Every1lies
New Member
Καλησπερα, σημερα μετα απο πολυ κοπο, ξοδευοντας χρηματα ασκοπα σε δερματολογους της πλακας που οι περισσοτεροι μου ελεγαν ειναι κατι εποχιακο, αποφασισα να παω σε εναν χειρουργο-δερματολογο, με τις καλυτερες συστασεις, ο οποιος μετα απο εξετασεις κτλ κατεληξε στο συμπερασμα οτι εχω ανδρογενετικη αλωπεκια.
Η θεραπεια που μου εδωσε και μετα απο πολυωρη κουβεντα μαζι του, που του εδειξα να καταλαβει οτι πλεον δεν μπορει να μου πουλησει σαμπουαν για την τριχοπτωση αμπουλες κτλ, μου εδωσε την ακολουθη συνταγη που πιστευς οι περισσοτερη θα την ξερετε εδω.
Minoxidil 5% w/v
Tretinoin 0,06%
Hair Force lotion Frezyderm
Propylene glycol
Minoxidil 5g Διαλυονται σε συστημα διαλυτων (Hair force lotion 70ml+Propylene glycol 30ml)
τελικο προιον
Minoxidil 5% w/v(βαρος/ογκο)
Και ενα σαμπουαν:
Stieprox μερα παρα μερα για την ΣΔ.
Επισης μου ειπε να αρχισουμε προγραμμα στο ιατρειο του με ενεσεις που περιερχον minoxidil, τοπικα.
Αξιζει πιστευετε να το δοκιμασω αυτο, `η ειναι ακομη μια απατη εις βαρος μου?
Η θεραπεια που μου εδωσε και μετα απο πολυωρη κουβεντα μαζι του, που του εδειξα να καταλαβει οτι πλεον δεν μπορει να μου πουλησει σαμπουαν για την τριχοπτωση αμπουλες κτλ, μου εδωσε την ακολουθη συνταγη που πιστευς οι περισσοτερη θα την ξερετε εδω.
Minoxidil 5% w/v
Tretinoin 0,06%
Hair Force lotion Frezyderm
Propylene glycol
Minoxidil 5g Διαλυονται σε συστημα διαλυτων (Hair force lotion 70ml+Propylene glycol 30ml)
τελικο προιον
Minoxidil 5% w/v(βαρος/ογκο)
Και ενα σαμπουαν:
Stieprox μερα παρα μερα για την ΣΔ.
Επισης μου ειπε να αρχισουμε προγραμμα στο ιατρειο του με ενεσεις που περιερχον minoxidil, τοπικα.
Αξιζει πιστευετε να το δοκιμασω αυτο, `η ειναι ακομη μια απατη εις βαρος μου?