Θέλω τα φώτα σας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

konza

New Member
καλημερα στο φορουμ,πρωτο μου ποστ...
το φορουμ το βρηκα τυχαια καθως εψαχνα στοιχεια για μια θεραπεια Ενεργοτριχογένεσης ...
http://www.gooddeals.gr/offer.asp?ofid=72
αληθεια αξιζει να την αγορασω αυτη την προσφορα?ειναι πολυ χαμηλη η τιμη ηδη...απλα αν ειναι οντως αποτελεσματικη να παρω πιο πολλα κουπονια..
να σας ενημερωσω οτι ειμαι ~22 χρονων..έχω παρατηρησει μείωση προς το παρον μονο στους κροταφους,και ελαφρως στο κεντρο μπροστα και η αληθεια ειναι πως με ενοχλει λιγο..
μου εχει δωσει δερματολογος το regaine 5% αλλα το βαζω οποτε το θυμαμαι(δυστηχως)...
τι εχετε να πειτε και προπαντων τι προτεινετε γενικα πλην της προσφορας που παρεθεσα παραπανω!
ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θέλω τα φώτα σας

:welc: και καλή συνέχεια!!!

Μείνε μακριά από τέτιου είδους προσφορές με laser κτλ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

konza είπε:
ok,εκτος της προσφορας,γενικα τι να χρησιμοποιω?

Μόνο τις αξιόπιστες θεραπείες που προτεινονται στο φόρουμ. Αν θες ανέβασε και φωτογραφίες που να δείχνει το πρόβλημα...

MANKAR

Active Member

οντως φιλε οι κροταφοι σου εχουν ανοιξει λιγο !!!κατα τα αλλα εισαι μια χαρα!!!και εμενα οταν ειχαν ανοιξει ετσι ειχα χρισημοποιησει minoxidil για 6 μηνες!!!!!

konza

New Member

χρησιμοποιω ηδη το regaine minoxidil 5% ,(μου το δωσε ο δερματολογος μου,ασε που το έχω ποσους μηνες και κάθεται) δυστηχως όλο το ξεχναω να το εφαρμοσω...
εσυ καθε ποτε εβαζες?
μονο αυτο να χρησιμοποιω?

MANKAR

Active Member

κοιτα εγω το σταματησα το ragaine διοτι εχω πολυ λυπαρα μαλλια και αυτο μου εβγαζε παραπανω λυπαροτητα!!!!μολις αδειασανε οι κροταφοι μου το σταματησα!!!τωρα χρισημοποιω ποιο natural πραγματα οπως πρασινο σαπουνι , κρεμα fungoral στους κροταφους και ενα σαμπουαν για δερματικα προβληματα του τριχωτου!!!!!

icesensei

New Member

φίλε konza προσπάθησε να ακολουθήσεις πιστά τουλάχιστον για τέσσερις μήνες μια θεραπεία (αλλιώς δεν μπορείς να δεις το ποσο καλά δουλευει μια θεραπεία που δεν ακολουθείς σωστά). Προσωπικά επανέκφυση ορατή σε κροτάφους είδα κυρίως με big 3 (προσκαρ 1.25 mg/ minox ότι να ναι ποσότητα 2 φορές τη μέρα αυστηρά για 4 μήνες/ fungoral συχνά...) . Λόγω ηλικίας (22χ) πιστεύω να δεις επανέκφυση οι θύλακες μπορεί να πάρουν τα πάνω τους. Αν δεν είσαι υπερ του proscar υπαρχουν και τα τοπικά όπως περιγράφονται στο site.
Η φιναστερίδη ή άλλο αντιανδρογόνο επιτρέπει στο minoxidil να δράσει καλύτερα και σε μαλλία υπερβολικά αδύνατα (χνούδι), χωρίς αντιανδρογόνα απλά πιστεύω θα έβλεπα κυρίως αλλαγή στο πάχος στα υπάρχοντα λεπτά μαλλιά αλλά όχι επανέκφυση. Επίσης πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα τα μαλλιά που διατηρούνται λόγω μείωσης ανδρογόνων θα παραμείνουν για περισσοτερο καιρό. Καλή επιτυχία και γερά μαλλία ;D

konza

New Member

minox εννοεις προφανως το regaine?
fungoral την κρεμα?(και αν ναι,οταν λες συχνα δλδ καθε ποτε?)
απο ποια αποψη να μην ειμαι υπερ του proscar?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

icesensei

New Member

konza είπε:
minox εννοεις προφανως το regaine?
fungoral την κρεμα?(και αν ναι,οταν λες συχνα δλδ καθε ποτε?)
απο ποια αποψη να μην ειμαι υπερ του proscar?

ναι
fungoral shampoo, πολύ συχνά παλιότερα ίσως και 5 φορές/εβδομάδα αλλά το σωστο είναι 2-3 φορές την εβδομάδα ψάξε στο φορουμ σχετικά... ,ενα άλλο shampoo πρώτα αν έχεις κατάλοιπα απο τζελ και τις άλλες μέρες.
proscar χάπι 1/4 παίρνω, χωρίς πρόβλημα. γνωστές παρνέργειες χαμηλή λιμπιντο, νερουλό σπέρμα, γενικά καλά ανεκτό 1mg/ημέρα για τους περισσότερους.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα