Θεραπεια για ανδρογενετικη αλωπεκια.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Απ: Θεραπεια για ανδρογενετικη αλωπεκια.

Ναι!!! Αν εχεις κανα πιεσομετρα παρε λιγο την πιεση σου.Παιζει να σου κατεβαινει πολυ(Μιας και με τα υπολοιπα που βαζεις εχεις μεγαλη αποροφηση)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
SOS παιδες, κανω τοπικη χρηση της μυνοξιδιλης εδω και 2 μερες, και καθε φορα που την βαζω, μετα απο 10 λεπτα νιωθω τατυκαρδιες και ψιλοπονους στην καρδια. Μπορει να προερχονται και απο την μυνοξιδιλη?
οχι μπορει,ειναι απο την μινοξιδιλη 100% αυτες ειναι οι παρενεργειες της,
μειωσε την ποσοτητα για καποιο διαστημα μεχρι να την συνηθισεις,και ξανα ανεβαζεις μετα.
μετα απο καιρο δεν θα υπαρχουν αυτες οι παρενεργειες οταν θα ξαναφτασεις αυτην την δοσολογεια.

Every1lies

New Member

ευχαριστω παιδες, αλλα δεν μπορει να μειωθει, ειναι διαλυμα με αλλα πραγματα μεσα, αντι ας πουμε για 12 ψεκασμους που κανω καθε βραδυ να κανω τους μισους?

LOK

Member

Μεγάλε οι 12 ψεκασμοί που κάνεις είναι υπερβολικό και σε συνδιασμό με την ενέσιμη minox είναι λογικό να έχεις παρενέργειες...
Εδώ σκέτο το regaine βάζουμε και γράφουν οι οδηγίες να ρίχνουμε 6 ψεκασμούς ανα 12ωρο... (6 ψεκασμοί=1ml)
Εσύ ρίχνεις 12 ψεκασμούς, δηλαδή 2 ml..., και εκτός απο την υπερβολική ποσότητα που βάζεις, έχεις προσθέσει και tretinoin που σημαίνει οτι έχεις ενισχύσει την δραστικότητα/απορρόφηση της minox... Έπειτα κάνεις και τις ενέσεις....., και γίνεσαι turbo...!

Αν και δεν είμαι γιατρός, θα έλεγα οτι πρέπει να κάνεις την θεραπεία σου πιο χαλαρή... Ίσως να είναι επικίνδυνα όλα αυτά που κάνεις...
Πάντος αυτό με την ενέσιμη minox και φίνα ακούγεται ενδιαφέρον... Η φίνα σε τί μορφή είναι? Λιώνει το χάπι μέσα στην minox και μετά το βάζει στην ένεση...?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
ευχαριστω παιδες, αλλα δεν μπορει να μειωθει, ειναι διαλυμα με αλλα πραγματα μεσα, αντι ας πουμε για 12 ψεκασμους που κανω καθε βραδυ να κανω τους μισους?
σταματησε το το διαστημα που κανεις τις ενεσεις και ξεκινα το μετα για συντηρηση

Every1lies

New Member

LOK είπε:
Μεγάλε οι 12 ψεκασμοί που κάνεις είναι υπερβολικό και σε συνδιασμό με την ενέσιμη minox είναι λογικό να έχεις παρενέργειες...
Εδώ σκέτο το regaine βάζουμε και γράφουν οι οδηγίες να ρίχνουμε 6 ψεκασμούς ανα 12ωρο... (6 ψεκασμοί=1ml)
Εσύ ρίχνεις 12 ψεκασμούς, δηλαδή 2 ml..., και εκτός απο την υπερβολική ποσότητα που βάζεις, έχεις προσθέσει και tretinoin που σημαίνει οτι έχεις ενισχύσει την δραστικότητα/απορρόφηση της minox... Έπειτα κάνεις και τις ενέσεις....., και γίνεσαι turbo...!

Αν και δεν είμαι γιατρός, θα έλεγα οτι πρέπει να κάνεις την θεραπεία σου πιο χαλαρή... Ίσως να είναι επικίνδυνα όλα αυτά που κάνεις...
Πάντος αυτό με την ενέσιμη minox και φίνα ακούγεται ενδιαφέρον... Η φίνα σε τί μορφή είναι? Λιώνει το χάπι μέσα στην minox και μετά το βάζει στην ένεση...?

ναι ε? ειναι καλυτερο δηλαδη να βαζω 6 πρωι 6 βραδυ ετσι? Η φινα την ειχε αν νομιζω σε υγρη μορφη, τωρα αν πιο πριν την ειχε λιωσει δεν ξερω, ομως δεν ψηνω να το ξανακανω, ακομη και 4 μερες μετα ποναει το δερμα μου αρκετα..

Every1lies

New Member

kapamarou είπε:
σταματησε το το διαστημα που κανεις τις ενεσεις και ξεκινα το μετα για συντηρηση

μηπως ειναι απο το Double Α που ξεκινησα σημερα kapamarou? οπως και να χει σκεφτομαι να τα πεταξω ολα στα σκουπιδια και οτι ειναι να γινει ας γινει, δε θα πεθανουμε για τα μαλλια γαμωτο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
μηπως ειναι απο το Double Α που ξεκινησα σημερα kapamarou? οπως και να χει σκεφτομαι να τα πεταξω ολα στα σκουπιδια και οτι ειναι να γινει ας γινει, δε θα πεθανουμε για τα μαλλια γαμωτο.
το double A δεν εχει αυτες τις παρενεργειες.
και οι δυο αυτες παρενεργειες ειναι απο την μινοξιδιλη,τις ειχα και εγω στην αρχη οταν εριχνα με το κιλο οπως κανεις εσυ τωρα.
μην σε τρομαζουν απλα ελετωσε και θα φυγουν.
6 ψεκασμοι το πρωι και 6 το βραδυ ειναι υπερ αρκετοι αν μπορεις να καλυψεις την επιφανεια της αραιωσης με λιγοτερους ψεκασμους ακομα καλυτερα

Every1lies

New Member

kapamarou είπε:
το double A δεν εχει αυτες τις παρενεργειες.
και οι δυο αυτες παρενεργειες ειναι απο την μινοξιδιλη,τις ειχα και εγω στην αρχη οταν εριχνα με το κιλο οπως κανεις εσυ τωρα.
μην σε τρομαζουν απλα ελετωσε και θα φυγουν.
6 ψεκασμοι το πρωι και 6 το βραδυ ειναι υπερ αρκετοι αν μπορεις να καλυψεις την επιφανεια της αραιωσης με λιγοτερους ψεκασμους ακομα καλυτερα

Αυτο ξεκινησα να κανω φιλε. Και κατι ακομη, βλεπω οτι η τριχοπτωση αυξηθηκε κατα 80% περιπου, να με ανυσηχει `η ειναι φυσιολογικο οπως γραφτηκε σε ενα τοπικ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
Αυτο ξεκινησα να κανω φιλε. Και κατι ακομη, βλεπω οτι η τριχοπτωση αυξηθηκε κατα 80% περιπου, να με ανυσηχει `η ειναι φυσιολογικο οπως γραφτηκε σε ενα τοπικ?
μην σε ανυσηχει καθολου :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Every1lies

New Member

Every1lies είπε:
Kapamaru ξερεις μηπως οι τριχες που θα βγουν εαν βγουν με την μυνοξιδιλη θα πεσουν και αυτες λογω τριχοπτωσης? Και κατι ακομη, το διαλυμα που μου δωσε να βαζω, μου ειπε να το αφηνω στο ψυγειο οποσδηποτε, ξερεις μηπως τον λογο?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
Kapamaru ξερεις μηπως οι τριχες που θα βγουν εαν βγουν με την μυνοξιδιλη θα πεσουν και αυτες λογω τριχοπτωσης?
βασικο ειναι να μην το αντιμετωπιζεις με πανικο,δεν θα σε βοηθησει να ξεκινησεις 10 πραγματα ταυτοχρονα.
θα δεις αποτελεσματα αλλα δεν θα ξερεις απο που ειναι.
δωσε χρονο 6 μηνων στο καθενα να δειξει τι μπορει να κανει σε εσενα για να ξερεις τι θα ακολουθησεις στο τελος.
υπαρχουν οργανισμοι που παιρνουν πολλα απο μινοξιδιλη και αλοι τιποτα.
double A μπορεις να ξεκινησεις ταυτοχρονα,δεν θα σου δωσει κατι σε επανεκφυση.
οτι δεις θα ειναι απο μινοξ και μονο

Every1lies

New Member

kapamarou είπε:
βασικο ειναι να μην το αντιμετωπιζεις με πανικο,δεν θα σε βοηθησει να ξεκινησεις 10 πραγματα ταυτοχρονα.
θα δεις αποτελεσματα αλλα δεν θα ξερεις απο που ειναι.
δωσε χρονο 6 μηνων στο καθενα να δειξει τι μπορει να κανει σε εσενα για να ξερεις τι θα ακολουθησεις στο τελος.
υπαρχουν οργανισμοι που παιρνουν πολλα απο μινοξιδιλη και αλοι τιποτα.
double A μπορεις να ξεκινησεις ταυτοχρονα,δεν θα σου δωσει κατι σε επανεκφυση.
οτι δεις θα ειναι απο μινοξ και μονο

Φιλε ειμαι ηδη στην 5η μερα θεραπειας, και η τριχοπτωση αυξηθηκε κατα 99% με την μινοξυδιλη, οπως ειπες ειναι φυσιολογικο διοτι αντιδραει ο οργανισμος μου, αλλα τι να το κανω εαν σε 2 μηνες μεινω φαλακρος και μετα δω αποτελσματα. Ετσι αυτο το σκευασμα το πεταξα με την μια στα σκουπιδια, για να μην μπω στο τρυπακι να το δοκιμασω κανα μηνα και βλεπουμε. Επειδη δεν εχω τρομερη αραιωση, αποφασισα να προσπαθησω να σταματησω μονο την τριχοπτωση χωρις να ασχοληθω με προιοντα που διεγυρουν την αναπτυξη τυπου μινοξυδιλη. Το θεμα ειναι οτι διαβασα πολλα για της lotion , ποια πιστευεις οτι ειναι καλυτερη για να σταματησω την τριχοπτωση, χωρις να εχω πανεργειες του τυπου να χασω πρωτα 10.000τριχες και μετα να βγουν αλλες. Εγω κλινω προς Revivogen αλλα απο οτι διαβαζω δεν εχει και τρομερα αποτελεσματα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
Φιλε ειμαι ηδη στην 5η μερα θεραπειας, και η τριχοπτωση αυξηθηκε κατα 99% με την μινοξυδιλη, οπως ειπες ειναι φυσιολογικο διοτι αντιδραει ο οργανισμος μου, αλλα τι να το κανω εαν σε 2 μηνες μεινω φαλακρος και μετα δω αποτελσματα. Ετσι αυτο το σκευασμα το πεταξα με την μια στα σκουπιδια, για να μην μπω στο τρυπακι να το δοκιμασω κανα μηνα και βλεπουμε. Επειδη δεν εχω τρομερη αραιωση, αποφασισα να προσπαθησω να σταματησω μονο την τριχοπτωση χωρις να ασχοληθω με προιοντα που διεγυρουν την αναπτυξη τυπου μινοξυδιλη. Το θεμα ειναι οτι διαβασα πολλα για της lotion , ποια πιστευεις οτι ειναι καλυτερη για να σταματησω την τριχοπτωση, χωρις να εχω πανεργειες του τυπου να χασω πρωτα 10.000τριχες και μετα να βγουν αλλες. Εγω κλινω προς Revivogen αλλα απο οτι διαβαζω δεν εχει και τρομερα αποτελεσματα.
κανε minomuck που ειναι ευκολο :22m:
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.advinfoprod.com/hair_loss_treatment_minmuck.htm&ei=ufaUTt__EOLe4QSl9JzqBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CEUQ7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Dminomuck%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DuaU%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:eek:fficial%26prmd%3Dimvns

fakos

New Member

Ειμαι 22 χρονων κ πριν εναμιση μηνα πηγα σε δερματολογο αφου ειχα παρουσιασει αραιωση πισω στην κορυφη..μου εδωσε εναν αφρο hairgen της boderm,αλλα σε ολο αυτο το διαστημα η τριχοπτωση επιδεινωθηκε...Και πριν κ τωρα η τριχα που πεφτει εχει μια ασπρη μπιλια απο κατω..αυτο ειναι καλο η κακο?Απο οτι μου εχουν πει η τριχα μου γενικα ειναι δυνατη...Μου ειχε προτεινει κ τo regain αλλα δεν ηθελα γιατι διαβασα οτι αφου σταματησεις πεφτουν πιο πολυ.ειχα κνει κ εξετασεις σιδηρου κ βγηκαν καλες..Και αυτο το μηνα ειχα αγχος..
Αυτο με την ασπρη μπιλια τι ειναι?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

fakos είπε:
Ειμαι 22 χρονων κ πριν εναμιση μηνα πηγα σε δερματολογο αφου ειχα παρουσιασει αραιωση πισω στην κορυφη..μου εδωσε εναν αφρο hairgen της boderm,αλλα σε ολο αυτο το διαστημα η τριχοπτωση επιδεινωθηκε...Και πριν κ τωρα η τριχα που πεφτει εχει μια ασπρη μπιλια απο κατω..αυτο ειναι καλο η κακο?Απο οτι μου εχουν πει η τριχα μου γενικα ειναι δυνατη...Μου ειχε προτεινει κ τo regain αλλα δεν ηθελα γιατι διαβασα οτι αφου σταματησεις πεφτουν πιο πολυ.ειχα κνει κ εξετασεις σιδηρου κ βγηκαν καλες..Και αυτο το μηνα ειχα αγχος..
Αυτο με την ασπρη μπιλια τι ειναι?

Αν αυτή η μπίλια είναι πάρα πολύ πολύ μικρή σε σχέση με την τρίχα στην άκρη της τότε μάλλον είναι η ρίζα. Αν είναι πιο χοντρή η μπίλια, ασπρό - κίτρινο χρώμα, σαν ξεραμένο πύον, έχεις φαγούρα (πχ ξύνεις το κεφάλι σου σε σημείο να νομίζεις ότι είναι σαν σπυράκι και ξεκολάς αυτή την μπίλια από το δέρμα του κεφαλιού μαζί με την τρίχα κολημένη πάνω της τότε είναι σμηγματορροική δερματίτιδα. 'Ανοιξε ένα νέο θεμα να τα πούμε πιο αναλυτικά αν θες για να μην γράφουμε στο θέμα του φίλου..

crossfire

Well-Known Member

Every1lies είπε:
Ετσι αυτο το σκευασμα το πεταξα με την μια στα σκουπιδια

Λαθος.....Αν και ειναι λιγο δυσκολο στις 5 μερες να εχεις shedding απο το regain,αυτη ειναι κλασσικη κινηση πανικου.
Το regain δεν σε κανει φαλακρο,δεν σου καταστρεφει τον θυλακα............το regain σε βοηθαει να κανεις την θεραπεια σου πιο αποτελεσματικη και πετυχημενη.

Every1lies

New Member

crossfire99 είπε:
Λαθος.....Αν και ειναι λιγο δυσκολο στις 5 μερες να εχεις shedding απο το regain,αυτη ειναι κλασσικη κινηση πανικου.
Το regain δεν σε κανει φαλακρο,δεν σου καταστρεφει τον θυλακα............το regain σε βοηθαει να κανεις την θεραπεια σου πιο αποτελεσματικη και πετυχημενη.

Σωστα τα λες, αλλα ποιος ο λογος να χρησιμοποιησω ενα προιον που μου διημιουργει 90% περισσοτερη τριχοπτωση σιγουρα για ενα 3μηνο/6μηνο, που σιγουρα θα μου αραιωσει ολο το κεφαλι, και μετα σιγα σιγα θα ερθουν τα αποτελεσματα (αν ερθουν), τα οποια θα πεσουν κατακορυφα αν το κοψω?

Every1lies

New Member

kapamarou είπε:
κανε minomuck που ειναι ευκολο :22m:
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.advinfoprod.com/hair_loss_treatment_minmuck.htm&ei=ufaUTt__EOLe4QSl9JzqBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CEUQ7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Dminomuck%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DuaU%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:eek:fficial%26prmd%3Dimvns

Αυτο που δεν εχω καταλαβει φιλε ειναι το τι ακριβως κανει η μινοξυδιλη. Βοηθηαει στο να σταματησει η τριχοπτωση `η δινει μονο αναπτυξη νεων τριχων ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα