλο το κεφάλι εκτός από τα σημεία που είναι ανθεκτικά στο DHT (γύρω γύρω του κεφαλιού). Θα προτιμούσα κάποιον δηλαδή που δεν θα μου χορηγούσε placebo βιταμίνες και σαμπουάν, αλλά κάτι δραστικό. Η τοπική φίνα εμένα κάτι κάνει αλλά δεν έχουν σταματήσει να που πέφτουν μικρές τρίχες καθημερινά. Θα τσεκαρω τον Αναστασάκη που είπες, και αν έχει κάποιος άλλος καλή εμπειρία ας την μοιραστεί.

LoverBoy

Well-Known Member
Ευχαριστώ, εγώ έχω κάνει μια εκτίμηση δικιά μου αλλά θέλω και κάποιον ειδικό πάνω στο αντικείμενο. 24, ξεκίνησα να βλέπω έντονη τριχόπτωση στα 20 και ξεκίνησα αγωγή πέρσι (αυτό που γράφω στο κυρίως ποστ), και έχω σε όλο το κεφάλι εκτός από τα σημεία που είναι ανθεκτικά στο DHT (γύρω γύρω του κεφαλιού). Θα προτιμούσα κάποιον δηλαδή που δεν θα μου χορηγούσε placebo βιταμίνες και σαμπουάν, αλλά κάτι δραστικό. Η τοπική φίνα εμένα κάτι κάνει αλλά δεν έχουν σταματήσει να που πέφτουν μικρές τρίχες καθημερινά. Θα τσεκαρω τον Αναστασάκη που είπες, και αν έχει κάποιος άλλος καλή εμπειρία ας την μοιραστεί.
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε απωθεί να λάβεις οραλ φίνα?

Jimbo Limbo

New Member
Δεν είμαι ειδικός, έχω κάνει αιματολογικά τεστ και θέλω την δεύτερη γνώμη κάποιου στο αντικείμενο. Δεν θα κάνω κάτι απλώς επειδή το διάβασα στο internet, όσες καλές πηγές / καλά reviews / καλές εμπειρίες έχει.

bobby

Well-Known Member
Παντως σε τόσο νεαρη ηλικία με επιθετική ΑΑ χωρίς φίνα δεν έχεις ελπίδες......... ξέρω ακούγεται σκληρό αλλά κάποιος πρέπει να σου πει κατάματα την αλήθεια...... η τοπική φίνα ουσιαστικά δεν κάνει σχεδόν τίποτα......πήγαινε και σε γιατρό που να ξέρει από θεραπείες να σου τα πει και αυτός. Σαμπουάν, λοσιόν, αμπούλες, μαντζούνια κλπ δεν κάνουν απολύτως τίποτα..... Τα φάρμακα είναι δύο, Φιναστερίδη (κυρίως) και μινιξιδίλη (λιγότερο). Ιδανικά τα παίρνεις μαζί για το μέγιστο αποτέλεσμα, αλλά και μόνο με φίνα είσαι στο 90%+ του αποτελέσματος. Χρησιμοποιώντας τοπικά μόνο (ακόμα και με φίνα μέσα) ουσιαστικά παλεύεις το θηρίο με τόξα και βέλη ενώ θέλεις ΜΟΑΒ........

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν είμαι ειδικός, έχω κάνει αιματολογικά τεστ και θέλω την δεύτερη γνώμη κάποιου στο αντικείμενο. Δεν θα κάνω κάτι απλώς επειδή το διάβασα στο internet, όσες καλές πηγές / καλά reviews / καλές εμπειρίες έχει.
Και πολύ καλά κάνεις που το ψάχνεις φίλε μου!Ελπίζω να βρείς τον σωστό γιατρό που θα σε βοηθήσει πραγματικά και που θα είναι σωστά ενημερωμένος για την χρήση της Φίναστερίδης-Μινοξιδίλης!Ότιδήποτε άλλο σου προτείνουν είναι απλά χάσιμο χρόνου που τον έχεις ανάγκη καθώς είσαι μικρός και απο ότι κατάλαβα εξελίσσεται γρήγορα!

FreeThinker

Well-Known Member
Παιδιά δε γίνεται όμως μονίμως ν' απαντάμε στα ίδια και τα ίδια νήματα και να εμφανίζονται πάνω πάνω στο φόρουμ. Όποιος νοιάζεται θα διαβάσει μόνος του τα χιλιοαπαντημένα εδώ μέσα. Όποιος βαριέται... λε πουλέ

Jimbo Limbo

New Member
Δεν βαριέμαι, δεν είμαι γνώστης της σελίδας και έκανα μια εύλογη πιστεύω ανάρτηση. Αν έχει ήδη απαντηθεί σε άλλη ανάρτηση η ερώτηση μου θα εκτιμούσα ένα λινκ για να το διαβάσω. Ευχαριστώ.

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά δε γίνεται όμως μονίμως ν' απαντάμε στα ίδια και τα ίδια νήματα και να εμφανίζονται πάνω πάνω στο φόρουμ. Όποιος νοιάζεται θα διαβάσει μόνος του τα χιλιοαπαντημένα εδώ μέσα. Όποιος βαριέται... λε πουλέ
Δεν είναι σωστή λογική αυτή και ο λόγος είναι ότι πολλά νέα μέλη που μπαίνουν τώρα στο φόρουμ δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί και κάνουν την ερώτηση τους μη γνωρίζοντας τον τρόπο να βρίσκουν απάντηση!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Δεν είναι σωστή λογική αυτή και ο λόγος είναι ότι πολλά νέα μέλη που μπαίνουν τώρα στο φόρουμ δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί και κάνουν την ερώτηση τους μη γνωρίζοντας τον τρόπο να βρίσκουν απάντηση!
Δεν είναι πυρηνική φυσική το πώς λειτουργεί μια σελίδα ειδικά για έναν νέο άνθρωπο.

FreeThinker

Well-Known Member
Δεν βαριέμαι, δεν είμαι γνώστης της σελίδας και έκανα μια εύλογη πιστεύω ανάρτηση. Αν έχει ήδη απαντηθεί σε άλλη ανάρτηση η ερώτηση μου θα εκτιμούσα ένα λινκ για να το διαβάσω. Ευχαριστώ.
Η ερώτηση σου απαντήθηκε ήδη και εδώ, πήγαινε στον Αναστασάκη να τελειώνουμε. Είναι και μέλος του φόρουμ και γράφει παντού. Πάνω δεξιά υπάρχει το search bar, γράφεις λέξεις κλειδιά και βλέπεις παλιά νήματα. Γράψε τη λέξη δερματολόγος να δεις πόσα αποτελέσματα θα πάρεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν είναι πυρηνική φυσική το πώς λειτουργεί μια σελίδα ειδικά για έναν νέο άνθρωπο.
Καλά μη το λες!Εγώ όταν μπήκα δεν γνώριζα ας πούμε τον τρόπο λειτουργίας της!Δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένος βέβαια με CPU!Μπορεί ένα μικρό ποσοστό να μη γνωρίζει.....

FreeThinker

Well-Known Member
Καλά μη το λες!Εγώ όταν μπήκα δεν γνώριζα ας πούμε τον τρόπο λειτουργίας της!Δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένος βέβαια με CPU!Μπορεί ένα μικρό ποσοστό να μη γνωρίζει.....
Εσύ είσαι μεγάλη μουσίτσα γιατί συστηματικά ζητάς να δεις φωτογραφίες παιδιών που έχουν θέμα για να γουστάρεις που εσύ τώρα έχεις μαλλί. Σ' έχω καταλάβει οπότε ασ' τα αυτά χαχα

LoverBoy

Well-Known Member
Εσύ είσαι μεγάλη μουσίτσα γιατί συστηματικά ζητάς να δεις φωτογραφίες παιδιών που έχουν θέμα για να γουστάρεις που εσύ τώρα έχεις μαλλί. Σ' έχω καταλάβει οπότε ασ' τα αυτά χαχα
Όχι ρε τρελλέ!Ζητάω να δω για να ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει.......Μερικές φορές βλέπουν κάποιοι βλέπου πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει και μερικοί ενώ υπάρχει δεν το βλέπουν!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε όλοι παλαβοί εναι εδώ μέσα κάνας σωστός νομίζεις θα μπαίνει κάθε μέρα.??

g_pal

Active Member
Δεν χρειάζεται να πας σε κάποιον γιατρό να σου δώσει τις γνωστές θεραπείες αφού δεν απαιτούν συνταγή γιατρού, ούτε κάποια εξέταση και ειναι απόλυτα ασφαλείς θεραπείες...Οπότε δεν έχει νόημα να πας σε κάποιον δερματολόγο να σου πει απλά να πάρεις τις γνωστές μοναδικές θεραπείες που δουλεύουν (μινοξιδίλη και φιναστερίδη), αφού κιόλας ήδη πήγες σε κάποιον και διέγνωσε το πρόβλημα και έχεις τριχόπτωση...
Οπότε απλά ξεκίνα φιναστερίδη σε χάπι 1mg τη μέρα και μινοξιδίλη τοπική, δεν χρειάζεται καμία από τις 2 συνταγή γιατρού οπότε απλά πας στο φαρμακείο να τις πάρεις. Για τη φιναστερίδη θα πάρεις proscar 5mg και θα το κόβεις στα 4 με ενα κόφτη χαπιών και θα παίρνεις ένα τη μέρα. Ειναι το μέγιστο που μπορεις να κάνεις και θα εισαι καλυμμένος με αυτές.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εύγε νέε μου...τα λέω και εγώ και με λένε απότομο κτλ κτλ..επειδή όπως και εσύ,λέω και εγώ την αλήθεια..έχουμε 1000 νήματα τέτοια επειδή όλοι οι παρτακιδες ανοίγουν νήμα και θέλουν απαντήσεις για πάρτη τους..μάγκες καθιστε και διαβάστε το φόρουμ λίγο...που τα θέλετε όλα στο πιάτο,και μετά γεια σας ..χάνεστε.

Μπλουζα