Θεραπεια τριχοπτωσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cisse92

New Member
Καλημερα και συγχαρητηρια για το forum. τον τελευταιο χρονο αντιμετωπιζω και εγω προβλημα με τα μαλλια μου και πηγα σε δερματολογο ο οποιος μου συστησε την εξης θεραπεια:
regaine 5%.6 ψεκασμοι το πρωι 6 το βραδυ
cystiphane cystine B6 Bailleul Zinc.δυο χαπια το πρωι δυο το βραδυ μαζι με το regaine.
Version Derma petide shampoo.καθε φορα που λουζομαι χρησιμοποιω αυτο.
Εκανα την θεραπεια για περιπου 3 μηνες.Ειχα δει λιγες αλλαγες στο μαλλια.την σταματησα για 2 μηνες και τα μαλλια μου ειναι πιο αραια απο ποτε.
Ειναι καλη η θεραπεια?
Ειμαι μολις 19 ετων και δεν θα ηθελα να κανω χρηση φιναστεριδης διοτι φοβαμαι τις παρενεργειες.
Τι προτεινετε?
Παιρνω και βιταμινες Vital Q10 δεν ξερω αν εχει καποια σχεση απλα το αναφερω σε περιπτωση που εχει σημασια.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos_6

Active Member
Να ξερεις απο την ωρα που μπαινεις στο χορο πρεπει να χορεψεις. Tην μινοξ με λιγα λογια μεχρι να βγει κατι μονιμο δεν πρεπει να την σταματησεις ποτε. Εννοειται πως πρεπει να την ξανα αρχισεις. Το πρωι βραδυ ακολουθησε το στην αρχη για κανα 6μηνο και μετα βαζε μια φορα τη μερα. Και εγω 30 χρονων ειμαι και ειχα παντα αραια μαλλια. Και αυτη τη στιγμη εχω ικανοποιητικο αριθμο μαλλιων ωστε να μην το καταλαβαινουν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. Πιστευω το εχω καθυστερησει πολυ. Ψαξε στ φορουμ και δες τι αλλο μπορεις να παρεις. Χαπι 19 χρονων εισαι αστο στην ακρη. Καλυτερα αν θες να χρησιμοποιησεις dht blocker δες για κατι τοπικο. Ψαξου στο φορουμ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα