Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FOLLIGEN SOLUTION THERAPY H TRICOMIN ?
Άκης είπε:
[quote author=notis link=topic=1069.msg18278#msg18278 date=1253573327]
Σκεφτομαι να προσθεσω το Folligen™ Lotion [
http://www.mallia.gr/Product.php?PageId=4&ProductId=58]γιατι εχει πεπτιδια χαλκου σαν regrowth,δεν βλεπω να το εχουν δοκιμασει πολλοι εδω μεσα η εναλλακτικα το Tricomin solution follicle therapy
Σαν DHT blocker θα παρω το revivogen scalp therapy,χρησιμοποιω ηδη το Fungoral 2x εναλαξ με το frezyderm fair force για σαμπουαν
ιπποφαες και σπιρουλινα καθημερινως +vit c
αλοη βερα σαν τζελ
Δεν θελω να παρω χαπια η οτι αλλο με πιθανες παρενεργειες,εχω αραιωση στη κορυφη και με ενδιαφερει περισσοτερο εκει
Δεν ξερω πως σας φαινεται για αρχη?
Τι ηλικία έχεις;
dim74 είπε:
πηρα μολις τηλ σε αυτο το νουμερο που εχει η σελιδα mallia.gr...αυτη που απαντησε ηξερε μονο για το τοπικ και κανενα αλλο!μου εδωσε ενα αλλο νουμερο...πηρα και εκει μου ειπαν πως αυτα τα προιοντα δεν πωλουνται ακομα καθως περιμενουν εγκριση απο τον ΕΟΦ!της ειπα αφου δεν εχετε εγκριση ακομα γιατι γραφεται πως πωλουνται κανονικα?απαντηση καμια!περα απο το οτι τα πωλουν πανακριβα μπαζει πολυ η οργανωση τους!
Είπα και εγώ, πως και φέραν τόσα πολλά.
Πιστεύω ότι είναι μακακία το ότι περιμένουν από τον ΕΟΦ έγκριση και καλά. Απλώς πιστεύω θέλουν να δημιουργηθεί ένα "hype" γύρω από το όνομα τους, και καλά είναι ψαγμένοι και φέρνουν ότι δουλεύει κλπ, ώστε να τα πουλούν 3πλα μετά.
Ή θέλουν να δουν ποια προϊόντα "τραβάνε" τον κόσμο και μετά να φέρουν.
Αλλά και αν ισχύει, φανταστείτε μετά διαφήμιση:
"Το πρώτο προϊόν που κάνει δουλειά από Αμερική, εγκεκριμένο από ΕΟΦ, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων"
Παλιά, μου έλεγαν οι "υποστηρικτές" των εγχώριων προϊόντων, ότι τα παίρνω από Revivogen επειδή προτείνω αυτό και όχι τα Ελληνικά, ΕΟΦ approved προϊόντα.
Τώρα αν λέω για Zix ή Spiro 5% από Lee, θα μου λένε γιατί δεν αναφέρω το ΕΟΦ approved Revivogen (αν ισχύει) και αναφέρω άλλα του lee, άρα τα παίρνω από Lee .
Όπως και να έχει, σας συμφέρει η από έξω παραγγελία. Αν είναι δυνατόν, τώρα που έχουμε το net, έχουμε στοιχεία για τα προϊόντα, μπορούμε να βγάλουμε προπληρωμένες κάρτες (όσοι φοβούνται), να μας "τα παίρνουν" έτσι μερικοί "έξυπνοι".
[/quote]Ακη ειμαι 49 ετων και την αραιωση τη παρατηρησα πριν 20 χρονια περιπου
κοιτα και τη συνταγη για αλωπεκια στη ενοτητα βιταμινες ,βοτανα,κλπ την ειχα χρημοποισει για ενα διαστημα