Θεραπειες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

karaflas_1

New Member
Οποιος θελει να ξαναδει τα μαλλια του οπως παλια και πασχει απο ανδρογενετικου τυπου αλωπεκια το μονο που εχει να κανει ειναι μια μεταμοσχευση σε εναν απο τους καταξιωμενους γιατρους παγκοσμιος ουτε το revivogen ουτε το proscar ουτε τιποτα αλλο θα επαναφερουν το hairline πισω αυτο ειναι κανονας με το να ξοδευεις απο εδω 150 και απο αλλα 150 δεν κανεις δουλεια μαζεβεις καποια χρηματα και πας για εμφυτευση τριχοθυλακιων. Εγω ειδη εδωσα πανω απο 500 αυτο τον καιρο και τα κλαιω το αποτελεσμα ειναι κοντα στο μηδεν αντε 0,5
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: Θεραπειες

Στράτο για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για μια θεραπεία πρέπει να την κάνεις σωστά τουλάχιστον 6 μήνες. Επίσης ολοκληρωμένη άποψη και συμπεράσματα για οτιδήποτε δεν μπορείς να έχεις όταν αλλάζεις γνώμη για κάτι ανα δευτερόλεπτο. Δεν είναι δυνατόν να σου λέει ένας κάτι και να ακολουθείς αυτό το συμπέρασμα και μετά να λεεί κάποιος άλλος κάτι και μετά να αλλάζεις κι εσύ συμπέρασμα. Για να καταλήξεις κάπου πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά και να διασταυρώσεις τις πληροφορίες. Ο κάθε ένας εδώ μπορεί να λέει ότι θέλει το θέμα είναι ακολουθούμε μια ολοκλήρωμένη και διασταυρωμένη πορεία. Και επίσης όταν αλλάζεις γνώμη τη προτείνεις και σε κάποιον άλλο και όταν μετά ξαναλλάζεις γνώμη πάλι τη προτείνεις σε κάποιον άλλο, έτσι δεν βοηθάς κανένα, αντίθετα μπερδεύεις και άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν πολλά για το συγκεκριμένο θέμα.
 

karaflas_1

New Member
Απ: Θεραπειες

Oποιος νομιζει οτι με τα φαρμακα θα ξανα αποκτηση το hairline που εχασε ειναι γελασμενος, ολα ειναι μουφες για τα οικονομανε οι εταιριες που τα βγαζουν και να σταζουμε λεφτα εμεις σαν ηλιθιοι αμα υπολογισω ποσα εχω δοσει θα ειχα κανει 2 μεταμοσχευσης τωρα και θα ειχα γερα μαλλια οχι μαλλι τις γριας που εχω τωρα :mad:
Οσο για το revivogen οι φωτο που εχει μεσα στο site ειναι fake
 

Dimi24

New Member
Απ: Θεραπειες

Μα ρε φιλε Strato Κ μεταμοσχευση να κανεις..κ ας ειναι στους κορυφαιους...παλι φαρμακα θα θελεις...δν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...κανεις μεταμοσχευση κ τελειωσες...παντα πρεπει να ακολουθεις μια θεραπεια..κ οπως ειπε κ η Ntia...αμα αλλαζεις γνωμες καθε λιγο κ λιγακι για τις θεραπειες δεν θα δεις ποτε αποτελεσματα...δν ειναι μαγικα χαπακια η λοσιον για να βγαλεις μαλλι σε 3 μηνες..αμα ηταν ετσι..δεν θα κυκλοφορουσε καραφλος στους δρομους...
 

Dimi24

New Member
Απ: Θεραπειες

Ρε φιλαρακι..καταρχην μην αρπαζεσε..κουβεντα κανουμε...κ εν συνεχεια...αμα εσυ νομιζεις οτι θα πας να τα σκασεις στον armani κ σε οποιον αλλο κορυφη..κ αυτο ειναι..παει τελειωσε δεν θα ξανασχοληθεις..κ θα εχεις μαλλια μεχρι τα 70...θελω να σου πω οτι γελιεσαι οικτρα..
 

Ntia

New Member
Απ: Θεραπειες

Στράτο δεν έχεις αντιληφθεί τη σημαίνει ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία. Αν το είχες κάνει θα ήσουν πιο συνειδητοποιημένος πάνω στο ζήτημα και πιο σίγουρος. Δεν έχεις καν καταλάβει ότι αυτό το πρόβλημα δεν σταματά ποτέ. Στις γυναίκες με τις ορμόνες ίσως είναι πιο εύκολο για τους άντρες χλωμό. Αν ήξερες για το πρόβλημα σου θα ήξερες ότι θα πρέπει πάντα να το υποστηρίζεις. Ακόμα και μεταμόσχευση να κάνεις εκεί η υποστήριξη θα έιναι ακόμα πιο ακριβή. Είσαι τελείως λάθος. Και επίσης δεν μπορείς να έχεις άποψη όταν δεν έχεις κάνει θεράπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και δεν το λέω για το revivogen το οποίο δεν χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά. Με το να είσαι σε πανικό και να μην ολοκληρώνεις ποτέ θεραπεία, με το να αλλάζεις όλη την ώρα γνώμη ούτε σε θέση θα είσαι ποτέ να αναγνωρίζεις απατεώνες, ούτε τα λεφτά σου θα γλιτώσεις ποτέ. Και ναι τα ξέρουμε όλα γιατί και εμείς έχουμε πληρώσει και έχουμε κάνει λάθη αλλα κυρίως έχουμε μάθει να μαθαίνουμε από τα λάθη και να έχουμε άποψη και ξέρουμε όταν παίρνουμε κάτι γιατί το παίρνουμε και για πόσο πρέπει να το παίρνουμε.

Και γερές να βάλεις σε λίγο καιρό πάλι ενίσχυση θα χρειάζονται. Όλο με τον τσάκαλο μιλάς, δεν κράτησες τίποτα από αυτά που σου λέει? Ενισχυτικές επεμβάσεις θα πρέπει πάλι να ξανακάνεις και η λοσιόν και σαμπουάν δεν σταματάνε ποτέ.

Αν συνεχίζεις να κάνεις σαν μικρό παιδί δεν θα δεις αποτέλεσμα ποτέ και τότε θα κλαις πραγματικά και χρήματα και λεφτα! Άκου φιλικά πάντα ότι σου λένε τόσα άτομα που δεν έχουν κανένα όφελος εδώ μέσα. Δεν μιλάμε μόνο για να μιλάμε.
 

Dimi24

New Member
Απ: Θεραπειες

Σαν παραδειγμα σου εφερα τον συγκεκριμενο..απλα δεν μου αρεσει να αρπαζεται ο αλλος χωρις λογο..μπορει να ξεφυγα κ γω λιγο..κ ζητω συγνωμη..αλλωστε ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε σε αυτο το φορουμ...απλα ηθελα να σου πω..οτι δεν πρεπει να απογοητευεσαι τοσο ευκολα..κ το οτι κ μεταμοσχευση να κανεις...ναι μεν θα εχεις γερα μαλλια εκει που ειχαν ψοφησει..αλλα θα πρεπει να τα συντηρεις καλα κ μετα την μεταμοσχευση αμα θες το αποτελεσμα να ειναι τελειο...μην αρπαζεσε κ μην απογοητευεσαι φιλε...ολοι το ιδιο Prob εχουμε..κ εδω μπηκαμε για να μιλησουμε για αυτο..κ οχι να αφοριζουμε πραγματα χωρις αποδειξεις..κανε μια θεραπεια ενα χρονο..κ μετα βγες κ πες οτι ολα ειναι μουφες κτλπ..κτλπ...απλα μην τα παρατας τοσο ευκολα.
 

Dimi24

New Member
Απ: Θεραπειες

Ok ρε φιλε..αποψη σου..απο οτι καταλαβα εχεις παρει τις αποφασεις σου κ δν ακους κουβεντα..soo..δεν γινεται να κανουμε διαλογο κ να ανταλαξουμε αποψεις(με επιχειρηματα κ οχι αφορισμους)..σου ευχομαι οτι καλυτερο 8)
 

Ntia

New Member
Απ: Θεραπειες

Από την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι δεν θα ξανασχοληθείς με το φόρουμ και ίσως είναι και καλύτερα. Τι να τις κάνεις τόσες γνώμες για θεραπείες? Επικεντρώσου στο στόχο της μεταμόσχευσης και πήγαινε στο εξωτερικό να ζήσεις το όνειρο. Αλλα τουλάχιστον μην είσαι απόλυτος με άτομα τα οποία 3 μήνες εδώ μέσα προσπαθούνα να βοηθήσουν και να βοηθηθούν μόνο.
Και μένα οι γιαγιάδες μου και οι 2 είχαν παααρα πολύ μαλλί. Η κληρονομικότητα της παθήσεως πάει μέχρι και 7 γενιές πίσω, μην παίρνεις σαν παράδειγμα τον πατέρα σου.
Και δεν μου δίνεις την εντύπωση ότι ξέρεις τι κάνεις γιατί ανα 2 ώρες αλλάζεις γνώμη, ωστόσο αν δεν μπόρεσες να βηθηθείς ουσιαστικά από εδώ τόσο καιρό λυπάμαι. Κρίμα πού έχασε τόσο χρόνο και τόσα πολλά λεφτα.
 

Ntia

New Member
Απ: Θεραπειες

Έχω γίνει από τότε που τρέχω σε γιατρούς. Τουλάχιστον έχω άποψη από πείρα. Και δεν προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν με διχογνωμίες μόνο από εμπειρία και επειδή ξέρω πως είναι να σε παίρνει από κάτω η στεναχώρια για αυτό το πράγμα. Οπότε το εκλαμβάνω σαν κοπλιμέντο και σ΄ευχαριστώ.
 

Dimi24

New Member
Απ: Θεραπειες

Ρε φιλε μαζι μιλαμε..χωρια καταλαβαινομαστε...σου ειπε κανεις οτι εγω τα ξερω ολα..εγω πριν λιγο καιρο μπηκα στο forum κ ακομα μαθαινω πραγματα για την ανδρογενετικη αλωπεκια...απλα σου προτεινα να μην τρελαινεσε κ να μην τα αφοριζεις ολα...κ να προσπαθεις λιγο παραπανω χωρις να καταθετεις τα οπλα...κ οσον αφορα αυτο για την μεταμοσχευση..οταν ξαναμπει ο tsakalos ρωτα τον αμα χρησιμοποιει φαρμακα μετα την μεταμοσχευση η πηγε κ την εκανε κ τωρα το μονο που κανει ειναι να λουζετε με fructis για κανονικα μαλλια...end of story...K να εισαι λιγο πιο ευγενικος...δεν βλαπτει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπειες

λοιπον τι να πω για σεν α στρατο
που πριν 2 μερες εψαχνες υλικα για το super zix και μετα απο δυο μερες λες αλλα πραγματα

αυτο δειχνει οτι κατι παιζει με σενα

οποιος δει τα ποστ σου πριν 2 μερες και αυτα που κανεις τωρα.... τι να πω ας βγαλει τα συμπερασματα του
πριν λιγο επαινουσες προιοντα εδινες και συμβουλες τωρα ξαφνικα τα κραζεις ολα
και παλι δικαιωμα σου ειναι
αλλα
ξερεις τελειωνε πρωτα μια θεραπεια σωστα και μετα βγαλε συμπερασματα
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπειες

ναι απο που τα πηρες στο κρανιο
και για ποιους τεκμηριωμενους λογους δεν μας λες ομως
τουλαχιστον ετσι ισως βοηθησεις και καποιον
με τον τροπο που αντιδρας
μονο κακο κανεις
 

Άκης

Administrator
Απ: Θεραπειες

--------------- είπε:
Aμα γινεις γιατρος τα συζηταμε τη να ακουσω δηλαδη εσυ εισαι ο ξερολας ?

--------------- είπε:
Eγω δεν ειμαι τσακαλος λαθος συγκρισεις κανεις, κανεναν δεν ξαναρωτω γιατι τα ξερεται ολα καλυτερα να πατε να γινετε doctores για μαλλια θα βγαλετε τρελο χρημα

Strato, bye bye για μία εβδομάδα....
Sorry, αλλά οι κανόνες είναι να μην επιτήθεσε σε άλλα μέλη.
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπειες

δηλαδή,ούτε η μεταμόσχευση/εμφύτευση τριχοθυλακίων λύνει το πρόβλημα;!
έλεος ρε παιδιά!!!
 

magic810

New Member
Απ: Θεραπειες

σπυρο οχι δεν το λυνει....
Θα σου πω μονο οτι αν κανεις εμφυτευση υπαρχει πιθανοτητα ο οργανισμος σου να αντιδρασει παλι και να μην δεχτει τα μοσχευματα...σε ελαχιστες περιπτωσεις βεβαια....
ενας φιλος εκανε μεταμοσχευση και ο γιατρος του συστηνε να πινει φιναστεριδη ακομα και μετα την επεμβαση...διοτι μπορουσε ο οργανισμος του να αντιδρασει παλι με την dht..δεν σημαινει οτι επειδη κανεις μεταμοσχευση η dht εξαλοιφεται απτον οργανισμο σου...
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπειες

τελοσπα, μία τελευταία ελπίδα/εναλλακτική είχα...μύθος και πραγματικότητα...
 

magic810

New Member
Απ: Θεραπειες

μην απογοητευεσαι φιλε δεν ειπα αυτο υπαρχουν αυτοι που αντιδρανε 5% λεμε και το 95% που παει πολυ καλα σε μεταμοσχευσεις....αυτο λεω εγω δεν ειπα οτι δεν πετυχαινει τπτ ολα ειναι ενα ψεμα απλα καλο θα ειναι να ανταλασουμε αποψεις και να διευρυνουμε γενικα τη σκεψη μας οσον αφορα τουλαχιστον αυτο και να μη πεφτουμε θυματα στον οποιοδηποτε τσαρλατανο....
ειχα παει σε γνωστη εταιρεια για θεραπεια και εφυγα τρεχοντας μονο αυτο σου λεω διαφημιζει και τον πανταζη...χαχαχαχαχ
ποσο μλκας ημουν τοτε δεν γνωριζα ομως....αυτο εννοω
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπειες

απλά,λέω ότι τώρα προσπαθώ να κρατήσω τα εναπομείναντα μαλλιά και συνεχίζω καθημερινά να χάνω,ενώ με την μεταμόσχευση το θέμα είναι ότι γεμίζουν οι περιοχές αραίωσης και απλά η προσπάθεια είναι να κρατήσεις-μιας και το αισθητικό κομμάτι είναι εμφανές ...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα