Θυροειδής από φίναστερίδη???Παίζει???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Adriano

Well-Known Member
Εδώ και 2 μήνες ακολουθώ την big 3...Έκανα εξετάσεις και παρουσίασα θυροειδή...Επειδή είναι θέμα ορμονών παίζει να μου δημιούργησε το θέμα η θεραπεία ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Απ: Θυροειδής από φίναστερίδη???Παίζει???

Χθες...Και μου είπαν ότι έχω θυροειδή...Απλά θα ψάξω τι μορφή έχω...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δυσκολο το βλεπω
εκανες ποτε ξανα εξετασεις για θυροειδη

πιθανον να ειχες απο πριν
τεσπα ψαχτο καλυτερα

Hopefull

New Member

θυροειδη...ακου τι ειχε γινει με μενα μπορει να και συμπτωση αλλα δε ξερω. ειχα κανει και εγω εξετασεις και μου χαν βρει εναν οζο στο θυροειδη γυρω στα 7.5 χιλιοστα. μου ειπε ο γιατρος οτι με το ρυθμο αναπτυξης του και κατι περιεργα που δε καταλαβαινα αρχισε να σχηματιζεται πριν 8 μηνες μου χε πει. 8 μηνες πριν ειχα αρχισει προπεσια!!!τοτε δεν το δεσε το μυαλο μου καθολου ουτε καν το σκεφτηκα δε μπορουσα να φανταστω οτι θα χε σχεση.

για να μη στα πολυλογω μετα το χα κοψει το χα ξαναρχισει κτλ. το οζο ηταν παντα εκει γυρω στα 8 χιλιοστα νομιζω το ανωτερο που χε φτασει. θεωρειται μικρος και αλλοι γιατροι ελεγαν να παρω τ4 η τ3 δε θυμαμαι καλα, αλλοι οχι. ειχα δοκιμασει τ4 (περιοδο που χα σταματησει προπεσια) αλλα δε το παιρνα οπως πρεπει μιας και αλλοι γιατροι ειχαν πει δε χρειαζεται ακομη και μεσα στο μηνα το χα κοψει.

μετα τη δευτερη φορα που πηρα και σταματησα το προπεσια απο τοτε δε το ξαναβαλα στο στομα μου και φυσικα ουτε επαιρνα ποτε τ4. εκανα λοιπον εξετασεις μετα απο καιρο να δω πως παει αυτο το οζο και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μονο 3.4 χιλιοστα και μου λεει τι εκανες επαιρνες θεραπεια? λεω οχι...του φανηκε περιεργο. το μονο που χα κανει διαφορετικο ηταν οτι ειχα πλεον κοψει προπεσια για παντα.

προσοχη ακομα δε ξερω αν ειχε καμια σχεση και δεν ειχα αναφερει ποτε σε γιατρο οτι επαιρνα και προπεσια.απλα ηταν πολλες περιεργες συμπτωσεις

Αν δεν το ξερεις ο θυροειδης ειναι κατι σαν ρυθμιστικο οργανο ορμονων, μη κανεις τη δικη μου μ@λ@κι@ και δε το αναφερεις στο γιατρο σου οτι παιρνεις big3

Υ.Γ. παντως η δικη μου δεν ηταν σοβαρη περιπτωση το οζο ηταν μονο ενα και πολυ μικρο, αλλοι γιατροι λεγαν οχι σε θεραπεια μονο να το παρακολουθω μη μεγαλωσει ή μη γινουν κι αλλοι.

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

Adriano είπε:
Εδώ και 2 μήνες ακολουθώ την big 3...Έκανα εξετάσεις και παρουσίασα θυροειδή...Επειδή είναι θέμα ορμονών παίζει να μου δημιούργησε το θέμα η θεραπεία ???

Δεν έχει καμια σχεση

Adriano

Well-Known Member

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση ...Να είστε καλά όλοι...Δεν ξέρω τι παίζει ακόμα αλλά θα πάω σύντομα για να δω τι είδους θυροειδή έχω...Είδα σε site ότι σύμπτωμα είναι και η αραίωση στα μαλλιά..Παίζει? Γιατί αν παίζει τότε ίσως ανταποκριθώ καλύτερα και στην big3 καταπολεμώντας και τον θυροειδή...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα