Θεραπεία και ερωτησεις

Rhcp

Member
Καλησπέρα(Είμαι 20 χρόνων). Σήμερα πήγα σε ένα ιατρείο το οποίο είναι για μεταμόσχευση μαλλιών. Μέχρι τώρα είχα πάει σε απλούς δερματολόγους. Ο τελευταίος μου είχε πει ότι το μαλλί μου είναι συνολικά πιο αραιό από ότι είναι το φυσιολογικό αλλά έτσι γεννήθηκα και δεν έχω πρόβλημα. Παρόλαυτα εγώ καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι έκλεισα ένα ραντεβού για σήμερα. Η γιατρός μου είπε ότι η πίσω περιοχή είναι πάρα πολύ καλή αλλά υπάρχει μια μικρή αραίωση στο πάνω μέρος. Ευτυχώς είναι νωρίς ακόμα και δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Η θεραπεία λοιπόν είναι μινο σε αφρό. Φιναδεστρίνη σε αφρό και ένα σαμπουάν οπου η λειτουργία του βοηθάει και στην δράση της μίνο. Έχω όμως κάποιες απορίες και επειδή δεν θέλω να ενοχλώ την γιατρό είπα να τις κάνω εδώ.

1) ο μπαμπάς μου περίπου στα 17 άρχισε να κάνει κροτάφους και στα 23 η "αραίωση" του σταμάτησε. Επίσης αραίωσε λίγο το μαλλί του χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Στα 60κατι έχει ακόμα μαλλί παντού. Η ίδια διαδικασία έγινε στον αδερφό μου όπου σταμάτησε στα 22 και τώρα μέχρι και τα 27 είναι ίδιος. Συνεπώς φαίνεται ότι τώρα μπαίνω και εγώ σε αυτήν την φάση, οι κρόταφοι μου βέβαια είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Εάν λοιπόν εγώ κάνω χρήση αυτών των προϊόντων μπορώ να διατηρήσω το μαλλί σε αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα ίσως να βγάλω και άλλο(μου είπε η γιατρός ότι υπάρχουν ενεργά τριχοθυλάκια στα οποία μπορεί να γίνει επανέκφυση)
η είναι δύσκολο λόγω κληρονομικότητας.

2) Μπορώ όσο χρησιμοποιώ αυτά τα προϊόντα να έχω το μαλλί μου τελείως γουλί η πρέπει να εχω μαλλί για να μένουν τα προϊόντα καλύτερα?

3) Έχω δει ότι η δράση αυτών των προϊόντων διαρκεί περίπου 10 χρόνια. Δηλαδή απτά τριάντα και μετά θα αρχίζω να ξαναχάνω έδαφος? Θα μπορώ σε εκείνη την ηλικία να κάνω και μια Μμ η επειδή θα χρησιμοποιώ χρόνια τα προϊόντα δεν θα είναι σίγουρο αν θα μου κρατήσουν τα μαλλιά?
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Καλησπέρα συνομήλικε φίλε. Καταρχάς, ξεκίνησες με ένα λάθος. Λες, δε θέλω να ζαλίσω το γιατρό οπότε θα ρωτήσω εσάς. Φίλε μου είναι παντελώς οφ από όποια άποψη και αν το δεις. Αρχικά ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και δεύτερον ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ γι αυτό, τι εννοείς να μην τον ζαλίζεις ; Θα τον ζάλιζες αν πήγαινες επίσκεψη και αντί για τα του μαλλιού σου του μίλαγες περί του βιασμού της Νάνκινγκ. Επιπρόσθετα, όσα ξέρει ένας καλός γιατρός τριχωτού δε τα γνωρίζει ένα απλό μέλος. Εξαιρούνται σαφώς ορισμένοι που έχουν αφιερώσει ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες μελέτης και διαβάσματος στο αντικείμενο. Πάμε στις ερωτήσεις σου:

1) Αν υπάρχουν τριχοθυλάκια, κατά πάσα πιθανότητα αν κάνεις την θεραπεία σου όπως σου είπε ο γιατρός θα δεις επανέκφυση.
2) Έχε το όπως θες, απλά να ψεκάζεις το δέρμα και όχι το μαλλί. Η τρίχα είναι νεκρή ύλη, δε θα κάνει κάτι σε αυτήν. Το τριχοθυλάκιο σε νοιάζει. Οπότε να βάζεις στο δέρμα το φάρμακο.
3 ) Είναι παντελώς μπακαλίστικο αυτό. Μπορεί στο εξάμηνο να πρέπει να πας σε oral μορφή φιναστερίδης, μπορεί να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο για μια ζωή. Δε μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά γι αυτό. Ίσως ο γιατρός αν σε εξέταζε αναλυτικότερα και έβρισκε τον ρυθμό με τον οποίο αραιώνεις να έκανε καλύτερη εκτίμηση αλλά και πάλι η αραίωση είναι μεγάλη μάρκα που λέγανε οι παλιοί. Άλλοτε πάει twin turbo v12, άλλοτε σαν συνέντευξη του Τσιάρτα . Βλέποντας και κάνοντας, μη προοικονομείς μία δεκαετία μπροστά.
 
Μπλουζα