Θεραπεία για πολυ πρωιμο σταδιο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

hairstyle

New Member
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για to forum.
Παρατηρώ τελευταία μία αραίωση στους κροτάφους μου (είμαι 30 ετών), χωρίς ευτυχώς να έχουν ακόμα υποχωρήσει. Είναι γνωστό ότι αν χάσει κανείς το συγκεκριμένο σημείο πισωγύρισμα δεν υπάρχει, καθόσον καμία θεραπεία δεν μπορεί να βοηθήσει στην συγκεκριμένη περιοχή, με εξαίρεση τη μεταμόσχευση. Υπάρχουν, λοιπόν δύο ενδεχόμενα για μένα:
1) Ξεκινάω αμέσως φιναστερίδη με τη λογική ότι θεωρητικά σε τόσο πρώιμο σταδίου τριχόπτωσης, τα αποτελέσματα θα είναι άριστα, η κατάσταση θα συντηρηθεί ως έχει, και θα ξεχάσω το θέμα τριχόπτωση για κάποιο διάστημα, όσο μου επιτρέψει ο οργανισμός μου.
2) Προχωρώ συντηρητικά με κάνα fungoral μόνο και παρακολουθώντας την εξέλιξη επανέρχομαι σε επιλογή θεραπείας, καθόσον δεν αξίζει να επιβαρυνθεί κανείς με αντιανδρογόνα σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο.

Σκέψεις / σχόλια; (Προς το παρόν κλίνω προς τη δεύτερη λύση, καθόσον ιδεοληπτικός και θα θελα να αποφύγω ένα χάπι που επηρεάζει τις ορμόνες μου.)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: Θεραπεία για πολυ πρωιμο σταδιο

απαντησες και μονος σου,αφου στα 30 σου απλα εχουν υποχωρησει οι κροταφοι μην μπεις στα φαρμακα ακομα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα