Θεραπειες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπειες

magic810 είπε:
σπυρο οχι δεν το λυνει....
Θα σου πω μονο οτι αν κανεις εμφυτευση υπαρχει πιθανοτητα ο οργανισμος σου να αντιδρασει παλι και να μην δεχτει τα μοσχευματα...σε ελαχιστες περιπτωσεις βεβαια....
ενας φιλος εκανε μεταμοσχευση και ο γιατρος του συστηνε να πινει φιναστεριδη ακομα και μετα την επεμβαση...διοτι μπορουσε ο οργανισμος του να αντιδρασει παλι με την dht..δεν σημαινει οτι επειδη κανεις μεταμοσχευση η dht εξαλοιφεται απτον οργανισμο σου...

και εδω με βρησκεις συμφωνο

ενταξει λιγες περιπτωσεις συμβαινουν αυτα αλλα
πολλα ατομα οταν λενε για μεταμοσχευση δεν σκεφτονται ενα βασικο που μπορει να τους κοστισει τα διπλα λεφτα και την διπλη ταλαιπωρια μιλαω παντα για την ηλικια "μας"

λοιπον τα μαλλια μας αρχιζουν να πεφτουν απο την ηλικια των 18 εως τα 30 ( να τονισω πως αυτο συμβαινει στους περισσοτερους ανθρωπους και δεν ειναι απολυτο)
λοιπον αν καποιος παει στα 23 για μεταμοσχευση και πετυχει οκ για λιγα χρονια θα ειναι οκ και λεω για λιγα χρονια
γιατι φαντασου στα 25 Η στα 26 να αρχισει παλι η τριχοπτωση και να μην πεσουν τα μαλλια που σου βαλανε στην μεταμοσχευση αλλα αυτα που ειχες και να μεινεις με τα μαλλια της μεταμοσχευσης δεν θα ειναι αισχος μετα
θα χρειαστεις και αλλη μεταμοσχευση αρα και αλλα λεφτα αρα και αλλη ταλαιπωρια
και ολα οσα συνεπαγωνται

οποτε η γνωμη μου ειναι αν καποιος εχει σκοπο να παει για μεταμοσχευση
καλο θα ειναι να παει σε ηλικια κοντα στα 30 οπου θα υπαρχουν οι λιγοτερες δυνατοτητες για να συμβει κατι απο τα παραπανω που ανεφερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

άρχισα με crestena και decros,μετά regain(1Χ2)+biotrin
και τον τελευταίο μήνα έβαλα και proscar(1mg/24h)+fungoral(1/7ημ.)
στην άκρη του μυαλού μου έχω πάντα την μεταμόσχευση(33χρ. πια!)...βλέπουμε...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η ηλικια σου ειναι καλη για μεταμοσχευση
τωρα η αποφαση ειναι δικια σου

το crestina και το dercos μιας και το δευτερο το εχω χρησιμοποιηση για μενα δεν αξιζουν τα λεφτα τους ειναι πανακριβα
και στο θεμα της dht δεν κανουν τπτ
σαν συμπληρωμα αν ηταν κανα 20 ευρω ισως αξιζε οχι ομως για να σταματησει την τριχοπτωση γιατι κατι τετοιο δεν πιστευω πως κανει αλλα για αλλους λογους
αλλα η τιμη τους ειναι απαγορευτικη

για Proscar k fugnoral μαζι σου ειμαι αν θες προσθεσε για μερικους μηνες παλι regaine

και κατι τελευταιο σε παρακαλω αν μπορεις βαζεις που βαζεις χρωματα στα γραμματα βαζε αν μπορεις καποιο χρωμα που να ειναι ευαναγνωστο μιας και με αυτο το κιτρινακι δυσκολευομαστε στο αλλαζω το χρωμα οκ για να μπορουν να το διαβαζουν ολοι

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

sorry για το χρώμα!!!
α ναι-regain,biotrin δεν τα σταμάτησα -απλά πρόσθεσα και proscar,fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα