Θεραπεία για επανέκφυση όχι λόγω Α.Α

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

somari

Active Member
Ας μπώ κατευθείαν στο ψητό:
Εδώ και 1μισι χρόνο έχω αλλάξει σκελετό στα γυαλιά, γιατί ο προηγούμενος ήταν μεταλλικός, και το σμήγμα τον έλιωνε (ω ναι) και μου δηλητηρίασε μερικές περιοχές των μαλλιών μου εκεί που πάταγε. Το θέμα είναι πως από τον Σεπτέμβριο του '11 που τα άλλαξα, σε εκείνες τις περιοχές δεν έχει επανέλθει το μαλλί σε μεγάλο βαθμό. Τι κάνω; Προφανώς έχει συμβεί κάποιο δερματικό (δερματική δηλητηρίαση) που το εμποδίζει να αναπτυχθεί...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
αν εχεις υποψιν σου καλο δεμρατολγο παρε μια γνωμη..αλλα λογικα κορτιζονουχα αλοιφη...θα σου δωσει..

panoslydios

New Member
τι εννοεις οτι δηλητηριασε το δερμα? οτι το μολυνσε?
του εκανε πληγη δηλαδη? περιεγραψε μας πως ειναι εκει το δερμα

somari

Active Member
Δεν φαίνεται διαφορετικό, οπότε γράψε "μάλλον"
Απλά το θέμα είναι πως κάνει μπαμ ότι ήταν λόγω του σκελετού στα γυαλιά, έχω μια τρύπα (τύπου αρεάτα) εκει πέρα που τελειώνει το "αυτάκι" του σκελετού πίσω από κάθε αυτί, στο μέγεθος και σχήμα που έχει αυτό το "αυτάκι"

panoslydios

New Member
νομιζω και ο πατερας μου εχει κατι σαν πρασινη γραμμη στη φοβαριτα λογω των γυαλιων.
σε σενα εχει το ιδιο χρωμα? με το υπολοιπο δερμα?εχεις ξυρισει την περιοχη για να δεις καλυτερα?
για να ειναι πρασινη η γραμμη στον πατερα μ σημαινει οτι εχει μπει μεσα η ουσια...οπως εχω ενα μαυρο κυκλακι
απο το δημοτικο στο δαχτυλο μ οταν καποιος μ καρφωσε:p ενα μολυβι...φαινεται οτι ειναι μολυβδος αλλα μικρο καταλαβαινεις απο μολυβι.
θα παρω μια βελονα ο.25μμ διαμετρο για να δω αν βγει σιγα η ουσια..απλα σ δινω πραγματα να σκεφτεις!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα