Θεραπεία απο το Συγγρού

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Cathy

New Member
Καλημερα παιδιά!!! Σας παραθέτω την θεραπεία που έγραψε γιατρός του Συγγρού στη μανούλα μου.... η πρώτη είναι στις 30/5/2011 και η δεύτερη στις 29/8/2011....

30/5/2011
1)shampoo stieprox
2)shampoo hairgen
3)tincture follon

29/8/2011
1)tincture follon
2)shampoo hairgen
3)shampoo ceramis
4)caps biocap
(Ελπίζω να τα έγραψα σωστά γιατί τα γράμματα των παλιογιατρών δεν βγαίνουν με τίποτα!!!)

Τζιμανάκια μου γνωρίζετε τα παραπάνω προιόντα??? Ποια είναι η γνώμη σας για τη θεραπεία??? :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

loukas

Member
Απ: Θεραπεία απο το Συγγρού

Cathy είπε:
Καλημερα παιδιά!!! Σας παραθέτω την θεραπεία που έγραψε γιατρός του Συγγρού στη μανούλα μου.... η πρώτη είναι στις 30/5/2011 και η δεύτερη στις 29/8/2011....

30/5/2011
1)shampoo stieprox
2)shampoo hairgen
3)tincture follon

29/8/2011
1)tincture follon
2)shampoo hairgen
3)shampoo ceramis
4)caps biocap
(Ελπίζω να τα έγραψα σωστά γιατί τα γράμματα των παλιογιατρών δεν βγαίνουν με τίποτα!!!)

Τζιμανάκια μου γνωρίζετε τα παραπάνω προιόντα??? Ποια είναι η γνώμη σας για τη θεραπεία??? :)
με μια λεξη ειναι κουκουρουκου :tease: :tease: :tease: μονο τα σαμπουαν κανουν και αυτα ειναι ακριβα 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG βαλε φοτο αν μπορεις αλλιως αν εισαι Nw2+ ΞΕΚΙΝΑ ΒΙG 3 (μινοχ φινεστεριδι φουκοραλ σαμπου) :grandpa: :grandpa: :grandpa:

loukas

Member

ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε:
με μια λεξη ειναι κουκουρουκου :tease: :tease: :tease: μονο τα σαμπουαν κανουν και αυτα ειναι ακριβα 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG βαλε φοτο αν μπορεις αλλιως αν εισαι Nw2+ ΞΕΚΙΝΑ ΒΙG 3 (μινοχ φινεστεριδι φουκοραλ σαμπου) :grandpa: :grandpa: :grandpa:
http://www.hairlossgr.com/treatments καλο διαβασμα 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG

loukas

Member

dim74 είπε:
εχεις καταλαβει πως προκειται για γυναικα διονυσε?
μετα το καταλαβα γιαυτο εστειλα τον οδηγο hairloss ειδατε που φωναζω furious3 furious3 furious3 furious3 συνεχεια βαλτε φοτο και ηλικια :grandpa: :grandpa: :grandpa:

giannis1991

Well-Known Member

διονυση ετσι κι αλλιως ανδρας με το ονομα cathy δεν πρεπει να ειναι και πολυ φανατικος....πρεπει να του αρεσουν λιγο τα ξινα.... :p

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε:
μετα το καταλαβα γιαυτο εστειλα τον οδηγο hairloss ειδατε που φωναζω furious3 furious3 furious3 furious3 συνεχεια βαλτε φοτο και ηλικια :grandpa: :grandpa: :grandpa:

χαχα :D , έλα ρε συ Λουκά, δεν φταίει αυτό, απλά θα ήπιες πάλι το Βόσπορο.
Αφού δεν το σηκώνεις το ρημάδι, τι το πίνεις? :beerc

Cathy

New Member

:D :D :D ρε παιδιά με κάνατε κ γέλασα!!! Να'στε καλά!!!
Συγνώμη αν σας μπέρδεψα αλλα έιμαι καινούρια στο φόρουμ κ δεν ήξερα/είχα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες του προφίλ... Βέβαια διευκρίνησα οτι τη συγκεκριμένη θεραπεία γράψανε στη μανούλα μου...!!!! ;) Άρα Λουκά δέν έχουν κ πολύ άδικο που σε πειράζουν...χαχαχαχα

Τελικά ρε παιδιά εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω νομίζετε οτι η θεραπεία είναι οκ (για γυναίκα πάντα!!) ή να κοιτάξει κ πουθενά αλλού για δεύτερη γνώμη? Είναι κ αρκετά ακριβά απο ότι μου είπε τα φαρμακάκια... Το θέμα στο φόρουμ με τις θεραπείες το έχω διαβάσει γενικά αλλα έχω την εντύπωση οτι απευθύνεται κυρίως σε αγοράκια! :(

JackSheppard

New Member

Cathy είπε:

30/5/2011
1)shampoo stieprox
2)shampoo hairgen
3)tincture follon

29/8/2011
1)tincture follon
2)shampoo hairgen
3)shampoo ceramis
4)caps biocap

Η διαγνωση ποια ηταν; Αναλογα με τη διαγνωση και ο σχολιασμος.

Cathy

New Member

JackSheppard είπε:
Η διαγνωση ποια ηταν; Αναλογα με τη διαγνωση και ο σχολιασμος.

Κλασσικά...ΑΑ (ανδρογενής αλλωπεκεία)
Δεν έχει βέβαια τόσο μεγάλη τοπική αραίωση ούτε κενά. Έχει όμως μεγάλη τριχόπτωση και το μαλλί γενικά έχει αραιώσει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JackSheppard

New Member

ειναι σχεδον ολα αποτελεσματικα για δερματικες παθησεις του κεφαλιου, αλλα οχι για ΑΑ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα