Γεια σας και απο εμενα ..Ειμαι και εγω καινουργιος χρηστης, και μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα Site που βρηκα...
Εγω δεν εχω τοσο πολυ προβλημα αλλα καθε τετοια εποχη ,εχω τριχοπτωση και σιγα -σιγα με τα χρονια βλεπω οτι οι κροταφοι μου αραιωνουν...
Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω Rogainex2 +Nizoral....πιστευετε οτι χρειαζομαι και κατι αλλο?....
Εαν ναι ,αναφερθηκε το Revivogen...
αλλα γιατι το θεωρειται "αμφιλεγομενο..?
Υ.Γ.Συγνωμη εαν σας βαζω να απαντατε χιλιοειπωμενα θεματα...Αλλα ειναι τοσα πολλα που πρεπει να διαβασεις εδω μεσα .που εχω χασει την ακρη...
Εγω δεν εχω τοσο πολυ προβλημα αλλα καθε τετοια εποχη ,εχω τριχοπτωση και σιγα -σιγα με τα χρονια βλεπω οτι οι κροταφοι μου αραιωνουν...
Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω Rogainex2 +Nizoral....πιστευετε οτι χρειαζομαι και κατι αλλο?....
Εαν ναι ,αναφερθηκε το Revivogen...
Το "αμφιλεγόμενο" revivogen το χρησιμοποιούσα αποκλειστηκά για ένα χρόνο (την παλιά σύνθεση*). Η μόνη φράση που πιστεύω ότι είναι δίκαιη γι αυτό είναι ότι: Για τα συστατικά που έχει και για την ασφάλειά του αξίζει ως αγορά. Για την τιμή του δεν αξίζει. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το super zix II που έχει εφάμιλλα συστατικά με το revivogen που τα αγοράζουμε και το φτιάχνουμε ως λοσιόν μόνοι μας. Εδώ είναι το θέμα του http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,159.0.html .
αλλα γιατι το θεωρειται "αμφιλεγομενο..?
Υ.Γ.Συγνωμη εαν σας βαζω να απαντατε χιλιοειπωμενα θεματα...Αλλα ειναι τοσα πολλα που πρεπει να διαβασεις εδω μεσα .που εχω χασει την ακρη...