Θεραπεια επανεκφυσης μαλλιων χωρις φαρμακα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

athens2013

New Member
καλησπερα, διαβασα το παρακατω αρθρο και εφαρμοσα στην πραξη ακριβως τις ασκησεις αυτες, που ουσιαστικα ειναι 2 και η μια διαδεχεται την αλλη εναλλαξ και η αισθηση που δινει στο κεφαλι με πειθει οτι θα εχει αποτελεσματα. επισης μπορει να συνδιαστει με μασαζ σε ολο το κρανιο, κατα προτιμηση (οπως εχω διαβασει με το κεφαλι προς το πατωμα ωστε να ερχεται συγχρονως αιμα στην περιοχη). για να φανουν αποτελεσματα επανεκφυσης απ οτι εχω διαβασει πρεπει αυτα να γινονται για μιση ωρα καθε μερα και τυχον επανεκφυση θα φανει μετα απο 6 μηνες...πιστευω οτι δυσκολα καποιος το κανει αυτο με συνεπεια και χωρις να παραλειπει μερα...οπως πχ θα εκανε με ρεγκαιην...αλλα προσωπικα θελω να το δοκιμασω, για το λογο οτι πραγματικα οι 2 αυτες ασκησεις δινουν μια αισθηση στο κεφαλι οτι ενισχυεται η ροη του αιματος και ωφελουνται οι θυλακες. επισης, μια αλλη θεωρια λεει οτι τα μαλλια διατηρουνται ακμαια στην ηνιακη περιοχη γιατι κατα το μασημα του φαγητου οι μυς της ηνιακης περιοχης δραστηριοποιουνται και ειναι σα να κανεις μασαζ στη συγκεκριμενη περιοχη (μπορειτε να το νιωσετε αν το ποθετησετε τα δαχτυλα σας στο πλαι του κεφαλιου πανω απο τα αυτια και κανετε οτι τρωτε..).

http://www.ehow.com/way_6167832_hair-scalp-exercises-grow-hair.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: Θεραπεια επανεκφυσης μαλλιων χωρις φαρμακα

Athens2013 εσυ εισαι εμπειρος στην τριχοπτωση...ψαγμενος στις μεταμοσχευσεις,με μια καλη επιλογη την HDC και ακολουθεις απο οτι βλεπω την καλυτερη θεραπεια,το big3.....
Πιστευω να το ανοιξες για πλακα αυτο το θεμα
Εχουμε πει για τους μεγαλυτερους μυθους της τριχοπτωσης.....εχουμε πει για ποιο λογο δεν πεφτουν τα μαλλια απο την safe donor και σιγουρα δεν ειναι απο το μασημα της τροφης
Ειναι τελειως διαφορετικο η καλη αισθηση στο κεφαλι σου και το regrow..
Kαλη ταλαιπωρια........

athens2013

New Member

...το να πας με το big3 ok ξερεις οτι θα εχεις καποια καλα αποτελεσματα γιατι ειναι φαρμακα που εχουν μελετηθει, οπως και με τη μεταμοσχευση θα εχεις ενα αποτελεσμα μικρο η μεγαλο. απλα αυτο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι οτι υπαρχει ενα μεγαλο κεφαλαιο γυρω απο τα scalp exercises και το να δημιουργεις ροη αιματος καλη μου φαινεται πολυ λογικο να συνδεεται με υγεια στους θυλακες. ισως και εγω δεν πιστευω οτι θα εφτανε κανεις με τετοιο τροπο να μετατρεψει vellus hair se terminal αλλα πιστευω οτι θα βοηθουσε στην ποιοτητα των υπαρχοντων τριχων, και μια απλη μικρη αυξηση στη διαμετρο των υπαρχοντων τριχων θα ισοδυναμουσε με ενα αποτελεσμα ρεγκαιην η μικρης μεταμοσχευσης σε τελικη εμφανιση συνολικου ογκου. σιγουρα δε θα ελεγα σε κανεναν να εγκαταλειψει ολα τα αλλα οπλα για να κανει scalp exercises.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Συνάδελφε Άθενς, αν ήταν έτσι, δεν θα ταν καραφλός κανείς με λίγο μασαζάκι.

Γίνεται;

Δε γίνεται.

athens2013

New Member

...παιδια αν επρεπε να πονταρω τα λεφτα μου θα τα πονταρα οτι εχετε εσεις δικιο .....αλλα... αποφασισμενε ψυχακια... για πεσμου,,, ξερεις εσυ κανεναν που να εκανε scalp exercises μιση ωρα καθε μερα για 6-10 μηνες...???? χωρις να χανει "δοση"? ... γιατι μονο τοτε μπορεις να πεις οτι η συγκεκριμενη "θεραπεια" δε δινει αποτελεσμα...

ApofasismenosPsyxakias

Αν και η συλλογιστική σου έχει ένα γκράβιτας άλφα-βήτα-γάμμα, σίγουρα πολλοί το δοκίμασαν, απέτυχαν οικτρά κι έπειτα ντρέπονταν να παραδεχτούν ότι έκαναν τις νυχτερίδες :D

ΥΓ Πάντως αν θέλεις, πάρε φωτό σου τώρα και δεσμεύσου σε αποκλειστικό σκάλπ έξερσαις πρόγραμμα, μόνο με φουνγκοράλ για τα λουσιμάτα. Αν σε ένα χρόνο είσαι τούμπανο NW1, θα φωτογραφηθώ με μπουκαλάκι TRX2 και χαρτόνινη ταμπέλα "ΕΙΜΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ" :D

athens2013

New Member

..xaxaxx... δεν εχω προβλημα να κανω τη νυχτεριδα αν ειναι να εχω εστω καποιο οφελος...αλλα δεν ειμαι το καταλληλο πειραματοζωο καθοτι εχω πανω μου 2751 grafts να εκκολαπτονται...οποτε δυσκολα να βγαλεις συμπερασμα για το πειραμα

xDante

Member

το οτι τα μαλλία δεν είναι βαμπίρ είναι αληθές τα μαλλιά όμως με περισσότερη αιμάτωση έχουν περισσότερα ωφέλη γιατί πάνε περισσότερα θρεπτικά συστατικά στον θύλακα (και περισσότερη dht ενίοτε)
η μινοξιδίλη τί νομίζεις οτι κάνει ? διαστέλλει τα αγγεία και τις φλέβες στο τριχωτό....

xDante

Member

Minoxidil, familiar to many for its use as a male anti-balding treatment, was originally developed as a treatment for high blood pressure. A vasodilator, minoxidil remains a viable and important option for some patients and works by relaxing blood vessels to lower pressure.
How Minoxidil Works:
Minoxidil is a vasodilator. It works by causing blood vessels to relax and widen, which lowers the presssure necessary to push blood through them. Specifically, minoxidil doesn't act directly on the blood vessels. Rather, it stimulates the action of a particular enzyme which produces chemicals that encourage the relaxation of blood vessels. Minoxidil is related to a compound called nitric oxide, which plays an important role in blood vessel tone and has been linked to erectile dysfunction and overall longevity.

εδώ τί περιγράφει ? δεν αναφέρει οτι χαλαρώνει και διαστέλει τα αγγεία ? οτι μου κατέβει στο κεφάλι λέω ?
και όσο για τους χαρακτηρισμούς δεν θα απαντήσω απαξιώ.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

τουλάχιστον αυτό που περιγράφω το κάνει και υπάρχουν αποδείξεις το οτι αυτή η ιδιότητα της μινοξ είναι η όχι αυτό που μας χρειάζεται δεν έχει αποδειχθεί .... επίσης μιλάς για oral χρήση της μινοξ ΠΟΣΑ φάρμακα κάνουν την ίδια δουλειά ΕΙΤΕ ΤΟΠΙΚΑ (σε μικρότερη κλίμακα) ΕΙΤΕ ORAL ?
μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο στην προσπάθειά μου να με αντικρούσεις σε κάθε μου ποστ ? ποιος σου είπε εσένα οτι με την χρήση της μινοξ δεν μειώνεται η κρανιακή πίεση ? επειδή την εφαρμόζεις τοπικά δεν δρά έτσι ? είσαι και σκεπτικιστής θα έπρεπε να το σκεφτείς και αυτό....
εγώ τις πρώτες δύο εβδομάδες όταν έκοψα την μινόξ είχα πονοκεφάλους και επισκέφτηκα γιατρό ... του ανέφερα οτι έπαιρνα μινοξ και μου απάντησε οτι είναι λογικό γιατι αρχίζουν τα αγγεία και επανέρχονται και αυξάνεται η πίεση αλλά θα επανέλθεις όπως και έγινε.... ε πανε πες του γιατρού εσύ οτι είναι και αυτός απαράδεκτος....

ApofasismenosPsyxakias

Ρε ντόχτορες, χαλαρώστε!

Αμα δουλεύει και δεν έχει παρενέργειες δυσβάσταχτες, δεν πα να πουλάει την ψυχή σου στο Σκοτεινό Κθούλου, τί σε νοιάζει; Δεν έχω συνδέσει τα κυκλώματα στην καφετιέρα μου, αλλά μια χαρά χαίρομαι τον καφέ!

Είναι φοβερό που ακόμα και δω, στο φόρουμ της Ντροπής και του Ναρκισσισμού -που λατρεύω, γιατί ανοίγει αεροδιαδρόμους ειλικρίνειας :D- πάμε να το παίξουμε πιο μάγκες ο ένας απ'τον άλλο. Όχι. Εδώ είμαστε μπας και βγάλουμε καμιά τρίχα να 'ουμ και στρώσουμε.

Λέμε πήρα ευτούνο δούλεψε, πήρα τ'άλλο δε δούλεψε. Το team έχει μαζέψει στην μπροστά σελίδα ένα πολύ ωραίο resource με πράματα που δουλεύουν σχεδόν για όλους. Για τ'αμφιλεγόμενα προϊόντα, το χάος, γιατί πραγματικά ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.

Τέσπα, ειρήνη υμίν και καλά μαλλιά.

Αν κανένας ψήνεται για πείραμα με σκάλπ εξερσάισιζ και φωτό πάντως, να ξεκινήσει θρέντ και θα του στείλω τσίπουρα στο 10ο μήνα.

xDante

Member

δεν λέμε κάτι διαφορετικό για την μινοξ... αλλες ιδιότητές της τις γνωρίζουμε και άλλες όχι... για την συγκεκριμένη μίλησα και ξανατονίζω οτι δέν ξέρει κανείς αν είναι αυτή που δίνει τα αποτελέσματα ή οι δίοδοι καλίου οπως αναφέρετε στο άρθρο σου.... ακόμα και για την μινόξ κανείς δεν είναι σίγουρος πως ακριβώς κάνει αυτό που κάνει.... αυτό που κάνει σίγουρα είναι αυτό που ανέφερα και συμφώνησες .... όσο για αυτό που λές οτι εγώ εύχομαι να πάθει κανένα παιδί κάτι απο την φίνα ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΗΣΑ ούτε περνάει απο το μυαλό μου σαν σκέψη.....
για το οξυζενέ που αναφέρεις είναι σεβαστή η άποψή σου και καταγράφεται και στο εκεί τοπικ να την έγραφες ούτε θα σε κατηγορούσα ως υπερβολικό ούτε τπτ.... αν εχεις παρατηρήσει το νήμα είμαι εντελώς διαλακτικός και δέχομαι τα πάντα ούτε λέω δοκιμάστε όλοι ουτε κατηγορώ αυτούς που ποστάρουν αμφιβολίες για το οποιοδήποτε .... απο την αρχή τους προειδοποίησα για τον σταδιακό αποχρωματισμό των τριχών και μάλιστα ανέφερα οτι η εφαρμογή θέλει ψάξιμο...

σε προηγούμενο ποστ μου στο θέμα του poll έγραψα ''ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ'' αυτό και τίποτα άλλο ....

loukas

Member

Αν κανένας ψήνεται για πείραμα με σκάλπ εξερσάισιζ και φωτό πάντως, να ξεκινήσει θρέντ και θα του στείλω τσίπουρα στο 10ο μήνα.
[/quote]εγω εγω αλλα οχι για πειραμα :knup: :knup: :knup: για τα τσιπουρα :D :D :D :D :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:

xDante

Member

loukas alcoholic είπε:
εγω εγω αλλα οχι για πειραμα :knup: :knup: :knup: για τα τσιπουρα :D :D :D :D :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:
[/quote]
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:beerc :beerc :beerc :beerc :beerc :beerc

mikipitri

Member

loukas alcoholic είπε:
εγω εγω αλλα οχι για πειραμα :knup: :knup: :knup: για τα τσιπουρα :D :D :D :D :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:
[/quote]

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D... (πλάκα πλάκα για τα τσίπουρα και εγώ μέσα είμαι...)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα