Θεραπεία για την τριχόπτωση

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
update φιλε....εψαξα φωτογραφιες μου και ειδα το προβλημα το ειχα ηδη πριν αγορασω το τοππικ απο τα Temu. 25 οκτωβριου παρελαβα το τοπικ και βλεπω φωτος πριν την ημερομηνια αυτην και ηδη το ειχα...αρα δεν το ειχα καταλαβει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paisot

Member
update φιλε....εψαξα φωτογραφιες μου και ειδα το προβλημα το ειχα ηδη πριν αγορασω το τοππικ απο τα Temu. 25 οκτωβριου παρελαβα το τοπικ και βλεπω φωτος πριν την ημερομηνια αυτην και ηδη το ειχα...αρα δεν το ειχα καταλαβει.
Α οκ. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα σου το συντομότερο δυνατόν.

paisot

Member
Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά με υγεία, Χριστός Ανέστη! Τελικά μετά από πολλές σκέψεις όλο αυτό το διάστημα και μετά το προχθεσινο κούρεμα, σήμερα το πρωί έβαλα τη πρώτη δόση μινοξιδιλης (axelan 5%). Παράλληλα παίρνω και τη φιναστεριδη (1mg) εδώ και ενα χρόνο και 4 μήνες περίπου. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Όταν έβαλα τη μινοξιδιλη το πρωί (ήταν η πρώτη μου φορά), έριξα 6 ψεκασμούς, που υποτίθεται σύμφωνα με τις οδηγίες είναι 1ml. Μου φάνηκε όμως σαν να έβαλα πολύ γιατί "πλημμυρισε" το κεφάλι μου σε σημείο που ενα μικρό μέρος χυθηκε προς το μέτωπο μου. Βέβαια να αναφέρω ότι έχω μικρό κεφάλι, πολύ κοντοκουρουμενο και φυσικά αρκετά αραιο αν όχι πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε έτσι ή μήπως παραπατησα το κουμπί του ψεκασμού και έριξα πολύ περισσότερο από αυτό που πρέπει? Επίσης να βάζω και το βράδυ έτσι?

m3e36

Well-Known Member
Πάρε μια σύριγγα 1ml ή καλύτερα ένα σταγονόμετρο 1ml και να την βάζεις με αυτό για να είσαι 100%σιγουρος πόσο ποσότητα βάζεις.
Αν έχεις μικρό κεφάλι αρκεί 1.5ml μια φορά την ημέρα.καθε βράδυ πριν κοιμηθείς.

paisot

Member
Πάρε μια σύριγγα 1ml ή καλύτερα ένα σταγονόμετρο 1ml και να την βάζεις με αυτό για να είσαι 100%σιγουρος πόσο ποσότητα βάζεις.
Αν έχεις μικρό κεφάλι αρκεί 1.5ml μια φορά την ημέρα.καθε βράδυ πριν κοιμηθείς.
Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα το προσπαθήσω. Πάντως έβαλα με τον ίδιο τρόπο χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί και δεν είχα θέμα. Αλλά επειδή είναι μικρό το κεφάλι, πολύ κοντοκουρεμενο και αραιό, γι αυτό φαίνεται ότι είναι σαν να βάζω πολύ. Πάντως με το ψεκασμα με βολεύει πολύ απ ότι φαίνεται. Προς το παρόν θα βάζω πρωί και βράδυ και μετά βλέπουμε...

Μπλουζα