ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FOLLIGEN SOLUTION THERAPY H TRICOMIN ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

notis

New Member
Σκεφτομαι να προσθεσω το Folligen™ Lotion [ http://www.mallia.gr/Product.php?PageId=4&ProductId=58]γιατι εχει πεπτιδια χαλκου σαν regrowth,δεν βλεπω να το εχουν δοκιμασει πολλοι εδω μεσα η εναλλακτικα το Tricomin solution follicle therapy
Σαν DHT blocker θα παρω το revivogen scalp therapy,χρησιμοποιω ηδη το Fungoral 2x εναλαξ με το frezyderm fair force για σαμπουαν
ιπποφαες και σπιρουλινα καθημερινως +vit c
αλοη βερα σαν τζελ
Δεν θελω να παρω χαπια η οτι αλλο με πιθανες παρενεργειες,εχω αραιωση στη κορυφη και με ενδιαφερει περισσοτερο εκει
Δεν ξερω πως σας φαινεται για αρχη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FOLLIGEN SOLUTION THERAPY H TRICOMIN ?

Βασικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κάποιο από τα 2 αλλά τελειώνοντας μια θεραπεία θα συμπεριλάβω πεπτίδια χαλκού για τα οποία διαβάζω πολυ καλες κριτικές και μάλιστα τελευταία γίνεται και έντονος λόγος ότι βοηθούν και ως dht blocker. Ανάμεσα σε tricomin και folligen έχω την εντύπωση ότι το δεύτερο ίσως να περιέχει μεγαλύτερο αριθμό λιπιδίων και αυτός είναι ένας λόγος για να το προτιμήσω από το tricomin. Από κει και πέρα δεν νομίζω να έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά.

dim74

Member

πηρα μολις τηλ σε αυτο το νουμερο που εχει η σελιδα mallia.gr...αυτη που απαντησε ηξερε μονο για το τοπικ και κανενα αλλο!μου εδωσε ενα αλλο νουμερο...πηρα και εκει μου ειπαν πως αυτα τα προιοντα δεν πωλουνται ακομα καθως περιμενουν εγκριση απο τον ΕΟΦ!της ειπα αφου δεν εχετε εγκριση ακομα γιατι γραφεται πως πωλουνται κανονικα?απαντηση καμια!περα απο το οτι τα πωλουν πανακριβα μπαζει πολυ η οργανωση τους!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ελλάς το μεγαλείο σου κοινώς...!!! Αυτό για την έγκριση απο τον ΕΟΦ πάντως...αν ισχύει....θα περιμένουν καλοκαίρια και χειμώνες....

Άκης

Administrator

notis είπε:
Σκεφτομαι να προσθεσω το Folligen™ Lotion [ http://www.mallia.gr/Product.php?PageId=4&ProductId=58]γιατι εχει πεπτιδια χαλκου σαν regrowth,δεν βλεπω να το εχουν δοκιμασει πολλοι εδω μεσα η εναλλακτικα το Tricomin solution follicle therapy
Σαν DHT blocker θα παρω το revivogen scalp therapy,χρησιμοποιω ηδη το Fungoral 2x εναλαξ με το frezyderm fair force για σαμπουαν
αλοη βερα σαν τζελ
Δεν θελω να παρω χαπια η οτι αλλο με πιθανες παρενεργειες,εχω αραιωση στη κορυφη και με ενδιαφερει περισσοτερο εκει
Τι ηλικία έχεις;

dim74 είπε:
πηρα μολις τηλ σε αυτο το νουμερο που εχει η σελιδα mallia.gr...αυτη που απαντησε ηξερε μονο για το τοπικ και κανενα αλλο!μου εδωσε ενα αλλο νουμερο...πηρα και εκει μου ειπαν πως αυτα τα προιοντα δεν πωλουνται ακομα καθως περιμενουν εγκριση απο τον ΕΟΦ!της ειπα αφου δεν εχετε εγκριση ακομα γιατι γραφεται πως πωλουνται κανονικα?απαντηση καμια!περα απο το οτι τα πωλουν πανακριβα μπαζει πολυ η οργανωση τους!
Είπα και εγώ, πως και φέραν τόσα πολλά.
Πιστεύω ότι είναι μακακία το ότι περιμένουν από τον ΕΟΦ έγκριση και καλά. Απλώς πιστεύω θέλουν να δημιουργηθεί ένα "hype" γύρω από το όνομα τους, και καλά είναι ψαγμένοι και φέρνουν ότι δουλεύει κλπ, ώστε να τα πουλούν 3πλα μετά.
Ή θέλουν να δουν ποια προϊόντα "τραβάνε" τον κόσμο και μετά να φέρουν.
Αλλά και αν ισχύει, φανταστείτε μετά διαφήμιση:
"Το πρώτο προϊόν που κάνει δουλειά από Αμερική, εγκεκριμένο από ΕΟΦ, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων"

Παλιά, μου έλεγαν οι "υποστηρικτές" των εγχώριων προϊόντων, ότι τα παίρνω από Revivogen επειδή προτείνω αυτό και όχι τα Ελληνικά, ΕΟΦ approved προϊόντα.
Τώρα αν λέω για Zix ή Spiro 5% από Lee, θα μου λένε γιατί δεν αναφέρω το ΕΟΦ approved Revivogen (αν ισχύει) και αναφέρω άλλα του lee, άρα τα παίρνω από Lee . :p

Όπως και να έχει, σας συμφέρει η από έξω παραγγελία. Αν είναι δυνατόν, τώρα που έχουμε το net, έχουμε στοιχεία για τα προϊόντα, μπορούμε να βγάλουμε προπληρωμένες κάρτες (όσοι φοβούνται), να μας "τα παίρνουν" έτσι μερικοί "έξυπνοι".

notis

New Member

Άκης είπε:
[quote author=notis link=topic=1069.msg18278#msg18278 date=1253573327]
αλοη βερα σαν τζελ
Τι ηλικία έχεις;

dim74 είπε:
Είπα και εγώ, πως και φέραν τόσα πολλά.
Πιστεύω ότι είναι μακακία το ότι περιμένουν από τον ΕΟΦ έγκριση και καλά. Απλώς πιστεύω θέλουν να δημιουργηθεί ένα "hype" γύρω από το όνομα τους, και καλά είναι ψαγμένοι και φέρνουν ότι δουλεύει κλπ, ώστε να τα πουλούν 3πλα μετά.
Ή θέλουν να δουν ποια προϊόντα "τραβάνε" τον κόσμο και μετά να φέρουν.
Αλλά και αν ισχύει, φανταστείτε μετά διαφήμιση:
"Το πρώτο προϊόν που κάνει δουλειά από Αμερική, εγκεκριμένο από ΕΟΦ, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων"

Παλιά, μου έλεγαν οι "υποστηρικτές" των εγχώριων προϊόντων, ότι τα παίρνω από Revivogen επειδή προτείνω αυτό και όχι τα Ελληνικά, ΕΟΦ approved προϊόντα.
Τώρα αν λέω για Zix ή Spiro 5% από Lee, θα μου λένε γιατί δεν αναφέρω το ΕΟΦ approved Revivogen (αν ισχύει) και αναφέρω άλλα του lee, άρα τα παίρνω από Lee . :p

Όπως και να έχει, σας συμφέρει η από έξω παραγγελία. Αν είναι δυνατόν, τώρα που έχουμε το net, έχουμε στοιχεία για τα προϊόντα, μπορούμε να βγάλουμε προπληρωμένες κάρτες (όσοι φοβούνται), να μας "τα παίρνουν" έτσι μερικοί "έξυπνοι".
[/quote]Ακη ειμαι 49 ετων και την αραιωση τη παρατηρησα πριν 20 χρονια περιπου
κοιτα και τη συνταγη για αλωπεκια στη ενοτητα βιταμινες ,βοτανα,κλπ την ειχα χρημοποισει για ενα διαστημα

hairfull

Member

Σήμερα έβαλα πρώτη φορά Folligen (spray) και ένιωσα τρομερό πόνο στο τριχωτό της κεφαλής!! Σαν να με τρυπάνε εκατοντάδες καρφίτσες στο κεφάλι και να χώνονται αργά, αργά μέχρι μέσα!! μετά από 10-15 λεπτά υποχωρεί σταδιακά!!

την 1η φορά το έβαλα μετά την μινοξιδίλη... και νόμισα ότι αντιδρά λόγω αυτής!
τώρα το έβαλα σκέτο και πάλι τα ίδια!!

Ας μου απαντήσει κάποιος που το βάζει και να μου πει αν νιώθει το ίδιο!!

notis

New Member

Εγω χρησιμοποιω Folligen lotion k Emu oil ,βρισκομαι στον 7 μηνα κ δεν ειχα κανενα ερεθισμο

vayero

Member

notis είπε:
Εγω χρησιμοποιω Folligen lotion k Emu oil ,βρισκομαι στον 7 μηνα κ δεν ειχα κανενα ερεθισμο

ειναι αυτο της folligen με την πορτοκαλι ετικετα που περιεχει emu oil? απο που το πηρες και ποσο? ηρθε αμεσα? εντυπωσεις/αποτελεσματα, χρησιμοποιεις και κατι αλλο παραλληλα?

notis

New Member

Τα προοιοντα τα πηρα απο τον Dr PICKART http://reverseskinaging.com/malehairloss.html. ειναι αυτο με τη μπλε ετικετα το ενα
Τωρα ειμαι στο 10 μηνα και η αραιωση στο πανω μερος μου φαινεται οτι μεγαλωσε.
Περιμενω ομως γιατι λενε οτι ετσι γινεται ,πεφτουν οι παλιες τριχες.

Παιρνω επισης βιτ c,spiroulina,βιοτινη, ω3,ω6 και χρησιμοποιω κ το σαμπουαν του
Dr Pickart
Θα συνεχισω αλλους 5 μηνες να δω τι θα γινει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

notis

New Member

Οχι γιατι περιμενω να δω αποτελεσματα με αυτο τον τροπο,εξαλλου δεν θελω να εχω παρενεργειες κ οτι την χρησιμοποιεις εφ ορου ζωης ειναι αρνητικο

vayero

Member

τελικα εχουμε νεα σχετικα με την συγκριση αυτων των δυο τοπικων σκευασματων; αποτελεσματα/εντυπωσεις/κριτικες απο οσους τα χρησιμοποιουν ή εχουν διαβασει κατι; ποιο ειναι καλυτερο κατα την αποψη σας; στο mallia.gr διαβαζα στις λεπτομερειες του καθενος απο αυτα τα δυο οτι το folligen μπορει να δημιουργησει προβλημα χρωματισμου (πρασινου) στα μαλλια ... O0 ... και το επισης απο οτι αναφερθηκε εδω υπαρχει μια αποψη οτι εχει καλυτερα συστατικα απο το tricomin;;; ειναι σημαντικη η διαφορα αυτη;

vayero

Member

vayero79 είπε:
τελικα εχουμε νεα σχετικα με την συγκριση αυτων των δυο τοπικων σκευασματων; αποτελεσματα/εντυπωσεις/κριτικες απο οσους τα χρησιμοποιουν ή εχουν διαβασει κατι; ποιο ειναι καλυτερο κατα την αποψη σας; στο mallia.gr διαβαζα στις λεπτομερειες του καθενος απο αυτα τα δυο οτι το folligen μπορει να δημιουργησει προβλημα χρωματισμου (πρασινου) στα μαλλια ... O0 ... και το επισης απο οτι αναφερθηκε εδω υπαρχει μια αποψη οτι εχει καλυτερα συστατικα απο το tricomin;;; ειναι σημαντικη η διαφορα αυτη;

λιγη βοηθεια ρε παιδια...

aprilianos

New Member

Η γενικη εικονα που εχω αποκομισει εγω απο διαφορα ατομα ειναι οτι θεωρουν το folligen καλυτερο. Ναι σε ξανθια μαλλια υπαρχειπεριπτωση χρωματισμου. Δεν υπαρχει διαφορα στα συστατικα θα ελεγα αλλα διαφορα στην φιλοσοφια του σκευασματος, μιααπλοικη εξηγηση ειναι η εξης το tricomin εχει ορισμενα πεπτιδια που βοηθουν, το folligen εχει απο ολα τα πεπτιδια, ας φανταστεις οτι εχουμε ενα οπλο ελευθερου σκοπευτη και μια καραμπινα. Εγω που το χρησιμοποιησα πιστευω οτι με βοηθησε και το λεω αυτο απο το γεγονος το οποιο παρατηρησα και ηταν οτι τα μαλλια μου μεγαλωναν με ρυθμο καπως γρηγοροτερο απο τον κανονικο.
Τα κουρεματα αυξηθηκαν, ευτυχως που τα κουρευω με την κουρευτικη μονος :D

vayero

Member

εμενα ειναι καστανα λιγο σκουρα οποτε παιζει να δω και καμια αποχρωση "πρασιναδας" αν χρησιμοποιησω folligen, ε; καλα για regrowth ουτε κατα διανοια περιμενω απο αυτα να δωσουν, περισσοτερο σαν ενισχυτικο στην θεραπεια και κυριως για επανορθωση/διορθωση του τριχωτου, αντιμετωπιζω προβληματα με κνησμο,ξηροδερμια και η αλοη δεν βοηθησε μπορω να πω εμενα! απο οτι εβλεπα σε συγκριτικα οι αποψεις διιστανται! αλλοι θεωρουν το tricomin και αλλοι το folligen καλυτερο! το tricomin απο οτι καταλαβα ειναι πιο "αορατο" αν μπορω να το πω κι ετσι σε αντιθεση με το folligen που "κολλαει", "λαδωνει" καπως! επιπροσθετα το folligen δημιουργησε σε ορισμενους καποια ενοχληση οταν το εβαζαν οπως περιγραφηκε και εδω πιο πριν. ολα αυτα απο μια μινι ερευνα στο google τα ειδα, οποτε για αυτο και ηθελα να ρωτησω εδω και να μαθω τι "παιζει" με αυτα. να προσθεσω ακομη οτι και τα δυο τα εχει κανει ο ιδιος dr pickart ...καπως ετσι!

aprilianos

New Member

Κοιτα εαν δεν ειναι ξανθά δεν θα εχεις προβλημα πιστευω. Και εμενα ειναι καστανα ανοιχτα με τον ηλιο μαλιστα παλαιοτερα που δεν τα εκοβα πολυ κοντα γίνονταν ξανθά και μου ελεγαν εαν τα βαφω...Τωρα δεν σου υπογραφω για πρασιναδα οτι δεν θα δεις, εγω δεν ειδα, εχει για ξανθο μαλλί απ'οτι θυμαμε αλλα δεν ξερω εαν εχει τα ιδια συστατικα.
Με το Folligen θα εχεις καποια ενοχληση, εμενα ετσουζε. Μετα απο λιγο διαστημα εφυγε αυτο.
Παντως δεν παιζει να μπορει να βγει κανεις εξω με Folligen φαινετε μπλε αλλα και κολλαει και βρωμαει, κριμα γιατι δινει ογκο στην τριχα αμεσως. Εγω το εβαζα οταν θα εμενα σπιτι, παντως να βγαλεις μαλλια δεν βγαζεις εννοειτε το ξερουμε, αλλα το οτι παρατηρησα μια αυξηση του ρυθμου μεγαλώματος σημαινει οτι τουλαχιστον βοηθαει, θες οτι πανε λιγα παραπανω συστατικα, θες κατι αλλο, εγω το παρατηρησα αυτο. Κραταει αρκετα και δεν ειναι και ακριβο παντως, το Tricomin ειναι αν θυμαμε καλα αρκετα ακριβοτερο.

vayero

Member

για να ειμαι πιο συγκεκριμενος και απο οσα καταλαβα, το folligen στα αρνητικα του: μυριζει εντονα-ασχημα, κολλαει και επομενως δεν μπορει να κυκλοφορει εξω καποιος οταν το χρησιμοποιει, σε ορισμενους δημιουργει ενοχληση κατα την εφαρμογη του (για το folligen αυτο απο οσο διαβασα σε ξενα φορουμ μαλλον οφειλεται σε ευαισθητο δερμα κεφαλιου αλλα και στην προπυλενικη γλυκολη που περιεχει μεσα σε ολα τα αλλα-να σκεφτειτε οτι επιλεγω πλεον αφρο rogaine για να αποφευγω τους ερεθισμους και την ξηροδερμια το οποιο ενω αρχικα φανηκε να βοηθαει τελικα ομως παλι επιδεινωθηκε η κατασταση-αρα θα το φοβομουν αφου εχω μεγαλη ευαισθησια απο την αλλη και το tricomin περιεχει μεγαλη ποσοτητα αλκοολης, οποτε κι εδω αναρωτιεμαι πως θα μπορουσε ενα συστατικο σε μεγαλη ποσοτητα να "ηρεμησει" την περιοχη οταν ειναι γνωστο για το αντιθετο δηλαδη για την οξυνση) καθως και οτι σε μερικους δημιουργει χρωματισμο ενω στα θετικα του: εχει καλυτερη φορμουλα-συστατικα και αρα πιο αποτελεσματικο, αφηνει την τριχα πυκνοτερη. το tricomin μπορει να χρησιμοποιηθει πιο ανετα και να βγει καποιος εξω χωρις να υπαρχει προβλημα εμφανισης, ειναι (τουλαχιστον υποτιθεται γιατι κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτα σιγουρος με τα οσα μας λενε) δοκιμασμενο σε ερευνες και εγκεκριμενο (fda - εοφ? για το τελευταιο το ειδα στο www.malia.gr οπως και για το folligen) ωστοσο υστερει σε δυναμικοτητα αποτελεσματικοτητας συγκριτικα με το folligen λογω συστατικων (περισσοτερα copper peptides).
συνοψιζοντας καταληγω στα εξης ερωτηματα και θα παρακαλουσα οποιον εχει καλη διαθεση και εχει καποια εμπειρια με αυτα ας βοηθησει ( ελπιζω αυτη τη φορα!!! ) :
1. λαμβανοντας υπ'οψη το προβλημα ευαισθησιας του δερματος/τριχωτου κεφαλιου αν θα μπορουσε να βοηθησει καποιο απο αυτα (και ποιο? ) ωστε να συνεχισω την παραλληλη χρηση μινοξιδιλης ή στην τελικη αν θα μπορουσα να την αντικαταστησω με ενα εκ των δυο με τιμημα ενδεχομενως μικροτερα ( ή και καθολου?! ) αποτελεσματα (εδω μαλλον μονο το tricomin θεωρειτε ικανο για regrowth εστω και λιγο? ) ?
2. σε περιπτωση παραλληλης χρησης με rogaine foam ποια θα ηταν η καταλληλοτερη χρηση του καθενος απο τα folligen & tricomin?
ευχαριστω!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα