Θεραπεια για ανδρογενετικη αλωπεκια.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Every1lies

New Member
Καλησπερα, σημερα μετα απο πολυ κοπο, ξοδευοντας χρηματα ασκοπα σε δερματολογους της πλακας που οι περισσοτεροι μου ελεγαν ειναι κατι εποχιακο, αποφασισα να παω σε εναν χειρουργο-δερματολογο, με τις καλυτερες συστασεις, ο οποιος μετα απο εξετασεις κτλ κατεληξε στο συμπερασμα οτι εχω ανδρογενετικη αλωπεκια.

Η θεραπεια που μου εδωσε και μετα απο πολυωρη κουβεντα μαζι του, που του εδειξα να καταλαβει οτι πλεον δεν μπορει να μου πουλησει σαμπουαν για την τριχοπτωση αμπουλες κτλ, μου εδωσε την ακολουθη συνταγη που πιστευς οι περισσοτερη θα την ξερετε εδω.

Minoxidil 5% w/v
Tretinoin 0,06%
Hair Force lotion Frezyderm
Propylene glycol

Minoxidil 5g Διαλυονται σε συστημα διαλυτων (Hair force lotion 70ml+Propylene glycol 30ml)

τελικο προιον
Minoxidil 5% w/v(βαρος/ογκο)

Και ενα σαμπουαν:
Stieprox μερα παρα μερα για την ΣΔ.

Επισης μου ειπε να αρχισουμε προγραμμα στο ιατρειο του με ενεσεις που περιερχον minoxidil, τοπικα.

Αξιζει πιστευετε να το δοκιμασω αυτο, `η ειναι ακομη μια απατη εις βαρος μου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπεια για ανδρογενετικη αλωπεκια.

Καλησπερα, σημερα μετα απο πολυ κοπο, ξοδευοντας χρηματα ασκοπα σε δερματολογους της πλακας που οι περισσοτεροι μου ελεγαν ειναι κατι εποχιακο, αποφασισα να παω σε εναν χειρουργο-δερματολογο, με τις καλυτερες συστασεις, ο οποιος μετα απο εξετασεις κτλ κατεληξε στο συμπερασμα οτι εχω ανδρογενετικη αλωπεκια.
like! 8)

Η θεραπεια που μου εδωσε και μετα απο πολυωρη κουβεντα μαζι του, που του εδειξα να καταλαβει οτι πλεον δεν μπορει να μου πουλησει σαμπουαν για την τριχοπτωση αμπουλες κτλ
καλα του κανες 8)

, μου εδωσε την ακολουθη συνταγη που πιστευς οι περισσοτερη θα την ξερετε εδω.
Minoxidil 5% w/v
Tretinoin 0,06%
Propylene glycol

Minoxidil 5g Διαλυονται σε συστημα διαλυτων (Hair force lotion 70ml+Propylene glycol 30ml)

τελικο προιον
Minoxidil 5% w/v(βαρος/ογκο)
με το κουταλι 8)

Επισης μου ειπε να αρχισουμε προγραμμα στο ιατρειο του με ενεσεις που περιερχον minoxidil, τοπικα.

Αξιζει πιστευετε να το δοκιμασω αυτο, `η ειναι ακομη μια απ@τη εις βαρος μου?
αξιζει να το δοκιμασεις αν δεν κοστιζει κουκος αιδονι,τα αποτελεσματα θα ειναι αμεσα ::)

Every1lies

New Member

Χαχαχα

Μηπως χρειαζεται αδερφε να προσθεσω τιποτα παραπανω για καλυτερο αποτελεσμα? εννοειται οχι μεσα στην συνταγη, κατι extra δικο μου που θα βοηθσει παραπανω.. Τωρα να μου πεις στο φορουμ αν ψαξω θα βρω αρκετα που θα βοηθησουν, αλλα προτεινεις κατι εσυ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Every1lies είπε:
Χαχαχα

Μηπως χρειαζεται αδερφε να προσθεσω τιποτα παραπανω για καλυτερο αποτελεσμα? εννοειται οχι μεσα στην συνταγη, κατι extra δικο μου που θα βοηθσει παραπανω.. Τωρα να μου πεις στο φορουμ αν ψαξω θα βρω αρκετα που θα βοηθησουν, αλλα προτεινεις κατι εσυ?
θα σου προτεινα ξεχωριστα μινοξιδιλη-τρετινοινη.
απο dht blockers πρεπει να τα ζιγησεις ::)

tropheus

Well-Known Member

Every1lies είπε:

Αξιζει πιστευετε να το δοκιμασω αυτο, `η ειναι ακομη μια απ@τη εις βαρος μου?

Θα δεις άμεσα αλλά όχι μόνιμα αποτελέσματα ...
Θα μου πεις : "όλα στη ζωή αυτή είναι προσωρινά"... Σωστό και αυτό ;)

Every1lies

New Member

Καλο ακουγεται αλλα καθε 10 μερες 100 ευρω η ενεση την οποια στην κανει σε 6 σημεια στο κεφαλι. Το θεμα ειναι αν οντως αξιζει `η ειναι απατη, θα το διαπιστωσω την δευτερα :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

πολλα τα λεφτα αλλα ειναι οτι ποιο αποτελεσματικο υπαρχει στο θεμα επανεκφυση,οταν λεω τα αποτελεσματα θα ειναι αμεσα το ενοω.
οπως ειπε και ο tropheus ομως δεν ειναι μονιμο.
η προπυλαινογλυκολη της μινοξιδιλης δεν ειναι αρκετη σε πολλους για να εισχωρησει η ουσια εκει που πρεπει,στους θυλακες,γι αυτο και εχει ενα 50% ποσοστο αποτυχιας.
με ενεσεις μινοξιδιλης θελουν δεν θελουν θα βγουν

Every1lies

New Member

Ε θα το δοκιμασω και θα σας δειξω αποτελεσματα, οχι οτι εχω τρομερη αραιωση, στην κλιμακα του 100% εχω μια αραιωση της ταξης του 8%. Το θεμα ομως ειναι οτι εχω υπερβολικη τριχοπτωση καθε μερα, περιπου 300-400 τριχες, και δεν ξερω με την μινοξυδιλη αν σταματαει η αραιωση, γνωριζει κανεις?

3746741

Member

παιδια συγνωμη αν ειμαι :eek:fft:,η προπυλαινογλυκολη ειναι ουσια η οποιοα χρησιμοποιειτα ωστε να βοηθαει στην απορροφηση καποιων ουσιων ή ειπα πατατα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Every1lies

New Member

Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει παιδια θα με βοηθουσε πολυ. Ειμαι σε φαση που σκεφτομαι να ξεκινησω την θεραπεια με την συνταγη που μου εδωσε ο γιατρος και σας την εδειξα πιο πανω. Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν η μινοξιδιλι σταματαει την τριχοπτωση η μονο βοηθαει στην αναπτυξη νεων μαλλιων? Επισης ο γιατρος ειπε οτι εχω ανδρογενετικη αλωπεκια, αλλα εχω τις αντιρισεις μου, πιστευω οτι εχω σμηγματογονο αλωπεκια και η τριχοπτωση μου οφειλεται στην τρελη φαγουρα που εχω καθημερα ακομη και μετα το μπανιο σε ολο το κεφαλι. Σε αυτην την περιπτωση οπως διαβασα καπου, δεν θα με βοηθησει η μινοξιδιλι ετσι δεν ειναι?

Και κατι τελευταιο, το σαμπουν που μου εδωσε για την ΣΔ ειναι το STIERPROX 1.5% Ciclopirex Olamine το χρησιμοποιει κανεις η υπαρχει κατι καλυτερο και αποτελεσματικοτερο

SHOOTER

Member

Η minox δεν σταματάει την τριχόπτωση regrowth δίνει.
Αν τελικά πρόκειται για ΑΑ,θα χρειαστείς και DHT blocker.

sito

Active Member

Every1lies είπε:
Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει παιδια θα με βοηθουσε πολυ. Ειμαι σε φαση που σκεφτομαι να ξεκινησω την θεραπεια με την συνταγη που μου εδωσε ο γιατρος και σας την εδειξα πιο πανω. Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν η μινοξιδιλι σταματαει την τριχοπτωση η μονο βοηθαει στην αναπτυξη νεων μαλλιων? Επισης ο γιατρος ειπε οτι εχω ανδρογενετικη αλωπεκια, αλλα εχω τις αντιρισεις μου, πιστευω οτι εχω σμηγματογονο αλωπεκια και η τριχοπτωση μου οφειλεται στην τρελη φαγουρα που εχω καθημερα ακομη και μετα το μπανιο σε ολο το κεφαλι. Σε αυτην την περιπτωση οπως διαβασα καπου, δεν θα με βοηθησει η μινοξιδιλι ετσι δεν ειναι?

Και κατι τελευταιο, το σαμπουν που μου εδωσε για την ΣΔ ειναι το STIERPROX 1.5% Ciclopirex Olamine το χρησιμοποιει κανεις η υπαρχει κατι καλυτερο και αποτελεσματικοτερο

Αν έχεις υποχωρηση της hairline και ανοιγμα κροταφων ή/και crown (το μπιφτεκι που λεμε) τοτε προκειτε 10000000000% για ΑΑ. Όλα τα άλλα ειδη τριχοπτωσης δεν εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα. Αν παλι δεν εχεις κατι απο αυτά, και εχεις μονο μια (ομοιομορφη στα στημεια οπου υπαρχει) διαχυτη αραιωση παλι το πιο πιθανον να ειναι ΑΑ, δλδ λογω dht.

όσον αφορα την "σμηγματορροικη αλωπεκια" δεν πιστευω οτι υπαρχει. Δηλαδη παλι τα μαλλια πεφτουν λογω dht ----> άρα ΑΑ.
Και γω ειχα τρελη φαγουρα και λαδωμα και πιστευα μηπως εχω κατι διαφορετικο απο ΑΑ. Αλλα πλεον ειμαι σιγουρος οτι αυτα είναι απλά συμπτώματα της ΑΑ

Every1lies

New Member

SHOOTER είπε:
Η minox δεν σταματάει την τριχόπτωση regrowth δίνει.
Αν τελικά πρόκειται για ΑΑ,θα χρειαστείς και DHT blocker.

Δηλαδη σε αυτην εδω την συνταγη , δεν υπαρχει καποιο DHT blocker?

Minoxidil 5% w/v
Tretinoin 0,06%
Propylene glycol

Panayotis19

New Member

το συγκεκριμένο διάλυμα είναι μονο για regrowth ! αν θες blocker πρέπει να paris η proscar η propecia i doutasteride,
βασικά διάβασε λίγο παραπάνω το forum σχετικά με τις θεραπείες και θα μάθεις κάποια πράγματα

Every1lies

New Member

Panayotis19 είπε:
το συγκεκριμένο διάλυμα είναι μονο για regrowth ! αν θες blocker πρέπει να paris η proscar η propecia i doutasteride,
βασικά διάβασε λίγο παραπάνω το forum σχετικά με τις θεραπείες και θα μάθεις κάποια πράγματα

ωραιος σε ευχαριστω

geo.

Member

οχι μόνο αυτά , υπάρχουν και τα τοπικά αν θέλεις.
Εγώ θα πρότεινα επιδή οπως λες το πρόβλημα είναι μικρής έκτασης να ξεκινήσεις πρώτα με τα τοπικά και αν δεν δείς αποτελέσματα , που θα δείς...... μετά να το ρίξεις στα χάπια. 8)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα