Θεραπεία PRP

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Scrooge

Member
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για μη χειρουργικές θεραπείες της τριχόπτωσης, βρήκα αυτή:
http://www.advancedhairclinics.gr/el/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CF%8C%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-prp
Γνωρίζει κανείς τίποτα ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Χθες Κυριακη βρεθηκα τυχαια στο Αττικο Νοσοκομειο στο Χαιδαρι οπου διεξαγωταν ενα συνεδριο δερματοχειρουργικης και παρακολουθησα για καμποση ωρα στο αμφιθεατρο τις ομιλιες των δερματολογων Ειχαν θεμα τη θεραπεια prp για λογους αισθητικης σε γυναικες κυριως για ρυτιδες μαυρους κυκλους κλπ κλπ
Ενας γιατρος μαλιστα που μιλουσε εδειχνε και διαφορες φωτο απο πελατες του οπου ειχε εφαρμοσει την εν λογω θεραπεια και στο τελος εδειξε και φωτο πριν κ μετα απο ενα περιστατικο με αλλωπεκια.
Οι φωτο δειχναν βελτιωση αλλα εγω τρωγομουν γιατι ηξερα οτι το prp απο τι εχω δει μεχρι σημερα δεν εχει αποτελεσμα
Τελοσπαντων αφου τελειωσε ο γιατρος (προεδρος δερματοχειρουργικης) την ομιλια του δεχθηκε ερωτησεις απο το ακρωατηριο οπου μετα απο πιεση ομολογησε πως ο εν λογω πελατης του εκτος του prp επερνε της παναγιας τα ματια (φιναστεριδη,μινοξιδιλη κ.α)
Υστερα πηραν το λογο και αλλοι γιατροι απο το ακρωατηριο οι οποιοι επιβεβεωσαν αυτο που γνωριζουμε οτι ναι μεν προκειτε για μια ασφαλη θεραπεια αλλα τα αποτελεσματα ειναι ΠΕΝΙΧΡΑ

Scrooge

Member
Άλλη μια θεραπεία που δεν δουλεύει λοιπόν;

Εν συντομία, αυτά που έχω καταλάβει τον λίγο καιρό που είμαι στο forum είναι τα εξής και διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος :

Η μεταμόσχευση κοστίζει πολύ, άσε που μπορεί να κάνει και ζημιά αν δεν γίνει σωστά. Αν πετύχει, για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα πρέπει στη συνέχεια να ακολουθήσεις αγωγή επ' αόριστον, ενώ όπως και να' χει, πιθανότατα θα χρειαστεί νέα μεταμόσχευση σε λίγα χρόνια.

Τη φιναστερίδη την απέκλεισα εξαρχής, αν και φαίνεται να δουλεύει, γιατί από το ρισκάρω να έχω προβλήματα υγείας, προτιμώ να μην έχω μαλλιά.

Τη μινοξιδίλη την απέρριψα στην πορεία, γιατί όπως είδα στο σχετικό θέμα, συνήθως χρειάζεται μαζί και φίνα, μόνη της δεν κάνει πολλά. Επιπλέον δεν δουλεύει σε όλους, ενώ έχει κι αυτή τις παρενέργειές της.

Για το lasercomb τα περισσότερα σχόλια είνα ειρωνικά, άρα εκτός κι αυτό.

Υπάρχει θεραπεία που να δουλεύει και χωρίς παρενέργειες;
Μάλλον ζητάω πολλά ε;

sofo

New Member
Η PRP έχει καλά αποτελεσματα στο προσωπο γιατί έκανε η γυναικα μου και το ξερω . Ο δέρματολος που το έκανε μας είπε για το κεφάλι ακριβως αυτό που ξέρουμε όλοι οτι σε αλλους θα κανει λίγη διάφορα σε αλλους καθόλου. Αν έχει κάποιος λεφτά δεν χάνει απόλυτος τίποτα να το κανει.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εκανα ενα χρονο PRP ΚΑΙ δεν ειδα αποτελεσματα.Χαλασα ενα σωρο λεφτα γιατι ημουν αναγκασμενος να ερθω Αθηνα απο επαρχια.Με τα λεφτα που χαλασα ενα χρονο αν τα ειχα στην ακρη θα εβαζα αλλα τοσα και λιγοτερα ισως κ θα εκανα μια υπερλουξ μεταμοσχευση.Η μεταμοσχευση ειναι δυστυχως η καλυτερη θεραπεια αρκει να γινει σωστα.Φιλε κ η μινοξιδιλη δουλευει.....οχι οσο η φιναστεριδη αλλα κατι κανει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα