Θεραπεία με vpa (Αdriano)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Adriano

Well-Known Member
Καλημέρα σε όλους.Εδώ και καιρό έκανα με θεραπεία με big 3.Όλα καλά εκτός από ένα πράγμα.Ότι έπαιρνα κιλά με την minox και δεν γούσταρα.Και από αποτελέσματα λίγα πράγματα.
Από σήμερα ξεκίνησα με vpa χωρίς ενθουσιασμό αλλά θα συνεχίσω την θεραπεία με προσήλωση.Και φίνα μαζί.Δεν έχω παρενέργειες για να προλάβω πολλούς.
Πρώτη εφαρμογή και πρώτη εντύπωση πολύ καλή.Ωραία αίσθηση του κεφαλιού.
Θερμή παράκληση...ΟΧΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ. ΜΕ αρρωσταίνει. Απόψεις δεκτές όλες.
Επίσης να αναφέρω ότι θα ανεβάζω κάθε μήνα φώτο αρχής γενομένης από σήμερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
καλή αρχή φίλε Adriano για να δούμε ο συνδυασμός VPA και finasteride τι θα σου κάνει... προσοχή μόνο γιατί ο Κος κάπου είχε αναφέρει οτι το VPA είναι και αντιανδρογόνο βέβαια απ' ότι κατάλαβα λειτουργεί αλλιώς αλλά...

kapa

Μέλος του προσωπικού
πως παει η θεραπεια adriano?
πως το βλεπεις το vpa σε σχεση με την μινοξιδιλη?

n094

Active Member
Adriano,
Η γνώμη μου είναι αφού το άρχισες, να του δώσεις άλλον έναν μήνα να κλείσεις τρίμηνο και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις, εκτός και αν έχεις παρατηρήσει κάτι ανεπιθύμητο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Adriano αν συνεχιζεις ακόμα vpa χωρίς μινοξιδιλη και χωρίς υποχώρηση τότε έχει ξεκαθαρίσει αν δούλεψε πραγματικά η όχι,κοντευεις 3 μήνες,από τριχοπτωση πως τα πας σε σχέση με πριν?

Adriano

Well-Known Member
Γεια σου kapa άρχοντα.

Κοίταξε να δεις.Δεν ξέρω αν όντως δούλεψε το vpa.Γιατί έπαιρνα και φίνα.Εδώ και καιρό δεν έχω μεγάλη τριχόπτωση πλυν της φυσιολογικής.Από επανέκφυση μηδέν σίγουρα.Νομίζω ότι τελικά η φίνα κάνει την διαφορά.Το σκέφτομαι πολύ πλέον για 15% μινοξιδίλη.Το vpa για μένα έχει τελειώσει.Δεν είχα καμμιά παρενέργεια σε τίποτα αλλά δεν παίρνω το ρίσκο άλλο..
Για την 15άρα τι λες;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Adriano είπε:
Για την 15άρα τι λες;;;
ειναι σιγουρα καλυτερες σε αποτελεσματα,αλλα υπηρξε ενα θεμα με την αποσυρση τους,απο τοτε η καλυτερη τιμη που βλεπω ειναι 60 δολαρια.
δεν ξερω αν μου ξεφευγει κατι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα