Θεραπεια - Ερωτησεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pnsdls

New Member
Καταρχην καλησπερα και συγχαρητηρια για την δουλεια που εχετε κανει εδω...
Στο θεμα μου τωρα ειμαι 28 και η τριχωπτοση μου εχει σταματησει εδω και 2 χρονια περιπου, παρολαυτα εχω χασει πολλα μαλλια τοσο στους κροταφους και στο εμπροσθιο μερος του κεφαλιου, γενικοτερα κατα καιρους εχω χρησιποποιησει διαφορα πραγματα απο αμπουλες συμπληρωματα διατροφης και διαφορα σαμπουαν...
Προσφατα μια βδομαδα εχω αρχισει regain 2ml τη μερα πρωι βραδυ και 2 φορες τη βδομαδα fungoral τις υπολοιπες μερες χρησιμοποιω frezyderm hair force....
Λοιπον στο ερωτημα τωρα, ρε παιδια σε ολη την καραφλη περιοχη (οπου και εφαρμοζω regain δηλαδη) εχω παρατηρησει πολλες-παρα πολλες μικρες λευκες τριχιτσες(τα μαλλια μου ειναι μαυρα) οι οποιες μεγαλωνουν κιολας τωρα δηλαδη παιδια αυτες θα γινουν κανονικα μαλλια γιατι αν ναι μιλαμε για σχεδον πληρη αποκατασταση των χαμενων μαλλιων μου επισης ειναι λογικο να γινει τοσο γρηγορα και τελος shedding δεν εχω παρατηρησει ισως επειδη οπως ειπα η τριχοπτωση εχει σταματησει αρα εχουν μεινει μονο υγιη μαλλια, ρωταω για να ξερω που βαδιζω παιδια, ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις σας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπεια - Ερωτησεις

δεν θα γινουν τριχες κανονικες,ετσι κανει η μινοξιδιλη τα σκαει απο την αρχη και μενει στην μεση.
υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια

pnsdls

New Member

μαλιστα δλδ αυτες θα πεσουν?? :'(
προφανως για να δουμε αποτελεσματα απετειται βαθος χρονου :grandpa: εχετε να προτεινεται κατι αλλο να χρησιμοποιησω περαν αυτων που ηδη χρησιμοποιω επισης η λυση proscar προτιμω να την αποφυγω...
ειμαι και εγω σε norwood 2...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Καλύτερα να συμπεριλάβεις και κάποιο dht-blocker στην θεραπεία σου. Αν δεν θες να πάρεις proscar δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν πολλά πιο light dht-blockers και σε τοπικά, δες στο φόρουμ...

pnsdls

New Member

το fungoral δεν ειναι τοπικο dht blocker??
η εχεις να προτεινεις κατι αλλο σκεφτομουν και Revivogen παντως...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

pnsdls είπε:
το fungoral δεν ειναι τοπικο dht blocker??
η εχεις να προτεινεις κατι αλλο σκεφτομουν και Revivogen παντως...

Η κετοκοναζόλη κάνει για πολλά, αλλά σε σαμπουάν από μόνο του δεν θα κάνει την διαφορά. Σε στυλ revivogen θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις super zix II (χωρίς ψευδάργηρο)
Επίσης άλλαξε το regaine με kirkland minoxidil που είναι πολύ φθηνότερη και κάνει την ίδια δουλειά.

pnsdls

New Member

μαλιστα ναι εχω διαβασει και για kirkland που μπορω να αγορασω online τοσο kirkland και regaine να κανω μια συγκριση τιμων...

ισως αποπειραθω να φταξω super zix...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

pnsdls είπε:
μαλιστα ναι εχω διαβασει και για kirkland που μπορω να αγορασω online τοσο kirkland και regaine να κανω μια συγκριση τιμων...

Πολύ αξιόπιστο και επικυρωμένο site είναι αυτό http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm , αν θες ακόμα πιο φθηνά να την βρεις δες στο amazon.

pnsdls

New Member

δηλαδη παιδια προτεινεται να παω σε kirkland δεν εχει καμια διαφορα ε??
αν ειναι εστω και λιγο καλιτερο το regain δεν με καιει τοσο το χρηματικο το ρωταω γιατι ειναι πιο γνωστο και εχει μια σιγουρια στα αποτελεσματα του επισης αν καποιος εχει link για αγορα regain παρακαλω να στειλει...

http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm
απο οτι καταλαβα χρειαζεται απαραιτητα ενα dht blocker και κατεληξα σε super zix II...
βρηκα αυτο το λινκ για super zix II εδω στο site ρε παιδια αυτο πως θα το χρησιμοποιω παραλληλα me regain και fungoral? καθε ποτε και ποσο θα χρησιμοποιω? τα μαλλια σε τι κατασταση ειναι μετα τι χρηση λαδωνουν κολλανε? τι αλλο πρεπει να ξερω γι' αυτο το προιον...
Eυχαριστω και παλι...

JackSheppard

New Member

Αυτο που δινει ο Γιαννης παραπανω χρησιμοποιω κι εγω. Αν παραγγειλεις απο ιντερνετ, παρε Kirkland 5% και Rogaine foam, βαζε αφρο το πρωι, και υγρο το βραδυ. Κρατιεται το δερμα του κεφαλιου σε πιο καλη κατασταση με τον αφρο.

Οσον αφορα τα αποτελεσματα, μπορει να δεις πολυ συντομα, σε 2-3 βδομαδες μεσα να βγαινουν μικρες τριχουλες και να μεγαλωνουν σιγα σιγα μεχρι να γινουν κανονικες. Συνηθως στους 6-8 μηνες εχεις βγαλει οτι ειναι να βγαλεις με το μινοξ, και μετα κανεις συντηρηση με καθημερινη χρηση. Αν προσθεσεις καποιο DHT Blocker οπως φιναστεριδη, μπορεις να τα βελτιωσεις κι αλλο, και να τα κρατησεις πολυ παραπανω, αφου αυτο αναστελει τις διαδικασιες που καταστρεφουν τα μαλλια οσο το χρησιμοποιεις. Οσο εισαι μονο με μινοξ, μπορει να βλεπεις βελτιωση, αλλα η καταστροφη απο τα ανδρογονα συνεχιζει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pnsdls

New Member

regaine foam απο που μπροουμε να αγορασουμε με καλη τιμη και να στελνει ελλαδα εχετε κατι υποψην παιδια??

pnsdls

New Member

http://minoxidil-direct.com

καλησπερα παρηγγειλα απο εδω και πληρωσα μεσω paypal γνωριζει καποιος ποσο καιρο κανουν να ερθουν επισης σου στελνουν καποιο tracking nummber αυτοι και με τη εταιρια στελνουν???

JackSheppard

New Member

Συνηθως την επομενη μερα που υποβαλλεις την παραγγελια στο στελνουν και σε ειδοποιουν με Mail. Συνηθως 10 μερες κανει για να ερθει, αν θυμαμαι καλα με acs.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα